Sari la conținut

Carolina 0732527291

Postări Recomandate

• Telefon: marianpaul80
  • Oras:Cluj Napoca
  • Telefon: marianpaul80
  • Oras:Cluj Napoca
Postat
Acum 18 ore, Carolina34 a spus:

Ba da este foarte normal, as fii putut să pun 350 1h, simplu! Așa măcar sunt și niște beneficii pentru voi, dar dacă se mai deschide subiectul schimb (doar pentru unii ‼️) sunt serviciile mele și sunt exact așa cum se cuvin, nu îți place treci peste. O seara frumoasă ‼️ 

Da, asa o sa fac ! Trec PESTE ! 

N.B: @angelmro Esti N.1 

Postat
La 31.01.2025 la 14:52, Carolina34 a spus:

https://onlyfans.com 😋‼️

Ai scris linkul de baza lol. Trebuie sa dai link-ul cu contul tau; altfel nu are lumea cum sa stie unde sa te gaseasca.

• Like 1
  • Oras:Cluj napoca
Postat
Acum 15 ore, bawss123 a spus:

Merci, insa tot nu ti-l putem incarca. Ref acela redirectioneaza catre pagina de home. Tu trebuie sa ai ceva precum https://onlyfans.com/carolina34 sau ce user ai. Defapt e mai usor sa ne spui ce username ai si te gasim noi (ala cu @blabla). Altfel nu te gasim sa dam subscribe.

Nu știu de ce nu merge.. copiez pagina mea și se încarcă așa.. 🤗darhttps://onlyfans.com/2002caro am reușit 

• Mersi 1
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Carolina e foarte simpatica. Si era FOARTE uda dupa 2 minute de preludiu, foarte interesant

• Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, inkafan a spus:

Carolina e foarte simpatica. Si era FOARTE uda dupa 2 minute de preludiu, foarte interesant

🫦💕

• Oras:belgia
  • Oras:belgia
Postat

Dacă frumoasa domnișoară ar pune o poza cu pedichiura roșie , [pt tauri ca mine ] cred ca 3 ore as merge pt foot fetish,  foot job  ! Ce frumos se vede albul pe rosu .... )

• Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, ionut_dorin_m5 a spus:

Dacă frumoasa domnișoară ar pune o poza cu pedichiura roșie , [pt tauri ca mine ] cred ca 3 ore as merge pt foot fetish,  foot job  ! Ce frumos se vede albul pe rosu .... )

Hei, următoarea manichiură, pedichiură va fii roșie atunci 🫦❤️❤️❤️

• Oras:Medias
Postat
On 2/5/2025 at 3:31 PM, Carolina34 said:

DiSPONiBiLĂ‼️🫦👅🦶

F756CA82-B17A-4758-B09F-E99594A7CAA7.jpeg

039E404E-F3EB-4379-8406-56DF400C6173.jpeg

555DA56A-5E4B-4051-9964-85859385297A.jpeg

Gorgeous, dupa cum ziceam!

• Inimioara 1
Postat
Acum 4 ore, JohnCaprioar a spus:

Gorgeous, dupa cum ziceam!

Thank you ‼️🤗❤️

Postat

Stimati domni, bai baieti!

Tocmai m-am intors de la Carolina si nu va pot scrie recenzie, pentru ca nu m-ati crede, atat de buna ar fi. Azi va zic un singur lucru: daca ai vreo urma de nesiguranta (in tine), la ea trebuie sa mergi; Caro te face sa te simti barbat. Lovable GFE 20/10.

• Inimioara 1
Postat

Si daca e pe aici cel de dupa, sa stii ca imi pare rau! a intarziat din cauza mea. Daca nu erai programat faceam cumva si mai stateam.

• Haha 1
Postat
Acum 12 ore, JohnCaprioar a spus:

Stimati domni, bai baieti!

Tocmai m-am intors de la Carolina si nu va pot scrie recenzie, pentru ca nu m-ati crede, atat de buna ar fi. Azi va zic un singur lucru: daca ai vreo urma de nesiguranta (in tine), la ea trebuie sa mergi; Caro te face sa te simti barbat. Lovable GFE 20/10.

Mulțumesc 💕🫦💕

Postat

Ce scriu aici este prin prisma experientei mele (experienta redusa,  casnicie fericita dar rarut si foarte "vanilla" sex, evadari rare). Daca nu va place, daca nu va regasiti, carry on! Scriu pentru ca suntem diferiti si poate ca mai exista si altii ca mine, care poate vor incerca si ei la fete ca astea si le va fi si lor mai bine acasa.
Review-urile mele nu se vor comparatii. Si eu am fost diferit de la o vizita la alta si rezultatul a fost bun si diferit.
Cu Caro am inceput comunicarea mai cu stangul, dar si cu stangul inaintezi, si asa am ajuns la locatie. Usor de ajuns, usor de parcat, apartament mare si frumos. Cu plusuri si cu minusuri, in living se vede ca se si traieste, dormitorul mi-a placut mult (chiar daca mi-ar fi placut o oglinda); in baie ar mai fi nevoie de atentie: eu venisem foarte pregatit, dar daca veneam de la munca sau de pe drum, cred ca mi-ar fi lipsit de ex., apa de gura.
Fata: corp frumos, bronzat, tatuat, mult aranjat fata de primele poze de pe topic; sunt de acord cu cel care zicea ca pozele uneori o dezavantajeaza; foarte deschisa, amuzanta, m-a facut sa ma relaxez si sa ma simt in largul meu. In dormitor a avut grija sa sa foloseasca ce a aflat despre mine, m-a lasat intai sa ofer. Pentru mine are un corp aproape perfect, piele fina si miros placut, fara sa pleci mirosind a parfum strain. Reactioneaza foarte placut la fiecare atingere, de la inceput pana la sfarsit, fara vreo secunda in care sa para plictisita. Gura intredeschisa si ochii inchisi sunt ...moarte pentru mine. Cand e ea la treaba, simti si mai tare pasiunea (presupun ca tine si de "clic"). Printre altele, mi-a ramas in minte cat de bine se simt buzele carnoase, si respiratia foarte placuta, chiar si dupa joaca.
Nu dau note asa cum nu dau nici detalii personale, dar subliniez ca stie sa iti fie iubita caruia ii e dor de tine. 
Timpul a zburat si o ora jumatate au parut ca nu imi sunt de ajuns. 
Mergeti, vizitati, dar sa imi mai lasati si mie ferestre!

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...