Sari la conținut

0765351998

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
21 hours ago, SkullR said:

Salutare tuturor și la mulți ani. Am găsit zilele trecute acest anunț. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/un-nou-joc-plin-de-aventura/52d776g06d877hf7d02i4e7g31367227.html

Aveți ceva informații? Știți despre ce este vorba? Am încercat sa sun dar nu răspunde nimeni.

Salut,

Am luat legatura pe whatsapp. Primesc un video cu o tipa tolanita pe un pat in care zice: "joaca acest joc minunat si la final putem sa stam la un pahar de vin si sa ne cunoastem". Ce ma?!? 

Zic ok, si intreb persoana care mi-a trimis acest video, care sunt regulile jocului?

Deci esti pe pregatit? 

"Veți fi 10 participanți. Înainte de joc, vom face un video call cu toți. Veți vedea și "premiul" în acest video call. Ca și joc, ne vom întâlni într-o locație din București unde veți primi primele indicii. Jocul e un fun puzzle. Primiți noi indicii după rezolvarea celorlalte. Jocul e structurat în 5 etape, asta înseamnă că după fiecare etapa 2 participanți sunt eliminați. La final în ultima etapa doar unul primește cheia și adresa apartamentului unde "premiul" îl așteaptă cu șampanie, prăjituri, open bar, cadă plina cu spuma, lumânări. Aici câștigătorul poate face cam tot ce își dorește împreună cu "premiul"."

Am crezut ca nu vad bine, si am citit mesajul asta de 3 ori ca sa ma asigur ca ceea ce vad, e real. Si zic, ok - cand are loc acest video call initital?

Raspunsul: "joi in principiu! Esti interesat?"

Zic da, sunt interesat! 

"Dacă ești interesat, te invit pe site unde poți sa te inscri pe lista de așteptare ca să îți putem trimite toate detaliile pentru videocall pe mail. 

Trebuie să te inscri pe pagina de evenimente pe lista."

Nu stiu cum sa atasez print screen cu conversatia, ca sa se vada toata lumea, in fine.

Din punctul meu de vedere, daca vrei sa futi, nu e neaparat nevoie sa mergi in expeditie ca Bilbo Baggins. 

Concluziile le trageti voi....

P.S. Nu am pus link cu site-ul ca sincer sa fiu nu are rost sa fac reclama la dusu' cu zaharelul....mare ti-e gradina Doamne....auzi si tu, puzzle ca sa dai la buci....tu-va muma-n cur ce le mai baseste mintea....

Pup cuculetzi si fofoline!

• Like 1
  • Haha 3
  • Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat
37 minutes ago, creedoz1 said:

Salut,

Am luat legatura pe whatsapp. Primesc un video cu o tipa tolanita pe un pat in care zice: "joaca acest joc minunat si la final putem sa stam la un pahar de vin si sa ne cunoastem". Ce ma?!? 

Zic ok, si intreb persoana care mi-a trimis acest video, care sunt regulile jocului?

Deci esti pe pregatit? 

"Veți fi 10 participanți. Înainte de joc, vom face un video call cu toți. Veți vedea și "premiul" în acest video call. Ca și joc, ne vom întâlni într-o locație din București unde veți primi primele indicii. Jocul e un fun puzzle. Primiți noi indicii după rezolvarea celorlalte. Jocul e structurat în 5 etape, asta înseamnă că după fiecare etapa 2 participanți sunt eliminați. La final în ultima etapa doar unul primește cheia și adresa apartamentului unde "premiul" îl așteaptă cu șampanie, prăjituri, open bar, cadă plina cu spuma, lumânări. Aici câștigătorul poate face cam tot ce își dorește împreună cu "premiul"."

Am crezut ca nu vad bine, si am citit mesajul asta de 3 ori ca sa ma asigur ca ceea ce vad, e real. Si zic, ok - cand are loc acest video call initital?

Raspunsul: "joi in principiu! Esti interesat?"

Zic da, sunt interesat! 

"Dacă ești interesat, te invit pe site unde poți sa te inscri pe lista de așteptare ca să îți putem trimite toate detaliile pentru videocall pe mail. 

Trebuie să te inscri pe pagina de evenimente pe lista."

Nu stiu cum sa atasez print screen cu conversatia, ca sa se vada toata lumea, in fine.

Din punctul meu de vedere, daca vrei sa futi, nu e neaparat nevoie sa mergi in expeditie ca Bilbo Baggins. 

Concluziile le trageti voi....

P.S. Nu am pus link cu site-ul ca sincer sa fiu nu are rost sa fac reclama la dusu' cu zaharelul....mare ti-e gradina Doamne....auzi si tu, puzzle ca sa dai la buci....tu-va muma-n cur ce le mai baseste mintea....

Pup cuculetzi si fofoline!

Pe principiul apreciezi mai mult lucrurile care le obții mai greu.

Totuși, cred că est o încercare de phishing.

• Like 1

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Prosteala pe față și vrăjeala ieftina de 2 lei, dar sunt convins ca mai exista prosti care sa puna botul.😁

Postat

I-am contactat si eu si mi-au zis acelasi lucru. Pare real din moment ce au investit intr-un site. Premiul e o BBW buna cica. Pare interesant daca o fi pe bune. Un puzzle in care alergi dupa cai verzi pe pereti ca sa castigi o femeie...presupunand ca nu e doar un pahar de vin si chiar dai si o buca... E ceva dubios totusi si nu-mi dau seama ce...

Postat

Am contactat și eu prin WhatsApp că și ceilalți colegi, am primit fix aceleași informații. Având în vedere că eu am deschis acest topic, voi merge mai departe cu înscrierea pe site. Revin cu informații după acel teoretic video call. 

Postat
3 hours ago, SkullR said:

Am contactat și eu prin WhatsApp că și ceilalți colegi, am primit fix aceleași informații. Având în vedere că eu am deschis acest topic, voi merge mai departe cu înscrierea pe site. Revin cu informații după acel teoretic video call. 

Asteptam ca sunt curios daca e pe bune. M-as inscrie si eu da n-am timp sa alerg dupa indicii avand 10% sanse sa dau o buca moca.

PS: puteti sa cereti nr. fetei si vi-l da daca vreti premiul direct. Da e cam de lux tariful

• Oras:Fut peste tot
  • Oras:Fut peste tot
Postat

Nu inteleg ce e asta. E vreo teapa sau e ceva sa dai bani ca sa futi?

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat

Poate fi phishing cum spunea un coleg mai sus sau la înscriere îți cere bani si îți da muie sau poate chiar e pe bune si dai bani futi doar dacă câștigi, se înscriu 10 cu 300lei si ea sta cu tine 2 ore multă vorba faci doua finalizari si pa, nu e rau pt 300 dacă e cum descriu ei cu sampanie open bar cada cu spuma etc… dar 9 din 10 inși o sa fie cam supărați 😂😂😂

mai bine dai 500-600 sau mai mult dar esti la sigur fara bătăi de cap si futi si pe una misto.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.