mistral23 Reputație: 3208 Postat Miercuri la 18:25 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Autor Postat Miercuri la 18:25 Pentru @Monica777 cred că mi-aș pune și poză la whatsapp….😇, dar nu e pe călătorii…
Membru Premium jerry84 Reputație: 1930 Postat Miercuri la 18:49 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Miercuri la 18:49 Acum 58 minute, haloowen a spus: Important e ca s-a inteles esentialul: @Monica777 ia-o si pe @Sabrina98 si haidetiii!😊 Nu suna rău propunerea 😁dar cred că totuși cam greu 😁nimic nu este imposibil ! 1
s3f Reputație: 916 Postat Miercuri la 19:12 Oras:cta Oras:cta Postat Miercuri la 19:12 Acum 19 minute, jerry84 a spus: Nu suna rău propunerea 😁dar cred că totuși cam greu 😁nimic nu este imposibil ! De la inceputurile ei cand statea in sens la ciresica, am avut o vizita esuata atunci si nu am mai incercat, era si diferenta mare intre poze si realitate cel putin la vremea respectiva dar daca ar baga anal in meniu as da buletinul lui nevastamea sa o reincerc. Am observat ca e țâfnoasă de fel si imi place sa o mai atac pe colo, pe colo, e copila , invata ea din mers treburile
Membru Premium jerry84 Reputație: 1930 Postat Miercuri la 19:17 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Miercuri la 19:17 Acum 6 minute, s3f a spus: De la inceputurile ei cand statea in sens la ciresica, am avut o vizita esuata atunci si nu am mai incercat, era si diferenta mare intre poze si realitate cel putin la vremea respectiva dar daca ar baga anal in meniu as da buletinul lui nevastamea sa o reincerc. Am observat ca e țâfnoasă de fel si imi place sa o mai atac pe colo, pe colo, e copila , invata ea din mers treburile Învață , dar cred că m ai etichetat greșit 😂😂 1
s3f Reputație: 916 Postat Miercuri la 19:18 Oras:cta Oras:cta Postat Miercuri la 19:18 E treaba tulbure momentan dupa revelion , e bine si aici intr-un final. 😅 1
StRyK3R Reputație: 423 Postat Vineri la 17:12 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Vineri la 17:12 Eu nici nu trebuie sa îmi doresc și deja vine o tipă pe gustul meu ,pe 20 ianuarie 🤣🤣🤣 o sa anunțe săptămână viitoare
mihaita2020 Reputație: 899 Postat Sâmbătă la 11:19 Postat Sâmbătă la 11:19 A mai fost pe la noi tipa sau e prima data. Da-ne si noua mai multe detalii sau măcar scrie în privat. Acum 18 ore, StRyK3R a spus: Eu nici nu trebuie sa îmi doresc și deja vine o tipă pe gustul meu ,pe 20 ianuarie 🤣🤣🤣 o sa anunțe săptămână viitoare
StRyK3R Reputație: 423 Postat Sâmbătă la 11:47 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Sâmbătă la 11:47 Acum 26 minute, mihaita2020 a spus: A mai fost pe la noi tipa sau e prima data. Da-ne si noua mai multe detalii sau măcar scrie în privat. Nu a mai fost niciodată în Constanța,o sa anunțe ea săptămână viitoare,nu vreau să mă bag 😂 Ce pot sa spun este că are topic pe Satu-Mare, Baia-Mare,Salaj 1
Membru Premium novice2018 Reputație: 989 Postat Sâmbătă la 12:17 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Sâmbătă la 12:17 Acum 28 minute, StRyK3R a spus: Nu a mai fost niciodată în Constanța,o sa anunțe ea săptămână viitoare,nu vreau să mă bag 😂 Ce pot sa spun este că are topic pe Satu-Mare, Baia-Mare,Salaj Colegu e cumva XXXMikyXXX?
StRyK3R Reputație: 423 Postat Sâmbătă la 12:34 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Sâmbătă la 12:34 Acum 16 minute, novice2018 a spus: Colegu e cumva XXXMikyXXX? Fara psihologie inversa ,nu mă bag 😂😂 1
Membru Premium jerry84 Reputație: 1930 Postat Sâmbătă la 19:10 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Sâmbătă la 19:10 Eu tot o invit pe @Iulia6 in Ct a , cu toate că a mai fost dar pt puțină vreme ...am primit vești că după 1 feb ne este prezentă, și pentru o perioada mai lungă , acum sa vedem daca se tine și de cuvânt ....eu sper sa se țină, eu cel puțin am avut o conexiune bună cu ea la întâlnirile precedente și chiar mi as dori sa avem MILF uri că ea in Constanța! 2
Membru Premium novice2018 Reputație: 989 Postat Sâmbătă la 20:16 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Sâmbătă la 20:16 1 oră în urmă, jerry84 a spus: Eu tot o invit pe @Iulia6 in Ct a , cu toate că a mai fost dar pt puțină vreme ...am primit vești că după 1 feb ne este prezentă, și pentru o perioada mai lungă , acum sa vedem daca se tine și de cuvânt ....eu sper sa se țină, eu cel puțin am avut o conexiune bună cu ea la întâlnirile precedente și chiar mi as dori sa avem MILF uri că ea in Constanța! Colegu de la 01.02 va fii prezenta !! 2
geon90 Reputație: 952 Postat Duminică la 07:32 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Duminică la 07:32 de beatrice dream girl mai stiti ceva ?🥺
Membru Premium doru fotograful Reputație: -10 Postat Duminică la 08:03 Membru Premium Postat Duminică la 08:03 era pe la londra intr-o anume perioada 1
geon90 Reputație: 952 Postat Duminică la 11:23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Duminică la 11:23 3 hours ago, doru fotograful said: era pe la londra intr-o anume perioada asta stiu . dar eram curios daca s-a mai intors. mai activeaza etc .... :<
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3073 Postat 20 ore în urmă Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat 20 ore în urmă La 12.01.2025 la 9:32, geon90 a spus: de beatrice dream girl mai stiti ceva ?🥺 Ultima oara cand am vorbit cu ea a fost anul trecut cand mi-a raspuns foarte succint. Nu mai activeaza din pacate pentru noi. 1 1 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum