Sari la conținut

Andreea 0763708174

Postări Recomandate

• Telefon: 0763708174
  • Oras:Timișoara
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 10 ore, ALEX1_1 a spus:

Mi se pare mie sau ai mai slabit? Cand am fost pe la tine erai putin mai implinita.

Heiii , @ALEX1_1 nu am slăbit,  tot aceleași kg le am . Probabil contează mult și unghiul pozei sa spun asa 😘

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

Bună tuturor !!! Am fost și eu la aceasta domnisoara ...10 , 10,10 . Merita vizitata . Apartamentul super curat , lux !!

Ea o tipa satena ,frumoasa foc . Cu bun simt și caracter ce nu am mai întâlnit pana acum . O recomand 

Aspect : bomba cu fitil 

NP : O SIMTI SUPER BINE ,fiind și strâmtă 

ON cu tenta de deep . 

Cu siguranță voi reveni !!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, Sebastian454 a spus:

Bună tuturor !!! Am fost și eu la aceasta domnisoara ...10 , 10,10 . Merita vizitata . Apartamentul super curat , lux !!

Ea o tipa satena ,frumoasa foc . Cu bun simt și caracter ce nu am mai întâlnit pana acum . O recomand 

Aspect : bomba cu fitil 

NP : O SIMTI SUPER BINE ,fiind și strâmtă 

ON cu tenta de deep . 

Cu siguranță voi reveni !!

Mulțumesc,  te mai aștept cu drag 😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 5 minute, burtosul78 a spus:

Cum se poate lua legatura cu @D33aPasiune?

Apel telefonic, sms, whatsapp?

Update servicii, program, locatie?

Bună ❤️ . Numele meu este Andreea , am 24 de ani , șatenă,  corp FIT  , 50 kg , 1, 63 înălțime. 

Am decis să vă comunic despre disponibilitatea mea , cât și despre servicii ❤️

Serviciile mele sunt : 

Sex oral protejat -neprotejat în funcție de igiena clientului (50 de lei )

Sex normal doar PROTEJAT !

Finalizare corporala / prezervativ 

69

Mici fantezii si diferite pozitii în limita bunului simț 

NU ACCEPT PERSOANE IN STARE DE EBRIETATE , CU BILE SAU DIMENSIUNI MARI ! 

CADOUL ESTE DE 200 LEI -30 DE MIN -400 1H  ! 

LOCAȚIE - GRIGORE ALEXANDRESCU , ZONA TORONTAL . 

MĂ PUTEȚI GASI LA NR. DE TEL. -0763708174 

PROGRAMUL MEU ESTE :

LUNI - SÂMBĂTĂ 《10:00-19:00》

• Trist 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dragilor , începând de astăzi vor exista mici schimbări la programul meu .

Cu data de astazi voi fi disponibilă de Luni până sambătă de la ora 10:00-20:30 . Vă pup si vă astept cu drag 

20240401_125736.jpg

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dragilor , va astept cu drag in cuibușorul meu unde discreția si bunul simț  sunt primordiale . :256

IMG-20240404-WA0000.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 21 minute, Cozonac77 a spus:

Nu-mi dau seama din pozele tale....ai tatuaje?

Da , am 2 😀

• Trist 1
Link spre comentariu
Reputație: 165

Buna ziua la toata lumea, 

Am reusit sa imi fac o programare in orarul domnisoarei, a decurs totul ca uns cu confirmare si detalii furnizate la fix cat sa apara ca si cum as fi stat acolo… apartament foarte curat baie curata etc, fata frageda frumoasa, aranjata, rujata… carnea statea ff bine pe ea, sani spre medii foarte fermi… si un cur ca in filme.

M-a servit cu o apa si am stat cam 7-10min la vorba in bucatarie, am ascultat ce mi-a povestit, destul impact emotional, fata a fost si pe dincolo si s-a intors acasa ca aici ar fi mai bine.

despre actiune : oralul e profesional, OP la inceput si ON dupa, cu deep, fata si a dat silinta si stie sa o ia cum trebuie. NP a fost mai greu domnisoara Andreea fiind stramta rau(sau na, stramta bine) si soldatul s-a chinuit un pic sa sparga poarta castelului, dar dupa a mers foarte bine. Am schimbat cateva pozitii, la un moment dat am zis sa treaca la oral NP unde am si aruncat prosopul…ca se pare ca nu avea destul timp fata sa terminam in timp util(se grabea sa isi primeasca mancarea). Si a cerut scuze si a zis ca o sa compenseze data viitoare.

O recomand pentru o intalnire profesionala, punctele ei forte fiind aspectul fizic si oralul, accepta si oral mai hard din ce am vazut, nu prea e pe GFE si nici cu FK (nici n-am incercat).

Pentru ce ofera nu dau note dar pot sa zic ca a fost o experienta foarte placuta si probabil o voi revizita in curand. Spor la bubuiala si ciocane tari!

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila
Acum 20 minute, izdn a spus:

Buna ziua la toata lumea, 

Am reusit sa imi fac o programare in orarul domnisoarei, a decurs totul ca uns cu confirmare si detalii furnizate la fix cat sa apara ca si cum as fi stat acolo… apartament foarte curat baie curata etc, fata frageda frumoasa, aranjata, rujata… carnea statea ff bine pe ea, sani spre medii foarte fermi… si un cur ca in filme.

M-a servit cu o apa si am stat cam 7-10min la vorba in bucatarie, am ascultat ce mi-a povestit, destul impact emotional, fata a fost si pe dincolo si s-a intors acasa ca aici ar fi mai bine.

despre actiune : oralul e profesional, OP la inceput si ON dupa, cu deep, fata si a dat silinta si stie sa o ia cum trebuie. NP a fost mai greu domnisoara Andreea fiind stramta rau(sau na, stramta bine) si soldatul s-a chinuit un pic sa sparga poarta castelului, dar dupa a mers foarte bine. Am schimbat cateva pozitii, la un moment dat am zis sa treaca la oral NP unde am si aruncat prosopul…ca se pare ca nu avea destul timp fata sa terminam in timp util(se grabea sa isi primeasca mancarea). Si a cerut scuze si a zis ca o sa compenseze data viitoare.

O recomand pentru o intalnire profesionala, punctele ei forte fiind aspectul fizic si oralul, accepta si oral mai hard din ce am vazut, nu prea e pe GFE si nici cu FK (nici n-am incercat).

Pentru ce ofera nu dau note dar pot sa zic ca a fost o experienta foarte placuta si probabil o voi revizita in curand. Spor la bubuiala si ciocane tari!

Mulțumesc frumos și te aștept cu drag oricând ( arz o focul de mâncare,  care apropo nici acum nu am apucat  sa o mănânc) 😀 😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...