menleemen Reputație: 14 Postat August 31 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat August 31 Aștept sa revii. Să pun din nou mâna pe curul ala și sa ne futem în ultimul hal. Încă mai am pe retină sexul pe care l-am făcut cu tine. Nu ma așteptam la energia aia, o programare făcută din plictiseală, discuții fără sens și imaginare, dar toate s-o schimbat când am început sa ne futem. E o fată directa și simplă. Nu se arată ce nu e, e reala și asumată, o poți aborda fără scenarii și recompensa poate fii chiar generoasă. Ma întreb pe unde o fii, mi-e dor să mă doară toate 2-3zile după o vizită la ea. Link spre comentariu
haurentiul Reputație: 53 Postat Septembrie 4 Oras:Nord Vest Oras:Nord Vest Partajează Postat Septembrie 4 On 1/13/2024 at 7:44 PM, DianaDidii said: Mno asta da pizda faina . Piersica in adevaratul sens al cuvantului 🤤 Link spre comentariu
Lautcartnoc Reputație: 4 Postat Septembrie 27 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 27 Săptămâna viitoare voi fi la Bistrița , sper să o găsesc în zona . 2 Link spre comentariu
Sticky Reputație: 0 Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 @DianaDidii cand te intorci? Link spre comentariu
Lautcartnoc Reputație: 4 Postat Septembrie 28 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 28 Am verificat puțin dar fred ca s-a retras , știe cineva ceva ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum