Thor89 Reputație: 9 Postat Ianuarie 14, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 14, 2024 <<0764001881 - Este super pt. cei care nu vor musai pozitia doggy-style>> Este o fata foarte de treaba, sociabila... am ajuns sa vorbesc cu ea si despre abonamentele de telefonie mobilă. Te intreaba mereu: "te simti bine?", "esti ok?". Nu am inteles cum o cheama cand am facut cunostinta la inceput, pentru ca aveam emotii si chiar nu am inteles ce nume a zis, dar nu cred ca numele e important. De ce zic ca este super pt. cei care vor alte pozitii decat cea doggy-style? Va dau exemplul meu: eu prefer pozitia doggy-style. Din pacate, ea in doggy-style... nu vrea ca ea sa țină picioarele crăcanate și eu să am picioarele pe interior... ci ține ea picioarele pe interior și trebuie să crăcănez eu picioarele in această pozție... și din păcate, eu am o problemă medicală la un picior și trebuie sa nu imi las greutatea pe el, iar dacă m-ar fi lasat pe mine cu picioare pe interior și ar fi stat ea crăcănată cu ele pe exterior, as fi putut in acest fel sa imi balansez greutatea pe genunchiul celalalt care este bun, dar in modul in care face ea doggy-style-ul nu am putut si a trebuit sa schimb repede pozitia pt. ca incepuseră durerile de genunchi. Eu, unul, cand o sa o mai sun...o sa o intreb la telefon, dacă la lasă în poziția doggy-style să tin eu picioarele pe interior si sa le cracaneze ea pe exterior, ca sa stiu daca vin sau nu, deoarece cum prefera ea doggy-style-ul nu imi permit problemele medicale de la un genunchi să fac așa. Dar, pentru cei care nu au preferință doggy-style-ul si fac s3x in orice pozitie, o recomand... sa va duceti la ea pentru ca este o tipă foarte sociabilă și politicoasă... nu grabeste, nu nimic! Preț: 100 lei (Ora, 200 de lei, dar eu am luat o finalizare, nu o oră) 1
Membru Premium aibelito Reputație: 3659 Postat Ianuarie 14, 2024 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Ianuarie 14, 2024 4 bucilescelmaifaincur
Rares2022 Reputație: 46 Postat Ianuarie 14, 2024 Telefon: 00000000 Oras:PH Telefon: 00000000 Oras:PH Postat Ianuarie 14, 2024 1 oră în urmă, Thor89 a spus: <<0764001881 - Este super pt. cei care nu vor musai pozitia doggy-style>> Este o fata foarte de treaba, sociabila... am ajuns sa vorbesc cu ea si despre abonamentele de telefonie mobilă. Te intreaba mereu: "te simti bine?", "esti ok?". Nu am inteles cum o cheama cand am facut cunostinta la inceput, pentru ca aveam emotii si chiar nu am inteles ce nume a zis, dar nu cred ca numele e important. De ce zic ca este super pt. cei care vor alte pozitii decat cea doggy-style? Va dau exemplul meu: eu prefer pozitia doggy-style. Din pacate, ea in doggy-style... nu vrea ca ea sa țină picioarele crăcanate și eu să am picioarele pe interior... ci ține ea picioarele pe interior și trebuie să crăcănez eu picioarele in această pozție... și din păcate, eu am o problemă medicală la un picior și trebuie sa nu imi las greutatea pe el, iar dacă m-ar fi lasat pe mine cu picioare pe interior și ar fi stat ea crăcănată cu ele pe exterior, as fi putut in acest fel sa imi balansez greutatea pe genunchiul celalalt care este bun, dar in modul in care face ea doggy-style-ul nu am putut si a trebuit sa schimb repede pozitia pt. ca incepuseră durerile de genunchi. Eu, unul, cand o sa o mai sun...o sa o intreb la telefon, dacă la lasă în poziția doggy-style să tin eu picioarele pe interior si sa le cracaneze ea pe exterior, ca sa stiu daca vin sau nu, deoarece cum prefera ea doggy-style-ul nu imi permit problemele medicale de la un genunchi să fac așa. Dar, pentru cei care nu au preferință doggy-style-ul si fac s3x in orice pozitie, o recomand... sa va duceti la ea pentru ca este o tipă foarte sociabilă și politicoasă... nu grabeste, nu nimic! Preț: 100 lei (Ora, 200 de lei, dar eu am luat o finalizare, nu o oră) Multumim colegul.
awokeone10 Reputație: 8961 Postat Ianuarie 14, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 14, 2024 1 oră în urmă, Thor89 a spus: <<0764001881 - Este super pt. cei care nu vor musai pozitia doggy-style>> Este o fata foarte de treaba, sociabila... am ajuns sa vorbesc cu ea si despre abonamentele de telefonie mobilă. Te intreaba mereu: "te simti bine?", "esti ok?". Nu am inteles cum o cheama cand am facut cunostinta la inceput, pentru ca aveam emotii si chiar nu am inteles ce nume a zis, dar nu cred ca numele e important. De ce zic ca este super pt. cei care vor alte pozitii decat cea doggy-style? Va dau exemplul meu: eu prefer pozitia doggy-style. Din pacate, ea in doggy-style... nu vrea ca ea sa țină picioarele crăcanate și eu să am picioarele pe interior... ci ține ea picioarele pe interior și trebuie să crăcănez eu picioarele in această pozție... și din păcate, eu am o problemă medicală la un picior și trebuie sa nu imi las greutatea pe el, iar dacă m-ar fi lasat pe mine cu picioare pe interior și ar fi stat ea crăcănată cu ele pe exterior, as fi putut in acest fel sa imi balansez greutatea pe genunchiul celalalt care este bun, dar in modul in care face ea doggy-style-ul nu am putut si a trebuit sa schimb repede pozitia pt. ca incepuseră durerile de genunchi. Eu, unul, cand o sa o mai sun...o sa o intreb la telefon, dacă la lasă în poziția doggy-style să tin eu picioarele pe interior si sa le cracaneze ea pe exterior, ca sa stiu daca vin sau nu, deoarece cum prefera ea doggy-style-ul nu imi permit problemele medicale de la un genunchi să fac așa. Dar, pentru cei care nu au preferință doggy-style-ul si fac s3x in orice pozitie, o recomand... sa va duceti la ea pentru ca este o tipă foarte sociabilă și politicoasă... nu grabeste, nu nimic! Preț: 100 lei (Ora, 200 de lei, dar eu am luat o finalizare, nu o oră) Asta e tot Mara,e praf 2 1 1
Thor89 Reputație: 9 Postat Ianuarie 14, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Ianuarie 14, 2024 Acum 18 minute, Rares2022 a spus: Multumim colegul. 👍 👍 👍
sorinph Reputație: 867 Postat Ianuarie 14, 2024 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Ianuarie 14, 2024 1 hour ago, Thor89 said: <<0764001881 - Este super pt. cei care nu vor musai pozitia doggy-style>> Este o fata foarte de treaba, sociabila... am ajuns sa vorbesc cu ea si despre abonamentele de telefonie mobilă. Te intreaba mereu: "te simti bine?", "esti ok?". Nu am inteles cum o cheama cand am facut cunostinta la inceput, pentru ca aveam emotii si chiar nu am inteles ce nume a zis, dar nu cred ca numele e important. De ce zic ca este super pt. cei care vor alte pozitii decat cea doggy-style? Va dau exemplul meu: eu prefer pozitia doggy-style. Din pacate, ea in doggy-style... nu vrea ca ea sa țină picioarele crăcanate și eu să am picioarele pe interior... ci ține ea picioarele pe interior și trebuie să crăcănez eu picioarele in această pozție... și din păcate, eu am o problemă medicală la un picior și trebuie sa nu imi las greutatea pe el, iar dacă m-ar fi lasat pe mine cu picioare pe interior și ar fi stat ea crăcănată cu ele pe exterior, as fi putut in acest fel sa imi balansez greutatea pe genunchiul celalalt care este bun, dar in modul in care face ea doggy-style-ul nu am putut si a trebuit sa schimb repede pozitia pt. ca incepuseră durerile de genunchi. Eu, unul, cand o sa o mai sun...o sa o intreb la telefon, dacă la lasă în poziția doggy-style să tin eu picioarele pe interior si sa le cracaneze ea pe exterior, ca sa stiu daca vin sau nu, deoarece cum prefera ea doggy-style-ul nu imi permit problemele medicale de la un genunchi să fac așa. Dar, pentru cei care nu au preferință doggy-style-ul si fac s3x in orice pozitie, o recomand... sa va duceti la ea pentru ca este o tipă foarte sociabilă și politicoasă... nu grabeste, nu nimic! Preț: 100 lei (Ora, 200 de lei, dar eu am luat o finalizare, nu o oră) sa ne anunti si pe noi daca va accepta pozitia doghi-staile cracanata ca asta e problema la ea. ca si eu ma mai duceam dar nu-mi place cum sta la pozitia doghi-staile ca s-o revizitez. multumesc anticipat 1 1
sorinph Reputație: 867 Postat Ianuarie 14, 2024 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Ianuarie 14, 2024 revin, acum mi-am dat seama. trebuia sa-i zici sa stea capra, nu doghi-stail. am vazut eu in filme ca e diferit 1 1
Thor89 Reputație: 9 Postat Ianuarie 14, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Ianuarie 14, 2024 Acum 26 minute, sorinph a spus: sa ne anunti si pe noi daca va accepta pozitia doghi-staile cracanata ca asta e problema la ea. ca si eu ma mai duceam dar nu-mi place cum sta la pozitia doghi-staile ca s-o revizitez. multumesc anticipat Imi dau seama ca ai dat un raspuns sarcastic, dar acum sincer @sorinph... din punctul tau de vedere care este problema la ea, de nu o revizitezi? Adica, mie mi s-a parut super ok: e sociabila, vorbareață, nu te grabeste, nici nu avea telefonul langa ea (sa fie distrasa de apelurile celorlalti bărbați)... nu ceas, nu nimic. Nici nu vad de ce ar lua cineva o oră, cand la cei 100 de lei platiti, stai cat vrei... De asta întreb? Care este problema la ea (din punctul tău de vedere)?
passatb6xxx Reputație: 645 Postat Ianuarie 15, 2024 Postat Ianuarie 15, 2024 Mai are doua topice deschise. E vorba de Mara, schimba mereu numerele. https://nimfomane.com/forum/topic/218475-garantează-revenirea-0764001881/ aici a mai deschis topic un coleg și apoi altul a venit informația că e tot ea... 2
Thor89 Reputație: 9 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Ianuarie 15, 2024 Acum 4 ore, passatb6xxx a spus: Mai are doua topice deschise. E vorba de Mara, schimba mereu numerele. https://nimfomane.com/forum/topic/218475-garantează-revenirea-0764001881/ aici a mai deschis topic un coleg și apoi altul a venit informația că e tot ea... Mersi frumos pt. info, @passatb6xxx! @inginerul_xxx ce înseamnă lindicul cât para? Te referi că are labiile mari? Am văzut că-s mari, le are cum le avea și ultima mea iubită. Dar nu are nici o treabă mărimea labiilor... că tu o f**i în 🐱. Dacă era iubita mea, să zicem că erau tachinări de cuplu ca între amorezi: "Ooooo, ce labii ai, iubi, dacă fâlfâi din ele zbori cu păsărica prin cameră.", Respectiv, ea la rândul ei să te tachineze: "Aaaaa.... nu iubi, nu le am chiar așa mari. Ai tu ूाीू prea mică și intră toată-n 🐱 mea, de-asta!" Adică, eu dacă o să o conving ca în doggy-style să crăcăneze ea picioarele pe exterior și eu să le țin în interior... o să mai vin la ea, pentru că mi-a plăcut. Până și "pisicuța" o avea rasă exact cum îmi place mie... așa gen cum ne bărbirim noi bărbații doar cu trimmerul, nu era rasă de tot. Dar na, fiecare bărbat cu gusturile sale!
mary26 Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 15, 2024 Salut recomand fata am vizitat-o și eu e sociabilă am observat ca mai are un topic nu e fițoasa locatie este curată pozele îi apartin 😀 1 1
inginerul_xxx Reputație: 479 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 15, 2024 De fapt labiile sunt mari, atarna ca motul de curcan... prestatia e in functiile de toanele ei, ultima data a vrut doar misionarul ca o durea capul ca a racit si ii curgea si nasul... am inteles-o...de ce nu face pauza nu mai ia clienti daca nu se simte bine... , alta data am pus-o deasupra intinsa pe mine, ma pupa usor pe gat, am pupat-o si eu la fel fara french kiss. E ok ca mai are pretul 100/200, doar ea si Izza parca si or mai fi cateva. 1
Thor89 Reputație: 9 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Ianuarie 15, 2024 Acum 2 ore, inginerul_xxx a spus: De fapt labiile sunt mari, atarna ca motul de curcan... prestatia e in functiile de toanele ei, ultima data a vrut doar misionarul ca o durea capul ca a racit si ii curgea si nasul... am inteles-o...de ce nu face pauza nu mai ia clienti daca nu se simte bine... , alta data am pus-o deasupra intinsa pe mine, ma pupa usor pe gat, am pupat-o si eu la fel fara french kiss. E ok ca mai are pretul 100/200, doar ea si Izza parca si or mai fi cateva. "De fapt labiile sunt mari, atarna ca motul de curcan..." <= exact ca fosta mea iubită, au 🐱-ele identice... 😃 😃 😃 Eu sper sa o nimeresc mereu in toane bune... că dacă nu mă trec pe Alexandra [tot cu 100 de lei], ca am vazut aici in topicuri pe nimfomane ca ar fi revenit!
Thor89 Reputație: 9 Postat Februarie 5, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Februarie 5, 2024 La 15.01.2024 la 22:14, inginerul_xxx a spus: De fapt labiile sunt mari, atarna ca motul de curcan... prestatia e in functiile de toanele ei, ultima data a vrut doar misionarul ca o durea capul ca a racit si ii curgea si nasul... am inteles-o...de ce nu face pauza nu mai ia clienti daca nu se simte bine... , alta data am pus-o deasupra intinsa pe mine, ma pupa usor pe gat, am pupat-o si eu la fel fara french kiss. E ok ca mai are pretul 100/200, doar ea si Izza parca si or mai fi cateva. @inginerul_xxx, pe mine tot așa m-a pupat la plecare pe gât și parcă la venire pe obraz. Deci, dacă ai vrea un french kiss (sau măcar sărut normal pe buze fără limbă) nu ar accepta?
Thor89 Reputație: 9 Postat Februarie 5, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Februarie 5, 2024 @inginerul_xxx, am aflat eu între timp. Ignoră ultima întrebare! Deci, ca să știe toată lumea: Mara se sărută doar cu cei care iau o oră (2 finalizări, sau o finalizare normală + o finalizare orală, ș.a.m.d.), pentru cei (cum sunt și eu) care alegem o finalizare / 100 lei, sărutul nu intră și el în pachet. Pentru noi, doar sărutări pe gât și pupici pe obraz.
inginerul_xxx Reputație: 479 Postat Februarie 5, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 5, 2024 Stiu cand fusesem la ea ma pupa pe gat si eu la fel am facut, mai scria cineva ca face si CIM cu 100 sau 50 lei extra...
passatb6xxx Reputație: 645 Postat Februarie 5, 2024 Postat Februarie 5, 2024 Nu mai vă bateți capul, fata adaptează tarifele și serviciile in funcție de fluxul de clienți..... Dacă are de lucru cere mai mult, când e Romica lasă la preț. Au mai fost discuții de la.unii useri care au avut diferite preturi in intervale scurte de timp. 1
Thor89 Reputație: 9 Postat Februarie 5, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Februarie 5, 2024 Acum 3 ore, inginerul_xxx a spus: Stiu cand fusesem la ea ma pupa pe gat si eu la fel am facut, mai scria cineva ca face si CIM cu 100 sau 50 lei extra... Nu-s interesat de CIM... nu am treabă cu așa ceva! Mie îmi pare rău că nu include sărutul pe buze și in 100 de lei/finalizarea, doar în 200 de lei / h. Puii mei, arată bine... și la corp: păcat cu sensibilitatea ei la sâni! O să caut să vedem dacă găsesc pe cineva tot ca Mara așa... dar care să fie O.K. să te joci cu sânii ei, să o săruți pe sâni, să îi sugi și lingi sfârcurile senzual, cât să se "ridice" la maximum "sabia", de nici să nu mai trebuiască sex oral! Dacă nu, rămân tot la Mara... 😟 ce să fac! 😟
caineleDDB Reputație: 4531 Postat Februarie 6, 2024 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Februarie 6, 2024 Se numeste tarif dinamic! 🦧🥳 4 1
Thor89 Reputație: 9 Postat Februarie 6, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Februarie 6, 2024 Acum 55 minute, passatb6xxx a spus: Nu mai vă bateți capul, fata adaptează tarifele și serviciile in funcție de fluxul de clienți..... Dacă are de lucru cere mai mult, când e Romica lasă la preț. Au mai fost discuții de la.unii useri care au avut diferite preturi in intervale scurte de timp. "când e Romica, lasă la preț"... ce înseamnă expresia asta: când e Romica???
passatb6xxx Reputație: 645 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 5 ore, Thor89 a spus: "când e Romica, lasă la preț"... ce înseamnă expresia asta: când e Romica??? Am vrut să scriu fomica dar autocorectul a scris Romica😂😂 1
Thor89 Reputație: 9 Postat Februarie 6, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Februarie 6, 2024 Acum 2 ore, passatb6xxx a spus: Am vrut să scriu fomica dar autocorectul a scris Romica😂😂 Aaaaa... am inteles acum! 😃 😃 😃
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum