Sari la conținut

Ilinca 0749835700

Dauadanc

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Salut am contactat ieri o fată numită Ilinca cu niste poze geniale pe publi. Contactat telefonic imi spune ca ea isi desfasoara activitatea doar cu plata in avans, adica daca e 200 finalizarea domnisoara iti doreste 100 de lei trimisi inaintea actului. Mie imi suna a teapa voi ce credeti?nu vrea sa o sun pe video call dar totusi mi a trimis o poza dupa ce si a terminat dușul.  Eu personal cobsider ca e tepara, voi? Las aici numarul de telefon al fetei: +40 749 835 700 

• Haha 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Ilinca 0749835700
Postat

E țeapă, am vorbit si cu ea(sau el) pentru trei ore mi-a cerut 2000 cu plata in avans in cont.🤣🤣 Orice intrebam spunea ca face, nu refuza nimic! Eu cred ca e teapa!

• Mersi 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am avut si eu un topis deschis cu un modus operandi similar si cu cont de instagram in care punea poze de pe alt cont rusesc. Scena s-a repetat saptamana trecuta. Pare o teapa pe fata. 

• Mersi 1
  • Minus 1
Postat

Salut, am vazut ce ati scris pe forum si mi s a parut teapa fata asta Ilinca dar am zis sa incerc eu, decat sa fie altcineva tinand cont ca fiecare are posibilitati diferite. Am dat avansul, iar dupa 5 mine cand banii au ajuns in contul ei presupun am ramas impresionat. M a sunat cand a ajuns la locatie(era chiar cea din poze) iar serviciile au fost pe masura. Este o tipa deschisa, jucausa si amuzanta. Las mesajul asta aici poate sunteti care chiar erati foarte interesati de ea. Se merita total

• Haha 1
  • Minus 3
Postat
Acum 1 oră, Kamikaze42 a spus:

Salut, am vazut ce ati scris pe forum si mi s a parut teapa fata asta Ilinca dar am zis sa incerc eu, decat sa fie altcineva tinand cont ca fiecare are posibilitati diferite. Am dat avansul, iar dupa 5 mine cand banii au ajuns in contul ei presupun am ramas impresionat. M a sunat cand a ajuns la locatie(era chiar cea din poze) iar serviciile au fost pe masura. Este o tipa deschisa, jucausa si amuzanta. Las mesajul asta aici poate sunteti care chiar erati foarte interesati de ea. Se merita total

Fir-ai a dracu' de sardină proastă.  Se vede de pe lună ce minciuni îndrugi pe aici. I-auzi, după "5 mine" ai și rămas impresionat și ti-a și oferit niste sevicii nemaipomenite. Dar oare dacă zici ca se merita total, nu s-ar merita sa  iti bag si eu o pulă în gât? Dispari cercopitec păduchios.

• Mersi 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 5 ore, PamPenis a spus:

Am avut si eu un topis deschis cu un modus operandi similar si cu cont de instagram in care punea poze de pe alt cont rusesc. Scena s-a repetat saptamana trecuta. Pare o teapa pe fata. 

E teapa 100%. Si la mine a acceptat orice dar bani inainte sa nu dati bah baieti ! Chiar daca aveti in plus, mai bine jucati la pacanele!

Postat
La 20.01.2024 la 18:41, Kamikaze42 a spus:

Buna, as vrea sa ma întâlnesc cu tine, disponibil? Am un fetish cu pești nespălați sa le dau la muie. Caută-mă! Ți pup!

• Inimioara 1
  • Oras:Iași
  • Oras:Iași
Postat
La 20.01.2024 la 22:02, hklKJL a spus:

E teapa 100%. Si la mine a acceptat orice dar bani inainte sa nu dati bah baieti ! Chiar daca aveti in plus, mai bine jucati la pacanele!

Oare cât de prost trebuie să fii să trimiți avans unui pescăruș cu cont de curvă!? 

• Haha 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, Mihha a spus:

Oare cât de prost trebuie să fii să trimiți avans unui pescăruș cu cont de curvă!? 

Te-ar mira sa afli cati sunt...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...