hammerxxl Reputație: 1 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Salut, A fost cineva? Am sunat iar în urma discuției pare ca oferă mai mult decât masaj. https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/alte-servicii/anunt/art-masaj-puterea-atingerii-si-a-mangaierii/6772h14616897891d31ie3h3ie962hid.html Mulțumesc. Link spre comentariu
crustymcfuck Reputație: 80 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Pe Whatsapp nu da tare multe detalii,vrea sa fie sunata.. tu ce ai aflat? Link spre comentariu
berkeley Reputație: 420 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Nu e noua in Cluj. După nr de tel si numele afisat sub anunt, e vorba de d-na Mona, cu masajul grooming. 1 Link spre comentariu
pepino02 Reputație: 137 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Acum 43 minute, berkeley a spus: Nu e noua in Cluj. După nr de tel si numele afisat sub anunt, e vorba de d-na Mona, cu masajul grooming. Face doar masaj de relaxare, mai deosebit adica altfel decat cel suedez si e imbracata. Ii este frica de publicitate si iti recomand sa nu pomenesti de forum, sau de o recomandare de la un prieten. Limiteaza-te la anunt. Detaliile ti le da la telefon sau WA. Preturile erau 100 si 150, dar asta anul trecut in toamna. E bine sa ceri detalii. Daca ceri sau pomenesti de inghinal cu finalizare , PA. E mai in varsta, adica +48. In orice caz discutia cu ea este ca "mersul pe sârma". Poti face dus inainte si dupa. Sa aveti bafta ! 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2681 Postat Ianuarie 21 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 21 1 oră în urmă, berkeley a spus: Nu e noua in Cluj. După nr de tel si numele afisat sub anunt, e vorba de d-na Mona, cu masajul grooming. @berkeley Golește-ți casuta de mesaje ... înțelegi ... 1 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2681 Postat Ianuarie 21 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 21 Acum 2 minute, Mocureloaded a spus: @berkeley Golește-ți casuta de mesaje ... înțelegi ... @pepino02 Valabil și pentru tine cu căsuța de mesaje! Link spre comentariu
berkeley Reputație: 420 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 1 hour ago, Mocureloaded said: @berkeley Golește-ți casuta de mesaje ... înțelegi ... Maestre, am golit-o! Link spre comentariu
pepino02 Reputație: 137 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Acum 2 ore, Mocureloaded a spus: @pepino02 Valabil și pentru tine cu căsuța de mesaje! Si eu !! Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2681 Postat Ianuarie 21 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 21 Acum 3 ore, pepino02 a spus: ... Ii este frica de publicitate si iti recomand sa nu pomenesti de forum, sau de o recomandare de la un prieten. ... Susțin solicitarea făcută de @pepino02 ... doamna Mona, ca este cu adevărat o doamna, este o făptură mult prea delicata pentru a fi "balacarita" pe aici. Respectati-o când o vizitați ... și respectati-o când nu o "afisati" în spatiul public. Zic eu ... 2 Link spre comentariu
pepino02 Reputație: 137 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Chiar acum, Mocureloaded a spus: Susțin solicitarea făcută de @pepino02 ... doamna Mona, ca este cu adevărat o doamna, este o făptură mult prea delicata pentru a fi "balacarita" pe aici. Respectati-o când o vizitați ... și respectati-o când nu o "afisati" în spatiul public. Zic eu ... Ca bine zici, mai bine decat as fi spus si eu. Oricum experienta este unica in masaj , o atingere plina de energie si nu numai, asa cum scrie si ea in anunt. Link spre comentariu
interesatul Reputație: 68 Postat Ianuarie 29 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Partajează Postat Ianuarie 29 On 1/21/2024 at 5:52 PM, Mocureloaded said: Golește-ți casuta de mesaje ... înțelegi ... ...mi-am golit-o si eu. Link spre comentariu
tsunamicat Reputație: 2 Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 On 1/21/2024 at 8:50 PM, Mocureloaded said: Susțin solicitarea făcută de @pepino02 ... doamna Mona, ca este cu adevărat o doamna, este o făptură mult prea delicata pentru a fi "balacarita" pe aici. Respectati-o când o vizitați ... și respectati-o când nu o "afisati" în spatiul public. Zic eu ... Salut, da-mi si mie mai multe detalii... Am fost si eu la Mona cand era in Faget, e fata super faina. Scrie-mi in privat poate mai facem schimb de experiente legate de casnice ca am impresia ca din momentul in care se deschide un topic aici se strica treaba... P.S. am cont de astazi pentru ca nu imi mai stiu mailul la vechiul cont si nu reusesc sa ma mai loghez... Link spre comentariu
Paaull Reputație: 0 Postat Ianuarie 29 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Ianuarie 29 Se cam vorbește pe ocolite sau capacitatea me de înțelegere este scăzută. Damenza practica doar masaj sau și altceva? Mulțumesc 😁 Link spre comentariu
haladutu Reputație: 47 Postat Ianuarie 29 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 5 ore, Paaull a spus: Se cam vorbește pe ocolite sau capacitatea me de înțelegere este scăzută. Damenza practica doar masaj sau și altceva? Mulțumesc 😁 Dameza practica doar masaj. Cu placere. 1 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2681 Postat Ianuarie 29 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 6 ore, tsunamicat a spus: Salut, da-mi si mie mai multe detalii... Am fost si eu la Mona cand era in Faget, e fata super faina. Scrie-mi in privat poate mai facem schimb de experiente legate de casnice ca am impresia ca din momentul in care se deschide un topic aici se strica treaba... P.S. am cont de astazi pentru ca nu imi mai stiu mailul la vechiul cont si nu reusesc sa ma mai loghez... Tot ce am avut a spune, în spațiul public ... sau privat, am spus aici: La 21.01.2024 la 20:50, Mocureloaded a spus: Susțin solicitarea făcută de @pepino02 ... doamna Mona, ca este cu adevărat o doamna, este o făptură mult prea delicata pentru a fi "balacarita" pe aici. Respectati-o când o vizitați ... și respectati-o când nu o "afisati" în spatiul public. Zic eu ... Sper ca e clar ... precum cristalul ... cristal care nu trebuie afișat public pentru a-i aprecia calitățile când sorbi o gura de licoare magica din el. Link spre comentariu
dorinel18' Reputație: 1240 Postat Februarie 16 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Partajează Postat Februarie 16 La 21.01.2024 la 17:56, Mocureloaded a spus: @pepino02 Valabil și pentru tine cu căsuța de mesaje! Am golit-o și eu 😉 Link spre comentariu
moigradanne Reputație: 29 Postat Februarie 18 Telefon: 0264413456 Oras:Cluj Telefon: 0264413456 Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 18 La 29.01.2024 la 23:24, Mocureloaded a spus: Tot ce am avut a spune, în spațiul public ... sau privat, am spus aici: Sper ca e clar ... precum cristalul ... cristal care nu trebuie afișat public pentru a-i aprecia calitățile când sorbi o gura de licoare magica din el. Bună ziua După cum zicea și mister @Mocureloaded mai sus nu trebuie bălăcărita doamna Mona aici. Este top în preferințele mele în materie de masaj și relaxare cu o experienta vasta în ceea ce face,cu o pereche de mâine magice. O zi minunata 2 Link spre comentariu
aisberg75 Reputație: 251 Postat Februarie 20 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Partajează Postat Februarie 20 D-na Mona...ce să spun...pe piața "maseuzelor casnice..."după Alexandra și Ella este pe podium!!! Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Februarie 22 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Februarie 22 La 21.02.2024 la 0:08, aisberg75 a spus: D-na Mona...ce să spun...pe piața "maseuzelor casnice..."după Alexandra și Ella este pe podium!!! ofera acelasi chestii ? Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2681 Postat Februarie 22 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Februarie 22 La 21.02.2024 la 0:08, aisberg75 a spus: D-na Mona...ce să spun...pe piața "maseuzelor casnice..."după Alexandra și Ella este pe podium!!! Acum 3 ore, sophiedee a spus: ofera acelasi chestii ? Dacă te referi strict la masajul de relaxare, întrebarea ta ar putea avea sens ... daca ne gandim si la "repriza a doua" e departe de a fi înțeleasă (întrebarea ta) ... atâta timp cât cele doua care sunt termen de comparație, au servicii total diferite pe acest segment al "masajului erotic". 1 Link spre comentariu
dorinel18' Reputație: 1240 Postat Februarie 22 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Partajează Postat Februarie 22 Acum 3 ore, sophiedee a spus: ofera acelasi chestii ? S-a discutat anterior și s-a cam convenit că nu este ok a se intra in anumite detalii... asta spre binele doamnei și a tuturor. Daca și cine a ajuns sa beneficieze de masajul ei, sa respecte alegerea doamnei și a celorlalți. Cred că e cea mai buna varianta. Cereți in privat detalii de la cei care au vizitat-o. 1 Link spre comentariu
aisberg75 Reputație: 251 Postat Februarie 22 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Partajează Postat Februarie 22 Acum 6 ore, Mocureloaded a spus: Dacă te referi strict la masajul de relaxare, întrebarea ta ar putea avea sens ... daca ne gandim si la "repriza a doua" e departe de a fi înțeleasă (întrebarea ta) ... atâta timp cât cele doua care sunt termen de comparație, au servicii total diferite pe acest segment al "masajului erotic". Foarte bine ai punctat...!👍La masajul de relaxare m-am referit...!!!"La repriza a doua "normal că nu o poți compara cu Ella de exemplu! 1 Link spre comentariu
aisberg75 Reputație: 251 Postat Februarie 22 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Partajează Postat Februarie 22 Acum 9 ore, sophiedee a spus: ofera acelasi chestii ? Nuuu... 1 Link spre comentariu
excrocsentimental Reputație: 11 Postat Iunie 10 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iunie 10 Bună ! Mai știți ceva de doamna ? Mulțumesc! Link spre comentariu
pepino02 Reputație: 137 Postat Iunie 10 Partajează Postat Iunie 10 Acum 3 ore, excrocsentimental a spus: Bună ! Mai știți ceva de doamna ? Mulțumesc! Mi-a confirmat ca decamdata nu mai ia programari. Am contactat-o de mai multe ori si acelasi raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum