Planck Reputație: 164 Postat August 17, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat August 17, 2024 Acum 2 ore, Condorpasa a spus: 500 ora???? Greșeala e la noi, la clienți. 🤔 2
alexya alexa Reputație: 1458 Postat August 18, 2024 Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 18, 2024 Hey buna dimineata dragilor 😊 1
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7177 Postat August 18, 2024 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 18, 2024 Specifica serviciile , in anunt , cum trebuie ! Nu , ca fac oral protejat , sau mai vedem . Ca sunt satul , de cate va activati la usa , si vreti bani extra pe oral . Ca sa te vad , pai ce eu te-am vazut ? Iti dau si eu o poza blurata cu mine , sa fim chit. Nu recomand! 4 L.A.W. 🔞
alexya alexa Reputație: 1458 Postat August 18, 2024 Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 18, 2024 Loc liber 13.30
alexya alexa Reputație: 1458 Postat August 18, 2024 Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 18, 2024 Acum 34 minute, L.A.W. a spus: Specifica serviciile , in anunt , cum trebuie ! Nu , ca fac oral protejat , sau mai vedem . Ca sunt satul , de cate va activati la usa , si vreti bani extra pe oral . Ca sa te vad , pai ce eu te-am vazut ? Iti dau si eu o poza blurata cu mine , sa fim chit. Nu recomand! Nu recomanzi ? Motivul , am dreptul sa imi selectez clienti dragule specifică! Dacă nu imi place abordarea cuiva nu sunt aici pe banda rulantă...😈frustratule
Condorpasa Reputație: 633 Postat August 18, 2024 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat August 18, 2024 Acum 2 minute, alexya alexa a spus: Nu recomanzi ? Motivul , am dreptul sa imi selectez clienti dragule specifică! Dacă nu imi place abordarea cuiva nu sunt aici pe banda rulantă...😈frustratule Are dreptate fratele LAW tu ești frustrata,nu el. 1
Condorpasa Reputație: 633 Postat August 18, 2024 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat August 18, 2024 Chiar acum, Condorpasa a spus: Are dreptate fratele LAW tu ești frustrata,nu el. 1
Condorpasa Reputație: 633 Postat August 18, 2024 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat August 18, 2024 Acum 43 minute, L.A.W. a spus: Specifica serviciile , in anunt , cum trebuie ! Nu , ca fac oral protejat , sau mai vedem . Ca sunt satul , de cate va activati la usa , si vreti bani extra pe oral . Ca sa te vad , pai ce eu te-am vazut ? Iti dau si eu o poza blurata cu mine , sa fim chit. Nu recomand! Da frate a i dreptate.La Copșa Mică cu ea. 1 1
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7177 Postat August 18, 2024 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 18, 2024 Acum 15 minute, Condorpasa a spus: Are dreptate fratele LAW tu ești frustrata,nu el. Da frate , s-au terminat fetele , ma blocasem pe ea . 2 L.A.W. 🔞
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7177 Postat August 18, 2024 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 18, 2024 Acum 41 minute, alexya alexa a spus: Nu recomanzi ? Motivul , am dreptul sa imi selectez clienti dragule specifică! Dacă nu imi place abordarea cuiva nu sunt aici pe banda rulantă...😈frustratule Da , ai venit in vacanta , sa vezi Pitestiu’ . “Vino sa te convingi” , cum vine asta ? Ma conving pe banii mei ? Mi-i dai inapoi daca nu esti la nivel , sau rest? Te intreb dinainte ca sa stiu daca merita efortul , si nu ma iei sa te vad mai intai , ca nu ai fost la peco , cu mine , cand am bagat motorina. Gata , ca deja te-am facut populara , ca pana sa postez , aici , vorbeai singura . 2 L.A.W. 🔞
Danmod Reputație: 136 Postat August 18, 2024 Oras:Argeș Oras:Argeș Postat August 18, 2024 Acum 2 ore, L.A.W. a spus: Da , ai venit in vacanta , sa vezi Pitestiu’ . “Vino sa te convingi” , cum vine asta ? Ma conving pe banii mei ? Mi-i dai inapoi daca nu esti la nivel , sau rest? Te intreb dinainte ca sa stiu daca merita efortul , si nu ma iei sa te vad mai intai , ca nu ai fost la peco , cu mine , cand am bagat motorina. Gata , ca deja te-am facut populara , ca pana sa postez , aici , vorbeai singura . Bine spus ! 1
alexya alexa Reputație: 1458 Postat August 18, 2024 Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 18, 2024 Loc liber 19.00
alexya alexa Reputație: 1458 Postat August 18, 2024 Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 18, 2024 Acum 3 ore, L.A.W. a spus: Da , ai venit in vacanta , sa vezi Pitestiu’ . “Vino sa te convingi” , cum vine asta ? Ma conving pe banii mei ? Mi-i dai inapoi daca nu esti la nivel , sau rest? Te intreb dinainte ca sa stiu daca merita efortul , si nu ma iei sa te vad mai intai , ca nu ai fost la peco , cu mine , cand am bagat motorina. Gata , ca deja te-am facut populara , ca pana sa postez , aici , vorbeai singura . Eu iti zic atata daca a erai băiat cum trebuie nu stăteai sa te negociezi cu mine. Zi frumoasa
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7177 Postat August 18, 2024 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 18, 2024 Acum 48 minute, alexya alexa a spus: Eu iti zic atata daca a erai băiat cum trebuie nu stăteai sa te negociezi cu mine. Zi frumoasa Nu am negociat nimic . Te-am intrebat , daca esti disponibila , ai zis da , ti-am spus ca vin in 5 min , m-ai intrebat cat vreau sa stau , ti-am zis ca hotarasc in locatie , oricum spargeai seminte …. Te-am intrebat cum faci oralul , ca dupa cum vezi , ai lasat-o in aer in anunt , si asta e duma clasica de japca in locatie , “ da dar e extra” . Cand ai zis protejat , ti-am zis ca nu dau 400 pe plastic . Ca stai sa te vad , cum adica? Stai sa iti iau banii si dupa , vad eu ce mai fac. Dupa m-ai luat , ca ce ai fi facut tu . Ce faceai ? (Ti-am zis ca am vazut sute , aici te-ai aprins , dar nu te-am mintit) Vrajeala asta o aveti toate pana luati banii , dupa o suciti , nu suntem , compatibili , scuze . Unu cu banii si altu cu scuzele , nu merge , experienta m-a invatat , sa ma asigur de servicii , inainte de vizita , pentru a evita , discutiile , in locatie. 6 L.A.W. 🔞
alexya alexa Reputație: 1458 Postat August 18, 2024 Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 18, 2024 Acum 14 minute, L.A.W. a spus: Nu am negociat nimic . Te-am intrebat , daca esti disponibila , ai zis da , ti-am spus ca vin in 5 min , m-ai intrebat cat vreau sa stau , ti-am zis ca hotarasc in locatie , oricum spargeai seminte …. Te-am intrebat cum faci oralul , ca dupa cum vezi , ai lasat-o in aer in anunt , si asta e duma clasica de japca in locatie , “ da dar e extra” . Cand ai zis protejat , ti-am zis ca nu dau 400 pe plastic . Ca stai sa te vad , cum adica? Stai sa iti iau banii si dupa , vad eu ce mai fac. Dupa m-ai luat , ca ce ai fi facut tu . Ce faceai ? (Ti-am zis ca am vazut sute , aici te-ai aprins , dar nu te-am mintit) Vrajeala asta o aveti toate pana luati banii , dupa o suciti , nu suntem , compatibili , scuze . Unu cu banii si altu cu scuzele , nu merge , experienta m-a invatat , sa ma asigur de servicii , inainte de vizita , pentru a evita , discutiile , in locatie. Eu vad ca nu ai ce face, ti am cerut eu cumva extra? Dacă tu crezi ca eu stăteam sa sparg seminte ...e clara treaba nu esti pe treaba ta,nu sunt obligata sa iti fac un serviciu daca nu vreau . Simplu ce te ai frustrat in halul asta cui am luat eu bani pe japca de ce nu am nici o reclamatie de la nici un bărbat, nu te vezi cat de penibil esti stai sa arunci cu noroi in mine degeaba nu ai dreptate pe absolut nimic ,dacă ai fi venit la mine și plecai cu ouăle pline mai înțelegeam dar alfel nu iti frustrarea ,nu am vrut să te primesc ce e asa greu? Nu stii sa accepti un refuz?
alexya alexa Reputație: 1458 Postat August 18, 2024 Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 18, 2024 Acum 20 minute, L.A.W. a spus: Nu am negociat nimic . Te-am intrebat , daca esti disponibila , ai zis da , ti-am spus ca vin in 5 min , m-ai intrebat cat vreau sa stau , ti-am zis ca hotarasc in locatie , oricum spargeai seminte …. Te-am intrebat cum faci oralul , ca dupa cum vezi , ai lasat-o in aer in anunt , si asta e duma clasica de japca in locatie , “ da dar e extra” . Cand ai zis protejat , ti-am zis ca nu dau 400 pe plastic . Ca stai sa te vad , cum adica? Stai sa iti iau banii si dupa , vad eu ce mai fac. Dupa m-ai luat , ca ce ai fi facut tu . Ce faceai ? (Ti-am zis ca am vazut sute , aici te-ai aprins , dar nu te-am mintit) Vrajeala asta o aveti toate pana luati banii , dupa o suciti , nu suntem , compatibili , scuze . Unu cu banii si altu cu scuzele , nu merge , experienta m-a invatat , sa ma asigur de servicii , inainte de vizita , pentru a evita , discutiile , in locatie. Omule nu ai fost la mine niciodată. Nu ti am luat bani cu japca lasa ma tu vrajeala ta ieftina dacă am un pret am serviciile afisate ce nu înțelegi ? Te ti de capul meu nu ai cu cine vb? Iti postez conversația sa vezi ca ai zis ca imi dai 300 lei
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7177 Postat August 18, 2024 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 18, 2024 Acum 20 minute, alexya alexa a spus: Omule nu ai fost la mine niciodată. Nu ti am luat bani cu japca lasa ma tu vrajeala ta ieftina dacă am un pret am serviciile afisate ce nu înțelegi ? Te ti de capul meu nu ai cu cine vb? Iti postez conversația sa vezi ca ai zis ca imi dai 300 lei Am zis ca nu iti dau nimic si ca nu vin daca ai protejat . Dupa o suceai , ca daca te vedeam . Nu ai ce sa vezi , eu nu vizitez fete de genul tau . Stai sa te vad , stai ca fac , sau nu fac depinde cum am chef . Nu pierd nimic , nu esti ultima de pe raft. Am de unde alege. 3 L.A.W. 🔞
Danmod Reputație: 136 Postat August 18, 2024 Oras:Argeș Oras:Argeș Postat August 18, 2024 Acum 34 minute, alexya alexa a spus: Eu vad ca nu ai ce face, ti am cerut eu cumva extra? Dacă tu crezi ca eu stăteam sa sparg seminte ...e clara treaba nu esti pe treaba ta,nu sunt obligata sa iti fac un serviciu daca nu vreau . Simplu ce te ai frustrat in halul asta cui am luat eu bani pe japca de ce nu am nici o reclamatie de la nici un bărbat, nu te vezi cat de penibil esti stai sa arunci cu noroi in mine degeaba nu ai dreptate pe absolut nimic ,dacă ai fi venit la mine și plecai cu ouăle pline mai înțelegeam dar alfel nu iti frustrarea ,nu am vrut să te primesc ce e asa greu? Nu stii sa accepti un refuz? Drăguță,vezica Domnul L.A.W nu bate câmpii și că tine a văzut sute n-are rost să intri in contradictoriu cu el. 2
alexya alexa Reputație: 1458 Postat August 18, 2024 Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 18, 2024 Acum 10 minute, Danmod a spus: Drăguță,vezica Domnul L.A.W nu bate câmpii și că tine a văzut sute n-are rost să intri in contradictoriu cu In regula, sa vada in continuare. Nu cred ca are ce cauta sa imi scrie atata timp cat nu a fost la mine. Si nu are de ce denigra daca nu ma testat nu ca as fi vrut dar asa ca idee ..deci asta nu întelegeti voi , NU DAI CU "NOROI" DACA OMUL NU TI-A FACUT NIMIC!!!!.
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7177 Postat August 18, 2024 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 18, 2024 Acum 3 minute, alexya alexa a spus: In regula, sa vada in continuare. Nu cred ca are ce cauta sa imi scrie atata timp cat nu a fost la mine. Si nu are de ce denigra daca nu ma testat nu ca as fi vrut dar asa ca idee ..deci asta nu întelegeti voi , NU DAI CU "NOROI" DACA OMUL NU TI-A FACUT NIMIC!!!!. Scrie acolo serviciile , corecte , oral protejat. Nu lua omul , cu vedem . Ce sa testez oral protejat ? Cu asta te lauzi ? 4 L.A.W. 🔞
stefanxxx1900 Reputație: 117 Postat August 18, 2024 Oras:Iași Oras:Iași Postat August 18, 2024 Acum 2 ore, alexya alexa a spus: In regula, sa vada in continuare. Nu cred ca are ce cauta sa imi scrie atata timp cat nu a fost la mine. Si nu are de ce denigra daca nu ma testat nu ca as fi vrut dar asa ca idee ..deci asta nu întelegeti voi , NU DAI CU "NOROI" DACA OMUL NU TI-A FACUT NIMIC!!!!. 😇Testează și tu mai multe orașe prin ARDEAL .....că no fi chiar așa mare bai 😇
borussia Reputație: 21 Postat August 18, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 18, 2024 Acum 3 ore, alexya alexa a spus: In regula, sa vada in continuare. Nu cred ca are ce cauta sa imi scrie atata timp cat nu a fost la mine. Si nu are de ce denigra daca nu ma testat nu ca as fi vrut dar asa ca idee ..deci asta nu întelegeti voi , NU DAI CU "NOROI" DACA OMUL NU TI-A FACUT NIMIC!!!!. Hai la Bacău 😊 doar știi că la noi ești binevenită 🤗 1
alexya alexa Reputație: 1458 Postat August 19, 2024 Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 19, 2024 Acum 11 ore, borussia a spus: Hai la Bacău 😊 doar știi că la noi ești binevenită 🤗 🥰
alexya alexa Reputație: 1458 Postat August 19, 2024 Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 19, 2024 Buna dimineata dragilor disponibilă 11.40😊
alexya alexa Reputație: 1458 Postat August 19, 2024 Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40785805587 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 19, 2024
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum