Aurcarpatin Reputație: 132 Postat Februarie 20 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 20 Si-a facut target-ul si a plecat...la noi e ca la nimeni.Tot ale noastre ne salvează,cateodată...ca de multe ori sun si...nu raspunde nimeni.Nu stiu care e treaba frate,nu bor bani sau...vor banii prea repede 1 Link spre comentariu
Indar Reputație: 164 Postat Februarie 21 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 21 Acum 17 ore, Aurcarpatin a spus: Si-a facut target-ul si a plecat...la noi e ca la nimeni.Tot ale noastre ne salvează,cateodată...ca de multe ori sun si...nu raspunde nimeni.Nu stiu care e treaba frate,nu bor bani sau...vor banii prea repede A facut de un x5 din 2010 si a plecat. 1 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 795 Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 Mai știți ceva de ea? Eu cred ca s-a retras pe circuit închis, ca avea profesoara cu ea și a invatat-o de bine. Sigur cred ca este asa. Avea potențial fata, pana la urma bravo ei. Era una din favoritele mele. 1 Link spre comentariu
StRyK3R Reputație: 305 Postat Februarie 23 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 23 Acum 5 minute, mihaita2020 a spus: Mai știți ceva de ea? Eu cred ca s-a retras pe circuit închis, ca avea profesoara cu ea și a invatat-o de bine. Sigur cred ca este asa. Avea potențial fata, pana la urma bravo ei. Era una din favoritele mele. Si mie imi pare rau ca nu am mai prinso pe Larisa,vroiam sa o cunosc si eu macar o data,cand m-am decis a dispărut complet 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4799 Postat Februarie 23 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 23 Acum 40 minute, mihaita2020 a spus: Sigur cred ca este asa. Crezi sigur? Link spre comentariu
StRyK3R Reputație: 305 Postat Februarie 23 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 23 Acum 44 minute, mihaita2020 a spus: Mai știți ceva de ea? Eu cred ca s-a retras pe circuit închis, ca avea profesoara cu ea și a invatat-o de bine. Sigur cred ca este asa. Avea potențial fata, pana la urma bravo ei. Era una din favoritele mele. Lasă că vorbesc eu cu.profesoara 😂😂 si o intreb de fata asta dar momentan si ea este inactivă pe whatsapp,nu pot spune cine este ca i-am promis 1 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 860 Postat Februarie 24 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Februarie 24 Acum 12 ore, haloowen a spus: Crezi sigur? Crede si nu cerceta zice o vorba....nu-i asa..e inactiva momentan !! Link spre comentariu
StRyK3R Reputație: 305 Postat Februarie 24 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 24 Acum 13 ore, StRyK3R a spus: Si mie imi pare rau ca nu am mai prinso pe Larisa,vroiam sa o cunosc si eu macar o data,cand m-am decis a dispărut complet De ce esti confuz? Stii tu ceva de ea ? 1 Link spre comentariu
StRyK3R Reputație: 305 Postat Februarie 27 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27 Este indisponibila pentru o perioadă determinată ,este plecată din oraș, iara am ghinion si cu ea la fel ca si cu Larisa ,copila aia! Cand am vrut eu sa merg la ele,au dispărut 😂😂😂 1 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 795 Postat Februarie 27 Partajează Postat Februarie 27 Pe whatsapp a scris la stare ca nu mai lucrează. Deci cred ca s-a retras. 1 Link spre comentariu
pokemons Reputație: 418 Postat Februarie 27 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27 Acum 5 ore, StRyK3R a spus: Este indisponibila pentru o perioadă determinată ,este plecată din oraș, iara am ghinion si cu ea la fel ca si cu Larisa ,copila aia! Cand am vrut eu sa merg la ele,au dispărut 😂😂😂 De unde știi că e plecata din oraș, și că e pe o perioadă determinata? Ai cumva informații că revine? Link spre comentariu
StRyK3R Reputație: 305 Postat Februarie 27 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27 Acum 1 minut, pokemons a spus: De unde știi că e plecata din oraș, și că e pe o perioadă determinata? Ai cumva informații că revine? Nedeterminata am vrut să scriu,am prinso mai devreme pe whatsapp si a spus că este plecată din țară și nu stie când sau dacă mai revine la "munca" 2 Link spre comentariu
rupteincur Reputație: 0 Postat Februarie 28 Oras:Milsugeti Oras:Milsugeti Partajează Postat Februarie 28 Asta e creata aia de pe pescarilor ? Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 795 Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Acum 4 ore, rupteincur a spus: Asta e creata aia de pe pescarilor ? Nu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum