futerman5 Reputație: 1 Postat Ianuarie 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 27 https://publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/singura-in-locatie-masaj-de-relaxare-te-astept-in-locatia-mea-pentru-momentul-tau-de-relaxare/h88i348f261e76921665h919740h7f30.html Domnilor am fost la această fată Roxana în Brașov. Este o fata dulce, angelica, cu ochișori de căprioară foarte dulce fata. O ador. Și în vederea masajului face treabă bună am venit după o zi de munca la ea la masaj și a reușit să mă relaxeze, să mă înveselească, am vorbit, am ras, m-am simțit foarte bine. Daca ai preferințe și la extra accepta. Eu va recomand m.am simțit foarte bine 1 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2685 Postat Ianuarie 27 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27 A activat anterior și pe Cluj. Oferă mai mult decât masaj, adică și sex ... care se discuta la locație ... la 400 lei. FYI! P.S.: nu am vizitat-o ... ca am avut ceva retineri. Link spre comentariu
spablo35 Reputație: 118 Postat Ianuarie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29 si de ce nu este pe topic de la Brasov? ce legatura are cu topic de la Bucuresti? nu am inteles... Link spre comentariu
yellow_raven Reputație: 125 Postat Ianuarie 29 Oras:nu am Oras:nu am Partajează Postat Ianuarie 29 Masajul nu e doar pe București Link spre comentariu
futerman5 Reputație: 1 Postat Ianuarie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 8 ore, spablo35 a spus: si de ce nu este pe topic de la Brasov? ce legatura are cu topic de la Bucuresti? nu am inteles... Greșeala e din partea mea am postat greșit am observat târziu. Chiar scrie la topic București când am scris am spus Brașov undeva acolo dacă nu mă înșel doar că am scris in zona greșită.. sunt mai în vârstă puțin și nu mă pricep prea bine cu tehnologia. Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1111 Postat Ianuarie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30 Aceasta sectiune a forumului e pentru Bucuresti. Link spre comentariu
yellow_raven Reputație: 125 Postat Ianuarie 30 Oras:nu am Oras:nu am Partajează Postat Ianuarie 30 1 hour ago, georgepr said: Aceasta sectiune a forumului e pentru Bucuresti. Asa e. My bad. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum