futerman5 Reputație: 1 Postat Ianuarie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 29 Am fost și eu în vizită la Roxana, o față superbă, face un masaj corespunzător, o cazare curată, îmi place că este vorbăreață, amuzantă. Face și sex sau oral. Preturile sunt bune raportat la masaj și cum arată. Vă recomand e dulce tare. https://publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/singura-in-locatie-masaj-de-relaxare-te-astept-in-locatia-mea-pentru-momentul-tau-de-relaxare/h88i348f261e76921665h919740h7f30.html
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 29 Postat Ianuarie 29 Ne bucuram ca ti-a placut si te-ai simtit bine. Dar de ce nu faci recenzia cum trebuie? Completa adica. Pune si tu locatia/zona in care activeaza si cel mai important: tariful!!!
AnonimusCJ Reputație: 0 Postat Ianuarie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 29 Am fost și eu la roxana Locația o avea undeva pe egretei Am decis sa rămân încât simțeam nevoia de o relaxare Este o tipa undeva la 90 și ceva de kg Când m-a poftit în cameră m-a întâmpinat un miros urat de transpirație plus picioare nespălate Masajul este de nota 2 nu merită nici măcar 50 de lei pentru ceea ce face O baie de ulei și la final o asa zisa laba care nici aia nu știe sa o facă Eu nu o sa mai revin niciodată Va recomand pe Roberta și pe Andreea(deea) pentru un masaj de calitate
Mocureloaded Reputație: 2732 Postat Ianuarie 29 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Postat Ianuarie 29 A activat câteva zile și la Cluj, unde avea următoarele tarife: masaj cu finalizare prin tehnici de masaj = 200, masaj cu finalizare ON & NP (no FK) = 400. Chiar sunt curios cu ce tarife lucra la Brașov.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 29 Postat Ianuarie 29 Adevarul unde o fi? Cele doua se bat rau cap in cap...
futerman5 Reputație: 1 Postat Ianuarie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 29 Eu nu vreau sa fiu rău dar nu știu unde ai văzut tu 90 și ceva de kg, nu știu unde ai simțit miros de picioare sau nu știu ce mirosuri. Am fost de doua ori la Roxana și nu am observat aceste aspecte remarcate de tine. Cu masajul ști cum e? Fiecare om are stilul lui de viață diferit același lucru și cu masajul fiecare om știe să facă un anume masaj Intr-un anume mod. Și cu așa zisa laba spusa de tine, că nu știe să o facă eu cred că a fost foarte bine. Nu toți știm să facem lucrurile în același mod. Eu zic că nu trebuie sa fim așa răutăciosi mie mi se pare că își dă toată silința să fac cum poate mai bine. Pe mine ma întrebat de 3 ori daca e ok ce face cum face. Noi românii știm decât să dăm cu hate și dacă putem să tăiem crecile de sub picioarele omului să demoralizam omul. Scz dar mie chiar mi-a plăcut și voi mai venii cu drag. Am mai fost la câteva fete unele fac treabă altele fac de mântuială. Sunt altele care fac masajul foarte rapid foarte nepăsător in cât să ia banu și sa scape de voi. Și prețul nu e cum sa spus.. masajul se face la 200 lei ora inclus cu finalizare prin tehnicile de masaj sau face extra cu 250 lei masajul și finalizare oral protejat. Am înțeles că face și sex contracost adică pe lângă masaj 150 lei finalizare prin sex protejat. In fine daca am deranjat cu acest comentariu îmi pare rău, am văzut aceste comentarii răutăcioase și false după părerea mea și am zis sa corectez oarecum greșelile spuse. Asta strict din viziunea mea.
AnonimusCJ Reputație: 0 Postat Ianuarie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 29 Acum 3 ore, duhovnicul a spus: Adevarul unde o fi? Cele doua se bat rau cap in cap... Mergi și tu și vezi unde este adevărul 😁
AnonimusCJ Reputație: 0 Postat Ianuarie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 29 Acum 9 minute, futerman5 a spus: Eu nu vreau sa fiu rău dar nu știu unde ai văzut tu 90 și ceva de kg, nu știu unde ai simțit miros de picioare sau nu știu ce mirosuri. Am fost de doua ori la Roxana și nu am observat aceste aspecte remarcate de tine. Cu masajul ști cum e? Fiecare om are stilul lui de viață diferit același lucru și cu masajul fiecare om știe să facă un anume masaj Intr-un anume mod. Și cu așa zisa laba spusa de tine, că nu știe să o facă eu cred că a fost foarte bine. Nu toți știm să facem lucrurile în același mod. Eu zic că nu trebuie sa fim așa răutăciosi mie mi se pare că își dă toată silința să fac cum poate mai bine. Pe mine ma întrebat de 3 ori daca e ok ce face cum face. Noi românii știm decât să dăm cu hate și dacă putem să tăiem crecile de sub picioarele omului să demoralizam omul. Scz dar mie chiar mi-a plăcut și voi mai venii cu drag. Am mai fost la câteva fete unele fac treabă altele fac de mântuială. Sunt altele care fac masajul foarte rapid foarte nepăsător in cât să ia banu și sa scape de voi. Și prețul nu e cum sa spus.. masajul se face la 200 lei ora inclus cu finalizare prin tehnicile de masaj sau face extra cu 250 lei masajul și finalizare oral protejat. Am înțeles că face și sex contracost adică pe lângă masaj 150 lei finalizare prin sex protejat. In fine daca am deranjat cu acest comentariu îmi pare rău, am văzut aceste comentarii răutăcioase și false după părerea mea și am zis sa corectez oarecum greșelile spuse. Asta strict din viziunea mea. Tu ori ești peste ei sau ești unu care este certat cu apa la fel ca ea 🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 29 Postat Ianuarie 29 1 hour ago, AnonimusCJ said: Tu ori ești peste ei sau ești unu care este certat cu apa la fel ca ea 🤣🤣 Tu, baiete, o sa porti bentita curand daca atata minte ai incat sa ma cataloghezi pe mine peste. Mai bine vino cu ceva costructiv pe forumul acesta. Adu ceva plus valoare, caci de troli, pesti si prostie, avem podul plin. Zau.
Mocureloaded Reputație: 2732 Postat Ianuarie 29 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Postat Ianuarie 29 Acum 7 ore, Mocureloaded a spus: A activat câteva zile și la Cluj, unde avea următoarele tarife: masaj cu finalizare prin tehnici de masaj = 200, masaj cu finalizare ON & NP (no FK) = 400. Chiar sunt curios cu ce tarife lucra la Brașov. Acum 2 ore, futerman5 a spus: Și prețul nu e cum sa spus.. masajul se face la 200 lei ora inclus cu finalizare prin tehnicile de masaj sau face extra cu 250 lei masajul și finalizare oral protejat. Am înțeles că face și sex contracost adică pe lângă masaj 150 lei finalizare prin sex protejat. Pai prețul e exact ca la Cluj. 200 masaj cu finalizare prin tehnici ... 400 (400 = 250 +150) masaj cu finalizare ON (250) & NP (+150). Clar, din punctul meu de vedere.
AnonimusCJ Reputație: 0 Postat Ianuarie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 29 1 oră în urmă, duhovnicul a spus: Tu, baiete, o sa porti bentita curand daca atata minte ai incat sa ma cataloghezi pe mine peste. Mai bine vino cu ceva costructiv pe forumul acesta. Adu ceva plus valoare, caci de troli, pesti si prostie, avem podul plin. Zau. Nu a fost vorba de tine,ci te futerman5 ca e peste Hai sa nu lungim topicul cu ceartă Sa mai scrie cine și-a luat țeapă ca și mine
futerman5 Reputație: 1 Postat Ianuarie 30 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 30 Acum 10 ore, AnonimusCJ a spus: Nu a fost vorba de tine,ci te futerman5 ca e peste Hai sa nu lungim topicul cu ceartă Sa mai scrie cine și-a luat țeapă ca și mine Eu peste? Ferească Dumnezeu. Am 63 de ani sunt om în vârstă mă băieți ferească Dumnezeu nu mai am cuvinte. Nici nu va mai scriu. Eu am zis doar că mi-au plăcut serviciile domnișoarei și că nu știu ce ați văzut voi in neregula la fata asta că își face treaba foarte bine. In fine nici nu mai scriu că e degeaba voi sunteți pe denigrat probabil aici nu știu care e treaba cu voi cei care spuneți de mine că sunt peste și restul de lucruri aiurea spuse. Ce va poate debita mintea.
mihaimihai2017 Reputație: 20 Postat Ianuarie 30 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 30 Salutare!! I-am făcut și eu zilele trecute ,o vizită domnișoarei. Tin sa precizez din capul locului ca îmi place să merg la masaj și de-a lungul timpului am fost la diferite fete și saloane care chiar te făceau sa pleci de la ele cu picioarele tremurând și cu zâmbetul pe buze Locatie ok ,gel de duș la baie ,prosop curat. intradevar fata are ceva kilograme în plus (au știu dacă are chiar 90 kg dar nici departe nu e) , destul de înaltă cam 1,70 m ,sânii mari dar destul de lăsați pentru cei 23 de ani declarați . Dacă i-aș da o notă pentru felul cum arată ar fi un max 6. Oricum pozele o avantajează, în realitate e mult mai plină și total nearanjată ( deși m-a rugat să aștept în fața blocului vreo 5 min să se pregătească) Ca și masaj dacă îl pot numi așa e o frecție cu ulei(bine ca nu Carmol) mirositor( m-am tot gândit ce spun acasă dacă sunt întrebat de ce miros a scorțișoară ). Îți masează întâi spatele,picioarele vreo 20 25 min timp în care din vorbă în vorbă nu uita să îți precizeze ca face și extra (50 OP și 150 NP) Nu știu cum e ca sincer nu m-a atras (ceea ce nu prea se întâmplă)nici măcar pentru oral. M-am întors pe spate ,a continuat cu uleiala și apoi văzând ca nu ma interesează oferta extra a scos un alt ulei și a început așa zisa finalizare prin tehnici de masaj adică o labă hotărâtă de credeam ca are ciudă pe ‘ciucurelul’meu. Nu tu o mângâiere ,un frecat între sâni,nu tu un erotism ceva .Ma uitam la ea si îmi aduceam aminte cum dădeam la cama pe vremuri la Dacie când se înfundau jigloarele. Ma rugam să termin cat mai repede să fug de pe masă Un sentiment tare ciudat. Am vrut să o întreb la final unde a învățat această “tehnică de masaj deosebită” dar am renunțat (nu cred ca pricepea aluzia) M-am refugiat la duș unde m-am mai liniștit . Achitat 200 si valea. Cam asta e experiența mea cu această fată,pe care cu siguranță nu o sa o mai vizitez.
berkeley Reputație: 421 Postat Februarie 3 Postat Februarie 3 On 1/30/2024 at 12:18 PM, mihaimihai2017 said: Salutare!! I-am făcut și eu zilele trecute ,o vizită domnișoarei. Tin sa precizez din capul locului ca îmi place să merg la masaj și de-a lungul timpului am fost la diferite fete și saloane care chiar te făceau sa pleci de la ele cu picioarele tremurând și cu zâmbetul pe buze Locatie ok ,gel de duș la baie ,prosop curat. intradevar fata are ceva kilograme în plus (au știu dacă are chiar 90 kg dar nici departe nu e) , destul de înaltă cam 1,70 m ,sânii mari dar destul de lăsați pentru cei 23 de ani declarați . Dacă i-aș da o notă pentru felul cum arată ar fi un max 6. Oricum pozele o avantajează, în realitate e mult mai plină și total nearanjată ( deși m-a rugat să aștept în fața blocului vreo 5 min să se pregătească) Ca și masaj dacă îl pot numi așa e o frecție cu ulei(bine ca nu Carmol) mirositor( m-am tot gândit ce spun acasă dacă sunt întrebat de ce miros a scorțișoară ). Îți masează întâi spatele,picioarele vreo 20 25 min timp în care din vorbă în vorbă nu uita să îți precizeze ca face și extra (50 OP și 150 NP) Nu știu cum e ca sincer nu m-a atras (ceea ce nu prea se întâmplă)nici măcar pentru oral. M-am întors pe spate ,a continuat cu uleiala și apoi văzând ca nu ma interesează oferta extra a scos un alt ulei și a început așa zisa finalizare prin tehnici de masaj adică o labă hotărâtă de credeam ca are ciudă pe ‘ciucurelul’meu. Nu tu o mângâiere ,un frecat între sâni,nu tu un erotism ceva .Ma uitam la ea si îmi aduceam aminte cum dădeam la cama pe vremuri la Dacie când se înfundau jigloarele. Ma rugam să termin cat mai repede să fug de pe masă Un sentiment tare ciudat. Am vrut să o întreb la final unde a învățat această “tehnică de masaj deosebită” dar am renunțat (nu cred ca pricepea aluzia) M-am refugiat la duș unde m-am mai liniștit . Achitat 200 si valea. Cam asta e experiența mea cu această fată,pe care cu siguranță nu o sa o mai vizitez. Stimați colegi, sunt putin derutat, dar s-ar putea sa existe o explicatie! In Cluj de fapt erau doua fete, Roxana avea si colega! Se putea si masaj la 4 maini, pe masa de masaj. Cealalta maseuza avea si ea anunt, ea fiind mult mai corpolenta (judecând dupa poze), facuta, grasa (sa fie cu iertare!) Oare voi cei care ati facut vizite si ati scris recenzii, ati fost la aceeasi fata? Daca da, sigur nu la colega corpolenta ati fost? Am frunzarit putin publi 24 pe Brasov acum cateva zile si am vazut ca si colega avea anunt. In Cluj au poposit doar cateva zile, mie titulara acestui topic nu mi-a zis nimic de "extra", adica oral sau sex normal, nici nu as fi vrut asa ceva, numai masajul "complex" ma intereseaza, pt sex nu dau bani (poate la bătrânețe, dupa vârsta de 60 ani).
Liamhenry Reputație: 2 Postat Octombrie 18 Postat Octombrie 18 On 1/29/2024 at 3:04 PM, futerman5 said: I also visited Roxana, a gorgeous face, she gives a proper massage, a clean accommodation, I like that she is talkative, funny. He also has sex or oral sex. The prices are good for the massage and how it looks. I recommend it, it's very sweet. https://publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/singura-in-locatie-masaj-de-relaxare-te-astept-in-locatia-mea-pentru-momentul-tau-de-relaxare/h88i348f261e76921665h919740h7f30.html It sounds like Roxana offers a great experience with a combination of good massage, cleanliness, and a fun personality. Plus, the prices are reasonable. Thanks for the recommendatio
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum