luzzu Reputație: 258 Postat Ianuarie 29, 2024 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Ianuarie 29, 2024 publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj/82892840f0h575541ehi877i6395h69h.html Demoazela taxeaza 200 lei la 40 minute cu finalizare prin laba. Zero sex. Mie nu-mi da cu plus. Dar dac-ati fost vreunul.. share dat info, fam. Hai, va tzuka tata.
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2770 Postat Ianuarie 29, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Ianuarie 29, 2024 Acum 20 minute, luzzu a spus: publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj/82892840f0h575541ehi877i6395h69h.html Demoazela taxeaza 200 lei la 40 minute cu finalizare prin laba. Zero sex. Mie nu-mi da cu plus. Dar dac-ati fost vreunul.. share dat info, fam. Hai, va tzuka tata. După poze e Nandia ce a activat în ultima vreme în Timișoara (inițial în Cluj). Topicul de pe Timisoara: 1
Barbarulor Reputație: 13 Postat Ianuarie 31, 2024 Postat Ianuarie 31, 2024 Asa se pare din poze , ca fiind Nadia, ati fost careva ?
testtestt Reputație: 12 Postat Februarie 1, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 1, 2024 Anuntul postat e pe timisoara. Nu inteleg ce se intampla :)
luzzu Reputație: 258 Postat Februarie 1, 2024 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Autor Postat Februarie 1, 2024 2 hours ago, testtestt said: Anuntul postat e pe timisoara. Nu inteleg ce se intampla Da, AZI este valabil pe Timisoara. Luni era pe Oradea. Acelasi anunt, aceeasi descriere, aceleasi poze. Ce e atat de greu de priceput? Cand fetele isi muta cuibul/merg in "turneu" prin tara, isi editeaza locatia din anuntul publi 1
luzzu Reputație: 258 Postat Februarie 1, 2024 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Autor Postat Februarie 1, 2024 On 1/31/2024 at 10:32 AM, Barbarulor said: Asa se pare din poze , ca fiind Nadia, ati fost careva ? Si da, e Nadia. Am dat o cautare pe site la nr de telefon, insa zero rezultate. Nu ne-am intersectat cat timp a fost in Oradea, insa am impresia ca n-am pierdut mare lucru. Sa dai 200 lei sa te mangaie una cu ulei pe piept cand poti sa futi de banii aia o bomba tinerica.. 1
berkeley Reputație: 421 Postat Februarie 3, 2024 Postat Februarie 3, 2024 On 2/1/2024 at 2:13 PM, luzzu said: Si da, e Nadia. Am dat o cautare pe site la nr de telefon, insa zero rezultate. Nu ne-am intersectat cat timp a fost in Oradea, insa am impresia ca n-am pierdut mare lucru. Sa dai 200 lei sa te mangaie una cu ulei pe piept cand poti sa futi de banii aia o bomba tinerica.. In Cluj a poposit mai mult intr-o vreme. Nu am vizitat-o pt ca avea preturi prea mari si niște "interventii" care nu mi-au placut, aici pe forum, la rubrica de masaje unde s-a scris si despre ea. Da, si unele maseuze se afla in turneu mai tot timpul, in special cele cu tarife demne de Germania, in momentul in care nu mai au destui clienți, isi muta masa de masaj. Si ca sa iti formezi o clientela stabila trebuie sa oferi servicii de calitate la pret corect.
discret74 Reputație: 969 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 4, 2024 sunt fan masaj si daca se poate finalizare e un bonus, as fi mers macar odata de curiozitate dar a plecat inainte sa ma dezmeticesc. Un pret corect este 150 lei masaj cu labutza, 200 lei cu un oral la sfarsit sau erotic adevarat nu doar o labutza... asta in varianta in care dama arata bine si prestatiile sunt ok, iar in varianta asta ar avea suficienti clienti ca sa nu fie nevoita sa tot schimbe orasul... daca ea o face inseamna ca ceva nu e ok 1
Cipry37 Reputație: 288 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 4, 2024 Acum 4 ore, discret74 a spus: sunt fan masaj si daca se poate finalizare e un bonus, as fi mers macar odata de curiozitate dar a plecat inainte sa ma dezmeticesc. Un pret corect este 150 lei masaj cu labutza, 200 lei cu un oral la sfarsit sau erotic adevarat nu doar o labutza... asta in varianta in care dama arata bine si prestatiile sunt ok, iar in varianta asta ar avea suficienti clienti ca sa nu fie nevoita sa tot schimbe orasul... daca ea o face inseamna ca ceva nu e ok Salut.e mult și 150 pt un masaj și labutza..cand sunt atâtea opțiuni la 150 .. cu ON..NP ..Poate și un pic de Fk..dar știi vorba aia ..nu e prost cine cere ...în fine ..eu nu sunt adeptul "masajelor'" 1
discret74 Reputație: 969 Postat Februarie 5, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 5, 2024 Cipry fiecare varsta are "farmecul" ei, daca acum 10 ani spargeam nuci cu scula si puteam tine o doamna toata noaptea intr-o "veselie" lucrurile s-au mai schimbat. Sunt fan masaj cu sau fara finalizare dar cand o domnisoara buna te framanta bine simturile se activeaza si finalizarea vine usor. Spre deosebire de multi care termina in 1-2 minute eu de tanar (25 ani) termin greu iar acuma foarte greu, s-a intamplat nu odata sa stau o ora cu dame experimentate si sa nu imi golesc instalatia. Daca nu ma intelegi acuma o vei face cu siguranta cand vei fi Cipry55+ 1 1
florinurugan Reputație: 74 Postat Martie 29, 2024 Postat Martie 29, 2024 On 2/5/2024 at 3:37 PM, discret74 said: Cipry fiecare varsta are "farmecul" ei, daca acum 10 ani spargeam nuci cu scula si puteam tine o doamna toata noaptea intr-o "veselie" lucrurile s-au mai schimbat. Sunt fan masaj cu sau fara finalizare dar cand o domnisoara buna te framanta bine simturile se activeaza si finalizarea vine usor. Spre deosebire de multi care termina in 1-2 minute eu de tanar (25 ani) termin greu iar acuma foarte greu, s-a intamplat nu odata sa stau o ora cu dame experimentate si sa nu imi golesc instalatia. Daca nu ma intelegi acuma o vei face cu siguranta cand vei fi Cipry55+ Dupa ce am citit postarea mi-am adus aminte ca trebuie sa mai fut ceva, ca vremea trece.. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum