Sari la conținut

Masaj 0756244354

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 20 minute, luzzu a spus:

publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj/82892840f0h575541ehi877i6395h69h.html

Demoazela taxeaza 200 lei la 40 minute cu finalizare prin laba. Zero sex. 

Mie nu-mi da cu plus. Dar dac-ati fost vreunul..  share dat info, fam.  

Hai, va tzuka tata.

După poze e Nandia ce a activat în ultima vreme în Timișoara (inițial în Cluj).

Topicul de pe Timisoara:

• Like 1
  • Oras:pretutindeni si nicaria ^^
Postat
2 hours ago, testtestt said:

Anuntul postat e pe timisoara. Nu inteleg ce se intampla :)

Da, AZI este valabil pe Timisoara. 

Luni era pe Oradea. Acelasi anunt, aceeasi descriere, aceleasi poze. 

Ce e atat de greu de priceput? Cand fetele isi muta cuibul/merg in "turneu" prin tara, isi editeaza locatia din anuntul publi

• Like 1
Postat
On 1/31/2024 at 10:32 AM, Barbarulor said:

Asa se pare din poze , ca fiind Nadia, ati fost careva ? 

Si da, e Nadia. Am dat o cautare pe site la nr de telefon, insa zero rezultate. 

Nu ne-am intersectat cat timp a fost in Oradea, insa am impresia ca n-am pierdut mare lucru. Sa dai 200 lei sa te mangaie una cu ulei pe piept cand poti sa futi de banii aia o bomba tinerica.. 

• Like 1
Postat
On 2/1/2024 at 2:13 PM, luzzu said:

Si da, e Nadia. Am dat o cautare pe site la nr de telefon, insa zero rezultate. 

Nu ne-am intersectat cat timp a fost in Oradea, insa am impresia ca n-am pierdut mare lucru. Sa dai 200 lei sa te mangaie una cu ulei pe piept cand poti sa futi de banii aia o bomba tinerica.. 

In Cluj a poposit mai mult intr-o vreme. Nu am vizitat-o pt ca avea preturi prea mari si niște "interventii" care nu mi-au placut, aici pe forum, la rubrica de masaje unde s-a scris si despre ea.

Da, si unele maseuze  se afla in turneu mai tot timpul, in special cele cu tarife demne de Germania, in momentul in care nu mai au destui clienți, isi muta masa de masaj. Si ca sa iti formezi o clientela stabila trebuie sa oferi servicii de calitate la pret corect. 

• Oras:Oradea
Postat

sunt fan masaj si daca se poate finalizare e un bonus, as fi mers macar odata de curiozitate dar a plecat inainte sa ma dezmeticesc. Un pret corect este 150 lei masaj cu labutza, 200 lei cu un oral la sfarsit sau erotic adevarat nu doar o labutza... asta in varianta in care dama arata bine si prestatiile sunt ok, iar in varianta asta ar avea suficienti clienti ca sa nu fie nevoita sa tot schimbe orasul... daca ea o face inseamna ca ceva nu e ok

• Like 1
Postat
Acum 4 ore, discret74 a spus:

sunt fan masaj si daca se poate finalizare e un bonus, as fi mers macar odata de curiozitate dar a plecat inainte sa ma dezmeticesc. Un pret corect este 150 lei masaj cu labutza, 200 lei cu un oral la sfarsit sau erotic adevarat nu doar o labutza... asta in varianta in care dama arata bine si prestatiile sunt ok, iar in varianta asta ar avea suficienti clienti ca sa nu fie nevoita sa tot schimbe orasul... daca ea o face inseamna ca ceva nu e ok

Salut.e mult și 150 pt un masaj și labutza..cand sunt atâtea opțiuni la 150 .. cu ON..NP ..Poate și un pic de Fk..dar știi vorba aia ..nu e prost cine cere ...în fine ..eu nu sunt adeptul "masajelor'"

• Mersi 1
Postat

Cipry fiecare varsta are "farmecul" ei, daca acum 10 ani spargeam nuci cu scula si puteam tine o doamna toata noaptea intr-o "veselie" lucrurile s-au mai schimbat. Sunt fan masaj cu sau fara finalizare dar cand o domnisoara buna te framanta bine simturile se activeaza si finalizarea vine usor. Spre deosebire de multi care termina in 1-2 minute eu de tanar (25 ani) termin greu iar acuma foarte greu, s-a intamplat nu odata sa stau o ora cu dame experimentate si sa nu imi golesc instalatia. Daca nu ma intelegi acuma o vei face cu siguranta cand vei fi Cipry55+

• Like 1
  • Mersi 1

Postat
On 2/5/2024 at 3:37 PM, discret74 said:

Cipry fiecare varsta are "farmecul" ei, daca acum 10 ani spargeam nuci cu scula si puteam tine o doamna toata noaptea intr-o "veselie" lucrurile s-au mai schimbat. Sunt fan masaj cu sau fara finalizare dar cand o domnisoara buna te framanta bine simturile se activeaza si finalizarea vine usor. Spre deosebire de multi care termina in 1-2 minute eu de tanar (25 ani) termin greu iar acuma foarte greu, s-a intamplat nu odata sa stau o ora cu dame experimentate si sa nu imi golesc instalatia. Daca nu ma intelegi acuma o vei face cu siguranta cand vei fi Cipry55+

Dupa ce am citit postarea mi-am adus aminte ca trebuie sa mai fut ceva, ca vremea trece..

• Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...