Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 Bună! Mă numesc Eva și aș vrea să vin în Constanța pentru cateva zile 🤍 Ce zonă îmi recomandați ? Mulțumesc!💕 Link spre comentariu
logix Reputație: 490 Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 City Mall, Ciresica , Faleza Nord, succes !!! Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 441 Postat Februarie 1 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 1 Faleza Nord,cit mai aproape de mine Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Februarie 1 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Februarie 1 Mamaia - in perioada asta, daca nu cunoști orașul, e ușor de explicat, ușor de găsit, plus multe oportunități 4 1 Link spre comentariu
Vlad313 Reputație: 4 Postat Februarie 1 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 1 Bud Lapusneanu 1 Link spre comentariu
gabriii1982 Reputație: 21 Postat Februarie 1 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 1 Acum 2 ore, EvaRiver a spus: Bună! Mă numesc Eva și aș vrea să vin în Constanța pentru cateva zile 🤍 Ce zonă îmi recomandați ? Mulțumesc!💕 Și ce servicii aduci la pachet?? Link spre comentariu
buii29 Reputație: 37 Postat Februarie 2 Oras:București / Constanța Oras:București / Constanța Partajează Postat Februarie 2 Astea sunt serviciile din Iași . Acuma sa vedem ce va fi la noi . Greu de ajuns la pagina până vezi serviciile și nu sunt poze aproape deloc ( cea care a pus o și aici e singura ) . Link spre comentariu
logix Reputație: 490 Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 Acum 10 ore, EvaRiver a spus: Bună! Mă numesc Eva și aș vrea să vin în Constanța pentru cateva zile 🤍 Ce zonă îmi recomandați ? Mulțumesc!💕 Bagă mai multe poze cu tine, sânii goi dacă se poate și o poză mai din profil nu în dungă așa cu ai postat pe asta ca să te vedem și noi să ne facem o părere, o listă de servicii și prețuri Link spre comentariu
BenTheMan Reputație: 21 Postat Februarie 2 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 2 Faleza Nord langa mare Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Februarie 2 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Februarie 2 Mamaia 👍 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 Băieți! Momentan se amână Constanța, mulțumesc frumos ❤️ Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9674 Postat Februarie 2 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 2 Acum 50 minute, logix a spus: Bagă mai multe poze cu tine, sânii goi dacă se poate și o poză mai din profil nu în dungă așa cu ai postat pe asta ca să te vedem și noi să ne facem o părere, o listă de servicii și prețuri Care sani? 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 Acum 2 ore, talibanu a spus: Care sani? Te rog să mă susții și să-i bagi pe ai tăi 🙏🧘♀️ Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9674 Postat Februarie 2 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 2 Acum 32 minute, EvaRiver a spus: Te rog să mă susții și să-i bagi pe ai tăi 🙏🧘♀️ Ce rost are? Oricum ai postat aici doar sa iti faci reclama la contul de only 🤣🤣 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 Acum 5 minute, talibanu a spus: Ce rost are? Oricum ai postat aici doar sa iti faci reclama la contul de only 🤣🤣 Ai dreptate! Link spre comentariu
logix Reputație: 490 Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 Acum 2 ore, talibanu a spus: Care sani? Nu are deloc ? Link spre comentariu
Aurcarpatin Reputație: 132 Postat Februarie 2 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 2 Acum 49 minute, EvaRiver a spus: Si cand zambila este cea mai frumoasă,stai cuminte si ascultă o vorbă aleasă,stai dracu acasă.Ce tot postati ca veniti si dupa 5 minute,gata nu mai vin...Decăt figuri...mai bine cu ale noastre aici. 1 Link spre comentariu
johndoe23 Reputație: 196 Postat Februarie 2 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 2 genul asta de postari te duce mai mult cu gandu gen bia,, sa isi afiseze contu de OF poate poate agata vreun guster sa se aboneze 2 Link spre comentariu
Indar Reputație: 164 Postat Februarie 2 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 2 Acum 1 oră, EvaRiver a spus: Ai dreptate! Ai un mare + ca ai recunoscut. 1 Link spre comentariu
Loverrboy Reputație: 221 Postat Februarie 2 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Februarie 2 Nici nu contează sanii...uitati-va ce fundulet are...da când nu ajungi la struguri...cică sunt acrii😅😅😅 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9674 Postat Februarie 2 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 2 1 oră în urmă, Loverrboy a spus: Nici nu contează sanii...uitati-va ce fundulet are...da când nu ajungi la struguri...cică sunt acrii😅😅😅 Ce struguri ma? Tu nu auzi ca ea nu a avut nici un gand sa vina aici? 1 Link spre comentariu
Loverrboy Reputație: 221 Postat Februarie 2 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Februarie 2 O fi vrut nu o fi vrut...prea ați luat o tare! 1 Link spre comentariu
sava.nicol Reputație: 315 Postat Februarie 2 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Partajează Postat Februarie 2 Ar avea mare succes aici,o încurajez sa vina Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 Acum 1 oră, talibanu a spus: Ce struguri ma? Tu nu auzi ca ea nu a avut nici un gand sa vina aici? Aici chiar greșești…. Am vrut sa fac o vizită, dar a intervenit ceva și nu mai pot ajunge momentan. P.S. Dacă aveam intenția de a-mi promova Only, deschideam topice peste tot… Dar nah… fiecare are dreptul la părerea lui. Te pup și o seară frumoasă! Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9674 Postat Februarie 2 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 2 Acum 54 minute, EvaRiver a spus: Aici chiar greșești…. Am vrut sa fac o vizită, dar a intervenit ceva și nu mai pot ajunge momentan. P.S. Dacă aveam intenția de a-mi promova Only, deschideam topice peste tot… Dar nah… fiecare are dreptul la părerea lui. Te pup și o seară frumoasă! Si nu era mai usor sa spui asta din prima in loc sa ne iei la misto? no offense 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum