Sari la conținut

0759484600 - Ana

amag1337

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Alexandra 0759484600
  • Oras:Oradea
Postat

DE EVITAT!!!

Iesit de la cucoana acum jum. de ora.  De etnie, scund, dolofan, blond vopsit, cu igiena sta cam slab, suna simpatic/intelegator si promite totul pana ii dai cadoul apoi vine programul clasic dupa nici 5 minute "aici ma doare, sunt obosit, n-ai terminat inca? asta au fost 20 de minute (cam 5-6, ridica telefonul inainte si in timpul)... Fast Fuck a la carte. Din pacate inca un exemplu pt stereotipurile legate de soi: le place banii fara munca/ nici un gram de profesionalism. Am plecat evident nerezolvat. Pedeapsa pt optimism/ neconfrontalism (nu ma mai tiganitesc de un timp, n-ai cu cine) 200 "finalizarea".

• Like 3
Postat

A da completare de mai'nainte: locatia Onestilor P5. are mai multe anunturi cu poze false (cred).

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
1 hour ago, luzzu said:

:lol:

Eu i-am transferat 200 pt poze/video și i-am făcut cont că cica nu are card dar nu am fost. Care o recunoaște să facă recenzie. Nu vin de la 60 km numai așa.

• Haha 1
Postat

Am fost si eu pana la locatie…

Am sunat, programat in 10 minute.

Ajuns in fata blocului cer si eu numarul apartamentului, imi deschide ea din apartament, urc si deschide usa. Am stat ca prostu 5 secunde si ii pun intrebarea magica “ si fata din poze unde e” la care ea, daca nu iti place poti pleca.

Si dus am fost.

• Like 3
Postat

Are cel puțin doua anunțuri pe publi...o cheamă și Alina.

Probabil,cred ca are mai multe...

Nu am fost,dar mi-a confirmat colegul de mai sus,ca e fake!

Nu comentez,dar astfel de practici sunt tot mai dese la noi în oraș. Eu spun un mare PAS!

O zi plăcută tuturor!

• Like 1

Postat

Buna. Daca treci nr-ul de tel in cautare iti da ca are cont. Si pe scurt: nu-i de-a buna. Poza fake, e o tiganca FastFucking fara maniere a la carte, colegul care s-a rasgandit a fost f. intelept (eu nu) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...