Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 3, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 3, 2024 🟣🔝Dragii mei începând de astăzi voi fi prezentă în frumosul vostru oraș.Vă aștept cu programări după ora 15:00 ⭕️Locația:Aleea Lalelelor,pe lângă restaurantul Phatos 💋💋 Bună dragilor mă numesc Sibel sunt nouă pe acest forum!! Acum ca am făcut cunoștință să vă spun cate ceva despre mine!! Am 23 de ani 1,56 înălțime sunt o persoană cu simțul umorului foarte sociabilă și educată!!👅💋🔝 0799381269 🟣Servicii🟣 ⭕️sex normal(doar protejat)⭕️ ⭕️sex oral protejat/neprotejat (în funcție de igienă) ⭕️69 ⭕️massage ⭕️sărutări pe corp ⭕️foot fetish ⭕️uro(activ) + 50 lei ⭕️dominare soft +50 lei ⭕️anulingus(pasiv) ⭕️cob(finalizare corporală) ❤️🟣 Cadoul 150 -30min (1finalizare) 300- 60min(2finalizari) ⭕️Fac și deplasări-500 de lei(minim 1h) ❌Nu accept bile sau alte accesorii❌ ❌Nu fac cim cof anal fk❌ 🔞Vă aștept în compania mea să petrecem clipe de neuitat🔞 ⭕️❌Programarile vor fi făcute pe Whatssap sau telefonic!! De-asemenea am rugămintea ca programările să fie confirmate cu 30min /60min înainte în caz contrar vor fi anulate!⭕️❌ 1 2
Iulyan20 Reputație: 3913 Postat Februarie 3, 2024 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Februarie 3, 2024 Oauuuuu!!! Bine ai venit in scumpul nostru orășel. Sper sa te simți bine la noi,sa rămâi cât mai mult și sa te reîntorci cu drag. De Luni sigur îți voi face câteva vizite,sa vedem ce și cum. O zi frumoasa și spor la băieți !!!🤗🤗🤗 1
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 3, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 3, 2024 Acum 8 minute, Iulyan20 a spus: Oauuuuu!!! Bine ai venit in scumpul nostru orășel. Sper sa te simți bine la noi,sa rămâi cât mai mult și sa te reîntorci cu drag. De Luni sigur îți voi face câteva vizite,sa vedem ce și cum. O zi frumoasa și spor la băieți !!!🤗🤗🤗 Te aștept cu drag❤️
Membru Premium papura voda Reputație: 2146 Postat Februarie 3, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Februarie 3, 2024 9 minutes ago, Iulyan20 said: Oauuuuu!!! Bine ai venit in scumpul nostru orășel. Sper sa te simți bine la noi,sa rămâi cât mai mult și sa te reîntorci cu drag. De Luni sigur îți voi face câteva vizite,sa vedem ce și cum. O zi frumoasa și spor la băieți !!!🤗🤗🤗 Aștept recenzia, să vin și eu, că în tine am încredere! 1
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 3, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 3, 2024 🔞Disponibilă pentru programări🔞 2
Besthot Reputație: 133 Postat Februarie 3, 2024 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Februarie 3, 2024 Salutare colegi, S-au aliniat planetele, am reusit sa scap de 🦊 in dupa amiaza asta si am ajuns la Sibel, uffff ce fata 😍 m-am programat la tel cu vreo 30 min inainte, a fost intelegatoare cu mine dupa ce am gresit adresa 🙈, imi deschide usa fata din poze (mai rar pe la noi), era mai frumoasa decat in poze, m-a asteptat intr-o lenjerie neagra, sexy, cu ochelarii aia 😍…..uffff, intru, merg la baie, revin in camera, ne dezbracam, nu-mi venea sa cred cat de bine arata, pielea fina si catifelata, sani superbi😍, fundul de asemenea, dar piesa de rezistanta e 🍑, curata, epilata, se umezeste natural😍 am inceput cu ON (alegerea mea) - 9, buzele sunt superbe, putin augumentate, exact cat trebuie sa se simta din plin pe 🍌, oralul a fost lent, placut, putin deep, fara sateliti, am schimbat repede in 69, unde nu ma mai saturam de 😋🍑, am trecut si la NP -9, geme frumos, da contre, bine spre foarte bine Multumesc draga @Sibel00, mi-ai facut week-endul frumos, la noapte cred ca te visez🙈 😘💋 1 2
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 3, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 3, 2024 Acum 5 minute, Besthot a spus: Salutare colegi, S-au aliniat planetele, am reusit sa scap de 🦊 in dupa amiaza asta si am ajuns la Sibel, uffff ce fata 😍 m-am programat la tel cu vreo 30 min inainte, a fost intelegatoare cu mine dupa ce am gresit adresa 🙈, imi deschide usa fata din poze (mai rar pe la noi), era mai frumoasa decat in poze, m-a asteptat intr-o lenjerie neagra, sexy, cu ochelarii aia 😍…..uffff, intru, merg la baie, revin in camera, ne dezbracam, nu-mi venea sa cred cat de bine arata, pielea fina si catifelata, sani superbi😍, fundul de asemenea, dar piesa de rezistanta e 🍑, curata, epilata, se umezeste natural😍 am inceput cu ON (alegerea mea) - 9, buzele sunt superbe, putin augumentate, exact cat trebuie sa se simta din plin pe 🍌, oralul a fost lent, placut, putin deep, fara sateliti, am schimbat repede in 69, unde nu ma mai saturam de 😋🍑, am trecut si la NP -9, geme frumos, da contre, bine spre foarte bine Multumesc draga @Sibel00, mi-ai facut week-endul frumos, la noapte cred ca te visez🙈 😘💋 Îți mulțumesc și te aștept și data viitoare❤️❤️❤️
Membru Premium papura voda Reputație: 2146 Postat Februarie 3, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Februarie 3, 2024 1 hour ago, Besthot said: Salutare colegi, S-au aliniat planetele, am reusit sa scap de 🦊 in dupa amiaza asta si am ajuns la Sibel, uffff ce fata 😍 m-am programat la tel cu vreo 30 min inainte, a fost intelegatoare cu mine dupa ce am gresit adresa 🙈, imi deschide usa fata din poze (mai rar pe la noi), era mai frumoasa decat in poze, m-a asteptat intr-o lenjerie neagra, sexy, cu ochelarii aia 😍…..uffff, intru, merg la baie, revin in camera, ne dezbracam, nu-mi venea sa cred cat de bine arata, pielea fina si catifelata, sani superbi😍, fundul de asemenea, dar piesa de rezistanta e 🍑, curata, epilata, se umezeste natural😍 am inceput cu ON (alegerea mea) - 9, buzele sunt superbe, putin augumentate, exact cat trebuie sa se simta din plin pe 🍌, oralul a fost lent, placut, putin deep, fara sateliti, am schimbat repede in 69, unde nu ma mai saturam de 😋🍑, am trecut si la NP -9, geme frumos, da contre, bine spre foarte bine Multumesc draga @Sibel00, mi-ai facut week-endul frumos, la noapte cred ca te visez🙈 😘💋 Apreciez foarte mult activitatea ta din ultimul timp,când faci descoperiri și recenzii foarte interesante cum este și cea de astăzi! Mă bucur că sunt și oameni ca tine care scriu și ajută forumul, nu numai profită de informațiile date de alții. Îți doresc succes și experiențe cât mai multe și mai bune. 1
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 4, 2024 💄Disponibila pentru programări 💄 3
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 4, 2024 Dragilor am avut o problemă cu numărul de telefon așa ca a trebuit să mi-l schimb 0799381269
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 5, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 5, 2024 Frumosilor sunt disponibila pentru programări🔞💄🔝 2 2
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 8, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 8, 2024 💋💄🍸Disponibila pentru programări
Keppa Reputație: 10 Postat Februarie 8, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 8, 2024 Salutare tuturor! Astăzi am vizitat-o și eu pe Sibel o fata care este top la toate capitolele, are o pasarica asa dulce, strâmtă zici ca faci sex cu o virgina, are o igiena impecabila. Fata este foarte amabila nu este încrezuta ca restul "divelor" ai ce sa vorbești cu ea Note nu are rost sa dau... Sibel esti o fata asa scumpa, rar fete ca tine, ești una dintre puținele fete cu care chiar m-am simțit bine 🤗😘 1
Katalinu09 Reputație: 117 Postat Februarie 8, 2024 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Februarie 8, 2024 Acum 3 ore, Sibel00 a spus: 💋💄🍸Disponibila pentru programări Hai și pe la Târgu Jiu
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 8, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 8, 2024 Acum 3 ore, Keppa a spus: Salutare tuturor! Astăzi am vizitat-o și eu pe Sibel o fata care este top la toate capitolele, are o pasarica asa dulce, strâmtă zici ca faci sex cu o virgina, are o igiena impecabila. Fata este foarte amabila nu este încrezuta ca restul "divelor" ai ce sa vorbești cu ea Note nu are rost sa dau... Sibel esti o fata asa scumpa, rar fete ca tine, ești una dintre puținele fete cu care chiar m-am simțit bine 🤗😘 Îți mulțumesc mult dragule.Te mai aștept ❤️❤️❤️❤️
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 8, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 8, 2024 1 oră în urmă, Katalinu09 a spus: Hai și pe la Târgu Jiu O să ajung și acolo ❤️
Keppa Reputație: 10 Postat Februarie 8, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 8, 2024 Acum 2 ore, Sibel00 a spus: Îți mulțumesc mult dragule.Te mai aștept ❤️❤️❤️❤️ Tu ai tot meritul draga mea. Cât de curând 😏😋🥰
funpark Reputație: 26 Postat Februarie 9, 2024 Oras:Mansland Oras:Mansland Postat Februarie 9, 2024 Sibel100 ofera o experienta tactilă si sexuala care-ti incanta si cele mai ursuze mitocondrii si le face sa se elibereze de energie intr-un climax viguros. Fain! 1
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 9, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 9, 2024 Acum 5 ore, funpark a spus: Sibel100 ofera o experienta tactilă si sexuala care-ti incanta si cele mai ursuze mitocondrii si le face sa se elibereze de energie intr-un climax viguros. Fain! ❤️❤️❤️❤️
Katalinu09 Reputație: 117 Postat Februarie 9, 2024 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Februarie 9, 2024 Acum 22 ore, Sibel00 a spus: O să ajung și acolo ❤️ Te aștept cu drag. Poate vii și cu colega ta @Melyssa00
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 10, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 10, 2024 Bună dragii mei.Din cauza unei probleme stomatologice astăzi nu voi fi disponibilă.Începând de mâine vă aștept cu programări.Vor fi ultimile 2 zile în frumosul vostru oraș❤️
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 11, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 11, 2024 Bună dimineața frumosilor.Vă aștept cu programări.Ultima zi in orașul vostru. 1 3
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 11, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 11, 2024 ❌❌❌INDISPONIBILĂ❌❌❌❌❌
Suiram91 Reputație: 35 Postat August 30, 2024 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat August 30, 2024 La 11.02.2024 la 21:42, Sibel00 a spus: ❌❌❌INDISPONIBILĂ❌❌❌❌❌ Ești disponibilă?pe unde ai locația?
Stefan172 Reputație: 41 Postat August 30, 2024 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat August 30, 2024 Acum 32 minute, Suiram91 a spus: Ești disponibilă?pe unde ai locația? Salut, nu o sa mai vina aici pentru ca a supărat băieții, servicii jalnice, primire rece dacă ai putea sa ii dai banii și sa pleci ar fi perfect, te grăbește, nu se merită.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum