Criticul Reputație: 4524 Postat Septembrie 24 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 24 Acum 23 minute, Laris a spus: Nu e 😂 tocmai ca nu e de fript e de fier in abur 🫠 Adică o saună?!? 😁 1 Link spre comentariu
Laris Reputație: 3928 Postat Septembrie 24 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 24 Acum 2 minute, Criticul a spus: Adică o saună?!? 😁 😂😂 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3425 Postat Septembrie 24 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Septembrie 24 Acum 2 minute, Laris a spus: Nu mananc porc 😅👀Religia e devina Cei mai buni sunt vita+oaie(sau se poate și căpriță dacă ție îți place poziția asta) 😀🥰 2 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3425 Postat Septembrie 24 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Septembrie 24 Acum 4 minute, Criticul a spus: Adică o saună?!? 😁 Dar fierul trebuie să fie dat cu grund,îți dai seama că ruginește de la atâta abur 😂 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3425 Postat Septembrie 24 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Septembrie 24 Acum 3 minute, Laris a spus: 😂😂 Apropo cu limita de vârstă pe care o pretinzi,primești și la 49 ani și 399 de zile?😂😂 Link spre comentariu
Laris Reputație: 3928 Postat Septembrie 24 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 24 Acum 2 minute, Iulyan20 a spus: Apropo cu limita de vârstă pe care o pretinzi,primești și la 49 ani și 399 de zile?😂😂 Primesc si de 50+ dar sa fie domn, nu sa miroase a bunu 🥹 2 1 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3425 Postat Septembrie 24 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Septembrie 24 Acum 2 minute, Laris a spus: Primesc si de 50+ dar sa fie domn, nu sa miroase a bunu 🥹 Oricum vin cu buletinul fratelui geamăn,este mai mic 😂😂😂😂 și nu ai cum să mă deosebești 😂😂 3 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4524 Postat Septembrie 24 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 24 Acum 3 minute, Laris a spus: Primesc si de 50+ dar sa fie domn, nu sa miroase a bunu 🥹 Eu mă spăl de două ori pe an, mai des doar dacă mă prinde ploaia pe afară... Sigur nu miros ca cineva cunoscut așa că... 😛 2 Link spre comentariu
Laris Reputație: 3928 Postat Septembrie 24 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 24 Chiar acum, Criticul a spus: Eu mă spăl de două ori pe an, mai des doar dacă mă prinde ploaia pe afară... Sigur nu miros ca cineva cunoscut așa că... 😛 Te invit aici, este sansa ta… am atatea geluri de baie pentru a te spala …😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24 Partajează Postat Septembrie 24 9 minutes ago, Laris said: Primesc si de 50+ dar sa fie domn, nu sa miroase a bunu 🥹 Mi-ai luat o piatra de pe inima, sincer...🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Laris Reputație: 3928 Postat Septembrie 24 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 24 Chiar acum, duhovnicul a spus: Mi-ai luat o piatra de pe inima, sincer...🤣🤣🤣 Pai? Ce ai patit? 😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24 Partajează Postat Septembrie 24 1 minute ago, Laris said: Pai? Ce ai patit? 😂 Poi cum ce? Eram "out of limits" si imi era teama ca nu o sa ajung sa te cunosc...😅 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1192 Postat Septembrie 24 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat Septembrie 24 Hello everyone. 😁 Ce mai faceti, ce mai ziceti? Eu? Eu m-am pus serios pe vizitat CURtencele noastre din acest grup Vesel. 😁😅😅 3 1 Link spre comentariu
motor Reputație: 1201 Postat Septembrie 24 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 24 1 hour ago, AlexaNdra1q said: Neataaaaa Neața... Vad ca ai revenit în formă și foarte bine ai făcut 😝 asezonat cu accesorii, frumos.. 😝 I-a sa-mi fac un cadou de ziua mea... 😇, sa vad unde te stabilești cu biroul 😁 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3425 Postat Septembrie 24 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Septembrie 24 Chiar acum, th3und3ad a spus: Hello everyone. 😁 Ce mai faceti, ce mai ziceti? Eu? Eu m-am pus serios pe vizitat CURtencele noastre din acest grup Vesel. 😁😅😅 Astăzi pe cine ai mai împușcat??😂 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1192 Postat Septembrie 24 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat Septembrie 24 Chiar acum, Iulyan20 a spus: Astăzi pe cine ai mai împușcat??😂 Azi? Pe nimeni. Zilele trecute, am revizitat-o pe Laris si am dat si pe la AlexaNdra1q. 😄 1 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3425 Postat Septembrie 24 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Septembrie 24 Chiar acum, th3und3ad a spus: Azi? Pe nimeni. Zilele trecute, am revizitat-o pe Laris si am dat si pe la AlexaNdra1q. 😄 Am văzut,am și citit 😂,aia e, de mine sunt departe,mă mulțumesc cu ce am prin zona. Dacă erau mai aproape,cred ca nu mai dădeam o săptămâna pe acasă 😂😂 2 Link spre comentariu
motor Reputație: 1201 Postat Septembrie 24 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 24 19 minutes ago, Laris said: Primesc si de 50+ dar sa fie domn, nu sa miroase a bunu 🥹 ... și sa nu atipeasca între reprize 😅🤭 Hai ca încă mă încadrez.. Dar aștept sa intre pensia aia mărită 😅 1 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1192 Postat Septembrie 24 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat Septembrie 24 Acum 7 minute, Iulyan20 a spus: Am văzut,am și citit 😂,aia e, de mine sunt departe,mă mulțumesc cu ce am prin zona. Dacă erau mai aproape,cred ca nu mai dădeam o săptămâna pe acasă 😂😂 Oricum, Alexandra nu a "scapat" de mine, urmează sa mai ajung pe la ea. Si tot in aceasi perioada, o sa imi mai fac aparitia si pe la alta domnisoara, tot membra a CURtii vesele. 😬 P.S. nu voi da spoilere. Vedeti voi cand postez recenzia. 😁😅😅 1 1 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3425 Postat Septembrie 24 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Septembrie 24 Măi dar @kassykass pe unde mai este? Tot în Maldive? Ea chiar nu ne mai bagă în seamă? A pus mâna pe unul și a uitat de noi?😀😜♥️ Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3425 Postat Septembrie 24 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Septembrie 24 Acum 3 minute, th3und3ad a spus: Oricum, Alexandra nu a "scapat" de mine, urmează sa mai ajung pe la ea. Si tot in aceasi perioada, o sa imi mai fac aparitia si pe la alta domnisoara, tot membra a CURtii vesele. 😬 P.S. nu voi da spoilere. Vedeti voi cand postez recenzia. 😁😅😅 O aștept și eu să ajungă mai aproape,să vezi ce deșteptare îi dau 😂😂 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3425 Postat Septembrie 24 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Septembrie 24 @AlexaNdra1q unde ești bre? L-ai găsit pe băiatul cu 20 și vrei să i-o faci de 30?😂😂 2 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5027 Postat Septembrie 24 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Septembrie 24 Acum 35 minute, th3und3ad a spus: Hello everyone. 😁 Ce mai faceti, ce mai ziceti? Eu? Eu m-am pus serios pe vizitat CURtencele noastre din acest grup Vesel. 😁😅😅 Am văzut , ai fost într-un adevărat maraton 🤣. Film direct ce am citit acolo 👍🤣 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1192 Postat Septembrie 24 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat Septembrie 24 Acum 1 minut, armando77 a spus: Am văzut , ai fost într-un adevărat maraton 🤣. Film direct ce am citit acolo 👍🤣 Am niste ideii interesante pentru următoarea vizita la Alexandra. Tot ceva mai aparte, pot spune. 😁😅 1 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3425 Postat Septembrie 24 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Septembrie 24 Acum 5 minute, th3und3ad a spus: Am niste ideii interesante pentru următoarea vizita la Alexandra. Tot ceva mai aparte, pot spune. 😁😅 Tu să nu o înveți cu nărav,ca noi suntem mai purii,nu ducem ca tine 😂😂 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum