th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 27 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 27 Acum 15 minute, AlexaNdra1q a spus: Ce e linistea asta? 🤷♂️🤷♂️ Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 27 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 27 Acum 17 minute, AlexaNdra1q a spus: Ce e linistea asta? Linistea de dinaintea furtunii de afara? 😅 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6424 Postat August 27 Partajează Postat August 27 Chiar acum, th3und3ad a spus: Linistea de dinaintea furtunii de afara? 😅 Doamne ajuta sa ploua, sa se mai racoreasca putin. Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 27 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 27 Acum 3 minute, reptilozaurusrex a spus: Doamne ajuta sa ploua, sa se mai racoreasca putin. Si eu de cand tot astept ploaia, mai mult pentru feeling. Ca imi place mirosul si sunetul ploii. Mai ales sa stau linistit intins in pat fara pic de galagie. Se tot laudau ăștia, ca tună ca fulgeră, si pla..... nimic, pauza..... 1 Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 673 Postat August 27 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Partajează Postat August 27 La 07.02.2024 la 17:22, AlexaNdra1q a spus: Curtea lui Potrivitu a devenit cam plina de scandal cearta ura invidie dușmănie și deloc amuzament cum era acum 1an aproximativ...prin urmare am decis sa deschid un topic nou pentru o curte plina de viata ,caterinca,glume,"indragosteli " și voie buna 🤭🤭🤭 eu ma mut aici! V-am pupat! toată lumea este bine venita la discuții de orice tip ..(mai puțin cearta).. cum spune și sus" a doua ta familie" 😅🤣 toți avem același scop în final deci ... măcar sa ne mai amuzam împreuna ca de futut ..toți ne futem separat! Sa ma cert singur am voie ? 🤣 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6424 Postat August 27 Partajează Postat August 27 Acum 12 minute, th3und3ad a spus: Si eu de cand tot astept ploaia, mai mult pentru feeling. Ca imi place mirosul si sunetul ploii. Mai ales sa stau linistit intins in pat fara pic de galagie. Se tot laudau ăștia, ca tună ca fulgeră, si pla..... nimic, pauza..... Da, stiu ce zici. E misto sa fii undeva intr-o casa la tara si sa auzi sunetul ploii. Nu mai zic de plimbarea de dupa. Pe la 22 cica ar incepe ploaia la noi. Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 27 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 27 Acum 14 minute, reptilozaurusrex a spus: Da, stiu ce zici. E misto sa fii undeva intr-o casa la tara si sa auzi sunetul ploii. Nu mai zic de plimbarea de dupa. Pe la 22 cica ar incepe ploaia la noi. Si sa stai cu masina undeva unde este mai pustiu. Si sa asculti ploaia cum cade pe masina. Cu geamurile un pic deschise doar cat sa intre aerul de afara. Nu mai zic sa ai si masina cu plafon transparent.😅😅 Mda. Cred ca, atunci cand reintru in medical imi lipesc un pic degetele si de o "jucarie" pe care nu am mai bagat-o in seama de ceva timp. Si sa imi fac putin de cap. 😅 "Jucaria" 👇😁 https://ibb.co/M2vsxrL https://ibb.co/v124TND 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6424 Postat August 27 Partajează Postat August 27 Acum 5 minute, th3und3ad a spus: Si sa stai cu masina undeva unde este mai pustiu. Si sa asculti ploaia cum cade pe masina. Cu geamurile un pic deschise doar cat sa intre aerul de afara. Nu mai zic sa ai si masina cu plafon transparent.😅😅 Mda. Cred ca, atunci cand reintru in medical imi lipesc un pic degetele si de o "jucarie" pe care nu am mai bagat-o in seama de ceva timp. Si sa imi fac putin de cap. 😅 "Jucaria" 👇😁 Cum mai esti cu coloana? E nevoie de operatie? Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6424 Postat August 27 Partajează Postat August 27 Buna, Kati 🥰 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 4981 Postat August 27 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat August 27 Acum 4 minute, th3und3ad a spus: Si sa stai cu masina undeva unde este mai pustiu. Si sa asculti ploaia cum cade pe masina. Cu geamurile un pic deschise doar cat sa intre aerul de afara. Nu mai zic sa ai si masina cu plafon transparent.😅😅 Mda. Cred ca, atunci cand reintru in medical imi lipesc un pic degetele si de o "jucarie" pe care nu am mai bagat-o in seama de ceva timp. Si sa imi fac putin de cap. 😅 "Jucaria" 👇😁 https://ibb.co/M2vsxrL https://ibb.co/v124TND Ce aveți cu ploaia , v-ați plictisit de atâta căldură , stați cuminți . Mai bine e așa cum e acum , poți să te miști , să ieși lejer din casă . O să ducem lipsa . Nu e destul frig tot anul 🤷♂️🙈 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
sweetkati Reputație: 10604 Postat August 27 Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Partajează Postat August 27 Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: Buna, Kati 🥰 Bună seara 😁😂 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6424 Postat August 27 Partajează Postat August 27 Acum 2 minute, armando77 a spus: Ce aveți cu ploaia , v-ați plictisit de atâta căldură , stați cuminți . Mai bine e așa cum e acum , poți să te miști , să ieși lejer din casă . O să ducem lipsa . Nu e destul frig tot anul 🤷♂️🙈 Mai tre' si o ploaie ca murim de cald. 😅 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 4981 Postat August 27 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat August 27 Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: Mai tre' si o ploaie ca murim de cald. 😅 Când ploua nu ai decat o opțiune : numeri banii și te iei de femeie 😂. Pe ce a cheltuit atâta, inventar 🙈😂 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 27 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 27 Acum 4 minute, reptilozaurusrex a spus: Cum mai esti cu coloana? E nevoie de operatie? Am doua hernii de disc. La C5 si C6. In principiu o sa fac kinetoterapie si fizioterapie pentru o mica perioada, iar dupa un timp in functie de evolutia problemei voi vedea daca este neaparat necesar de operatie sau nu. Link spre comentariu
Cumintzelul Reputație: 214 Postat August 27 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 27 5 hours ago, AlexaNdra1q said: Am baut cafeaaa cu @SchweppesS😁😁🤭 parca 2cafele 😂😂 Asta nu e de lauda :))) 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 4981 Postat August 27 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat August 27 Katy tu ce faci pe ploaie ? Să nu-mi zici că te duci in club la manele sau Netflix😂 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 27 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 27 Acum 5 minute, armando77 a spus: Katy tu ce faci pe ploaie ? Să nu-mi zici că te duci in club la manele sau Netflix😂 Ai uitat o variantă. Seriale turcesti. 😉 Nu-i asa @sweetkati? 😁 2 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6424 Postat August 27 Partajează Postat August 27 Acum 5 minute, Cumintzelul a spus: Asta nu e de lauda :))) 😂😂😂 Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1225 Postat August 27 Partajează Postat August 27 Când e vreme nasoala afara stai în casa, numeri banii și faci copii 🤣 1 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 27 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 27 Acum 1 minut, Daniro1985 a spus: Când e vreme nasoala afara stai în casa, numeri banii și faci copii 🤣 Xerox. La bani. Ca sa nu le duci dorul prea mult. 😂😂😂 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6424 Postat August 27 Partajează Postat August 27 Acum 2 minute, Daniro1985 a spus: Când e vreme nasoala afara stai în casa, numeri banii și faci copii 🤣 O lasi pe ea sa munceasca si tu numeri banii. 😂 2 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 27 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 27 Acum 25 minute, th3und3ad a spus: "Jucaria" 👇😁 https://ibb.co/M2vsxrL https://ibb.co/v124TND https://ibb.co/ZVcyn5P https://ibb.co/wNv4VcZ Programele pentru jucarie. 😁 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 27 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 27 Acum 20 minute, reptilozaurusrex a spus: Buna, Kati 🥰 Acum 13 minute, armando77 a spus: Katy tu ce faci pe ploaie ? Să nu-mi zici că te duci in club la manele sau Netflix😂 Eu zic ca a-ți sarit prea repede pe ea. S-a speriat si a fugit. 😅😅 2 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 4981 Postat August 27 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat August 27 Acum 6 minute, reptilozaurusrex a spus: O lasi pe ea sa munceasca si tu numeri banii. 😂 Nu prea am ce număra că sunt pe card cei mai mulți 😂. Cash doar așa de semințe și de o bere 😂 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6424 Postat August 27 Partajează Postat August 27 Acum 4 minute, th3und3ad a spus: Programele pentru jucarie. 😁 Primul e FL Studio, nu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum