reptilozaurusrex Reputație: 6388 Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 2 minute, Daniro1985 a spus: @reptilozaurusrex Wow arata bine de tot pizza aia. Eu tot pizza bag ca nu ma mai duce drumul pe la Gyros 😁 Sa avem pofta. Ce bei? Eu cola și apa pana la revelion 🤣 Pepsan Nu mai bei vin, gata? 😁 Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1204 Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 5 minute, reptilozaurusrex a spus: Pepsan Nu mai bei vin, gata? 😁 Nu 😁 Am avut și 2 ani fără sa pun gura pe bautură. Beau foarte rar. Dar și când beau o țin pana dimineața 🤣 1 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3389 Postat 3 ore în urmă Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 15 minute, Daniro1985 a spus: Nu 😁 Am avut și 2 ani fără sa pun gura pe bautură. Beau foarte rar. Dar și când beau o țin pana dimineața 🤣 Doi ani!!? 😳😳😳 se duce unul la popă și îl întreabă: părinte ce zici trăiesc până la 99 de ani? Popa îl întreabă:bei? El zice:nu,popa:fumezi? El:nu,mergi la curve?el:nu. Păi atunci de ce vrei să trăiești atâta? 😂😂 1 Link spre comentariu
goodboy11 Reputație: 2188 Postat 3 ore în urmă Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 31 minute, reptilozaurusrex a spus: Eu zic ca merita sa te duci, acum daca te intalnesti cu Raisa, aia e, va salutati si va vedeti de ale voastre. O să mă mai gandesc văd eu, dacă e să mă duc o să îmi vezi recenzia 😅😅 Link spre comentariu
the_big_man Reputație: 1337 Postat 3 ore în urmă Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Partajează Postat 3 ore în urmă Deci. Am scris pe un forum de Wallis&Futuna și Funafuti. Mi-au șters postarea 😄 1 Link spre comentariu
beleauaxxx Reputație: 188 Postat 3 ore în urmă Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Partajează Postat 3 ore în urmă Se întâmplă lucruri ciudate pe forum, se șterg postări, se dau țepe de la cine știe cine, în weekend-ul ăsta parcă văd că vom afla multe 😁 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6388 Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 5 minute, the_big_man a spus: Deci. Am scris pe un forum de Wallis&Futuna și Funafuti. Mi-au șters postarea 😄 Stiu cum e, m-am lovit si eu de multi inculti pe facebook. Cum or ajunge unii moderatori pe fb, nu pot sa-mi explic. 1 Link spre comentariu
beleauaxxx Reputație: 188 Postat 2 ore în urmă Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Partajează Postat 2 ore în urmă Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: Stiu cum e, m-am lovit si eu de multi inculti pe facebook. Cum or ajunge unii moderatori pe fb, nu pot sa-mi explic. Păi e Facebook, acolo totul e la vedere ca și pe Instagram, la fel și pe Tiktok, cine vă pune să intrați acolo ... 😂 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33731 Postat 2 ore în urmă Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat 2 ore în urmă Acum 4 ore, ally_roxx a spus: Că pe mine ma jignești nu ma intereseaza,,asta esti ,asta scoti pe gura,dar sa spui ca @22leon ar fi făcut asta deja este prea,mult. Nu doresc sa continui niciun fel de dialog cu tine,dar nu baga oameni nevinovați la înaintare. @22leon nu este vinovat! Nu îl baga la înaintare! @22leon te rog sa ma scuzi că te am citat,dar este strigător la cer sa te acuze! Mulțumesc ptr. sprijin și ptr.parerea ta despre mine ! Pe de alta parte ,discuțiile cu persoane ca el sunt pierdere de vreme ! Un weekend cât mai liniștit și plăcut 😘 1 Link spre comentariu
the_big_man Reputație: 1337 Postat 2 ore în urmă Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Partajează Postat 2 ore în urmă Acum 22 minute, reptilozaurusrex a spus: Stiu cum e, m-am lovit si eu de multi inculti pe facebook. Cum or ajunge unii moderatori pe fb, nu pot sa-mi explic. Zici că te duci cu una undeva calumea,ii zici că mergem în vacanță,in Wallis &Futuna sau Funafuti,îți zice că ești nesimțit 😄 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6388 Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Acum 2 minute, the_big_man a spus: Zici că te duci cu una undeva calumea,ii zici că mergem în vacanță,in Wallis &Futuna sau Funafuti,îți zice că ești nesimțit 😄 Daa, iti mai da si o palma. 😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33731 Postat 2 ore în urmă Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat 2 ore în urmă Acum 4 ore, bancheru24 a spus: Imi place despre voi, nici nu aveti pretentii 😅😅😂😂 Dar de la niciuna nu am primit mesaj, sa ma intrebe: "dragul meu, tu ce ti-ai dori de Black Friday?" Poi asa neveste ... nu te mai mira rata ridicata de divorturi 😅 Pai nu tu le-ai ales ? Când ți-o faci cu mana ta.....😂 Link spre comentariu
the_big_man Reputație: 1337 Postat 2 ore în urmă Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Partajează Postat 2 ore în urmă Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: Daa, iti mai da si o palma. 😂 Sau insula Cook. Unde mergem? In "cuc" Jap! 😄 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6388 Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Chiar acum, the_big_man a spus: Sau insula Cook. Unde mergem? In "cuc" Jap! 😄 Sau o duci in Pula in Croatia. :)) 1 Link spre comentariu
the_big_man Reputație: 1337 Postat 2 ore în urmă Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Partajează Postat 2 ore în urmă Acum 20 minute, reptilozaurusrex a spus: Sau o duci in Pula in Croatia. :)) Sau Nampula in Mozambic Ești "ipotent"? Ți-ai taiat-o? 😄 Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1204 Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă 1 oră în urmă, Iulyan20 a spus: Doi ani!!? 😳😳😳 se duce unul la popă și îl întreabă: părinte ce zici trăiesc până la 99 de ani? Popa îl întreabă:bei? El zice:nu,popa:fumezi? El:nu,mergi la curve?el:nu. Păi atunci de ce vrei să trăiești atâta? 😂😂 Eu vapez și merg la curve. Beau foarte rar în schimb 😁 Adica vreau sa ajung la 99 de ani si am motiv 😁 Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1204 Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă Acum 1 oră, reptilozaurusrex a spus: Pepsan Apropo de bautură și mâncare. Azi am mâncat ciocolata de Dubai. De la 5 To Go. E buna, foarte dulce dar mult prea scumpa zic eu.. 1 Link spre comentariu
zsoe_y Reputație: 1569 Postat 1 oră în urmă Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat 1 oră în urmă 1 hour ago, reptilozaurusrex said: Sau o duci in Pula in Croatia. :)) Sau în Fucking în Austria. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum