Sari la conținut

🪑🪑 Curtea Veseliei🚪🚪

Postări Recomandate

• Telefon: 0737725478
  • Oras:Brasov
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, D4nSt3F4N92 a spus:

Nasa naseara😁

Diferenta se gaseste in componentele lor 

I phone are calitatete mai buna a pieselor dar baterie e slaba

La samsung (si io am samsung)piesele sunt facute in diferite tari unele mai sarace altele mai bogate depinde de model <S,A,etc >(asia)😋

Buna finule, nu ma pasioneaza diferenta,mie personal nu imi place Iphone😁

Acum cateva luni am avut o prog cu cineva care din 60 de min... 51 min mi-a vb despre diferenta dintre iphone si samsung🤦‍♀️🤦‍♀️ cea mai plictisitoare prog ever

• Membru Premium
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Postat
Acum 10 minute, reptilozaurusrex a spus:

Olla amigo. Vezi ca am vrut sa iti dau pm si ai casuta full. :))

Și tu ai că nu merge sa trimit 

Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! 

• Membru Premium
  • Oras:Nimfomane City
Postat
Chiar acum, armando77 a spus:

Și tu ai că nu merge sa trimit 

Sterg o conv si iti scriu.

Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍

• Oras:București
Postat

Cui nu-i place ciorba de burta... Va recomand sa încercați sa înlocuiți burtă cu piept de pui, tăiat tot șuvițe, ca burta. În  rest rețeta e aceeași. 

Am făcut eu, un deliciu culinar și nici gust de burta n'are, ci doar aspect 😝 deja îmi ploua în gura 😁

Cred ca trebuie înființat aici o secțiune culinara 🤭😅😅😅

• Like 1
  • Oras:Home town
Postat
Acum 17 minute, reptilozaurusrex a spus:

Baga

In principiu este vorba in prima faza de compatibilitatea aplicatiilor si programelor pe produsele Apple. Pentru ca in cazul lor sunt programele configurate sa lucreze specific pe configuratiile produselor lor. Deci automat o chestie bonus pentru ei. Pentru ca e mai usor sa faci o aplicatie sa ruleze pe 3 configuratii, decat o aplicatie care sa functioneze pe milioane de configuratii(platforma android), dasta si unii considera Apple superior ca vai doamne se misca bine aplicatiile pe el. Dar ei nu iau in calcul ca aplicatiile alea sunt facute special sa mearga bine pe alea 10 telefoane pe care le mai au de actualitate.

Si tot la fel e un bonus pentru companii pentru ca nu este nevoie sa investeasca in piese ptr pc-uri sau sa schimbe laptopurile sau telefoanele o data la un an, doi.

Plus partea estetica care "atrage" corporatiile, pentru ca na. Aia e mentalitatea. Asa vor ei ca sa para mai office si "bogati".

Si mai sunt cateva exemple dar cred ca sunt deajuns astea pentru moment.

Oricum, eu Samsung S23 Ultra am si numai pe android am fost de cand a aparut sistemul de operare. Asta dupa telefoanele cu simbiot aka java.(da, si alea cu java tot pe touch-screen).

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, motor a spus:

Cui nu-i place ciorba de burta... Va recomand sa încercați sa înlocuiți burtă cu piept de pui, tăiat tot șuvițe, ca burta. În  rest rețeta e aceeași. 

Am făcut eu, un deliciu culinar și nici gust de burta n'are, ci doar aspect 😝 deja îmi ploua în gura 😁

Ciorba a la grec , dreasa cu smântână

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, motor a spus:

Nu e acelasi lucru... mie nu imi place fake-ul ala de ciorba de burtă😝 ciorba de burta e top...

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 4 minute, th3und3ad a spus:

In principiu este vorba in prima faza de compatibilitatea aplicatiilor si programelor pe produsele Apple. Pentru ca in cazul lor sunt programele configurate sa lucreze specific pe configuratiile produselor lor. Deci automat o chestie bonus pentru ei. Pentru ca e mai usor sa faci o aplicatie sa ruleze pe 3 configuratii, decat o aplicatie care sa functioneze pe milioane de configuratii(platforma android), dasta si unii considera Apple superior ca vai doamne se misca bine aplicatiile pe el. Dar ei nu iau in calcul ca aplicatiile alea sunt facute special sa mearga bine pe alea 10 telefoane pe care le mai au de actualitate.

Si tot la fel e un bonus pentru companii pentru ca nu este nevoie sa investeasca in piese ptr pc-uri sau sa schimbe laptopurile sau telefoanele o data la un an, doi.

Plus partea estetica care "atrage" corporatiile, pentru ca na. Aia e mentalitatea. Asa vor ei ca sa para mai office si "bogati".

Oricum, eu Samsung S23 Ultra am si numai pe android am fost de cand a aparut sistemul de operare. Asta dupa telefoanele cu simbiot aka java.(da, si alea cu java tot pe touch-screen).

Ce e nașpa la Iphone că aplicațiile nu sunt gratis  , ca pe Android , asta e nașpa 

Postat
Just now, Andreea3025 said:

Nu e acelasi lucru... mie nu imi place fake-ul ala de ciorba de burtă😝 ciorba de burta e top...

Nu e pt oricine aceasta schimbare, doar pt cei ce nu accepta gustul/mirosul de burta 😝

Mi-e îmi place ciorba de burta cu mult usturoi... Sa vezi cum fug strigoii de mine 🤣🤣🤣

• Haha 2
  • Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov
Postat
Acum 3 minute, armando77 a spus:

Cum merge , sistemul de operare e unic la Iphone 

Da bine punctat 👍

Stiu diferenta de la de la sormea si fratimiu 😂

Unu are iphone15 si celalat s24ultra

Si io A25😅🤣😂😂 asa e cand ramai corijent in liceu😅🤣😂

Acum 2 minute, Andreea3025 a spus:

Acum cateva luni am avut o prog cu cineva care din 60 de min... 51 min mi-a vb despre diferenta dintre iphone si samsung🤦‍♀️🤦‍♀️ cea mai plictisitoare prog ever

Nici p mine dar am in familie obsedati de calitate si firme😅🤣😂si stiu de la ei daia....eu sunt cum masinile😋

Macar a facut cva ?🤣😅😂  din alea 60 min 8 min a durat tot?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, motor a spus:

Nu e pt oricine aceasta schimbare, doar pt cei ce nu accepta gustul/mirosul de burta 😝

Mi-e îmi place ciorba de burta cu mult usturoi... Sa vezi cum fug strigoii de mine 🤣🤣🤣

Nu e buna cu usturoi😂

Ciorba de burta= multa burtă+ samântână+ oase de vita( obligatoriu)+legume+ otet= egal perfectiune

P.s burta nu are miros,oasele in care se fierbe miros😉

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, D4nSt3F4N92 a spus:

Da bine punctat 👍

Stiu diferenta de la de la sormea si fratimiu 😂

Unu are iphone15 si celalat s24ultra

Si io A25😅🤣😂😂 asa e cand ramai corijent in liceu😅🤣😂

Nici p mine dar am in familie obsedati de calitate si firme😅🤣😂si stiu de la ei daia....eu sunt cum masinile😋

Macar a facut cva ?🤣😅😂  din alea 60 min 8 min a durat tot?

8 min si 2× dus= 1h😁

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, D4nSt3F4N92 a spus:

Da bine punctat 👍

Am avut înainte Samsung , acum n-aș mai putea să mă întorc pe Samsung, Androidul a rămas mult in urmă . La Samsung îmi place camera , sunt Top cu zoom 200x  îl bate la cur pe iPhone , dar doar atât 🙈

Postat

Ce e nașpa la Iphone că aplicațiile nu sunt gratis  , ca pe Android , asta e nașpa 

Stiu. Plus de asta si pentru aplicatiile gratis. Tot trebuie sa bagi un card de credit pe cont. Si toate achizitiile se fac in principiu cu securizare. Plus ca daca ai norocul sa faci o manevra calumea si sa pierzi contul de iCloud, il blochezi de tot.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, th3und3ad a spus:

Primul meu telefon a fost un Nokia 3310, tin minte ca rupeam Snake-ul in doua. 😂

Apoi am avut in liceu un Motorola, nu mai tin minte exact modelul, stiu doar ca avea Worms pe el si in timpul orelor jucam la dublu cu colegul de banca, ne stricam de ras.

Eu sunt fan Samsung de cand am avut primul S4, apoi a urmat un S7 Edge si acum am un S10. 

Dupa cum vezi, schimb rar telefonul, il tin pana pica bateria de tot sau placa de baza. Sau sparg display-ul, ceea ce e greu de crezut, am husa Spigen la el.

Nu am simtit niciodata nevoia sa schimb telefonul doar pt. ca a aparut altul mai bun, asta mi se pare o investitie fara rost, sa-ti blochezi niste bani intr-un telefon.

• Minus 1

Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍

Postat
Acum 2 minute, Andreea3025 a spus:

8 min si 2× dus= 1h😁

😁 bun bun 🤭....atat rezist si io -4 min 😅😂🤣 

Am avut înainte Samsung , acum n-aș mai putea să mă întorc pe Samsung, Androidul a rămas mult in urmă . La Samsung îmi place camera , sunt Top cu zoom 200x  îl bate la cur pe iPhone , dar doar atât 🙈

Da fiecare cu cei place 😁👍

Eu stiam ca iphone are mai buna ...dar nam cum sa te contrazic ca eu nus pasionat de telefoane 😅😁

Postat
Acum 4 minute, armando77 a spus:

Si bateria la iPhone am auzit ca e cam varza. Si nu stiu, ca nu am avut. Daca poti face wireless battery sharing. Spre exemplu pot sa incarca alte telefoane sau alte gadget-uri cand le pun pe spatele telefonului.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, D4nSt3F4N92 a spus:

😁 bun bun 🤭....atat rezist si io -4 min 😅😂🤣 

Da fiecare cu cei place 😁👍

Eu stiam ca iphone are mai buna ...dar nam cum sa te contrazic ca eu nus pasionat de telefoane 😅😁

Atat s-a putut!🤷‍♀️ a venit sa imi explice diferenta intre samsung si iphone

Vizitator
Reputație: 0
Postat
35 minutes ago, reptilozaurusrex said:

Nu mai zice de ciorba radauteana ca imi faci pofta si mor arici. :)) Cu niste smantana acolo...stii cum merge? La meserie! 

Am bagat niste painica cu rosii dar cu un twist, am pus unt de usturoi peste paine si am prajit-o, asta inainte sa ma prajesc pe mine, invatat de la FataSexy99 reteta!

https://hips.hearstapps.com/delish/assets/18/09/1520216224-shot-2-188.jpg

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, th3und3ad a spus:

Si bateria la iPhone am auzit ca e cam varza. Si nu stiu, ca nu am avut. Daca poti face wireless battery sharing. Spre exemplu pot sa incarca alte telefoane sau alte gadget-uri cand le pun pe spatele telefonului.

Nu e varză deloc, cine ți-a zis că nu ține bateria ,te tine o zi la maxim folosit , vorbit , net ,YouTube , tot ce vrei.

Postat

Frate.. Cum canta greierii afara, nici nu pot sa-mi aud gândurile 😁

• Membru Premium
Postat
18 minutes ago, Andreea3025 said:

Imaginează-ți cum ar fi fost dacă nici măcar nu luai un bănuț. Cel puțin așa, ai rămas cu ceva folositor după acea discuție. :)

• Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
6 minutes ago, armando77 said:

Nu e varză deloc, cine ți-a zis că nu ține bateria ,te tine o zi la maxim folosit , vorbit , net ,YouTube , tot ce vrei.

Bro, boomeru traieste in secolul 20 atunci cand era iphone 6s si era battery gate atunci cand un update de soft forta telefonu sa fi lent intentionat, dupa aia toata planeta i-a futut lui apple un class action lawsuit

Dar e ok bru, @th3und3ad ma crede un idiot si si-a spart toate punctele alocate zilnice pe minusuri la postarile mele, este un om creier, DACA OMU ZICE CA IPHONE SUGE, ATUNCI ARE DREPTATE CA ESTE CREIER OMU!

Postat
Acum 1 minut, Andreea3025 a spus:

Atat s-a putut!🤷‍♀️ a venit sa imi explice diferenta intre samsung si iphone

Cred ca erai excitata si il rugai sa mai spuna in continoare🤣😂😅

Asta spuneai tu :wow ce interesant t rog mai spune asa asa...🤭🤣😂zi pana la capat nu te opri(glumesc😋)

• Haha 1

Postat
Acum 3 minute, reptilozaurusrex a spus:

Primul meu telefon a fost un Nokia 3310, tin minte ca rupeam Snake-ul in doua. 😂

Apoi am avut in liceu un Motorola, nu mai tin minte exact modelul, stiu doar ca avea Worms pe el si in timpul orelor jucam la dublu cu colegul de banca, ne stricam de ras.

Eu sunt fan Samsung de cand am avut primul S4, apoi a urmat un S7 Edge si acum am un S10. 

Dupa cum vezi, schimb rar telefonul, il tin pana pica bateria de tot sau placa de baza. Sau sparg display-ul, ceea ce e greu de crezut, am husa Spigen la el.

Nu am simtit niciodata nevoia sa schimb telefonul doar pt. ca a aparut altul mai bun, asta mi se pare o investitie fara rost, sa-ti blochezi niste bani intr-un telefon.

Eu am avut un Sagem cand eram in clasa a-4-a, dupa un Sony Ericsson, un Samsung pe sina, dupa prin clasa a-9-a, un Nokia 6500 slide, next un Samsung pe simbiot, un tel cosmote explore(primul meu telefon cumparat din proprii bani si primul cu android, la 16 ani), urmatorul un Samsung S4, Samsung S5 Neo. Samsung A50, Samsung s10+ , Samsung Fold 4 si ultimul Samsung s23 Ultra. 😁

Am mai avut si un nokia 1100, un un huawei si un samsung s4 mini la un moment dat. Dar pentru perioade mici.😁

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...