tsexterone Reputație: 520 Postat Octombrie 12 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Octombrie 12 Acum 2 ore, deliaro_deep a spus: La voi nu a fost forumul căzut? Probleme cu accesul?? Acum 2 ore, Daniro1985 a spus: Ba da, multe ore, vreo 3-4 ore.. 😄 Am crezut că nu am eu semnal, că nu mai merge tinicheaua mea, i-am dat vreo două-trei restarturi 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Mutero Reputație: -7 Postat Octombrie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 12 Nici la mine na mers. Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6504 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Salutare Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1249 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Chiar acum, reptilozaurusrex a spus: Salutare Salut. Vreme de stat în casa azi 😁 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1191 Postat Octombrie 12 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat Octombrie 12 Versuri: Здравствуй осень, мне тебя так не хватало Слёзы с неба рекой, поют о том, как ты скучала Здравствуй осень, верю, что мы будем вместе Я знаю поможешь, ты нам принесёшь, самые добрые вести Время меняется и люди, к сожалению, тоже Каждый пытается казаться, а не быть, но всё же Есть такие люди, что по духу нам близки Есть такой человек — и это ты Да, ты не простая, изначально понимал Да, я свою жизнь иначе как-то представлял Но раскиснуть это не моё, если упал, то встал Кроме к тебе такой любви к другим не испытал Но я не остыл к тебе ни капли, Я готов продолжить путь с тобой Это не привычка, нет навряд ли Это сокровенная любовь Давай сбежим с тобой от всех, куда глаза глядят Давай попробуем начать, заново всё с нуля Ведь мы за лето многое с тобой понять смогли Я этого хочу, а ты? Здравствуй осень, мне тебя так не хватало Слёзы с неба рекой, поют о том, как ты скучала Здравствуй осень, верю, что мы будем вместе Я знаю поможешь, ты нам принесёшь, самые добрые вести Даже с тобою вечность, длилась далеко не вечно Как хороша была да, так безупречна Не нужно было слушать никого, ну раз уж так Теперь понятно, кто есть кто, кто друг, кто враг Перестань, саму себя винить, ты слышишь Ну же встань, теперь тебя любовь услышит Прояви терпение — это ведь ключ к раю От сердца помогаю, тебе лишь напеваю Но я не остыл к тебе ни капли, Я готов продолжить путь с тобой Это не привычка, нет навряд ли Это сокровенная любовь Давай сбежим с тобой от всех, куда глаза глядят Давай попробуем начать, заново всё с нуля Ведь мы за лето многое с тобой понять смогли Я этого хочу, а ты? Здравствуй осень, мне тебя так не хватало Слёзы с неба рекой, поют о том, как ты скучала Здравствуй осень, верю, что мы будем вместе Я знаю поможешь, ты нам принесёшь, самые добрые вести Здравствуй осень, мне тебя так не хватало Слёзы с неба рекой, поют о том, как ты скучала Здравствуй осень, верю, что мы будем вместе Я знаю поможешь, ты нам принесёшь, самые добрые вести Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6504 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Acum 3 minute, Daniro1985 a spus: Salut. Vreme de stat în casa azi 😁 Daa. De jucat un H3. Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1249 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: Daa. De jucat un H3. Am băgat aseară, cu doi prieteni. Mi-am furat-o 🤣 Link spre comentariu
tsexterone Reputație: 520 Postat Octombrie 12 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Octombrie 12 Acum 4 minute, Daniro1985 a spus: Salut. Vreme de stat în casa azi 😁 😄 Astăzi da, dar mâine se anunță frumos așa că pregătește-te de munte 😄 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1191 Postat Octombrie 12 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat Octombrie 12 Acum 2 minute, reptilozaurusrex a spus: Daa. De jucat un H3. https://ibb.co/9gZ56bb Forza Horizon 5. Uitete si la placuta de înmatriculare. 😬 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6504 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Acum 2 minute, Daniro1985 a spus: Am băgat aseară, cu doi prieteni. Mi-am furat-o 🤣 Mai si pierzi, mai si castigi, ca-n viata. 😅 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6504 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Acum 2 minute, Daniro1985 a spus: Am băgat aseară, cu doi prieteni. Mi-am furat-o 🤣 Ce varf faci? Sau te duci pe relax? Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6504 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Acum 2 minute, th3und3ad a spus: Forza Horizon 5. Uitete si la placuta de înmatriculare. 😬 Oo misto. Ia ca poate mi-l instalez si eu cand ajung diseara acasa. 1 Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1249 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: Ce varf faci? Sau te duci pe relax? Stau acasă 🤣 Link spre comentariu
tsexterone Reputație: 520 Postat Octombrie 12 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Octombrie 12 😄 Colegu @th3und3ad, ne cam ți în erecție 😄 cu recenzia aia 😉😄 3 Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1249 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Acum 6 minute, tsexterone a spus: 😄 Astăzi da, dar mâine se anunță frumos așa că pregătește-te de munte 😄 Trebuia sa ma duc dar s-a anulat. Și azi trebuia sa merg la un tovarăș sa vedem meciul s-a anulat. Sunt eu și filmele și meciul. Și mâine ar trebui sa dau o buca . Dar cine știe.. mai e pana mâine 🤣 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1191 Postat Octombrie 12 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat Octombrie 12 Acum 6 minute, tsexterone a spus: 😄 Colegu @th3und3ad, ne cam ți în erecție 😄 cu recenzia aia 😉😄 Răbdare colegu, vine si ea, curand. 🙂 Va dau un singur spoiler, nu ne-am dezlipit unul de celălalt. FK la greu. De cand am iesit din dus pana la plecare. Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1249 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Acum 13 minute, th3und3ad a spus: Forza Horizon 5. Uitete si la placuta de înmatriculare. 😬 Am ultimul NFS instalat și nu m-am jucat.. Doar heroes 3 am jucat ultimii doi ani.. Mi-a cam trecut pofta de jocuri și nu înțeleg de ce. Înainte eram asa entuziasmat. Chiar mi-am cumpărat recent Sniper Elite 5 și am jucat 15 minute.. Link spre comentariu
tsexterone Reputație: 520 Postat Octombrie 12 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Octombrie 12 Acum 9 minute, Daniro1985 a spus: Trebuia sa ma duc dar s-a anulat. Și azi trebuia sa merg la un tovarăș sa vedem meciul s-a anulat. Sunt eu și filmele și meciul. Și mâine ar trebui sa dau o buca . Dar cine știe.. mai e pana mâine 🤣 😄 nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi 👍😄 Să ai spor 🫡! 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6504 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Acum 6 minute, Daniro1985 a spus: Am ultimul NFS instalat și nu m-am jucat.. Doar heroes 3 am jucat ultimii doi ani.. Mi-a cam trecut pofta de jocuri și nu înțeleg de ce. Înainte eram asa entuziasmat. Chiar mi-am cumpărat recent Sniper Elite 5 și am jucat 15 minute.. Ai inaintat in varsta, de asta, s-au schimbat prioritatile. La 20 de ani eram disperat sa joc cs, fifa, nfs, dar acum am vreo 30 de jocuri instalate si abia daca ma mai joc cateva ore pe saptamana. Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1249 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Acum 2 minute, tsexterone a spus: 😄 nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi 👍😄 Să ai spor 🫡! E vorba de o cetățeana.. Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1191 Postat Octombrie 12 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat Octombrie 12 Acum 8 minute, Daniro1985 a spus: Am ultimul NFS instalat și nu m-am jucat.. Doar heroes 3 am jucat ultimii doi ani.. Mi-a cam trecut pofta de jocuri și nu înțeleg de ce. Înainte eram asa entuziasmat. Chiar mi-am cumpărat recent Sniper Elite 5 și am jucat 15 minute.. Pentru ca s-au schimbat prioritățile in viata. Dasta... Si eu am pe steam 2300 de jocuri si tot la fel. Ma joc o ora, doua. O data la 2-3 săptămâni. 1 Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1249 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: Ai inaintat in varsta, de asta, s-au schimbat prioritatile. La 20 de ani eram disperat sa joc cs, fifa, nfs, dar acum am vreo 30 de jocuri instalate si abia daca ma mai joc cateva ore pe saptamana. Mda mai bine comunic cu cineva, ma vad cu tovarășii, citesc ceva, un film foarte bun, dau o buca.. Parca creierul vrea realitate din ce în ce mai mult Link spre comentariu
tsexterone Reputație: 520 Postat Octombrie 12 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Octombrie 12 Acum 9 minute, th3und3ad a spus: Răbdare colegu, vine si ea, curand. 🙂 Va dau un singur spoiler, nu ne-am dezlipit unul de celălalt. FK la greu. De cand am iesit din dus pana la plecare. 😄 Așteptăm cu mare interes 👍😉😄! Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1249 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 @th3und3ad @reptilozaurusrex și încă ceva Heroes 3 e drăguț ca jucam online pe discord și dialogam. Dar ușor, ușor mi se ia și de Heroes.. Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1191 Postat Octombrie 12 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat Octombrie 12 Acum 1 minut, Daniro1985 a spus: @th3und3ad @reptilozaurusrex și încă ceva Heroes 3 e drăguț ca jucam online pe discord și dialogam. Dar ușor, ușor mi se ia și de Heroes.. Si eu inainte ma jucam LOL doar pentru ca eram si cu alti amici. Dar l-am lasat definitiv, nu am mai intrat de aproape jumate de an. Mi s-a luat. 🤷♂️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum