tsexterone Reputație: 614 Postat 2 ore în urmă Oras:Pitești Oras:Pitești Postat 2 ore în urmă Acum 2 minute, AlexaNdra1q a spus: Vin sa mi dai cadou 😂😂🥹 😉 Le-am împachetat deja 🎁😄 Acum 2 minute, AlexaNdra1q a spus: Am timp 😁🤣 .. Exact! 😄 Adevărat 😉😄 1
reptilozaurusrex Reputație: 6663 Postat 2 ore în urmă Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, motor a spus: Daaa.. Eu nu-i înțeleg pe doctorii ăștia... Sa vadă atâtea păsărici și sa nu reacționeze.. Ori o au moarta.. Ori dau o lăbută înainte de program... 🤣🤣🤣 Am o cunostinta care e medic ginecolog si mi-a povestit mai multe. Nu este deloc cum se crede, nu tot timpul iti vin bunaciuni la control, sunt zile si zile... Uneori vin femei certate rau cu igiena, alteori batrane, nu e nicio placere sa ai de-a face cu astfel de cazuri.
Daniro1985 Reputație: 1294 Postat 2 ore în urmă Postat 2 ore în urmă Seara buna! Alexandra faci CIM?! @AlexaNdra1q
reptilozaurusrex Reputație: 6663 Postat 2 ore în urmă Postat 2 ore în urmă Acum 2 minute, Daniro1985 a spus: Seara buna! Hai noroc. 1
Daniro1985 Reputație: 1294 Postat 1 oră în urmă Postat 1 oră în urmă Acum 34 minute, reptilozaurusrex a spus: Hai noroc. Noroc! Cum îți petreci timpul seara asta? 😁 Eu nu știu ce sa fac 😂
zsoe_y Reputație: 1670 Postat 1 oră în urmă Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat 1 oră în urmă 1 minute ago, Daniro1985 said: Eu nu știu ce sa fac 😂 Copii ?! 😅😅 1
Daniro1985 Reputație: 1294 Postat 1 oră în urmă Postat 1 oră în urmă Acum 4 minute, zsoe_y a spus: Copii ?! 😅😅 Hahahaha. Mi s-a mai zis. Sa găsesc persoana potrivita și ma bag la unul 😂
zsoe_y Reputație: 1670 Postat 1 oră în urmă Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat 1 oră în urmă 8 minutes ago, Daniro1985 said: Hahahaha. Mi s-a mai zis. Sa găsesc persoana potrivita și ma bag la unul 😂 👍👍👍
reptilozaurusrex Reputație: 6663 Postat 1 oră în urmă Postat 1 oră în urmă Acum 16 minute, Daniro1985 a spus: Noroc! Cum îți petreci timpul seara asta? 😁 Eu nu știu ce sa fac 😂 Pe relax, la un CS Condition Zero. :)) Mai arunc un ochi si pe aici. Mergi la o fata, fa-i un CIM (contract individual de munca).😂 1
tsexterone Reputație: 614 Postat 1 oră în urmă Oras:Pitești Oras:Pitești Postat 1 oră în urmă Acum 21 minute, Daniro1985 a spus: Hahahaha. Mi s-a mai zis. Sa găsesc persoana potrivita și ma bag la unul 😂 😄 De când mă străduiesc și eu dar îi înghite ca pe siropul de tuse 😄 😂😂😂 1
tsexterone Reputație: 614 Postat 1 oră în urmă Oras:Pitești Oras:Pitești Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, reptilozaurusrex a spus: Am o cunostinta care e medic ginecolog si mi-a povestit mai multe. Nu este deloc cum se crede, nu tot timpul iti vin bunaciuni la control, sunt zile si zile... Uneori vin femei certate rau cu igiena, alteori batrane, nu e nicio placere sa ai de-a face cu astfel de cazuri. Este ca în orice meserie după un anumit timp devine obișnuință, normal să mai apară și câte o bunăciune dar după program te răzbuni pe vreo asistentă, pe cea de acasă sau mergi la fete 😄 😂😂😂
tsexterone Reputație: 614 Postat 51 minute în urmă Oras:Pitești Oras:Pitești Postat 51 minute în urmă 😄 Știre: Un nou partid apare pe scena politică din România: P.L.M.(Partidul Liberal Modernist). Partidul nou înființat P.L.M. își propune să aducă o nouă viziune asupra României, așa cum se conturează în Statutul Unitar General al Partidului Liberal Modernist(S.U.G.P.L.M.). Abordarea politică va fi una echilibrată, bazată pe Doctrina Autonomă Organică Națională a Partidului Liberal Modernist(D.A.O.N.P.L.M.). Membrii P.L.M. pot fi consultați în Lista Administrativ-Structurală din Organigrama Națională a Partidului Liberal Modernist(L.A.S.O.N.P.L.M.). Partidul Liberal Modernist va guverna bazându-se pe cele patru principii fundamentale: Prosperitate, Unitate, Libertate, Autonomie(P.U.L.A.)! 😂😂😂
Daniro1985 Reputație: 1294 Postat 10 minute în urmă Postat 10 minute în urmă 1 oră în urmă, reptilozaurusrex a spus: Pe relax, la un CS Condition Zero. :)) Mai arunc un ochi si pe aici. Mergi la o fata, fa-i un CIM (contract individual de munca).😂 Azi după munca.. Am mâncat.. Și m-am tolănit în pat la TV, la meciuri. Nu am avut chef sa ma uit la filme, sa citesc sau sa ma joc pe PC.. Am avut și o zi de căcat la munca.. Măcar am plăcintă de mere 😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum