Sari la conținut

Veselia🤭🤭

Postări Recomandate

Reputație: 5939
Postat
Acum 11 minute, kassykass a spus:

FB_IMG_1742211000864.jpg.8b2408beebd5b46d199f2eb71dbbff28.jpg

🤣🤣🤣🤣🤣

Ce abdomen lucrat šŸ‘šŸ‘šŸ‘ frumos šŸ‘šŸ˜˜

• Inimioara 1
Reputație: 10734
  • Telefon: 0784944773
  • Disponibila
  • Telefon: 0784944773
  • Disponibila
Postat
1 oră Ʈn urmă, fratelo 1968 a spus:

Ce abdomen lucrat šŸ‘šŸ‘šŸ‘ frumos šŸ‘šŸ˜˜

Multumesc pt apreciere dar eu ma chinui si @Iulyan20 ma saboteaza mereu cu ciocolate🤣 

• Haha 2
Reputație: 13153
  • Telefon: 0799538781
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Telefon: 0799538781
  • Oras:București
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, motor a spus:

@sweetkati gata vacanta? šŸ˜ Bine ai revenit, deși recunosc... e dureros cĆ¢nd revii din concediu. šŸ¤— šŸ¤©šŸ¤—

Prea mult strică šŸ˜‚ ajunge šŸ˜†

Reputație: 1116
  • Oras:Constanța
Postat
Acum 20 ore, Daniro1985 a spus:

Nu am avut niciodată PS 😁 M-am jucat la tovarăși. Fifa da, se merita pe un TV mare.. 

Pentru mine no.1 rămĆ¢n FIFA și Counter Strike.

• Like 1
Reputație: 18608
  • Telefon: 0793527909
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 18 minute, cristi bug a spus:

Cs go sau 1.6 ala vechi? 🤣 terorist sau counter terorist?? 

De-dust sau fy-snow? 

• Haha 1
Reputație: 186
Postat
Acum 5 minute, AlexaNdra1q a spus:

De-dust sau fy-snow? 

Pai CS Go acum s-a transformat Ć®n CS2. E tot un CS 1.6 dar puțin diferit. Grafica mai buna, hărți noi.. Am jucat puțin. Și PUBG a fost tare după CS 1.6..  Am instalat acum cĆ¢teva luni CS 1.6. Ǝncă mai sunt cateva servere și steam și non steam. 

Acum 26 minute, cristi bug a spus:

Am mii de ore de Fifa 2012 și CS 1.6. Am avut server 4 ani de CS 1.6. Eram Ć®n top 30 servere din lume ca număr de jucători. La 4 dimineața erau 16 jucători pe el. Și fără redirect. Am avut printre primii Amx Mode. Am rupt. Dădeam o comanda și scotea CD-ul din calculatoare la codați šŸ˜‚

Dar cel mai tare joc pe care l-am jucat vreodată e Witcher 3. Fără discutii din punctul meu de vedere. 😁 Și Quake 3 e tare 😁 și bineĆ®nțeles Heroes 3

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 18 minute, Daniro1985 a spus:

Pai CS Go acum s-a transformat Ć®n CS2. E tot un CS 1.6 dar puțin diferit. Grafica mai buna, hărți noi.. Am jucat puțin. Și PUBG a fost tare după CS 1.6..  Am instalat acum cĆ¢teva luni CS 1.6. Ǝncă mai sunt cateva servere și steam și non steam. 

Am mii de ore de Fifa 2012 și CS 1.6. Am avut server 4 ani de CS 1.6. Eram Ć®n top 30 servere din lume ca număr de jucători. La 4 dimineața erau 16 jucători pe el. Și fără redirect. Am avut printre primii Amx Mode. Am rupt. Dădeam o comanda și scotea CD-ul din calculatoare la codați šŸ˜‚

Dar cel mai tare joc pe care l-am jucat vreodată e Witcher 3. Fără discutii din punctul meu de vedere. 😁 Și Quake 3 e tare 😁 și bineĆ®nțeles Heroes 3

Aham..am vazut eu ceva de cs 2 ..

Nu stiu... nu am mai jucat de muulti ani... 

Acum ma joc free fire ... imi place mai mult decat pubg ..ce-i drept pubg e recomandat ptr tv-uri/pc uri/laptop-uri ...... freefire ptr telefoane .. grafica e diferita si mna 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 19 minute, Daniro1985 a spus:

Astea ca astea..dar iti amintesti..cand erai mai mic <<hercule>> cel mai smecher joc 😌😌😌🤣

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 671
  • Oras:TĆ¢rgu Mureș
Postat

Ce vremuri 😳😳😳😳 Contra, SuperMario, DuckHunt,WildGunman, Tank

• Like 2

My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤

Postat
Acum 41 minute, AlexaNdra1q a spus:

De-dust sau fy-snow? 

1.6

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salutare, curte.šŸ‘Œ

Postat
Acum 12 minute, AlexaNdra1q a spus:

Astea ca astea..dar iti amintesti..cand erai mai mic <<hercule>> cel mai smecher joc 😌😌😌🤣

Sau Prince of Persia 

• Haha 1
Postat
Acum 17 minute, AlexaNdra1q a spus:

Aham..am vazut eu ceva de cs 2 ..

Nu stiu... nu am mai jucat de muulti ani... 

Acum ma joc free fire ... imi place mai mult decat pubg ..ce-i drept pubg e recomandat ptr tv-uri/pc uri/laptop-uri ...... freefire ptr telefoane .. grafica e diferita si mna 

Ia sa caut și eu free fire 😁

Acum 5 minute, reptilozaurusrex a spus:

Salutare, curte.šŸ‘Œ

Hai noroc! 

Acum 12 minute, Cartman86 a spus:

Tank vai ce tare era. Jucam pe televizor Nei šŸ˜‚

Acum 4 minute, cristi bug a spus:

Sau Prince of Persia 

Nfs 2 și Prince of Persia si Mortal Combat au fost primele jocuri jucate. Era floppy disk pe vremea aia šŸ˜‚

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 17 minute, AlexaNdra1q a spus:

Ahahaha Ć®l juca fosta mea. Mie nu Ć®mi plăcea, eu am jucat Hulk. Ești mica.. cum zice Cartman.. Unii au prins console apoi și pc-uri cu floppy disk. Inclusiv eu. Primul PC al meu avea floppy și CD rom. Era un procesor Thunderbird de 750 de Mhz šŸ˜‚

Vizitator
Postat
Acum 21 ore, Daniro1985 a spus:

Nu am avut niciodată PS 😁 M-am jucat la tovarăși. Fifa da, se merita pe un TV mare.. 

1 oră Ʈn urmă, cristi bug a spus:

Acum 46 minute, Daniro1985 a spus:

Eu cel mai mult am jucat FIFA 07, am jucat inclusiv in competitii. Am si acum 07 instalata pe laptop, am reusit sa fac sa ruleze pe Windows 11.

Tot asa am mii de ore de cs 1.6, ma jucam cand eram la liceu de rupeam, uneori chiuleam mai multi baieti si mergeam la internet cafe si bagam cs. :)) Ce vremuri. Acasa cand ajungeam de la liceu, direct pe cs ma bagam. Am avut si eu server cu HLDS, il facusem eu, pusesem amxmodx, apoi am trecut la metamod, efecte de sange etc.

Cel mai mult am jucat pe dust2, awp_map, fy_snow, 35_hp si inferno. Inca am instalate CS 1.6, Condition Zero si LanT.

Acum pe CS2 joc de obicei la tero. Imi place mult sa joc deathmatch. Poate ne strangem sa bagam un meci candva.

Vizitator
Postat
Acum 20 minute, Cartman86 a spus:

Eu am colectie de room-uri nes, folosesc un emulator si joc pe laptop ca si cum as juca pe TV. Am controller de PS4 si il conectez la laptop.

Vizitator
Postat
Acum 27 minute, AlexaNdra1q a spus:

Ehee, ce vremuri. Hercules. Unul din primele jocuri pe care le-am jucat pe un calculator. Mai erau tari la vremea aia si Zuma, Age of Empires, Heroes 3, Empire Earth, Spiderman, Rival Realms, FIFA 99, FIFA 2000.

Reputație: 5210
  • Oras:*
  • Oras:*
Postat

Seara buna tuturor.

Nu am fost atras de jocuri gen FPS-uri, RPG-urile imi plac.

In ultima vreme, parca nu mai e mare diferenta intre FPS-uri si RPG-uri (ori viceversa). Iar asta nu cred ca e bine dar e doar o parere personala.

• Like 1
Postat
Chiar acum, reptilozaurusrex a spus:

Eu cel mai mult am jucat FIFA 07, am jucat inclusiv in competitii. Am si acum 07 instalata pe laptop, am reusit sa fac sa ruleze pe Windows 11.

Tot asa am mii de ore de cs 1.6, ma jucam cand eram la liceu de rupeam, uneori chiuleam mai multi baieti si mergeam la internet cafe si bagam cs. :)) Ce vremuri. Acasa cand ajungeam de la liceu, direct pe cs ma bagam. Am avut si eu server cu HLDS, il facusem eu, pusesem adminmod, apoi am trecut la metamod, efecte de sange etc.

Cel mai mult am jucat pe dust2, awp_map, fy_snow, 35_hp si inferno. Inca am instalate CS 1.6, Condition Zero si LanT.

Acum pe CS2 joc de obicei la tero. Imi place mult sa joc deathmatch. Poate ne strangem sa bagam un meci candva.

As juca cu tine un Heroes 3 Hota dar durează Ć®n jur de 3 ore. Ce e drăguț ca poți sa pui pauza cĆ¢nd intri Ć®n bătălie. Putem face schimb doar de id-ul de discord sa nu ne dam telefoanele. Bag și CS2 dar sunt varza, bag și CS 1.6 și PUBG. La quake 3 nu am rival asa ca.. 😁 

Eu chiuleam Ć®n clasa a 5/6 a sa joc quake 3 Ć®n sali de gaming. Păcat ca jucam doar Ć®ntre noi și nu era netul ca acum sa joci cu toți din toată lumea. Dar am prins acum vreo 7-10 ani un server de quake 3 unde intrau din toată lumea și am rupt. A da.. chiar.. sa bag platforma aia de ziceai poate găsesc jucători de Quake 3

Marfa ca ai jucat Fifa competitiv. Am jucat și eu 2007. Da chiar.. ia sa cumpăr eu ultimul fifa nu am mai jucat din 2013 .. 

• Like 1
Vizitator
Postat

Era un joc Carmageddon 2 Carpocalypse Now, nu stiu daca l-ati jucat. Era tare rau, ma jucam acasa la colegul de banca din liceu pana sa-mi ia ai mei primul calculator. 

Multe jocuri frumoase am jucat in perioada liceului...NFS2, NFS Porsche, NFS Underground, NFS Underground 2, Mafia 1, Return to Castle Wolfenstein, FIFA 2005, Tomb Raider, Indiana Jones etc.

• Membru Premium
Postat
Acum 10 minute, reptilozaurusrex a spus:

Eu am colectie de room-uri nes, folosesc un emulator si joc pe laptop ca si cum as juca pe TV. Am controller de PS4 si il conectez la laptop.

Eu nu le am așa cu tehnologia😬

Dar, am găsit jucăria asta pe AliexpressšŸ˜…mai bag cĆ¢teodată cĆ¢te un joc😬😬

ā¬‡ļøā¬‡ļøā¬‡ļøā¬‡ļøā¬‡ļøā¬‡ļøā¬‡ļøā¬‡ļø

https://ibb.co/LzyG8kNY

Și Ć®n rest Ć®n week-end-uri mai bag GTA 5 ONLINE pe Xbox šŸ˜…

• Like 1

Vizitator
Postat
Acum 3 minute, Daniro1985 a spus:

As juca cu tine un Heroes 3 Hota dar durează Ć®n jur de 3 ore. Ce e drăguț ca poți sa pui pauza cĆ¢nd intri Ć®n bătălie. Putem face schimb doar de id-ul de discord sa nu ne dam telefoanele. Bag și CS2 dar sunt varza, bag și CS 1.6 și PUBG. La quake 3 nu am rival asa ca.. 😁 

Eu chiuleam Ć®n clasa a 5/6 a sa joc quake 3 Ć®n sali de gaming. Păcat ca jucam doar Ć®ntre noi și nu era netul ca acum sa joci cu toți din toată lumea. Dar am prins acum vreo 7-10 ani un server de quake 3 unde intrau din toată lumea și am rupt. A da.. chiar.. sa bag platforma aia de ziceai poate găsesc jucători de Quake 3

Marfa ca ai jucat Fifa competitiv. Am jucat și eu 2007. Da chiar.. ia sa cumpăr eu ultimul fifa nu am mai jucat din 2013 .. 

Eu am cumparat FIFA 24 si nu m-a impresionat, am jucat cateva meciuri si cam atat, l-am abandonat. ;)

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, Cartman86 a spus:

Eu nu le am așa cu tehnologia😬

Dar, am găsit jucăria asta pe AliexpressšŸ˜…mai bag cĆ¢teodată cĆ¢te un joc😬😬

ā¬‡ļøā¬‡ļøā¬‡ļøā¬‡ļøā¬‡ļøā¬‡ļøā¬‡ļøā¬‡ļø

https://ibb.co/LzyG8kNY

Contra. šŸ˜Ž

Postat
Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus:

Era un joc Carmageddon 2 Carpocalypse Now, nu stiu daca l-ati jucat. Era tare rau, ma jucam acasa la colegul de banca din liceu pana sa-mi ia ai mei primul calculator. 

Multe jocuri frumoase am jucat in perioada liceului...NFS2, NFS Porsche, NFS Underground, NFS Underground 2, Mafia 1, Return to Castle Wolfenstein, FIFA 2005, Tomb Raider, Indiana Jones etc.

Am jucat Carmageddon, NFS underground și wanted. Return to Castle Wolfenstein e Epic. Doar Battlefield 5 poate concura cu el ca single player shooter 

• Like 1

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus:

Contra. šŸ˜Ž

Nu numai Contra,jocuri 1000 Ć®n 1, e exact ca chinezariile alea de consolele cu manete și casete

A costat cred că vreo 10 euro cu transport gratuit šŸ˜¬

Vizitator
Acest topic este acum Ʈnchis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

Ɨ
Ɨ
  • Creează nouă...