fratelo 1968 ReputaČie: 5939 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Acum 11 minute, kassykass a spus: š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£ Ce abdomen lucrat ššš frumos šš 1
kassykass ReputaČie: 10734 Postat Martie 19 Telefon: 0784944773 Disponibila Telefon: 0784944773 Disponibila Postat Martie 19 1 orÄ Ć®n urmÄ, fratelo 1968 a spus: Ce abdomen lucrat ššš frumos šš Multumesc pt apreciere dar eu ma chinui si @Iulyan20 ma saboteaza mereu cu ciocolate𤣠2
sweetkati ReputaČie: 13153 Postat Martie 19 Telefon: 0799538781 Oras:BucureČti Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:BucureČti Disponibila Postat Martie 19 Acum 3 ore, motor a spus: @sweetkati gata vacanta? š Bine ai revenit, deČi recunosc... e dureros cĆ¢nd revii din concediu. š¤ š¤©š¤ Prea mult stricÄ š ajunge š
cristi bug ReputaČie: 1116 Postat Martie 19 Oras:ConstanČa Oras:ConstanČa Postat Martie 19 Acum 20 ore, Daniro1985 a spus: Nu am avut niciodatÄ PS š M-am jucat la tovarÄČi. Fifa da, se merita pe un TV mare.. Pentru mine no.1 rÄmĆ¢n FIFA Či Counter Strike. 1
AlexaNdra1q ReputaČie: 18608 Postat Martie 19 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Martie 19 Acum 18 minute, cristi bug a spus: Pentru mine no.1 rÄmĆ¢n FIFA Či Counter Strike. Cs go sau 1.6 ala vechi? 𤣠terorist sau counter terorist?? De-dust sau fy-snow? 1
Daniro1985 ReputaČie: 186 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Acum 5 minute, AlexaNdra1q a spus: Cs go sau 1.6 ala vechi? 𤣠terorist sau counter terorist?? De-dust sau fy-snow? Pai CS Go acum s-a transformat Ć®n CS2. E tot un CS 1.6 dar puČin diferit. Grafica mai buna, hÄrČi noi.. Am jucat puČin. Či PUBG a fost tare dupÄ CS 1.6.. Am instalat acum cĆ¢teva luni CS 1.6. ĆncÄ mai sunt cateva servere Či steam Či non steam. Acum 26 minute, cristi bug a spus: Pentru mine no.1 rÄmĆ¢n FIFA Či Counter Strike. Am mii de ore de Fifa 2012 Či CS 1.6. Am avut server 4 ani de CS 1.6. Eram Ć®n top 30 servere din lume ca numÄr de jucÄtori. La 4 dimineaČa erau 16 jucÄtori pe el. Či fÄrÄ redirect. Am avut printre primii Amx Mode. Am rupt. DÄdeam o comanda Či scotea CD-ul din calculatoare la codaČi š Dar cel mai tare joc pe care l-am jucat vreodatÄ e Witcher 3. FÄrÄ discutii din punctul meu de vedere. š Či Quake 3 e tare š Či bineĆ®nČeles Heroes 3 1
AlexaNdra1q ReputaČie: 18608 Postat Martie 19 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Martie 19 Acum 18 minute, Daniro1985 a spus: Pai CS Go acum s-a transformat Ć®n CS2. E tot un CS 1.6 dar puČin diferit. Grafica mai buna, hÄrČi noi.. Am jucat puČin. Či PUBG a fost tare dupÄ CS 1.6.. Am instalat acum cĆ¢teva luni CS 1.6. ĆncÄ mai sunt cateva servere Či steam Či non steam. Am mii de ore de Fifa 2012 Či CS 1.6. Am avut server 4 ani de CS 1.6. Eram Ć®n top 30 servere din lume ca numÄr de jucÄtori. La 4 dimineaČa erau 16 jucÄtori pe el. Či fÄrÄ redirect. Am avut printre primii Amx Mode. Am rupt. DÄdeam o comanda Či scotea CD-ul din calculatoare la codaČi š Dar cel mai tare joc pe care l-am jucat vreodatÄ e Witcher 3. FÄrÄ discutii din punctul meu de vedere. š Či Quake 3 e tare š Či bineĆ®nČeles Heroes 3 Aham..am vazut eu ceva de cs 2 .. Nu stiu... nu am mai jucat de muulti ani... Acum ma joc free fire ... imi place mai mult decat pubg ..ce-i drept pubg e recomandat ptr tv-uri/pc uri/laptop-uri ...... freefire ptr telefoane .. grafica e diferita si mna 1
AlexaNdra1q ReputaČie: 18608 Postat Martie 19 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Martie 19 Acum 19 minute, Daniro1985 a spus: Pai CS Go acum s-a transformat Ć®n CS2. E tot un CS 1.6 dar puČin diferit. Grafica mai buna, hÄrČi noi.. Am jucat puČin. Či PUBG a fost tare dupÄ CS 1.6.. Am instalat acum cĆ¢teva luni CS 1.6. ĆncÄ mai sunt cateva servere Či steam Či non steam. Am mii de ore de Fifa 2012 Či CS 1.6. Am avut server 4 ani de CS 1.6. Eram Ć®n top 30 servere din lume ca numÄr de jucÄtori. La 4 dimineaČa erau 16 jucÄtori pe el. Či fÄrÄ redirect. Am avut printre primii Amx Mode. Am rupt. DÄdeam o comanda Či scotea CD-ul din calculatoare la codaČi š Dar cel mai tare joc pe care l-am jucat vreodatÄ e Witcher 3. FÄrÄ discutii din punctul meu de vedere. š Či Quake 3 e tare š Či bineĆ®nČeles Heroes 3 Astea ca astea..dar iti amintesti..cand erai mai mic <<hercule>> cel mai smecher joc šššš¤£ 1
Membru Premium Cartman86 ReputaČie: 671 Postat Martie 19 Oras:TĆ¢rgu MureČ Oras:TĆ¢rgu MureČ Membru Premium Postat Martie 19 Ce vremuri š³š³š³š³ Contra, SuperMario, DuckHunt,WildGunman, Tank 2 My ideal body weight is u on top of meš¤¤š¤¤š¤¤
cristi bug ReputaČie: 1116 Postat Martie 19 Oras:ConstanČa Oras:ConstanČa Postat Martie 19 Acum 41 minute, AlexaNdra1q a spus: Cs go sau 1.6 ala vechi? 𤣠terorist sau counter terorist?? De-dust sau fy-snow? 1.6
cristi bug ReputaČie: 1116 Postat Martie 19 Oras:ConstanČa Oras:ConstanČa Postat Martie 19 Acum 12 minute, AlexaNdra1q a spus: Astea ca astea..dar iti amintesti..cand erai mai mic <<hercule>> cel mai smecher joc šššš¤£ Sau Prince of Persia 1
Daniro1985 ReputaČie: 186 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Acum 17 minute, AlexaNdra1q a spus: Aham..am vazut eu ceva de cs 2 .. Nu stiu... nu am mai jucat de muulti ani... Acum ma joc free fire ... imi place mai mult decat pubg ..ce-i drept pubg e recomandat ptr tv-uri/pc uri/laptop-uri ...... freefire ptr telefoane .. grafica e diferita si mna Ia sa caut Či eu free fire š Acum 5 minute, reptilozaurusrex a spus: Salutare, curte.š Hai noroc! Acum 12 minute, Cartman86 a spus: Ce vremuri š³š³š³š³ Contra, SuperMario, DuckHunt,WildGunman, Tank Tank vai ce tare era. Jucam pe televizor Nei š Acum 4 minute, cristi bug a spus: Sau Prince of Persia Nfs 2 Či Prince of Persia si Mortal Combat au fost primele jocuri jucate. Era floppy disk pe vremea aia š 2 1
Daniro1985 ReputaČie: 186 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Acum 17 minute, AlexaNdra1q a spus: Astea ca astea..dar iti amintesti..cand erai mai mic <<hercule>> cel mai smecher joc šššš¤£ Ahahaha Ć®l juca fosta mea. Mie nu Ć®mi plÄcea, eu am jucat Hulk. EČti mica.. cum zice Cartman.. Unii au prins console apoi Či pc-uri cu floppy disk. Inclusiv eu. Primul PC al meu avea floppy Či CD rom. Era un procesor Thunderbird de 750 de Mhz š
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Acum 21 ore, Daniro1985 a spus: Nu am avut niciodatÄ PS š M-am jucat la tovarÄČi. Fifa da, se merita pe un TV mare.. 1 orÄ Ć®n urmÄ, cristi bug a spus: Pentru mine no.1 rÄmĆ¢n FIFA Či Counter Strike. Acum 46 minute, Daniro1985 a spus: Pai CS Go acum s-a transformat Ć®n CS2. E tot un CS 1.6 dar puČin diferit. Grafica mai buna, hÄrČi noi.. Am jucat puČin. Či PUBG a fost tare dupÄ CS 1.6.. Am instalat acum cĆ¢teva luni CS 1.6. ĆncÄ mai sunt cateva servere Či steam Či non steam. Am mii de ore de Fifa 2012 Či CS 1.6. Am avut server 4 ani de CS 1.6. Eram Ć®n top 30 servere din lume ca numÄr de jucÄtori. La 4 dimineaČa erau 16 jucÄtori pe el. Či fÄrÄ redirect. Am avut printre primii Amx Mode. Am rupt. DÄdeam o comanda Či scotea CD-ul din calculatoare la codaČi š Dar cel mai tare joc pe care l-am jucat vreodatÄ e Witcher 3. FÄrÄ discutii din punctul meu de vedere. š Či Quake 3 e tare š Či bineĆ®nČeles Heroes 3 Eu cel mai mult am jucat FIFA 07, am jucat inclusiv in competitii. Am si acum 07 instalata pe laptop, am reusit sa fac sa ruleze pe Windows 11. Tot asa am mii de ore de cs 1.6, ma jucam cand eram la liceu de rupeam, uneori chiuleam mai multi baieti si mergeam la internet cafe si bagam cs. :)) Ce vremuri. Acasa cand ajungeam de la liceu, direct pe cs ma bagam. Am avut si eu server cu HLDS, il facusem eu, pusesem amxmodx, apoi am trecut la metamod, efecte de sange etc. Cel mai mult am jucat pe dust2, awp_map, fy_snow, 35_hp si inferno. Inca am instalate CS 1.6, Condition Zero si LanT. Acum pe CS2 joc de obicei la tero. Imi place mult sa joc deathmatch. Poate ne strangem sa bagam un meci candva.
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Acum 20 minute, Cartman86 a spus: Ce vremuri š³š³š³š³ Contra, SuperMario, DuckHunt,WildGunman, Tank Eu am colectie de room-uri nes, folosesc un emulator si joc pe laptop ca si cum as juca pe TV. Am controller de PS4 si il conectez la laptop.
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Acum 27 minute, AlexaNdra1q a spus: Astea ca astea..dar iti amintesti..cand erai mai mic <<hercule>> cel mai smecher joc šššš¤£ Ehee, ce vremuri. Hercules. Unul din primele jocuri pe care le-am jucat pe un calculator. Mai erau tari la vremea aia si Zuma, Age of Empires, Heroes 3, Empire Earth, Spiderman, Rival Realms, FIFA 99, FIFA 2000.
natoporus ReputaČie: 5210 Postat Martie 19 Oras:* Oras:* Postat Martie 19 Seara buna tuturor. Nu am fost atras de jocuri gen FPS-uri, RPG-urile imi plac. In ultima vreme, parca nu mai e mare diferenta intre FPS-uri si RPG-uri (ori viceversa). Iar asta nu cred ca e bine dar e doar o parere personala. 1
Daniro1985 ReputaČie: 186 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Chiar acum, reptilozaurusrex a spus: Eu cel mai mult am jucat FIFA 07, am jucat inclusiv in competitii. Am si acum 07 instalata pe laptop, am reusit sa fac sa ruleze pe Windows 11. Tot asa am mii de ore de cs 1.6, ma jucam cand eram la liceu de rupeam, uneori chiuleam mai multi baieti si mergeam la internet cafe si bagam cs. :)) Ce vremuri. Acasa cand ajungeam de la liceu, direct pe cs ma bagam. Am avut si eu server cu HLDS, il facusem eu, pusesem adminmod, apoi am trecut la metamod, efecte de sange etc. Cel mai mult am jucat pe dust2, awp_map, fy_snow, 35_hp si inferno. Inca am instalate CS 1.6, Condition Zero si LanT. Acum pe CS2 joc de obicei la tero. Imi place mult sa joc deathmatch. Poate ne strangem sa bagam un meci candva. As juca cu tine un Heroes 3 Hota dar dureazÄ Ć®n jur de 3 ore. Ce e drÄguČ ca poČi sa pui pauza cĆ¢nd intri Ć®n bÄtÄlie. Putem face schimb doar de id-ul de discord sa nu ne dam telefoanele. Bag Či CS2 dar sunt varza, bag Či CS 1.6 Či PUBG. La quake 3 nu am rival asa ca.. š Eu chiuleam Ć®n clasa a 5/6 a sa joc quake 3 Ć®n sali de gaming. PÄcat ca jucam doar Ć®ntre noi Či nu era netul ca acum sa joci cu toČi din toatÄ lumea. Dar am prins acum vreo 7-10 ani un server de quake 3 unde intrau din toatÄ lumea Či am rupt. A da.. chiar.. sa bag platforma aia de ziceai poate gÄsesc jucÄtori de Quake 3 Marfa ca ai jucat Fifa competitiv. Am jucat Či eu 2007. Da chiar.. ia sa cumpÄr eu ultimul fifa nu am mai jucat din 2013 .. 1
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Era un joc Carmageddon 2 Carpocalypse Now, nu stiu daca l-ati jucat. Era tare rau, ma jucam acasa la colegul de banca din liceu pana sa-mi ia ai mei primul calculator. Multe jocuri frumoase am jucat in perioada liceului...NFS2, NFS Porsche, NFS Underground, NFS Underground 2, Mafia 1, Return to Castle Wolfenstein, FIFA 2005, Tomb Raider, Indiana Jones etc.
Membru Premium Cartman86 ReputaČie: 671 Postat Martie 19 Oras:TĆ¢rgu MureČ Oras:TĆ¢rgu MureČ Membru Premium Postat Martie 19 Acum 10 minute, reptilozaurusrex a spus: Eu am colectie de room-uri nes, folosesc un emulator si joc pe laptop ca si cum as juca pe TV. Am controller de PS4 si il conectez la laptop. Eu nu le am aČa cu tehnologiaš¬ Dar, am gÄsit jucÄria asta pe Aliexpressš mai bag cĆ¢teodatÄ cĆ¢te un jocš¬š¬ ā¬ļøā¬ļøā¬ļøā¬ļøā¬ļøā¬ļøā¬ļøā¬ļø https://ibb.co/LzyG8kNY Či Ć®n rest Ć®n week-end-uri mai bag GTA 5 ONLINE pe Xbox š 1 My ideal body weight is u on top of meš¤¤š¤¤š¤¤
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Acum 3 minute, Daniro1985 a spus: As juca cu tine un Heroes 3 Hota dar dureazÄ Ć®n jur de 3 ore. Ce e drÄguČ ca poČi sa pui pauza cĆ¢nd intri Ć®n bÄtÄlie. Putem face schimb doar de id-ul de discord sa nu ne dam telefoanele. Bag Či CS2 dar sunt varza, bag Či CS 1.6 Či PUBG. La quake 3 nu am rival asa ca.. š Eu chiuleam Ć®n clasa a 5/6 a sa joc quake 3 Ć®n sali de gaming. PÄcat ca jucam doar Ć®ntre noi Či nu era netul ca acum sa joci cu toČi din toatÄ lumea. Dar am prins acum vreo 7-10 ani un server de quake 3 unde intrau din toatÄ lumea Či am rupt. A da.. chiar.. sa bag platforma aia de ziceai poate gÄsesc jucÄtori de Quake 3 Marfa ca ai jucat Fifa competitiv. Am jucat Či eu 2007. Da chiar.. ia sa cumpÄr eu ultimul fifa nu am mai jucat din 2013 .. Eu am cumparat FIFA 24 si nu m-a impresionat, am jucat cateva meciuri si cam atat, l-am abandonat.
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Acum 1 minut, Cartman86 a spus: Eu nu le am aČa cu tehnologiaš¬ Dar, am gÄsit jucÄria asta pe Aliexpressš mai bag cĆ¢teodatÄ cĆ¢te un jocš¬š¬ ā¬ļøā¬ļøā¬ļøā¬ļøā¬ļøā¬ļøā¬ļøā¬ļø https://ibb.co/LzyG8kNY Contra. š
Daniro1985 ReputaČie: 186 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: Era un joc Carmageddon 2 Carpocalypse Now, nu stiu daca l-ati jucat. Era tare rau, ma jucam acasa la colegul de banca din liceu pana sa-mi ia ai mei primul calculator. Multe jocuri frumoase am jucat in perioada liceului...NFS2, NFS Porsche, NFS Underground, NFS Underground 2, Mafia 1, Return to Castle Wolfenstein, FIFA 2005, Tomb Raider, Indiana Jones etc. Am jucat Carmageddon, NFS underground Či wanted. Return to Castle Wolfenstein e Epic. Doar Battlefield 5 poate concura cu el ca single player shooter 1
Membru Premium Cartman86 ReputaČie: 671 Postat Martie 19 Oras:TĆ¢rgu MureČ Oras:TĆ¢rgu MureČ Membru Premium Postat Martie 19 Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: Contra. š Nu numai Contra,jocuri 1000 Ć®n 1, e exact ca chinezariile alea de consolele cu manete Či casete A costat cred cÄ vreo 10 euro cu transport gratuit š¬ My ideal body weight is u on top of meš¤¤š¤¤š¤¤
PostÄri Recomandate