evaforyou Reputație: 22137 Postat Martie 7 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Martie 7 Acum 1 minut, Yellowstone a spus: Toate fetele s au plans azi de acelasi lucru. Eu am zis ca e astenia de primavara. Trece imediat Hm, eu nu, da' asa o zis unu' cand a plecat de la mine, era ca lesinat saracu'... Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5046 Postat Martie 7 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Martie 7 Acum 1 minut, Andreea3025 a spus: Curând când mi se pune pata adică, plec la Iași și la Suceava,mai trec pe pensiune un pix și pe urma concediu 😁 La concediu mă bag și eu daca vrei , te ajut cu mare plăcere 🤣 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Martie 7 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Partajează Postat Martie 7 Chiar acum, armando77 a spus: La concediu mă bag și eu daca vrei , te ajut cu mare plăcere 🤣 Ce sa faci în concediu cu mine.. sa dormim? 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5046 Postat Martie 7 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Martie 7 Chiar acum, Andreea3025 a spus: Ce sa faci în concediu cu mine.. sa dormim? Da , la mare nu ziceai că mergem team building🤣. Pai tu dormi 12/24? 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Martie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7 1 minute ago, evaforyou said: Hm, eu nu, da' asa o zis unu' cand a plecat de la mine, era ca lesinat saracu'... La el nu era de la asta, era de la zguduiala 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Martie 7 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Partajează Postat Martie 7 Chiar acum, armando77 a spus: Da , la mare nu ziceai că mergem team building🤣. Pai tu dormi 12/24? Ba da dar eu spuneam de concediul de Paște 😁 1 Link spre comentariu
Girlsexy99 Reputație: 7788 Postat Martie 7 Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Partajează Postat Martie 7 Chiar acum, Andreea3025 a spus: Curând când mi se pune pata adică, plec la Iași și la Suceava,mai trec pe pensiune un pix și pe urma concediu 😁 Și SV e un oraș superb doamne superb nu alta ! Faini oameni acolo majoritatea blonzi și cu ochii albaștrii ce mor eu după ei 🥰🥰🥰🥰 In TM toată lumea în loc de bună spun ceau pe mine lucru ăsta m a fermecat a fost și primul oraș pe care îl vizitasem cu munca în afară de București care numai acolo activasem ! Și oameni faini rău ! La Iași mie una nu mi a plăcut nu știu de ce aveam o stare proasta am plecat de urgență 😅😅😅 dar te pot ajuta cu locație și acolo 🥰 Bine eu sunt și genul care mă plic repede și oricâți bani a și face plec când simt ca mă ramolesc așa nu știu cum să spun 😂😂 totul depinde de vibe la mine 🥰 mie una la Iași nu mi a plăcut ff aglomerat așa ! Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Martie 7 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Martie 7 Acum 1 minut, Yellowstone a spus: La el nu era de la asta, era de la zguduiala 😂😂😂 Asa o fi si la fete, ca la concerte rock, dai prea mult din cap - te ia cu ameteala si lesin😁 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5046 Postat Martie 7 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Martie 7 Chiar acum, Andreea3025 a spus: Ba da dar eu spuneam de concediul de Paște 😁 Se găsește , înroșim și ciocnim ouăle 🤣 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Girlsexy99 Reputație: 7788 Postat Martie 7 Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Partajează Postat Martie 7 Acum 7 minute, Yellowstone a spus: Toate fetele s au plans azi de acelasi lucru. Eu am zis ca e astenia de primavara. Trece imediat Nu stiu asa ma simt de vro sapt nu am energie ! Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Martie 7 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Martie 7 Chiar acum, armando77 a spus: Se găsește , înroșim și ciocnim ouăle 🤣 Ha, aici e treaba de @mistressem😁 3 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5046 Postat Martie 7 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Martie 7 Chiar acum, evaforyou a spus: Ha, aici e treaba de @mistressem😁 Ea le și încondeiază , nu vreau așa complex ca nu merg cu ele la expoziție . Sunt pe tradițional , doar roșii 🤣 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Martie 7 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Partajează Postat Martie 7 Acum 2 minute, Girlsexy99 a spus: Și SV e un oraș superb doamne superb nu alta ! Faini oameni acolo majoritatea blonzi și cu ochii albaștrii ce mor eu după ei 🥰🥰🥰🥰 In TM toată lumea în loc de bună spun ceau pe mine lucru ăsta m a fermecat a fost și primul oraș pe care îl vizitasem cu munca în afară de București care numai acolo activasem ! Și oameni faini rău ! La Iași mie una nu mi a plăcut nu știu de ce aveam o stare proasta am plecat de urgență 😅😅😅 dar te pot ajuta cu locație și acolo 🥰 Bine eu sunt și genul care mă plic repede și oricâți bani a și face plec când simt ca mă ramolesc așa nu știu cum să spun 😂😂 totul depinde de vibe la mine 🥰 mie una la Iași nu mi a plăcut ff aglomerat așa ! Am locație pt Iași și Suceava și tm ... ca e aceeași.. mersi oricum.. la Arad nu am locație, Cluj, Mureș.... pentru astea te contactez 😉😘 1 Link spre comentariu
zsoe_y Reputație: 1585 Postat Martie 7 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Martie 7 9 minutes ago, evaforyou said: Nu le mai trebe pizda pe ochi un an! Nu iegzistă aşa ceva. De pizde nu ne săturăm în veci. 😂 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Martie 7 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Martie 7 Nu va mai hliziti, ca parca vad ca pune o poza cu ceva cusaturi cu model "iepuras", pe mine ma ia cu rau de la stomac, da' voua vi se face nasture🤣 3 Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Martie 7 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Partajează Postat Martie 7 Acum 3 minute, armando77 a spus: Se găsește , înroșim și ciocnim ouăle 🤣 🤣🤣🤣 la curățenia de Paște ajuți? 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Martie 7 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Martie 7 Chiar acum, Andreea3025 a spus: 🤣🤣🤣 la curățenia de Paște ajuți? Ah ah, cand am zis ieri de covoare s-au fofilat toti! 2 Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Martie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7 1 minute ago, zsoe_y said: Nu iegzistă aşa ceva. De pizde nu ne săturăm în veci. 😂 Cum zicea bunicu : fie slaba fie grasa sa miroasa a pizda in casa 😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Martie 7 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Martie 7 Acum 1 minut, zsoe_y a spus: Nu iegzistă aşa ceva. De pizde nu ne săturăm în veci. 😂 Fa-te ginecolog, ca ti se apleaca repejor! 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5046 Postat Martie 7 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Martie 7 Chiar acum, Andreea3025 a spus: 🤣🤣🤣 la curățenia de Paște ajuți? Adica să fac curat prin CURte ? Cu mare plăcere , nu mai e mult 🤣. Poți să te bazezi pe mine la nevoie nu te las ca doar suntem o familie 🤣 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Martie 7 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Partajează Postat Martie 7 Chiar acum, evaforyou a spus: Ah ah, cand am zis ieri de covoare s-au fofilat toti! Pai de asta am întrebat 🤣🤣 ca acolo e cea mai mare nevoie Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Martie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7 1 minute ago, evaforyou said: Nu va mai hliziti, ca parca vad ca pune o poza cu ceva cusaturi cu model "iepuras", pe mine ma ia cu rau de la stomac, da' voua vi se face nasture🤣 A pus una azi cu o florica... S a ridicat instant parul pe mana... 😂😂😂 Fereasca Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Martie 7 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Martie 7 Chiar acum, Yellowstone a spus: Cum zicea bunicu : fie slaba fie grasa sa miroasa a pizda in casa 😂😂😂😂 Hm, si cand chiar miroase cate una va jeliti prin recenzii😁 1 Link spre comentariu
zsoe_y Reputație: 1585 Postat Martie 7 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Martie 7 1 minute ago, evaforyou said: da' voua vi se face nasture🤣 Se face pulă de cal. Adică se retrage complet în abdomen. 😂 2 Link spre comentariu
Girlsexy99 Reputație: 7788 Postat Martie 7 Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Partajează Postat Martie 7 Acum 2 minute, Andreea3025 a spus: Am locație pt Iași și Suceava și tm ... ca e aceeași.. mersi oricum.. la Arad nu am locație, Cluj, Mureș.... pentru astea te contactez 😉😘 Eu una am spus și de vibe 😅 de ex in Craiova cand am fost am spus ca plâng nu alta nu am putut sta mai mult de 3 zile era garsoniera la demisol ma simțeam ca sunt în beci nu alta 😂😂 Iti recomand Clujul cu drag fain oraș și frumos ! Să te duci la Iulius mall ! 🥰 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum