Laris Reputație: 3926 Postat Mai 21 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 21 Acum 2 minute, reptilozaurusrex a spus: Mai bine pui link de la poza si setezi sa se stearga peste un anumit timp poza respectiva. Daca o pui direct aici si iti da cineva citare, va ramane acolo in citare. Nu stiu s-o pun sa se stearga Link spre comentariu
amorezeu Reputație: 908 Postat Mai 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21 Acum 3 minute, Laris a spus: Naa da-i pace, nu mai pun , am vrut sa pun una cu mine cu fata 😅 Link pe ibb, se poate gestiona mai usor chiar dupa citare 🫸🏼🫷🏼 Link spre comentariu
amorezeu Reputație: 908 Postat Mai 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21 Acum 1 minut, Laris a spus: Nu stiu s-o pun sa se stearga Oricum expira intr-un timp finit… nu mai stiu cat este… cateva zile sa zic… Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6460 Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 Acum 1 minut, Laris a spus: Nu stiu s-o pun sa se stearga Selectezi poza, dai start upload, apoi jos unde scrie Auto delete image, selectezi timpul dupa care sa se stearga poza. 2 Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Mai 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21 6 minutes ago, amorezeu said: Oricum expira intr-un timp finit… nu mai stiu cat este… cateva zile sa zic… @amorezeu ai fost fan sailor moon? 😂😂😂 De poza ta zic 😂😂😂 Mascatul in frac 😂😂😂🤣🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Mai 21 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Mai 21 @Sara98, @reptilozaurusrex @armando77.... Chestia cu off-topicul e veche, si fiecare il considera dupa cum "simte". Fara mishto, eu am fost la kassy, si la altele (de ex sonia - lovefantassy, sau eva...retrasa) luandu-ma 30% dupa recenzii si 70% dupa raspunsurile ei la comments-urile considerate de voi, acum, off-topic. Nu ma refer la "ce frumoasa esti!!!" sau inimioare pe poze. Rapunsurile/reactiile titularei, sau cele ale utilizatorilor m-au "impins" acolo. Am cunoscut "femeia" din spatele userului dupa replici, si am vazut ce useri aduna in postari...ce useri o urmaresc. pare "nimfomanie" fata de mine, in cazul Kassy, dar este lauda/incredere/asemanare in gusturi (a mea) fata de userii din celelalte situatii.... Cum am spus (poate e defectul meu) je m'en fish! daca eu consider ca nu deranjez. Si, deasemenea, cred ca sunt multi "ca mine" (aia de nu intra aici ca pe publi, si merg sa f**ta ce le pica sub ochi in 5 min de citire anunturi/topice ) care citesc "tampeniile".... tampenii care, daca sunt ok, influenteaza (fara ca asta sa fie scopul lor principal) E corect sau nu...nush. Inca n-am nicio penalizare (asta ca sa-i spun si lui armando ca nu e nevoie sa vorbeasca cu pisicuts...doar daca kassy i-o cere, nah) Iar faza cu apa in palinca.....🤣 Ati vrea voi (si-ar fi o pedeapsa crunta) da' n-aveti sansa! Io ma-ncred teribil in sibienii mei, incoruptibili 😆 1 2 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
Laris Reputație: 3926 Postat Mai 21 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 21 M-am razgandit 😅 raman anonim🤣🤣 1 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 Just now, Laris said: M-am razgandit 😅 raman anonim🤣🤣 Voiai să ne arăți cum arată ochișorii unei fete îndrăgostite de un băiat pe bicicletă? 🤭 1 Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Mai 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21 1 minute ago, crissti98 said: @Sara98, @reptilozaurusrex @armando77.... Chestia cu off-topicul e veche, si fiecare il considera dupa cum "simte". Fara mishto, eu am fost la kassy, si la altele (de ex sonia - lovefantassy, sau eva...retrasa) luandu-ma 30% dupa recenzii si 70% dupa raspunsurile ei la comments-urile considerate de voi, acum, off-topic. Nu ma refer la "ce frumoasa esti!!!" sau inimioare pe poze. Rapunsurile/reactiile titularei, sau cele ale utilizatorilor m-au "impins" acolo. Am cunoscut "femeia" din spatele userului dupa replici, si am vazut ce useri aduna in postari...ce useri o urmaresc. pare "nimfomanie" fata de mine, in cazul Kassy, dar este lauda/incredere/asemanare in gusturi (a mea) fata de userii din celelalte situatii.... Cum am spus (poate e defectul meu) je m'en fish! daca eu consider ca nu deranjez. Si, deasemenea, cred ca sunt multi "ca mine" (aia de nu intra aici ca pe publi, si merg sa f**ta ce le pica sub ochi in 5 min de citire anunturi/topice ) care citesc "tampeniile".... tampenii care, daca sunt ok, influenteaza (fara ca asta sa fie scopul lor principal) E corect sau nu...nush. Inca n-am nicio penalizare (asta ca sa-i spun si lui armando ca nu e nevoie sa vorbeasca cu pisicuts...doar daca kassy i-o cere, nah) Iar faza cu apa in palinca.....🤣 Ati vrea voi (si-ar fi o pedeapsa crunta) da' n-aveti sansa! Io ma-ncred teribil in sibienii mei, incoruptibili 😆 Da, iti dau dreptate pe faza asta :si eu ma orientam mult dupa raspunsurile si conversatiile fetei, nu ma interesau recenziile deloc. 1 1 Link spre comentariu
amorezeu Reputație: 908 Postat Mai 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21 Acum 4 minute, Yellowstone a spus: @amorezeu ai fost fan sailor moon? 😂😂😂 De poza ta zic 😂😂😂 Mascatul in frac 😂😂😂🤣🤣 Absolut! Am avut si albumul de colectie cand eram copil 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Laris Reputație: 3926 Postat Mai 21 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 21 Acum 2 minute, altmarz a spus: Voiai să ne arăți cum arată ochișorii unei fete îndrăgostite de un băiat pe bicicletă? 🤭 Tu i-ai vazut deja ce mai ? 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Mai 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21 4 minutes ago, Laris said: M-am razgandit 😅 raman anonim🤣🤣 Deocamdata 😜😜😜 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6460 Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 Acum 5 minute, crissti98 a spus: @Sara98, @reptilozaurusrex @armando77.... Chestia cu off-topicul e veche, si fiecare il considera dupa cum "simte". Fara mishto, eu am fost la kassy, si la altele (de ex sonia - lovefantassy, sau eva...retrasa) luandu-ma 30% dupa recenzii si 70% dupa raspunsurile ei la comments-urile considerate de voi, acum, off-topic. Nu ma refer la "ce frumoasa esti!!!" sau inimioare pe poze. Rapunsurile/reactiile titularei, sau cele ale utilizatorilor m-au "impins" acolo. Am cunoscut "femeia" din spatele userului dupa replici, si am vazut ce useri aduna in postari...ce useri o urmaresc. pare "nimfomanie" fata de mine, in cazul Kassy, dar este lauda/incredere/asemanare in gusturi (a mea) fata de userii din celelalte situatii.... Cum am spus (poate e defectul meu) je m'en fish! daca eu consider ca nu deranjez. Si, deasemenea, cred ca sunt multi "ca mine" (aia de nu intra aici ca pe publi, si merg sa f**ta ce le pica sub ochi in 5 min de citire anunturi/topice ) care citesc "tampeniile".... tampenii care, daca sunt ok, influenteaza (fara ca asta sa fie scopul lor principal) E corect sau nu...nush. Inca n-am nicio penalizare (asta ca sa-i spun si lui armando ca nu e nevoie sa vorbeasca cu pisicuts...doar daca kassy i-o cere, nah) Iar faza cu apa in palinca.....🤣 Ati vrea voi (si-ar fi o pedeapsa crunta) da' n-aveti sansa! Io ma-ncred teribil in sibienii mei, incoruptibili 😆 Sa stii ca asta e si criteriul meu dupa care aleg fetele pe care le vizitez, modul cum se comporta cu cei care lasa comentarii, recenzii, daca e respectuoasa si nu vorbeste in zeflemea. Pe langa sex, caut si socializare si zic ca pana acum am ales bine fetele la care am fost. 2 Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Mai 21 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Mai 21 Acum 4 minute, Laris a spus: M-am razgandit 😅 raman anonim🤣🤣 Și totuși azi…..pentru o clipă cred ca ai postat, o poză sau doar mi s-a părut 🤔 Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Mai 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21 1 minute ago, amorezeu said: Absolut! Am avut si albumul de colectie cand eram copil 🤣🤣🤣 In copilarie eram multi veri pe un singur televizor la bunici se uitau verisoarele 😂😂😂😂 Eu am fost cu Captain planet si saber raider... Apoi cu pokemonii 😂😂😂😂 3 Link spre comentariu
Laris Reputație: 3926 Postat Mai 21 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 21 Acum 1 minut, mistral23 a spus: Și totuși azi…..pentru o clipă cred ca ai postat, o poză sau doar mi s-a părut 🤔 Nu eu 🙃 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 4 minutes ago, Laris said: Tu i-ai vazut deja ce mai ? 🤣🤣🤣 Nu a fost foarte recent Ochii care nu se văd...🤣 Link spre comentariu
Laris Reputație: 3926 Postat Mai 21 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 21 Chiar acum, altmarz a spus: Nu a fost foarte recent Ochii care nu se văd...🤣 🫕🥘🫕🥘🫕🥘🥘🥘 car o vrei? Link spre comentariu
Laris Reputație: 3926 Postat Mai 21 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 21 Acum 1 minut, altmarz a spus: Nu a fost foarte recent Ochii care nu se văd...🤣 Tie iti trimit pe wsp 🤣🤣🫕 Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Mai 21 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Mai 21 Chiar acum, Laris a spus: Nu eu 🙃 Nu te cred……dar sa zicem ca am avut eu vedenii🤣👍 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6460 Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 Chiar acum, Laris a spus: Tie iti trimit pe wsp 🤣🤣🫕 Si mie in pm? :)) Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Mai 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21 Bagati "primirea" ca a venit @AlexaNdra1q 2 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 4997 Postat Mai 21 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Mai 21 Acum 7 minute, crissti98 a spus: @Sara98, @reptilozaurusrex @armando77.... Chestia cu off-topicul e veche, si fiecare il considera dupa cum "simte". Fara mishto, eu am fost la kassy, si la altele (de ex sonia - lovefantassy, sau eva...retrasa) luandu-ma 30% dupa recenzii si 70% dupa raspunsurile ei la comments-urile considerate de voi, acum, off-topic. Nu ma refer la "ce frumoasa esti!!!" sau inimioare pe poze. Rapunsurile/reactiile titularei, sau cele ale utilizatorilor m-au "impins" acolo. Am cunoscut "femeia" din spatele userului dupa replici, si am vazut ce useri aduna in postari...ce useri o urmaresc. pare "nimfomanie" fata de mine, in cazul Kassy, dar este lauda/incredere/asemanare in gusturi (a mea) fata de userii din celelalte situatii.... Cum am spus (poate e defectul meu) je m'en fish! daca eu consider ca nu deranjez. Si, deasemenea, cred ca sunt multi "ca mine" (aia de nu intra aici ca pe publi, si merg sa f**ta ce le pica sub ochi in 5 min de citire anunturi/topice ) care citesc "tampeniile".... tampenii care, daca sunt ok, influenteaza (fara ca asta sa fie scopul lor principal) E corect sau nu...nush. Inca n-am nicio penalizare (asta ca sa-i spun si lui armando ca nu e nevoie sa vorbeasca cu pisicuts...doar daca kassy i-o cere, nah) Iar faza cu apa in palinca.....🤣 Ati vrea voi (si-ar fi o pedeapsa crunta) da' n-aveti sansa! Io ma-ncred teribil in sibienii mei, incoruptibili 😆 Așa mă orientez și eu . Eu nu vorbeam ce ai ai luat-o în serios😂. Cum se numește topicul .Ai văzut că ți-am dat dreptate și i-am spus și lu Repty . Am și specificat fără caterincă . 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Laris Reputație: 3926 Postat Mai 21 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 21 Chiar acum, reptilozaurusrex a spus: Si mie in pm? :)) Ce e pm ? 🤓 Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Mai 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21 1 minute ago, Yellowstone said: Bagati "primirea" ca a venit @AlexaNdra1q M am citat pe mine 😂😂😂 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum