Membru Premium albdom82 Reputație: 3834 Postat Iunie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 2 Acum 15 minute, reptilozaurusrex a spus: Asa ca idee, ti-am dat minus pentru offtopic pe topicuri oficiale, unde teoretic se fac doar recenzii, nu ca am ceva personal cu tine. Păi și vrei să spui că topicul ăsta al nevesti-mii, @AlexaNdra1q, nu e unul oficial sau cum? Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 2 Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: Scuze pt ca m-a jignit. Putea sa vorbeasca civilizat si i le scoteam ca nu ma durea mana. Nu il vad bine daca continua sa trolleze pe topicele fetelor si sa jigneasca lumea. Aaa, n-am stiut. Oricum pierzi timpul cu minusurile. 5 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6461 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Chiar acum, MisterX a spus: Aaa, n-am stiut. Oricum pierzi timpul cu minusurile. Nu-mi face nicio placere sa dau minusuri, dar unii chiar o cer. Nu stau sa ma cert cu cineva, dau raport si minus si aia e... 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6461 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Acum 4 minute, albdom82 a spus: Păi și vrei să spui că topicul ăsta al nevesti-mii, @AlexaNdra1q, nu e unul oficial sau cum? Ma refeream la topicurile de recenzii, dar sunt convins ca ai inteles la ce m-am referit, stiu ca esti baiat destept. 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3834 Postat Iunie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 2 Chiar acum, reptilozaurusrex a spus: Ma refeream la topicurile de recenzii, dar sunt convins ca ai inteles la ce m-am referit, stiu ca esti baiat destept. Sunt băiat deștept doar când vreau, de obicei îmi place să fac pe prostul. Ceea ce nu e greu în cazul meu 😂 2 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6461 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Acum 7 minute, D4nSt3F4N92 a spus: Da 😁 .pai fara el si cardu tahograf nam voie sa conduc camioane😋 Mi se pare o meserie frumoasa, dar trebuie sa ai si rabdare sa stai atatea ore in trafic zi de zi. Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6461 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 @Larisaaa111 Ce faci? Cum ti-a fost ziua? 🤗 1 Link spre comentariu
Larisaaa111 Reputație: 3593 Postat Iunie 2 Telefon: 0792478119 Disponibila Telefon: 0792478119 Disponibila Partajează Postat Iunie 2 Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: @Larisaaa111 Ce faci? Cum ti-a fost ziua? 🤗 Bună Repty ziua mea a fost plină cu ☀️ mulțumesc, tu ce faci? Cum ești? 2 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6461 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Acum 1 minut, Larisaaa111 a spus: Bună Repty ziua mea a fost plină cu ☀️ mulțumesc, tu ce faci? Cum ești? Bine si eu. Am iesit pe afara azi. A venit vara, gata. 😋 1 Link spre comentariu
capitanul2015 Reputație: 392 Postat Iunie 2 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 2 Acum 10 minute, reptilozaurusrex a spus: Mi se pare o meserie frumoasa, dar trebuie sa ai si rabdare sa stai atatea ore in trafic zi de zi. https://ibb.co/sb2qz2r Nu prea stam în trafic ,mai mult prin restaurante 🤷♂️🤭😁😁 2 Link spre comentariu
D4nSt3F4N92 Reputație: 1674 Postat Iunie 2 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Partajează Postat Iunie 2 Acum 3 minute, reptilozaurusrex a spus: Mi se pare o meserie frumoasa, dar trebuie sa ai si rabdare sa stai atatea ore in trafic zi de zi. Da cui ii place sa conduca ..dar nui usoara ,multi spun ca doar ti covrigu in mana si aia e 😂 Colegu @capitanul2015 stie si el ...are mai mult xp decat mine ca face comunitate ..e un fel de armata (stai la coda la dusuri,toalete ...te fu.t.e🤭 la creieri ISCTR(pe RO)...si in strainatate ailalti din diferite tari . Marfa o asezi cu liza palet cu palet ...p greutatea remorci (colegu /sefu mai baga😂🤣 ca stie treburile...si azi a bagat mai mult ptru Cluj ...am fost doar sal ajut sa incarce 😁.....ca nam voie la Cluj😂 ) Link spre comentariu
Larisaaa111 Reputație: 3593 Postat Iunie 2 Telefon: 0792478119 Disponibila Telefon: 0792478119 Disponibila Partajează Postat Iunie 2 Acum 4 minute, reptilozaurusrex a spus: Bine si eu. Am iesit pe afara azi. A venit vara, gata. 😋 Real, singura mea problema sunt țânțarii 😅 🦟 în rest iubesc vara 😊super distracție plăcută 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6461 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Acum 1 minut, capitanul2015 a spus: Nu prea stam în trafic ,mai mult prin restaurante 🤷♂️🤭😁😁 Eee, asa da. Pe barosaneala. 1 Link spre comentariu
Larisaaa111 Reputație: 3593 Postat Iunie 2 Telefon: 0792478119 Disponibila Telefon: 0792478119 Disponibila Partajează Postat Iunie 2 Acum 1 minut, capitanul2015 a spus: https://ibb.co/sb2qz2r Nu prea stam în trafic ,mai mult prin restaurante 🤷♂️🤭😁😁 Să ai poftă 🤩arată 💣 1 Link spre comentariu
goodboy11 Reputație: 2190 Postat Iunie 2 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 2 Acum 33 minute, D4nSt3F4N92 a spus: @goodboy11 este sarpalauu😅 ....(goodsnake😋) Vedeți să nu îmi furați, abia mi-am găsit și eu una 🤣🤣 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6461 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Acum 1 minut, D4nSt3F4N92 a spus: Da cui ii place sa conduca ..dar nui usoara ,multi spun ca doar ti covrigu in mana si aia e 😂 Colegu @capitanul2015 stie si el ...are mai mult xp decat mine ca face comunitate ..e un fel de armata (stai la coda la dusuri,toalete ...te fu.t.e🤭 la creieri ISCTR(pe RO)...si in strainatate ailalti din diferite tari . Marfa o asezi cu liza palet cu palet ...p greutatea remorci (colegu /sefu mai baga😂🤣 ca stie treburile...si azi a bagat mai mult ptru Cluj ...am fost doar sal ajut sa incarce 😁.....ca nam voie la Cluj😂 ) Urmaresc un canal de youtube, se numeste Cristian Rizescu, e un sofer de camion care munceste prin Suedia, am invatat multe lucruri de la el, lucruri care mi-au prins bine cand am inceput sa conduc. Uite un clip de-al lui, posibil sa-l stii. Link spre comentariu
goodboy11 Reputație: 2190 Postat Iunie 2 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 2 @Larisaaa111ce faci, numai tragi cu ochiul? 🤭😂 Link spre comentariu
Larisaaa111 Reputație: 3593 Postat Iunie 2 Telefon: 0792478119 Disponibila Telefon: 0792478119 Disponibila Partajează Postat Iunie 2 Chiar acum, goodboy11 a spus: @Larisaaa111ce faci, numai tragi cu ochiul? 🤭😂 Te-am găsit, the goodsnake 😅 1 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6461 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Acum 6 minute, Larisaaa111 a spus: Real, singura mea problema sunt țânțarii 😅 🦟 în rest iubesc vara 😊super distracție plăcută Ia-ti Autan la tine. 🙂 Mie imi plac toate anotimpurile, fiecare anotimp are farmecul lui. Acum vara e de mers in drumetii, de mers cu caiacul etc. 1 Link spre comentariu
goodboy11 Reputație: 2190 Postat Iunie 2 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 2 Chiar acum, Larisaaa111 a spus: Te-am găsit, the goodsnake 😅 Ce drăguț 😍 Îți fur poza fără supărare 😅 1 Link spre comentariu
capitanul2015 Reputație: 392 Postat Iunie 2 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 2 Acum 7 minute, D4nSt3F4N92 a spus: Da cui ii place sa conduca ..dar nui usoara ,multi spun ca doar ti covrigu in mana si aia e 😂 Colegu @capitanul2015 stie si el ...are mai mult xp decat mine ca face comunitate ..e un fel de armata (stai la coda la dusuri,toalete ...te fu.t.e🤭 la creieri ISCTR(pe RO)...si in strainatate ailalti din diferite tari . Marfa o asezi cu liza palet cu palet ...p greutatea remorci (colegu /sefu mai baga😂🤣 ca stie treburile...si azi a bagat mai mult ptru Cluj ...am fost doar sal ajut sa incarce 😁.....ca nam voie la Cluj😂 ) Nu fac comunitate, tur retur ,comunitatea este pentru oameni însurați 🤭🤭🤭🤷♂️ Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Iunie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2 39 minutes ago, reptilozaurusrex said: Nu ma intereseaza biletele tale. Nici macar nu cred ca e al tau. Ti-am mai dat niste minusuri ca tot ziceai ca ti-am dat la toate postarile. Mai am pana ajung la zi. Asa ca idee, ti-am dat minus pentru offtopic pe topicuri oficiale, unde teoretic se fac doar recenzii, nu ca am ceva personal cu tine. Astept scuze daca vrei sa le retrag. Daca nu, voi continua sa te minusez pana ma plictisesc. 😉 😂😂😂 Hotul striga hotul. 😂😂😂 Nu te supara, Repty, dar si tu lasi mult off topic pe topicurile "oficiale" si nu ti da nimeni minusuri pentru asta. Am tot cercetat forumul in cautarea unui "El Dorado" si am dat peste o gramada de off topic lasat de tine la multe fete. Deci nu e singurul 😂😂😂 1 Link spre comentariu
D4nSt3F4N92 Reputație: 1674 Postat Iunie 2 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Partajează Postat Iunie 2 Acum 9 minute, capitanul2015 a spus: https://ibb.co/sb2qz2r Nu prea stam în trafic ,mai mult prin restaurante 🤷♂️🤭😁😁 🤣😂 Chiar acu p bune io unu nu pot sa manac mancare de restaurant🤣😂 mi se face rau nush de ce🤨....imi iau dp drum racituri etc 🤣😂 Acum 7 minute, goodboy11 a spus: Vedeți să nu îmi furați, abia mi-am găsit și eu una 🤣🤣 Ce sa fur?🤣😂 Acum 3 minute, reptilozaurusrex a spus: Uite un clip de-al lui, posibil sa-l stii. Ohooo imi apar multii p tik tok🤣😂😂😅 Chiar acum, capitanul2015 a spus: Nu fac comunitate, tur retur ,comunitatea este pentru oameni însurați 🤭🤭🤭🤷♂️ Aolo da scz😁 >>>Tur Retur uitasem Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6461 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Acum 3 minute, Larisaaa111 a spus: Te-am găsit, the goodsnake 😅 Ce serpisor nevinovat. 😂 1 Link spre comentariu
capitanul2015 Reputație: 392 Postat Iunie 2 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 2 Acum 4 minute, reptilozaurusrex a spus: Urmaresc un canal de youtube, se numeste Cristian Rizescu, e un sofer de camion care munceste prin Suedia, am invatat multe lucruri de la el, lucruri care mi-au prins bine cand am inceput sa conduc. Uite un clip de-al lui, posibil sa-l stii. Nu prea îmi plac oamenii care dau lecții, nimeni nu va fi profesionist, profesionist ești atunci când ajungi acasă cu bine 😇😇 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum