Sari la conținut

🪑🪑 Curtea Veseliei🚪🚪

Postări Recomandate

• Membru Premium
Reputație: 3834
  • Oras:Bucuresti
Acum 15 minute, reptilozaurusrex a spus:

Asa ca idee, ti-am dat minus pentru offtopic pe topicuri oficiale, unde teoretic se fac doar recenzii, nu ca am ceva personal cu tine.

Păi și vrei să spui că topicul ăsta al nevesti-mii, @AlexaNdra1q, nu e unul oficial sau cum?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 25242
Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus:

Scuze pt ca m-a jignit. Putea sa vorbeasca civilizat si i le scoteam ca nu ma durea mana.

Nu il vad bine daca continua sa trolleze pe topicele fetelor si sa jigneasca lumea.

Aaa, n-am stiut. Oricum pierzi timpul cu minusurile. 

• Like 5

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 3834
Chiar acum, reptilozaurusrex a spus:

Ma refeream la topicurile de recenzii, dar sunt convins ca ai inteles la ce m-am referit, stiu ca esti baiat destept.

Sunt băiat deștept doar când vreau, de obicei îmi place să fac pe prostul.

Ceea ce nu e greu în cazul meu 😂

• Haha 2

Link spre comentariu
Reputație: 3593
  • Telefon: 0792478119
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus:

@Larisaaa111 Ce faci? Cum ti-a fost ziua? 🤗

Bună Repty ziua mea a fost plină cu ☀️ mulțumesc, tu ce faci? Cum ești? 

• Inimioara 2
Link spre comentariu
Reputație: 1674
  • Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov
Acum 3 minute, reptilozaurusrex a spus:

Mi se pare o meserie frumoasa, dar trebuie sa ai si rabdare sa stai atatea ore in trafic zi de zi.

Da cui ii place sa conduca ..dar nui usoara ,multi spun ca doar ti covrigu in mana si aia e 😂

Colegu @capitanul2015 stie si el ...are mai mult xp decat mine ca face comunitate ..e un fel de armata (stai la coda la dusuri,toalete ...te fu.t.e🤭 la creieri ISCTR(pe RO)...si in strainatate ailalti din diferite tari .

Marfa o asezi cu liza palet cu palet ...p greutatea remorci (colegu /sefu mai baga😂🤣 ca stie treburile...si azi a bagat mai mult ptru Cluj ...am fost doar sal ajut sa incarce 😁.....ca nam voie la Cluj😂 )

Link spre comentariu
Reputație: 3593
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 4 minute, reptilozaurusrex a spus:

Bine si eu. Am iesit pe afara azi.

A venit vara, gata. 😋

Real, singura mea problema sunt țânțarii 😅 🦟 în rest iubesc vara 😊super distracție plăcută 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, D4nSt3F4N92 a spus:

Da cui ii place sa conduca ..dar nui usoara ,multi spun ca doar ti covrigu in mana si aia e 😂

Colegu @capitanul2015 stie si el ...are mai mult xp decat mine ca face comunitate ..e un fel de armata (stai la coda la dusuri,toalete ...te fu.t.e🤭 la creieri ISCTR(pe RO)...si in strainatate ailalti din diferite tari .

Marfa o asezi cu liza palet cu palet ...p greutatea remorci (colegu /sefu mai baga😂🤣 ca stie treburile...si azi a bagat mai mult ptru Cluj ...am fost doar sal ajut sa incarce 😁.....ca nam voie la Cluj😂 )

Urmaresc un canal de youtube, se numeste Cristian Rizescu, e un sofer de camion care munceste prin Suedia, am invatat multe lucruri de la el, lucruri care mi-au prins bine cand am inceput sa conduc.

Uite un clip de-al lui, posibil sa-l stii.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Larisaaa111 a spus:

Real, singura mea problema sunt țânțarii 😅 🦟 în rest iubesc vara 😊super distracție plăcută 

Ia-ti Autan la tine. 🙂

Mie imi plac toate anotimpurile, fiecare anotimp are farmecul lui.

Acum vara e de mers in drumetii, de mers cu caiacul etc.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
Acum 7 minute, D4nSt3F4N92 a spus:

Nu fac comunitate, tur retur ,comunitatea  este pentru oameni însurați 🤭🤭🤭🤷‍♂️ 

Link spre comentariu
Reputație: 6868
39 minutes ago, reptilozaurusrex said:

Nu ma intereseaza biletele tale. Nici macar nu cred ca e al tau.

Ti-am mai dat niste minusuri ca tot ziceai ca ti-am dat la toate postarile. Mai am pana ajung la zi. Asa ca idee, ti-am dat minus pentru offtopic pe topicuri oficiale, unde teoretic se fac doar recenzii, nu ca am ceva personal cu tine.

Astept scuze daca vrei sa le retrag. Daca nu, voi continua sa te minusez pana ma plictisesc. 😉

😂😂😂 Hotul striga hotul. 😂😂😂

Nu te supara, Repty, dar si tu lasi mult off topic pe topicurile "oficiale" si nu ti da nimeni minusuri pentru asta. Am tot cercetat forumul in cautarea unui "El Dorado" si am dat peste o gramada de off topic lasat de tine la multe fete. Deci nu e singurul 😂😂😂

• Mersi 1
Link spre comentariu
Reputație: 1674
Acum 9 minute, capitanul2015 a spus:

https://ibb.co/sb2qz2r

Nu prea stam în trafic ,mai mult prin restaurante 🤷‍♂️🤭😁😁

🤣😂 

Chiar acu p bune io unu nu pot sa manac mancare de restaurant🤣😂 mi se face rau nush de ce🤨....imi iau dp drum racituri etc 🤣😂

Acum 7 minute, goodboy11 a spus:

Vedeți să nu îmi furați, abia mi-am găsit și eu una 🤣🤣

Ce sa fur?🤣😂

Acum 3 minute, reptilozaurusrex a spus:

Ohooo imi apar multii p tik tok🤣😂😂😅

Chiar acum, capitanul2015 a spus:

Nu fac comunitate, tur retur ,comunitatea  este pentru oameni însurați 🤭🤭🤭🤷‍♂️ 

Aolo da scz😁 >>>Tur Retur uitasem 

Link spre comentariu

Acum 4 minute, reptilozaurusrex a spus:

Urmaresc un canal de youtube, se numeste Cristian Rizescu, e un sofer de camion care munceste prin Suedia, am invatat multe lucruri de la el, lucruri care mi-au prins bine cand am inceput sa conduc.

Nu prea îmi plac  oamenii care dau lecții, nimeni  nu va fi profesionist, profesionist ești atunci când ajungi  acasă cu bine 😇😇

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 27 guests

• Creează nouă...