deea97 ReputaČie: 731 Postat Februarie 9 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 9 Chiar acum, bancheru24 a spus: Sa vezi cand ramai si nefutut si cu banii luati cum e š¤£š¤£š¤£š¤£ ... si cu reprosuri dupa š š š¤£š¤£š¤£ Či se Ć®ntĆ¢mplÄ des?š¤
motor ReputaČie: 1289 Postat Februarie 9 Oras:BucureČti Oras:BucureČti Postat Februarie 9 4 minutes ago, AlexaNdra1q said: I-am gasit..am 4 dar astept sa se sincronizeze pe timp .štrebuia azi sa am .. ššš da..dar Ć®i meritam šš Deja 4? GÄsisem Či eu 2, dar am zis sa nu sar calu'š š š
Medveus ReputaČie: 75 Postat Februarie 9 Oras:Ar,Bh Oras:Ar,Bh Postat Februarie 9 Acum 7 minute, deea97 a spus: Poi dacÄ ar fi dupÄ voi asa ar fi de sÄrbÄtori de genulĀ š¤£ š¤£š¤£š¤£ 1
Daniro1985 ReputaČie: 587 Postat Februarie 9 Postat Februarie 9 Acum 2 minute, deea97 a spus: M-ai fÄcut curioasa ;)) Či ce mÄrČiČoare vreČi dragele mele? Eu sunt din Muntenia. Sunt Ć®nvÄČat sa dau mÄrČiČoare la feteĀ š 1
deea97 ReputaČie: 731 Postat Februarie 9 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 9 Chiar acum, Daniro1985 a spus: Eu sunt din Muntenia. Sunt Ć®nvÄČat sa dau mÄrČiČoare la feteĀ š Či eu sa primesc dar mÄrČiČoare dalea cu Eminescu dacÄ se poateĀ š¤ 2
Scorpions70 ReputaČie: 2555 Postat Februarie 9 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Februarie 9 Acum 26 minute, AlexaNdra1q a spus: Doamnelor si Domnilor.. am mintit ššĀ Mi-a scris *bunaciunea mea* de pe la Decebal š¤¤š¤¤š„°š„°šš meam...ce amintiri ahhhĀ M-am reĆ®ndragostit instant šš hihiii... noroc cu el ca altfel nu mai deschideam porta din spate šš chiar ma gandeam la recenzia facut atunci... hihiiššš¤š¤š¤ Či cĆ¢t te-am rugat....sÄ nu mÄ "descompiri"...š¤Ā
bancheru24 ReputaČie: 2948 Postat Februarie 9 Postat Februarie 9 Acum 1 minut, deea97 a spus: Či se Ć®ntĆ¢mplÄ des?š¤ Nu mi se mai intamplase demult šš š Probabil ca trebuia un reset sa ma trezesc putin la realitate š¤£š¤£š¤£ 1
tsexterone ReputaČie: 1194 Postat Februarie 9 Oras:PiteČti Oras:PiteČti Postat Februarie 9 Acum 4 minute, deea97 a spus: M-ai fÄcut curioasa ;)) Či ce mÄrČiČoare vreČi dragele mele? š nu fi curioasÄ cÄ nu e frumos! š¤ mÄrČiČorul este lāa noi, mai trebuie sÄ Ć®i punem Čnur!ššš 1
Membru Premium Cozonac77 ReputaČie: 4679 Postat Februarie 9 Oras:Frumosul oraČ de pe malul BegÄi Oras:Frumosul oraČ de pe malul BegÄi Membru Premium Postat Februarie 9 Acum 7 minute, deea97 a spus: Anul asta ma prinde la sibiuĀ š¤£nu beau ca noaptea conduc :)) te rog frumos sa imi aduci bobi ca stiu sa dau si cu aia :)) iti prevestesc eu un viitor foarte bun :))Ā Nu mai Čtiu cĆ¢Či trebuie sÄ fie la numÄr... Dar mÄ interesez 1 I prefer blondes! (ĆncepĆ¢nd de astÄzi, Ć®n cazul Ć®n care Nu sunt mulČumit de serviciile oferite, Ć®mi rezerv dreptul sÄ achit atĆ¢t cĆ¢t consider eu)
motor ReputaČie: 1289 Postat Februarie 9 Oras:BucureČti Oras:BucureČti Postat Februarie 9 5 minutes ago, deea97 said: Maaa nu ne bÄgÄm noi Ć®n tradiČiile lor lÄsai acolo liniČtiČiĀ I'auzi.. Ca Či Ć®n alte regiuni.. Bucovina.. Alea.. Alea.. š 5 minutes ago, bancheru24 said: Sa vezi cand ramai si nefutut si cu banii luati cum e š¤£š¤£š¤£š¤£ ... si cu reprosuri dupa š š š¤£š¤£š¤£ AdevÄrat grÄieČti! š«” Nu mai bine faci economie Či futi apoi de toČi banii? š¤£š¤£š¤£ MÄcar futi pe banii tai. š
Medveus ReputaČie: 75 Postat Februarie 9 Oras:Ar,Bh Oras:Ar,Bh Postat Februarie 9 Acum 20 minute, Laris a spus: Putin vorbiti ššš Buna seara āļøš 1
Scorpions70 ReputaČie: 2555 Postat Februarie 9 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Februarie 9 Acum 5 minute, deea97 a spus: Či eu sa primesc dar mÄrČiČoare dalea cu Eminescu dacÄ se poateĀ š¤ Či dastea',cÄ tot de Eminescu sunt!!!!šš¤ MÄi jupĆ¢n fanaragiu Na-Å£i pizdÄ Åi dÄ-mi rachiu, DÄ-mi rachiu nde-l prefÄcut SÄ stau bine la futut. (ā¦) Mai slÄbeÅte-mÄ din pulÄ CÄ-mi dÄ rachiul pe gurÄ. Ba mÄcar sÄ-Å£i dea pe nas CÄ din pulÄ nu te las. * Fata mare stÄ cÄlare Pe-o pulÄ latÄ-n spinare Åi se vaitÄ Åi se plĆ¢nge Vai de ea cÄ nu-i ajunge Åi se plĆ¢nge Åi se vaitÄ Vai de ea cÄ nu-i mai latÄ š 2
bancheru24 ReputaČie: 2948 Postat Februarie 9 Postat Februarie 9 Acum 2 minute, motor a spus: AdevÄrat grÄieČti! š«” Nu mai bine faci economie Či futi apoi de toČi banii? š¤£š¤£š¤£ MÄcar futi pe banii tai. š Sa stii ca asa e! Prima lectie invatata la economie: nu cheltui banii pe care nu ii ai ... dar, cand stii ca vin altii, te mai lasi dus de val š š šš 1
motor ReputaČie: 1289 Postat Februarie 9 Oras:BucureČti Oras:BucureČti Postat Februarie 9 5 minutes ago, tsexterone said: š nu fi curioasÄ cÄ nu e frumos! š¤ mÄrČiČorul este lāa noi, mai trebuie sÄ Ć®i punem Čnur!ššš Sunt curios.. Sa ne spunÄ doamnele, dacÄ anul trecut a primit cineva un astfel de mÄrČiČor.. Dar cu fundiČa roČie, cu tot... š¤ 1
tsexterone ReputaČie: 1194 Postat Februarie 9 Oras:PiteČti Oras:PiteČti Postat Februarie 9 Acum 2 minute, Scorpions70 a spus: Či dastea',cÄ tot de Eminescu sunt!!!!šš¤ MÄi jupĆ¢n fanaragiu Na-Å£i pizdÄ Åi dÄ-mi rachiu, DÄ-mi rachiu nde-l prefÄcut SÄ stau bine la futut. (ā¦) Mai slÄbeÅte-mÄ din pulÄ CÄ-mi dÄ rachiul pe gurÄ. Ba mÄcar sÄ-Å£i dea pe nas CÄ din pulÄ nu te las. * Fata mare stÄ cÄlare Pe-o pulÄ latÄ-n spinare Åi se vaitÄ Åi se plĆ¢nge Vai de ea cÄ nu-i ajunge Åi se plĆ¢nge Åi se vaitÄ Vai de ea cÄ nu-i mai latÄ š Super tare šš»ššš 1
deea97 ReputaČie: 731 Postat Februarie 9 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 9 Acum 6 minute, Scorpions70 a spus: Či dastea',cÄ tot de Eminescu sunt!!!!šš¤ MÄi jupĆ¢n fanaragiu Na-Å£i pizdÄ Åi dÄ-mi rachiu, DÄ-mi rachiu nde-l prefÄcut SÄ stau bine la futut. (ā¦) Mai slÄbeÅte-mÄ din pulÄ CÄ-mi dÄ rachiul pe gurÄ. Ba mÄcar sÄ-Å£i dea pe nas CÄ din pulÄ nu te las. * Fata mare stÄ cÄlare Pe-o pulÄ latÄ-n spinare Åi se vaitÄ Åi se plĆ¢nge Vai de ea cÄ nu-i ajunge Åi se plĆ¢nge Åi se vaitÄ Vai de ea cÄ nu-i mai latÄ š Uite-l ma pe Eminescu unde era :))Ā
deea97 ReputaČie: 731 Postat Februarie 9 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 9 Acum 3 minute, motor a spus: Sunt curios.. Sa ne spunÄ doamnele, dacÄ anul trecut a primit cineva un astfel de mÄrČiČor.. Dar cu fundiČa roČie, cu tot... š¤ Sincer eu una nu 𤨠1
deea97 ReputaČie: 731 Postat Februarie 9 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 9 Acum 9 minute, Cozonac77 a spus: Nu mai Čtiu cĆ¢Či trebuie sÄ fie la numÄr... Dar mÄ interesez 20 trebuie ma duc sa culeg acumaĀ š«”
deea97 ReputaČie: 731 Postat Februarie 9 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 9 Acum 11 minute, tsexterone a spus: š nu fi curioasÄ cÄ nu e frumos! š¤ mÄrČiČorul este lāa noi, mai trebuie sÄ Ć®i punem Čnur!ššš MÄrČiČorul la voi Či pizda la noi :)) cum facemĀ
Membru Premium Cozonac77 ReputaČie: 4679 Postat Februarie 9 Oras:Frumosul oraČ de pe malul BegÄi Oras:Frumosul oraČ de pe malul BegÄi Membru Premium Postat Februarie 9 Acum 1 minut, deea97 a spus: MÄrČiČorul la voi Či pizda la noi :)) cum facemĀ Propun sÄ facem schimb š„° 1 I prefer blondes! (ĆncepĆ¢nd de astÄzi, Ć®n cazul Ć®n care Nu sunt mulČumit de serviciile oferite, Ć®mi rezerv dreptul sÄ achit atĆ¢t cĆ¢t consider eu)
Scorpions70 ReputaČie: 2555 Postat Februarie 9 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Februarie 9 Acum 2 minute, deea97 a spus: Uite-l ma pe Eminescu unde era :))Ā Mai plusez cu inca "un Eminescu"....ce este "extra". Åezi cÄlare drept Ć®n dop Åi sÄ mergem Ć®n galop Ohohoi cum salt [cu] gust Åi te zvĆ¢rl din pulÄ-n sus Åi te prind Ć®n pulÄ iar, Dilce fatÄ ca un dar. Stai, drÄguÅÄ, iar mÄ salt! C-acu vine celÄlalt Moment dulce cĆ¢nd de rod Tu mÄ sugi, eu mÄ slobod Oh, apÄrÄ-te, cum nu pot S-intru-n tine, dragÄ, tot, SÄ mÄ bag Ć®n pizdÄ-adĆ¢nc, DinÄuntru sÄ te mĆ¢nc [SÄ mÄ bag Ć®n pizda ta Dulce fatÄ, fata mea!] š¤ 1
Medveus ReputaČie: 75 Postat Februarie 9 Oras:Ar,Bh Oras:Ar,Bh Postat Februarie 9 Acum 2 minute, deea97 a spus: MÄrČiČorul la voi Či pizda la noi :)) cum facemĀ EČti bandita acum š 1
deea97 ReputaČie: 731 Postat Februarie 9 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 9 Chiar acum, Cozonac77 a spus: Propun sÄ facem schimb š„° Eminescu? 2,3 chiar dacÄ se poate ca fac colecČieĀ
deea97 ReputaČie: 731 Postat Februarie 9 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 9 Acum 1 minut, Medveus a spus: EČti bandita acum š Poi normal :))Ā š
tsexterone ReputaČie: 1194 Postat Februarie 9 Oras:PiteČti Oras:PiteČti Postat Februarie 9 Acum 3 minute, deea97 a spus: MÄrČiČorul la voi Či pizda la noi :)) cum facemĀ š Femeile au scris pe un zid: O SÄ NE-O PLÄTIČI! BÄrbaČii au completat: AČI DAT-O VREODATÄ GRATIS!Ā ššš 1
PostÄri Recomandate