AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Februarie 8 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Februarie 8 Chiar acum, Scorpions70 a spus: Eu vorbeam de practică....tu ,gata ....direct la plata cursului!!!😂 Cu siguranță,puteți fii și zece...ai portofelul gros,toate dați ochii pe spate.🤭 Sa vezi cum ne udam toate 😂😂😂🤤 1
Membru Premium Cartman86 Reputație: 867 Postat Februarie 8 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Februarie 8 Chiar acum, AlexaNdra1q a spus: Sa vezi cum ne udam toate 😂😂😂🤤 Direct Tsunami 🌊🌊🌊🤤🤤🤤 2 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
deea97 Reputație: 731 Postat Februarie 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 8 Acum 5 minute, bancheru24 a spus: @deea97 dar tu numai departe de capitala stai? 😅 Vino si tu mai aproape, Ploiesti, Pitesti ... sau macar un Brasov, ceva 😅😅😂😂 Ce îmi e Brașovul ce îmi e sibiu :)) 1 1
Scorpions70 Reputație: 2505 Postat Februarie 8 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Februarie 8 Acum 3 minute, AlexaNdra1q a spus: Sa vezi cum ne udam toate 😂😂😂🤤 Și dacă plusează corespunzător.....mergeți și crăcănate și vă mai și lamentați...."o săptămână nu-mi mai îmi trebuie "pendula"!!!😉 2
deea97 Reputație: 731 Postat Februarie 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 8 Acum 6 minute, AlexaNdra1q a spus: Asa fac multi ..😂😂 nici nu sunt prezenti acolo si cheama fata in orasul x 😂 dupa...a.... eram plecat cand ai fost 😂😂 Sa ști ca asa e :))
bancheru24 Reputație: 2948 Postat Februarie 8 Postat Februarie 8 Acum 1 minut, AlexaNdra1q a spus: Asa fac multi ..😂😂 nici nu sunt prezenti acolo si cheama fata in orasul x 😂 dupa...a.... eram plecat cand ai fost 😂😂 Asa ai patit? 🤣🤣🤣 Eu ii pun in perspectiva lucrurile, ca e fata simpatica ... cu siguranta nu se urca in masina si pleaca din seara asta doar pentru ca i-am spus eu 😂😂😂 Dar pana si daca se gandeste sa ajunga, poate voi fi din nou prin zona 😏 1
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Februarie 8 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Februarie 8 Chiar acum, bancheru24 a spus: Asa ai patit? 🤣🤣🤣 Eu ii pun in perspectiva lucrurile, ca e fata simpatica ... cu siguranta nu se urca in masina si pleaca din seara asta doar pentru ca i-am spus eu 😂😂😂 Dar pana si daca se gandeste sa ajunga, poate voi fi din nou prin zona 😏 Vorba vine... cine naiba se duce intr un oras ptr o persoana... dar pe pvt toate avem mesaje cand vi acolo cand vi acolo 😂sau ajungem intr un oras si intreaba cat stam 😂 desi scrie cand si unde 1
deea97 Reputație: 731 Postat Februarie 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 8 Acum 3 minute, Scorpions70 a spus: Și dacă plusează corespunzător.....mergeți și crăcănate și vă mai și lamentați...."o săptămână nu-mi mai îmi trebuie "pendula"!!!😉 Ne prefacem și noi 😅 sa va simtiti si voi bine cateodata 1
deea97 Reputație: 731 Postat Februarie 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 8 Acum 3 minute, bancheru24 a spus: Asa ai patit? 🤣🤣🤣 Eu ii pun in perspectiva lucrurile, ca e fata simpatica ... cu siguranta nu se urca in masina si pleaca din seara asta doar pentru ca i-am spus eu 😂😂😂 Dar pana si daca se gandeste sa ajunga, poate voi fi din nou prin zona 😏 Sunt pe drum deja 🤣 1
bancheru24 Reputație: 2948 Postat Februarie 8 Postat Februarie 8 Acum 2 minute, deea97 a spus: Ce îmi e Brașovul ce îmi e sibiu :)) La Sibiu daca ajung, trebuie neaparat sa vizitez pe cineva 😅😅 Doamne fereste sa ajung pe acolo si sa nu ii dau niciun semn, ca nu stiu cum, dar de fiecare data afla 😅😅😂😂 Si imi si da sa fie sigura ca nu mai pot merge in alta parte, ca ma stie cum sunt 🤣🤣🤣 2
deea97 Reputație: 731 Postat Februarie 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 8 Acum 2 minute, AlexaNdra1q a spus: Vorba vine... cine naiba se duce intr un oras ptr o persoana... dar pe pvt toate avem mesaje cand vi acolo cand vi acolo 😂sau ajungem intr un oras si intreaba cat stam 😂 desi scrie cand si unde Ehe sau sa nu mai zic ca te mai și întreabă ce număr ai :)) sau ce servici prestezi:))
bancheru24 Reputație: 2948 Postat Februarie 8 Postat Februarie 8 Acum 1 minut, deea97 a spus: Sunt pe drum deja 🤣 Da-te jos de pe el 🤣🤣🤣🤣🤣
Membru Premium Criticul Reputație: 5926 Postat Februarie 8 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 8 Acum 2 minute, deea97 a spus: Ne prefacem și noi 😅 sa va simtiti si voi bine cateodata Mda... și apoi vă plângeți că bărbații sunt creduli... De asta noi mergem și la altele pentru o a doua opinie... 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Februarie 8 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Februarie 8 Acum 3 minute, deea97 a spus: Ne prefacem și noi 😅 sa va simtiti si voi bine cateodata Auzi ? Asa eu de dim ieri 😂 m-am prefacut domne..ca eu nu ma termin la normal cand stau deasupra..gemeam doar asa😂😂 ca acum sa îi zic ca nu am terminat treaba cu el 😂si sa mi spuna ca eu stau deasupra😂 1
Scorpions70 Reputație: 2505 Postat Februarie 8 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Februarie 8 Acum 1 minut, deea97 a spus: Ne prefacem și noi 😅 sa va simtiti si voi bine cateodata Aha..... mi-ai produs o mare "dezamăgire"! -ai băgat-o? -da! - uhhhh....ce mare este!!!!😏 2
deea97 Reputație: 731 Postat Februarie 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 8 Chiar acum, Criticul a spus: Mda... și apoi vă plângeți că bărbații sunt creduli... De asta noi mergem și la altele pentru o a doua opinie... 😛 Da da ca să vi se confirme ca sunteți dotați și buni :))
Membru Premium Criticul Reputație: 5926 Postat Februarie 8 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 8 Acum 14 minute, AlexaNdra1q a spus: Asa fac multi ..😂😂 nici nu sunt prezenti acolo si cheama fata in orasul x 😂 dupa...a.... eram plecat cand ai fost 😂😂 Eu sunt mereu plecat... am ratat multe... 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Februarie 8 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Februarie 8 Chiar acum, Criticul a spus: Eu sunt mereu plecat... am ratat multe... 😛 Norocul lor 😂😂 hhahahhahahahaahah
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Februarie 8 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Februarie 8 Chiar acum, deea97 a spus: Da da ca să vi se confirme ca sunteți dotați și buni :)) E clar..eu le distrug orice speranta 😂 mai aud *un feedback* .. pai tu de la mine vrei feedback 😂😂 1
deea97 Reputație: 731 Postat Februarie 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 8 Acum 1 minut, AlexaNdra1q a spus: Auzi ? Asa eu de dim ieri 😂 m-am prefacut domne..ca eu nu ma termin la normal cand stau deasupra..gemeam doar asa😂😂 ca acum sa îi zic ca nu am terminat treaba cu el 😂si sa mi spuna ca eu stau deasupra😂 😆🤭 hahahahhahahah
fratelo 1968 Reputație: 6020 Postat Februarie 8 Postat Februarie 8 Acum 1 minut, AlexaNdra1q a spus: Auzi ? Asa eu de dim ieri 😂 m-am prefacut domne..ca eu nu ma termin la normal cand stau deasupra..gemeam doar asa😂😂 ca acum sa îi zic ca nu am terminat treaba cu el 😂si sa mi spuna ca eu stau deasupra😂 Să înțeleg 🤣🤣 ce-ți mai place sa călărești
Membru Premium Criticul Reputație: 5926 Postat Februarie 8 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 8 Chiar acum, AlexaNdra1q a spus: Norocul lor 😂😂 hhahahhahahahaahah Păi @sweetkati cum a simțit că vin, cum a tulit-o... Și așa face și pe topic, apare dimineața cu o postare, amenință că va mai scrie și trece ziua... 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Februarie 8 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Februarie 8 Acum 1 minut, Scorpions70 a spus: Aha..... mi-ai produs o mare "dezamăgire"! -ai băgat-o? -da! - uhhhh....ce mare este!!!!😏 Eu sunt uimita cand aud *a intrat?* Pai... tu nu simti?..ca..larga nu sunt 😂 intreaba unii la anal..daca a intrat 😂 nu pot sa înteleg asta.. as putea sa stau capra si sa tin mana ..sa para ca intrat..sa si gem daca e 😂 zic ca m am si terminat ..dau o saliva... 2
Membru Premium Criticul Reputație: 5926 Postat Februarie 8 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 8 Acum 2 minute, deea97 a spus: Da da ca să vi se confirme ca sunteți dotați și buni :)) Lasă că și voi știți să parcați 😁 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
deea97 Reputație: 731 Postat Februarie 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 8 Acum 3 minute, Scorpions70 a spus: Aha..... mi-ai produs o mare "dezamăgire"! -ai băgat-o? -da! - uhhhh....ce mare este!!!!😏 Și dacă chiar e mare ce drk mai facem 🤭🤣
Postări Recomandate