AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 8 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Martie 8 Acum 41 minute, Cartman86 a spus: 😐Sâmbătă dimineață ora 02:50... Acel moment când te apuci să numeri oi ca să poți să adormi, dar îți este și puțin fomică... Vizionat pe Tiktok al 16-lea clip cu ăia 2 care construiesc case din pământ în junglă 😐 și nici vorbă de somn😐😐😐 😂 3:33 terminat munca 😂 acum sa ma joc free fire 😂ca de dormit.... 1
toxiq Reputație: 1203 Postat Martie 8 Postat Martie 8 am venit de la aeroport si m-am asejat sa vad Profu„ sezonul doi neata 1
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 8 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Martie 8 Acum 48 minute, toxiq a spus: am venit de la aeroport si m-am asejat sa vad Profu„ sezonul doi neata Neata! Am venit din dormitor la bucatarie sa fumez si ma întorc la tv sa vad *în cautarea adevarului* 😂😂😂 2
gladiato Reputație: 790 Postat Martie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8 La mulți ani, fetelor și va poftesc la o cafea...💋 1
Misuursulet Reputație: 797 Postat Martie 8 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 8 Acum 1 oră, AlexaNdra1q a spus: Neata! Am venit din dormitor la bucatarie sa fumez si ma întorc la tv sa vad *în cautarea adevarului* 😂😂😂 La mulți ani de ziua voastră fetelor! 1 1 1
tsexterone Reputație: 1198 Postat Martie 8 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 8 La Mulți Ani! Doamnelor și domnișoarelor! Să aveți parte de tot binele din lume, de toată dragostea posibilă, fericire și bucurii nemărginite, de multe zâmbete, atât pe chip cât și în suflet! 😘🤗❤️ 1 1 1
fratelo 1968 Reputație: 6053 Postat Martie 8 Postat Martie 8 Buna dimineața.La mulți ani🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 tuturor femeilor,voi ne faceți viața mai frumoasă..Jos pălăria în fața doamnelor și domnișoarelor 1 1 1
Daniel019 Reputație: 83 Postat Martie 8 Oras:Cluj si altele Oras:Cluj si altele Postat Martie 8 La multi ani , dragi femei ... fie ca sunteti surori , mame , colege , prietene , amante , verisoare , cumnate , bunici , sotii ! Sa aveti parte doar de ce va doriti ! May all your ups and downs be between your sheets ! 🤗 1 2
Daniro1985 Reputație: 713 Postat Martie 8 Postat Martie 8 Neața și la mulți ani tuturor femeilor! Mi-am băgat căștile în urechi, mi-am luat un cappuccino triplu de la 5 to Go cu aroma de alune și ascult muzica pe banca în parc la soare. Viataaaa 1 1
Membru Premium Cartman86 Reputație: 995 Postat Martie 8 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Martie 8 ...las și io urare pentru fetile!!! Mulți ani 08.03.2025. Hai pa!!! My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
tsexterone Reputație: 1198 Postat Martie 8 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 8 😄 Pentru că astăzi este o zi specială, urez la mulți ani minunați tuturor: “N-am nimic”, “Fă ce vrei”, “Cine era fufa aia”, “Ești leit tact-tu”, “Unde e restul de la pâine”, “Cu cine vorbeai la telefon”, …!!! 😂😂😂 3
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 8 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Martie 8 Acum 1 minut, tsexterone a spus: 😄 Pentru că astăzi este o zi specială, urez la mulți ani minunați tuturor: “N-am nimic”, “Fă ce vrei”, “Cine era fufa aia”, “Ești leit tact-tu”, “Unde e restul de la pâine”, “Cu cine vorbeai la telefon”, …!!! 😂😂😂 Am urat si eu ptr *esti leită tac-tu * 😂😂 2
Scorpions70 Reputație: 2603 Postat Martie 8 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Martie 8 Primăvara a revenit în forţă... Mi-au înflorit toţi gărgăunii!!!! La multi ani tuturor domnițelor!🌹 2 1
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 8 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Martie 8 La multi ani 😘🤗😘🤗😘 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8 Postat Martie 8 Azi, de 8 martie, le urez "La multi ani" celor care au mereu dreptate! 😅
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 8 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Martie 8 Mulțumim baieti 😘😘🤗🤗 Ce faceți voi ???
Membru Premium Cartman86 Reputație: 995 Postat Martie 8 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Martie 8 Acum 5 minute, AlexaNdra1q a spus: Mulțumim baieti 😘😘🤗🤗 Ce faceți voi ??? ...încercăm să ne dăm seama dacă pisicile chiar complotează să preia lumea sau dacă doar sunt adorabile în mod natural. E o muncă grea, dar cineva trebuie să o facă! 🤔😄 2 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
D4nSt3F4N92 Reputație: 1977 Postat Martie 8 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov=<Trucker🚛PH> Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov=<Trucker🚛PH> Postat Martie 8 Acum 16 minute, AlexaNdra1q a spus: Mulțumim baieti 😘😘🤗🤗 Ce faceți voi ??? Sa fiti sanatoase si numai bne😊🤗😘 <Sunt dadaca>😅🤣🤣 ...tiam spus azi noapte ca o sa fie o zi lungaaaaaa 😬 1
Scorpions70 Reputație: 2603 Postat Martie 8 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Martie 8 Acum 18 minute, AlexaNdra1q a spus: Mulțumim baieti 😘😘🤗🤗 Ce faceți voi ??? Ce să facem....am reușim să rezistăm pe baricade după cele "trei bătălii "(14,februarie și 1,8 martie)și ne pregătim intens pt lupta cea mare ...cele "44 de pahare" de mâine...😉 2
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 8 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Martie 8 Acum 5 minute, Scorpions70 a spus: Ce să facem....am reușim să rezistăm pe baricade după cele "trei bătălii "(14,februarie și 1,8 martie)și ne pregătim intens pt lupta cea mare ...cele "44 de pahare" de mâine...😉 Ce as sarbatorii si eu acele 44 pahare.. 😂 @Laris unde esti sa mai impartim iar 44 de shot uri 😂😂 unde or fi intrat Doamne 😂 1
Scorpions70 Reputație: 2603 Postat Martie 8 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Martie 8 Acum 1 minut, AlexaNdra1q a spus: Ce as sarbatorii si eu acele 44 pahare.. 😂 @Laris unde esti sa mai impartim iar 44 de shot uri 😂😂 unde or fi intrat Doamne 😂 Că bine zici!!!! Să împărțiți cele 44 de shot-uri..😉😁 1
cristi bug Reputație: 1121 Postat Martie 8 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 8 La Mulți Ani tuturor doamnelor și domnișoarelor 🌷! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8 Postat Martie 8 Acum 1 oră, AlexaNdra1q a spus: Mulțumim baieti 😘😘🤗🤗 Ce faceți voi ??? Uite eu sunt bine, pe acasa. Mi-am terminat cateva treburi si am zis sa mai intru pe forum sa vad ce mai ziceti. Tu ce mai faci? Aaa...si "La multi ani!" si tie si tuturor fetelor de pe forum 🤗
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 8 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Martie 8 Acum 1 minut, albdom a spus: Uite eu sunt bine, pe acasa. Mi-am terminat cateva treburi si am zis sa mai intru pe forum sa vad ce mai ziceti. Tu ce mai faci? Aaa...si "La multi ani!" si tie si tuturor fetelor de pe forum 🤗 Muncesc cu drag si spor! Multumesc 🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8 Postat Martie 8 Acum 3 minute, AlexaNdra1q a spus: Muncesc cu drag si spor! Multumesc 🤗 Nu pot reactiona si eu la postarea ta dar te rog primeste aici o sincera inimioara ♥️ si tu din partea mea, frumoaso. Imi e dor de tine si de clipele frumoase cand ma tineai in brate si ma sarutai...caldura sufocanta a sufletului tau o simt chiar si acum dupa atata timp. Mult spor si ai grija de tine, viata mea 🤗💋😘
Postări Recomandate