Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 La 04.04.2025 la 19:39, brunny a spus: Da țepe , @Putere mai nou 🤣🤣🤣🤣 l-au înnebunit păsăricile 🤣🤣🤣🤣 Extinde Il bagati la tepari. Daca nu o fi deja.😅
Daniro1985 Reputație: 186 Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 Neața la weekend. Ce planuri aveți? Eu m-am trezit cu voie buna. Ma duc în parc sa citesc, sa beau un triplu cappuccino. Apoi ma bag la Jurasic Park 4 și 5 la Dark Matter serialul și pe seara un grătar mare. Mâine dau o buca.. 😁 3
Potrivitull Reputație: 41 Postat Aprilie 5 Oras:----- Oras:----- Postat Aprilie 5 La 05.04.2025 la 6:22, Daniro1985 a spus: Neața la weekend. Ce planuri aveți? Eu m-am trezit cu voie buna. Ma duc în parc sa citesc, sa beau un triplu cappuccino. Apoi ma bag la Jurasic Park 4 și 5 la Dark Matter serialul și pe seara un grătar mare. Mâine dau o buca.. 😁 Extinde Ca idee Ia d-aici că n-ai servici 🤣 Pe timpul lui Ceaușescu, pentru oameni ca tine , existau legi , care din păcate nu mai sunt . " Ai servici ? Nu . Bun , trecu în dubă, 6 luni la mititica. " Și vezi că tu pari tot un poponeț și ti-ar fi rupt rozeta barbugii " . Norocosilor 🤣 1
Membru Premium Cartman86 Reputație: 669 Postat Aprilie 5 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Aprilie 5 La 05.04.2025 la 6:22, Daniro1985 a spus: Neața la weekend. Ce planuri aveți? Eu m-am trezit cu voie buna. Ma duc în parc sa citesc, sa beau un triplu cappuccino. Apoi ma bag la Jurasic Park 4 și 5 la Dark Matter serialul și pe seara un grătar mare. Mâine dau o buca.. 😁 Extinde Neața, e un plan mișto!!! Început aseară "The Bondsman" dar fiind rupt de oboseală nu am reușit să termin nici măcar primu episod. Așa că azi îl continuu... Vezi că duminica e zi de odihnă, nu se "muncește" 🤣🤣🤣 1 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Scorpions70 Reputație: 2271 Postat Aprilie 5 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Aprilie 5 La 05.04.2025 la 4:45, reptilozaurusrex a spus: Il bagati la tepari. Daca nu o fi deja.😅 Extinde Cred că are o secțiune aparte....."cel mai iubit futac". Ele neaga acest aspect,dar toate se fac ...că se împiedică!!!!😉😂 1
Potrivitull Reputație: 41 Postat Aprilie 5 Oras:----- Oras:----- Postat Aprilie 5 Milogul " sunt în parc , îmi beau cafeaua " 🤣🤣 1
Potrivitull Reputație: 41 Postat Aprilie 5 Oras:----- Oras:----- Postat Aprilie 5 La 05.04.2025 la 6:22, Daniro1985 a spus: Neața la weekend. Ce planuri aveți? Eu m-am trezit cu voie buna. Ma duc în parc sa citesc, sa beau un triplu cappuccino. Apoi ma bag la Jurasic Park 4 și 5 la Dark Matter serialul și pe seara un grătar mare. Mâine dau o buca.. 😁 Extinde La 05.04.2025 la 7:58, Cartman86 a spus: Neața, e un plan mișto!!! Început aseară "The Bondsman" dar fiind rupt de oboseală nu am reușit să termin nici măcar primu episod. Așa că azi îl continuu... Vezi că duminica e zi de odihnă, nu se "muncește" 🤣🤣🤣 Extinde Păi du-te după dansul, cică e în parc în herăstrău , își bea cafeaua....." triplu cappuccino" 🤣 Că tot nu aveți ocupație, zic să vă plimbați de mână prin parc și să dați de mâncare la gâște . Gâștelor 🥳 🤣 1
natoporus Reputație: 5210 Postat Aprilie 5 Oras:* Oras:* Postat Aprilie 5 La 05.04.2025 la 6:22, Daniro1985 a spus: Neața la weekend. Ce planuri aveți? Eu m-am trezit cu voie buna. Ma duc în parc sa citesc, sa beau un triplu cappuccino. Apoi ma bag la Jurasic Park 4 și 5 la Dark Matter serialul și pe seara un grătar mare. Mâine dau o buca.. 😁 Extinde Trai pe vatrai. 👍 Eu nu fac mare lucru, mai stau pe Internet si Youtube, mai citesc una alta. 1
Membru Premium LUMIAR Reputație: 586 Postat Aprilie 5 Oras:Polul Nord Oras:Polul Nord Membru Premium Postat Aprilie 5 La 05.04.2025 la 6:22, Daniro1985 a spus: Neața la weekend. Ce planuri aveți? Eu m-am trezit cu voie buna. Ma duc în parc sa citesc, sa beau un triplu cappuccino. Apoi ma bag la Jurasic Park 4 și 5 la Dark Matter serialul și pe seara un grătar mare. Mâine dau o buca.. 😁 Extinde Ca sa stii ce fac barbatii... Si poate faci sio recenzie daca tot zici ca dai o buca... 1 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Daniro1985 Reputație: 186 Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 La 05.04.2025 la 10:14, LUMIAR a spus: Ca sa stii ce fac barbatii... Si poate faci sio recenzie daca tot zici ca dai o buca... Extinde Dana Budeanu 😂 Zici ca ai citat din Kant.. Bine dacă e vorba de umor înțeleg ca suntem pe veselie. 😁
Scorpions70 Reputație: 2271 Postat Aprilie 5 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Aprilie 5 Din cauza "umidității" din atmosferă,am observat o degradare accentuată a "placajului"...🤭 Se umflă prea mult!!!!✌️ 2
Membru Premium Cartman86 Reputație: 669 Postat Aprilie 5 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Aprilie 5 Așa se manifestă unii utilizatori de pe forum când încearcă să provoace pe cineva, însă nu reușesc să obțină reacția pe care și-o doresc 🤣🤣🤣 2 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
cleopatra01 Reputație: 5116 Postat Aprilie 5 Oras:Online Oras:Online Postat Aprilie 5 Pentru ca acest topic a inceput sa genereze conflicte, administratia Nimfomane.com a hotarat inchiderea lui. Va rugam sa cititi Regulamentul platformei si rubrica Termeni&conditii. Multumim anticipat de intelegere! 1 3 1
Postări Recomandate