Sari la conținut

Indisponibila

Vizitator

Postări Recomandate

• Vizitator a schimbat titlul în 🥰Anais🥰 0747829531 🥰
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Salut 

Programarea respectata de ambele părți 

Locația nota 10 la igiena și la produse pentru clienți 

La întrare în casa m a servit cu o apa la jumate și cu o bubonica am avut de ales dintre cafea și apa un gest dragut 

Igiena ei 10 epilata machiata parfumata lenjerie intima simpla ca oricum o va da jos🤣

On bun cu tente de deep și acțiune în 3 pozitii cu finalizare pe corp la aceeași bani 

E comunicativa e buna ca dama de companie ai ce vorbi cu ea dar se vede ca e noua în domeniu , ma astepta m sa fie un pic mai plinuța sani frumoși 10 fund mic dar jucăuș( 7) picioare frumoase chiar de e subtirica 

Voi mai reveni când am ocazia , din ce știu nu va sta mult în Brașov nu prea e deschisa la "date personale" ( sper sa mai pună un pic pe ea arata bine dar e prea slim sa spun asa) 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 7 ore, Fitugran a spus:

Salut 

Programarea respectata de ambele părți 

Locația nota 10 la igiena și la produse pentru clienți 

La întrare în casa m a servit cu o apa la jumate și cu o bubonica am avut de ales dintre cafea și apa un gest dragut 

Igiena ei 10 epilata machiata parfumata lenjerie intima simpla ca oricum o va da jos🤣

On bun cu tente de deep și acțiune în 3 pozitii cu finalizare pe corp la aceeași bani 

E comunicativa e buna ca dama de companie ai ce vorbi cu ea dar se vede ca e noua în domeniu , ma astepta m sa fie un pic mai plinuța sani frumoși 10 fund mic dar jucăuș( 7) picioare frumoase chiar de e subtirica 

Voi mai reveni când am ocazia , din ce știu nu va sta mult în Brașov nu prea e deschisa la "date personale" ( sper sa mai pună un pic pe ea arata bine dar e prea slim sa spun asa) 

Păcat că încă nu s-a eradicat bubonica...

Link spre comentariu
Reputație: -40
  • Oras:la munte
  • Oras:la munte
Acum 3 minute, bujdoiu a spus:

Dacă ar mai avea și manichiura și pedichiura făcută ar fii și mai superbă 🤣🤣🤣

E scumpe astea 🤣🤣

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...