Fitugran Reputație: 2 Postat Februarie 18 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Februarie 18 Salut Programarea respectata de ambele părți Locația nota 10 la igiena și la produse pentru clienți La întrare în casa m a servit cu o apa la jumate și cu o bubonica am avut de ales dintre cafea și apa un gest dragut Igiena ei 10 epilata machiata parfumata lenjerie intima simpla ca oricum o va da jos🤣 On bun cu tente de deep și acțiune în 3 pozitii cu finalizare pe corp la aceeași bani E comunicativa e buna ca dama de companie ai ce vorbi cu ea dar se vede ca e noua în domeniu , ma astepta m sa fie un pic mai plinuța sani frumoși 10 fund mic dar jucăuș( 7) picioare frumoase chiar de e subtirica Voi mai reveni când am ocazia , din ce știu nu va sta mult în Brașov nu prea e deschisa la "date personale" ( sper sa mai pună un pic pe ea arata bine dar e prea slim sa spun asa) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18 Partajează Postat Februarie 18 Acum 7 ore, Fitugran a spus: Salut Programarea respectata de ambele părți Locația nota 10 la igiena și la produse pentru clienți La întrare în casa m a servit cu o apa la jumate și cu o bubonica am avut de ales dintre cafea și apa un gest dragut Igiena ei 10 epilata machiata parfumata lenjerie intima simpla ca oricum o va da jos🤣 On bun cu tente de deep și acțiune în 3 pozitii cu finalizare pe corp la aceeași bani E comunicativa e buna ca dama de companie ai ce vorbi cu ea dar se vede ca e noua în domeniu , ma astepta m sa fie un pic mai plinuța sani frumoși 10 fund mic dar jucăuș( 7) picioare frumoase chiar de e subtirica Voi mai reveni când am ocazia , din ce știu nu va sta mult în Brașov nu prea e deschisa la "date personale" ( sper sa mai pună un pic pe ea arata bine dar e prea slim sa spun asa) Păcat că încă nu s-a eradicat bubonica... Link spre comentariu
redy3 Reputație: 2 Postat Februarie 22 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Februarie 22 Mai ești în zilele următoare? Link spre comentariu
gezuka Reputație: 54 Postat Martie 11 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Martie 11 @Anais31 cand mai vii la noi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 Ma bucur ca revii, sper ca de data asta sa reusesc sa ajung la tine. Link spre comentariu
gezuka Reputație: 54 Postat Iulie 7 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iulie 7 @Anais31 te asteptam inapoi la Brasov! Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 894 Postat Iulie 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 21 Acum 55 minute, Anais31 a spus: Esti foarte frumoasa,draga!😘 Link spre comentariu
ottooo Reputație: 83 Postat Iulie 21 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Iulie 21 1 oră în urmă, Anais31 a spus: Nu mă pot abține să te vizitez... Ești prea frumoasă 🥵🍑 Link spre comentariu
goodboy11 Reputație: 2190 Postat Iulie 21 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iulie 21 1 oră în urmă, Anais31 a spus: Superbă femeie 😜🔥 Link spre comentariu
bujdoiu Reputație: 9 Postat Iulie 21 Oras:bv Oras:bv Partajează Postat Iulie 21 Acum 29 minute, goodboy11 a spus: Superbă femeie 😜🔥 Dacă ar mai avea și manichiura și pedichiura făcută ar fii și mai superbă 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
costy03 Reputație: -40 Postat Iulie 21 Oras:la munte Oras:la munte Partajează Postat Iulie 21 Acum 3 minute, bujdoiu a spus: Dacă ar mai avea și manichiura și pedichiura făcută ar fii și mai superbă 🤣🤣🤣 E scumpe astea 🤣🤣 2 Link spre comentariu
ottooo Reputație: 83 Postat Iulie 21 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Iulie 21 Acum 2 minute, costy03 a spus: E scumpe astea 🤣🤣 E greu vorbit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum