Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 21, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 21, 2024 🔥💋Dragilor am ajuns în frumosul vostru oraș. ⭕️Locație Piața Victoriei 💋💋 Bună dragilor mă numesc Sibel sunt nouă pe acest forum!! Acum ca am făcut cunoștință să vă spun cate ceva despre mine!! Am 23 de ani 1,56 înălțime sunt o persoană cu simțul umorului foarte sociabilă și educată!!👅💋🔝 0799381269 🟣Servicii🟣 ⭕️sex normal(doar protejat)⭕️ ⭕️sex oral protejat/neprotejat (în funcție de igienă) ⭕️69 ⭕️massage ⭕️sărutări pe corp ⭕️foot fetish ⭕️uro(activ) + 50 lei ⭕️dominare soft +50 lei ⭕️anulingus(pasiv) ⭕️cob(finalizare corporală) ❤️🟣 Cadoul 150-30min (1finalizare) 300- 60min(2finalizari) ⭕️Fac și deplasări-500 de lei(minim 1h) ❌Nu accept bile sau alte accesorii❌ ❌Nu fac cim cof anal fk❌ 🔞Vă aștept în compania mea să petrecem clipe de neuitat🔞 ⭕️❌Programarile vor fi făcute pe Whatssap sau telefonic!! De-asemenea am rugămintea ca programările să fie confirmate cu 30min /60min înainte în caz contrar vor fi anulate!⭕️❌ 2
Membru Premium aibelito Reputație: 4148 Postat Februarie 21, 2024 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Februarie 21, 2024 3 bucilescelmaifaincur
bavarezul444 Reputație: 315 Postat Februarie 21, 2024 Postat Februarie 21, 2024 Am vizitato in aceasta seara pe colega ei Bety si am văzut-o și pe aceasta fata la fel de superba ca Bety doar ca este bruneta ,este exact fata din imagini am facut cunostinta cu ea foarte prietenoasa ,politicoasa ,imi pare rău ca nu am mai avut bani ca rămâneam si la ea , fetele sunt de revizitat , prin amabilitate si servicii sunt Top ,de astfel de fete este nevoie in oras nu de cele cu figurii care ne dau afara dupa 5minute .
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 21, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 21, 2024 Acum 30 minute, bavarezul444 a spus: Am vizitato in aceasta seara pe colega ei Bety si am văzut-o și pe aceasta fata la fel de superba ca Bety doar ca este bruneta ,este exact fata din imagini am facut cunostinta cu ea foarte prietenoasa ,politicoasa ,imi pare rău ca nu am mai avut bani ca rămâneam si la ea , fetele sunt de revizitat , prin amabilitate si servicii sunt Top ,de astfel de fete este nevoie in oras nu de cele cu figurii care ne dau afara dupa 5minute . Îți mulțumesc frumos dragule te aștept să-mi faci o vizită ❤️ 1
dydy.v.1.1 Reputație: 4282 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Februarie 22, 2024 Acum înțeleg de unde apucăturile de fast fuck din recenziile de pe București 😂😂 , se pare ca Bety este molipsitoare 👾 2
awokeone10 Reputație: 9261 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Februarie 22, 2024 Acum 2 ore, dydy.v.1.1 a spus: Acum înțeleg de unde apucăturile de fast fuck din recenziile de pe București 😂😂 , se pare ca Bety este molipsitoare 👾 Chiar esti rautacios....😁 1 1
bavarezul444 Reputație: 315 Postat Februarie 22, 2024 Postat Februarie 22, 2024 Acum 6 ore, dydy.v.1.1 a spus: Acum înțeleg de unde apucăturile de fast fuck din recenziile de pe București 😂😂 , se pare ca Bety este molipsitoare 👾 Extra ordinar , ce descoperire acum chiar ca imi fac abonament la ambele fete .
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 22, 2024 Acum 6 ore, dydy.v.1.1 a spus: Acum înțeleg de unde apucăturile de fast fuck din recenziile de pe București 😂😂 , se pare ca Bety este molipsitoare 👾 Eu zic să te mai uiți o dată.Ca e o singură recenzia neadevărată.Restul sunt bune😉❤️ 1 1
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 22, 2024 Disponibilă pentru programări ❤️ 5
gicacontra2012 Reputație: 4375 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2024 Sibel nu e pe fast-fuck, am fost la fata în București și nu m a grăbit, are servicii bune, igiena impecabila, frumușică foc și super simpatica. Vedeți ca tine mult la igiena, dacă nu sunteți cum trebuie, din părți oral neprotejat. 🙂 1 1
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 22, 2024 Acum 1 oră, gicacontra2012 a spus: Sibel nu e pe fast-fuck, am fost la fata în București și nu m a grăbit, are servicii bune, igiena impecabila, frumușică foc și super simpatica. Vedeți ca tine mult la igiena, dacă nu sunteți cum trebuie, din părți oral neprotejat. 🙂 Îți mulțumesc dragule ❤️❤️ 1
Sibel00 Reputație: 247 Postat Februarie 23, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 23, 2024 ❌❌INDISPONIBILA 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum