Sari la conținut

🔥💋Sibel top💋💋

Sibel00

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

🔥💋Dragilor am ajuns în frumosul vostru oraș.

️Locație Piața Victoriei

💋💋 Bună dragilor mă numesc Sibel sunt nouă pe acest forum!! 
     Acum ca am făcut cunoștință să vă spun cate ceva despre mine!! Am 23 de ani  1,56 înălțime sunt o persoană cu simțul umorului foarte sociabilă și educată!!👅💋🔝

0799381269

🟣Servicii🟣

️sex normal(doar protejat)

️sex oral protejat/neprotejat (în funcție de igienă)

️69

️massage

️sărutări pe corp

️foot fetish

️uro(activ) + 50 lei

️dominare soft +50 lei

️anulingus(pasiv)

️cob(finalizare corporală)

❤️🟣 Cadoul  150-30min (1finalizare)

300- 60min(2finalizari)

️Fac și deplasări-500 de lei(minim 1h)

Nu accept bile sau alte accesorii

Nu fac cim cof anal fk

🔞Vă aștept în compania mea să petrecem clipe de neuitat🔞

Programarile vor fi făcute pe Whatssap sau telefonic!! De-asemenea am rugămintea ca programările să fie confirmate cu 30min /60min înainte în caz contrar vor fi anulate!

058653F1-4435-4760-8A18-F28CC65454E5.jpeg

625A251B-E0BF-4FB3-A236-4D4E7B8637CE.jpeg

60EE6F0A-46D2-4855-B459-E304FC5929E3.jpeg

• Inimioara 2
Postat

Am vizitato in aceasta seara pe colega ei  Bety  si  am văzut-o și pe aceasta fata la fel de superba ca Bety  doar ca este bruneta  ,este exact fata din imagini  am facut cunostinta cu ea foarte prietenoasa  ,politicoasa  ,imi pare rău ca nu am mai avut bani  ca  rămâneam si la ea  , fetele sunt de revizitat  , prin amabilitate si servicii  sunt Top  ,de astfel de fete  este nevoie in oras nu  de cele cu figurii care  ne dau afara  dupa 5minute  .

Postat
Acum 30 minute, bavarezul444 a spus:

Am vizitato in aceasta seara pe colega ei  Bety  si  am văzut-o și pe aceasta fata la fel de superba ca Bety  doar ca este bruneta  ,este exact fata din imagini  am facut cunostinta cu ea foarte prietenoasa  ,politicoasa  ,imi pare rău ca nu am mai avut bani  ca  rămâneam si la ea  , fetele sunt de revizitat  , prin amabilitate si servicii  sunt Top  ,de astfel de fete  este nevoie in oras nu  de cele cu figurii care  ne dau afara  dupa 5minute  .

Îți mulțumesc frumos dragule te aștept să-mi faci o vizită ❤️

• Inimioara 1
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

Acum înțeleg de unde apucăturile de fast fuck din recenziile de pe București 😂😂 , se pare ca Bety este molipsitoare 👾

• Haha 2
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, dydy.v.1.1 a spus:

Acum înțeleg de unde apucăturile de fast fuck din recenziile de pe București 😂😂 , se pare ca Bety este molipsitoare 👾

Chiar esti rautacios....😁

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 6 ore, dydy.v.1.1 a spus:

Extra ordinar , ce descoperire  acum chiar ca imi fac abonament  la ambele fete  .

Postat
Acum 6 ore, dydy.v.1.1 a spus:

Eu zic să te mai uiți o dată.Ca e o singură recenzia neadevărată.Restul sunt bune😉❤️

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Sibel nu e pe fast-fuck, am fost la fata în București și nu m a grăbit, are servicii bune, igiena impecabila, frumușică foc și super simpatica. Vedeți ca tine mult la igiena, dacă nu sunteți cum trebuie, din părți oral neprotejat. 🙂

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 1 oră, gicacontra2012 a spus:

Sibel nu e pe fast-fuck, am fost la fata în București și nu m a grăbit, are servicii bune, igiena impecabila, frumușică foc și super simpatica. Vedeți ca tine mult la igiena, dacă nu sunteți cum trebuie, din părți oral neprotejat. 🙂

Îți mulțumesc dragule ❤️❤️

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...