Sari la conținut

Emma 0737139565

Postări Recomandate

• Oras:Constangeles
  • Oras:Constangeles
Postat

Chestia e ca daca pe publi 24 mai e cum mai e cu pozele, măcar aici să nu umblăm cu fake - așteptăm un set nou fresh de fotografii și dacă nu ai, cere ajutor ca printre noi sunt destui ce pot să o facă ( nu eu ca nu ma pricep ). În rest îți urez bun venit și chiar sper să fii ceea ce trebuie și în câteva luni să ne amuzăm de primii tăi pași pe aici. Deși la ce rata de export avem noi (le creștem și le mănâncă Bucureștiul și restul țării) rămânem cu buza umflată dacă e ceva de capul tău. Succes și dă lumea poate fi mai rea aici ( pe forum) pentru a elimina țepele din start…

• Like 1
  • Telefon: ‪0737139565‬
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă astăzi până la ora 22:00 pentru programări vă aștept pe whatsapp- 0737139565

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu prea vrei sa le rasp la baieti...

anunti doar disponibilitatea....e clar

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă astăzi până la ora 22:00 pentru programări vă aștept pe whatsapp- 0737139565

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor eu zic să să nu mai fiți așa răutăcios,👿 pozele îmi aparțin în totalitate confirm cu tatuajele… și cine vrea să se convingă ca sunt eu vă aștept la mine!! 🥰💋 și o să vă convingeți sigur ca nu sunt fake..💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

IMG_7371.jpeg

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, Emma80 a spus:

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, geon90 a spus:

nu prea vrei sa le rasp la baieti...

anunti doar disponibilitatea....e clar

Nu mai fiți asa răutăcios, nu e clar nimic..

eu zic să îți fac o programare la mine să te convingi dacă e clar sau nu.! 🥰😘Hai să fim mai bun și să nu mai judecăm 💋

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu consider că merită să îi dăm timp o.perioasa sa vedem cum își poate gestiona viitorul în atitudine,prestație,seriozitatea serviciilor afisate,cu programarile cu tot.Nu ma urati prea mult doar am zis ca poate va încuraja si motiva putin.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 11 minute, StRyK3R a spus:

Eu consider că merită să îi dăm timp o.perioasa sa vedem cum își poate gestiona viitorul în atitudine,prestație,seriozitatea serviciilor afisate,cu programarile cu tot.Nu ma urati prea mult doar am zis ca poate va încuraja si motiva putin.

În sfârșit un comentariu pozitivă,🥰 care mă motivează. Eu zic ca înaite să mă judece trebuie să mă cunoască mai întâi, după să vă da-ti  cu părerea.dar eu zic ca putem fii mai bună, vă pup și o zi bună să aveți! 💋💋

• Haha 1
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 2 ore, Emma80 a spus:

În sfârșit un comentariu pozitivă,🥰 care mă motivează. Eu zic ca înaite să mă judece trebuie să mă cunoască mai întâi, după să vă da-ti  cu părerea.dar eu zic ca putem fii mai bună, vă pup și o zi bună să aveți! 💋💋

Ai asasinat limba română de nenumărate ori! Se pare ca și tatuajele de pe întreaga mână dreapta au fugit 😂😂😂😂😂

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 11 minute, Rechinu89 a spus:

Ai asasinat limba română de nenumărate ori! Se pare ca și tatuajele de pe întreaga mână dreapta au fugit 😂😂😂😂😂

Scrie-mi în privat să ți-l arăt 😂 poate așa îți e mai ușor să-l vezi de cat să îți dă-i  cu părerea aici să scrii din tastatură😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă iubirici💋vă aștept pe wathstpp pentru programări ❤️🔞

• Oras:constanta
Postat
Acum 7 minute, Emma80 a spus:

Disponibilă iubirici💋vă aștept pe wathstpp pentru programări ❤️🔞

Vad ca ți-ai făcut cont și ca imparti cu noi evenimentele.Daca îți mai aduci aminte de mine,am vorbit pe whapp intr-o seara,nu demult.Nu am fost la tine încă,dar ți-am sugerat să-ți faci cont aici,ai făcut bine ai văzut 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 8 minute, artur.86 a spus:

Vad ca ți-ai făcut cont și ca imparti cu noi evenimentele.Daca îți mai aduci aminte de mine,am vorbit pe whapp intr-o seara,nu demult.Nu am fost la tine încă,dar ți-am sugerat să-ți faci cont aici,ai făcut bine ai văzut 

🥰😘

Postat
Acum 5 ore, Emma80 a spus:

Scrie-mi în privat să ți-l arăt 😂 poate așa îți e mai ușor să-l vezi de cat să îți dă-i  cu părerea aici să scrii din tastatură😘

Ți-am scris pe WHATSAPP și ți-am și trimis anunțurile tale cu poze diferite și am primit de la tn raspuns Așa și? Eu nu vizitez niciodată fete cu mai multe anunturi și poze diferite 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, Rechinu89 a spus:

Ți-am scris pe WHATSAPP și ți-am și trimis anunțurile tale cu poze diferite și am primit de la tn raspuns Așa și? Eu nu vizitez niciodată fete cu mai multe anunturi și poze diferite 

Pozele îmi aparțin în totalitate 100% dacă vrei să te convingi ca sunt eu te aștept în privat 🥰

Postat
Acum 8 ore, Emma80 a spus:

Pozele îmi aparțin în totalitate 100% dacă vrei să te convingi ca sunt eu te aștept în privat 🥰

Oricum am impresia ca ai impresar care îți manageriază inclusiv topicul de aici! După cum mi-ai raspuns pe whatsapp  zic PAS! Și a dat seama impresarul tău ca nu faci nimic cu așa atitudine si poze care nu îți aparțin și te-ai gândit sa faci pe fata aia buna și sa “îți” faci și cont aici poate poate! 😂😂😂😂

• Like 2
  • Haha 1
Postat

Posibil nu-ti  aduci aminte de mine,poate vorbești cu zeci de băieți zilnic.Te-am sunat cineva zile în urma,am convenit sa-mi trimiți locatia și sa-mi scrii despre halat etc,ce faci.Raspunsul a fost ca te găsesc pe Pescarilor,îmi convenea ca erai linga mine. 200 fin.350 ora.Oral p sau n,50 extra,sex normal,masaj,sărutări corporale și ca nu ai colega,ai 1.67 m si 65 kg.Ai zis ca pozele sun suta la suta ale tale și ca poare stau mai mult de 1H daca îmi place de tine.Stabilisem sa vin la tine,la ora 21 și sa confirm cu 20 min înainte.La 20.40 ți-am confirmat,ai răspuns ca e oky și la ora 21 cind am ajuns la tine,mi-ai scris înapoi ca ai plecat în oraș sa mănânci.Din atitudinea ta reese ce fel de fata ești.Concluzia finala o vor trage confrații de pe acest forum și cei care vor cauta nr-ul tău pe Google 

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă iubirici💋vă aștept pe wathstpp pentru programări ❤️🔞

La 23.02.2024 la 16:02, StRyK3R a spus:

Postat
Acum 52 minute, Emma80 a spus:

Disponibilă iubirici💋vă aștept pe wathstpp pentru programări ❤️🔞

E clar frate,cumătra nu are treabă cu forumul,hai să o lăsăm să se anunțe fără prezență din partea noastră 🤣🤣🤣.Da viață si tu niște răspunsuri la ce scriu băietii,sau te doare in ciocan?

• Like 2
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 45 minute, Aurcarpatin a spus:

.Da viață si tu niște răspunsuri la ce scriu băietii,sau te doare in ciocan?

Pe emma80 il doare in pula!:))))

• Haha 3
Postat
Acum 53 minute, haloowen a spus:

Pe emma80 il doare in pula!:))))

Cam așa ceva 😂😂😂😂

Asta este aroganta și sfidare! Sa se ducă cine vrea,eu am zis pas de la început! Poze false, manager, etc etc 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 12 minute, Rechinu89 a spus:

Cam așa ceva 😂😂😂😂

Asta este aroganta și sfidare! Sa se ducă cine vrea,eu am zis pas de la început! Poze false, manager, etc etc 

Pozele afisate aici sunt ale ei ma fratilor,am vazut-o eu la camera web,exact aceleasi tatuaje,același sutien si aceeasi chiloți,dacă sunteți atenti putin la pozele din prima pagina se vede ca are botox,sa văzut si asta la camera,rugați fata sa va dea camera si nu cred ca va refuza ,încă nu am înnebunit la nici 40 De ani 😂😂 si la partea cu neseriozitatea nu am ce sa comentez ca nu stiu asta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare