Sari la conținut

Bianca - Naturala - 0759069663

Vizitator

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Bianca - Naturala - 0759069663
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hei, pupici de la o moldoveanca fierbinte pentru toti masculii-alpha 💋 Eu sunt🌹Bianca🌹, fata din visul tau care s-a terminat brusc atunci cand placerea era dusa la extrem.

Ce zici? Vrei sa lasi visul neterminat? La fel credeam si eu. 🤭 Atunci programeaza-ti o intalnire cu mine ca sa simti cu adevarat ce nu ai mai simtit pana acum. Vei trai clipe minunate in compania unei domnisoare naturala in totalitate, mereu cu zambetul pe buze.😊

Am 24 ani, sunt o miniona de 1,58cm, cu forme apetisante, sani naturali-marime medie si un fundulet obraznic.👅

Incepand de astazi voi fi activa in Brasov, locatia fiind in cartierul Coresi, strada Camil Petrescu.💯

De serviciile pe care le ofer, imi doresc sa aiba parte doar barbati educati si cu bun simt:

🔞- sex normal(numai protejat), diferite pozitii
🔞- sex oral neprotejat in functie de igiena
🔞- sarutari corporale
🔞- GFE

💦Servicii extra (se taxeaza cu 50 lei, pretul fiind negociabil la mai multe servicii intr-o ora) :

🔞 masaj erotic cu ulei (numai la ora)

🔞 sex in pozitia 69, limbute, anilingus(pasiva)

🔞 oral deep, umed

🔞 FK in functie de compatibilitate

🔞 streaptease

🔞 dus impreuna

🔞 finalizare corporala(de la gat in jos, exclus in zona vaginului).

🔞 dominare , uro, footjob

🔞 accept si mici fantezii in limita bunului simt

Nu accept!!!
⚠️ sex anal
⚠️ persoane in stare de ebrietate
⚠️ persoane sub influenta substantelor de orice fel
⚠️ persoane care au implanturi cu bile sau alte accesorii de oricare alt fel
⚠️ palme peste fund, hard fuck
⚠️ persoane nerespectuoase

Programarile se fac exclusiv pe whatsapp la numarul de telefon: 0759069663 CU MENTIUNEA IN MESAJ: NIMFOMANE sau pe PM.

💎Tarife:💎

💰200 lei  (max 30 min-o finalizare)

💰350 lei  (max 60 min- doua finalizari)

WhatsAppImage2024-03-16at16_15_57.jpeg.06ccc1d68428629f181530ce0cc9db45.jpegWhatsAppImage2024-03-16at16_19_26.jpeg.168a44102d0dbedc2c22aff4060b0546.jpegWhatsAppImage2024-03-16at16_15_56.jpeg.04662706565fc09e62f4fe5b82bf0e8d.jpegWhatsAppImage2024-03-16at16_15.56(1).jpeg.b9f2a88f0345da619b890dbb9d1bbc19.jpeg

Vizitator
Postat

O simplă finalizare cu 69, deep, fk și terminare pe corp ar veni 400 lei...corect?

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, unsuflet a spus:

O simplă finalizare cu 69, deep, fk și terminare pe corp ar veni 400 lei...corect?

Buna @unsuflet! Ma bucur ca topicul meu ti-a atras atentia. Dupa cum am spus, sunt dispusa sa negociez la alegerea mai multor servicii din pachetul extra.

Daca iti plac pozele si serviciile pe care le ofer, vino si ai sa pleci multumit si cu zambetul pe buze. Te astept cu drag🥰

Vizitator
Postat

Disponibila pana la ora 3:00🔥

Programari numai pe whatsapp.

retouch_1710530735524.JPEG

• Oras:Brașov
  • Oras:Brașov
Postat

Vin cu prima mea recenzie aici  , rupă multe experiente fie plăcute fie neplăcute,  domnișoară Bianca m-a făcut sa ii las o recenzie sa înceapă naratiunea:

Am vizitat-o astăzi , programare făcută prealabil, se tine de cuvant  are o voce super mișto și vorbește de 10

Locatie : 9/10 în cartier nou, curat intrare ușoară,  aveți și un easter egg  când urcați scările,  poate puțin prea cald.

Aspect 9.5/ 10 miniona, slim  are fundul mic și obraznic,rotund , sâni mici și jucăuși ochi frumoși, pe gustul meu , pasarica  cu o forma uniforma , demna de filme xxx,

Igiena 10 of 10 de specificat foarte curata in general !! Cred ca este un criteriu  pentru ea !

Atitudine 11/10

GFE 10/10

E foarte vorbăreata  se mulează după tine , eu o cred ca este începătoare (!!! Asa ca va rog nu o speriați sa se ducă pe drumuri greșite!!) Vrea sa te mulțumească,  cred ca face și din plăcere  I think

Eu m-am bucurat de un facesitting demn , pare ca își da interesul   ,expresiile ei sunt un deliciu

Am încercat și uro 8.5/10 , super dezinvolta și openmind  nu ma așteptam!

Cunni si anni , ii place se vede pe ea nu flaseaza nu face figuri , (:vai mai încet etc)

Fata spune ca e din Iași,  are și o leaca de accent 

Nu are colega , e singura și nu am simțit miros de peste în preajma ;)

Am avut senzația ca ne știm de o viata asa experienta mi-a oferit , e curioasa

Se vede fain trupul iei firav în toate pozitile

Va recomand,  am bifat la favorite 

Hurry  sta pana miercuri 

Asa ca futaciosii mei băgați mare!

Un weekend de colecție l-a toată lumea !

P.S byanca sper sa lași și tu un raspuns cum  a fost experienta sa creeam un joc  , sa tot apari pe topic on the top

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 10 ore, lolint a spus:

Vin cu prima mea recenzie aici  , rupă multe experiente fie plăcute fie neplăcute,  domnișoară Bianca m-a făcut sa ii las o recenzie sa înceapă naratiunea:

Am vizitat-o astăzi , programare făcută prealabil, se tine de cuvant  are o voce super mișto și vorbește de 10

Locatie : 9/10 în cartier nou, curat intrare ușoară,  aveți și un easter egg  când urcați scările,  poate puțin prea cald.

Aspect 9.5/ 10 miniona, slim  are fundul mic și obraznic,rotund , sâni mici și jucăuși ochi frumoși, pe gustul meu , pasarica  cu o forma uniforma , demna de filme xxx,

Igiena 10 of 10 de specificat foarte curata in general !! Cred ca este un criteriu  pentru ea !

Atitudine 11/10

GFE 10/10

E foarte vorbăreata  se mulează după tine , eu o cred ca este începătoare (!!! Asa ca va rog nu o speriați sa se ducă pe drumuri greșite!!) Vrea sa te mulțumească,  cred ca face și din plăcere  I think

Eu m-am bucurat de un facesitting demn , pare ca își da interesul   ,expresiile ei sunt un deliciu

Cunni si anni , ii place se vede pe ea nu flaseaza nu face figuri , (:vai mai încet etc)

Hurry  sta pana miercuri 

P.S byanca sper sa lași și tu un raspuns cum  a fost experienta sa creeam un joc  , sa tot apari pe topic on the top

Hai că deja miroase a fish împuțit. Ai contul de 11 ore doar și ai și făcut imediat o recenzie..... Chiar așa de urși ne crezi bossule 😎😂

Vizitator
Postat
Acum 14 ore, lolint a spus:

Atitudine 11/10

GFE 10/10

Hurry  sta pana miercuri 

Bună Lolint, in primul rand: Mulțumesc frumos pentru recenzie. In al doilea rand: esti o persoana minunata. Intr-adevar experienta a fost una super. Esti binevenit oricand. 😘

Vizitator
Postat

Buna ziua dragii mei🥰

Va doresc sa aveti o duminica frumoasa.

Astazi sunt disponibila intre ore 15:00-03:00. 

Astept programarile voastre numai pe whatsapp.

Pupici💋💋💋Photoroom-20240224_005227(1).png.b07b33de2868fda8cf60a961448f5215.png

Vizitator
Postat

Salutare colegi!!!

Asa cum v-am promis, revin cu o recenzie in urma vizitei pe care am facut-o acestei micute moldovence. Intrucat intalnirea cu ea a depasit asteptarile mele, tinand cont de calitatea seviciilor, atitudine pro client, conversatie in limba romana si toate acestea insotite de un zambet permanent, recenzia va fi una pozitiva.

Am contactat-o pe Bianca pe whatsapp,am stabilit de comun acord ora la care ne vom intalni,cu rugamintea din partea ei sa confirm cu o ora inainte. M-am prezentat  cu un micut cadou dulce si am fost intampinat de catre o domnisoara miniona, par saten, ochi albastri, imbracata intr-un sort si un maieu care lasau sa se intrevada niste sani obraznici de marime medie. Am fost invitat la o mini solcializare acompaniata de un pahar de apa si un Heets(doar eu, donmisoara nu fumeaza), timp in care am incercat sa ne cunoastem cat de cat. Bianca este de o naturalete iesita din comun, iar dulcele glas moldovenesc combinat cu zambetul acela permanent mi-au creat si mie o stare de bine. Am primit un prosop si m-am retras pentru refresh in baia bine dotata cu tot ceea ce ai avea nevoie ca barbat. Ma astepta goala pe pat in dormitor. In urma conversatiei initiale pe care am avut-o, a inteles repede ceea ce imi doream eu de la o intalnire de acest gen. Asa ca a inceput cu saruturi gingase de la urechi in jos, s-a oprit cateva momente la sfarcuri, apoi a coborat incet catre sateliti de care a avut grija indelung lingandu-i si sugandu-i fara a-mi provoca durere, apoi a urmat un oral de vis, umed rau, multa saliva, deep, gag, timp in care imi regla potentiometrele de la mameloane cu una dintre maini, iar cu cealalta imi masa satelitii... Mamma mia, stie bine fata cum sa faca un oral, nu se lauda degeaba. A montat o protectie si a trecut la LOT, pasarica stramta, schimbari de ritm cu pauze de deep, exact asa cum imi place mie. Micuta fiind,am intors-o la un moment dat in misionar si am continuat. Gemete de placere se auzeau in incapere din partea amandurora si nu dupa mult timp,  simtind ca ma termin, am scos prezervativul si am finalizat pe ai ei sani obraznici. A fost o experienta minunata pe care o voi repeta, intrucat la final mi-a spus ca mai avea nevoie de cateva secunde ca sa se termine si ea. Se pare ca am ramas dator, iar eu imi platesc datoriile intotdeauna. Am lasat discret cadoul(350 lei) pe masa din bucatarie si m-am retras. Iti multumesc Bianca pentru calitatea timpului petrecut impreuna, te sarut si te imbratisez cu drag.😘 Pe curand...

Concluzie: de recomandat. Eu voi reveni, asa cum am spus mai sus. 

Dixit!

Vizitator
Postat

Buna @duhovnicul , multumesc pentru recenzie, clipele petrecute alaturi de tine au fost minunate. Esti un om super si ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc si sa ajung la nivelul asteptarilor tale. Te mai astept, pupici😘

Vizitator
Postat

👋Buna domnilor, ce mai faceti?

Va surprind cu ceva nou🌸..sper sa va faca pofta de mine putin😁🤫 

Astazi sunt disponibila de la ora 16:00 pana la ora 02:00.

Astept programarile voastre pe whatsapp. Zi frumoasa💜

InCollage_20240318_021311503.jpg.0e0dd30c70fb5813cb782e75fa8c2bb2.jpg

Vizitator
Postat
9 hours ago, biancabyaa said:

👋Buna domnilor, ce mai faceti?

Va surprind cu ceva nou🌸..sper sa va faca pofta de mine putin😁🤫 

Astazi sunt disponibila de la ora 16:00 pana la ora 02:00.

Astept programarile voastre pe whatsapp. Zi frumoasa💜

InCollage_20240318_021311503.jpg.0e0dd30c70fb5813cb782e75fa8c2bb2.jpg

Beautiful lips!!!😋 Abia astept sa le rasfat din nou...😗😗😗

Vizitator
Postat

Bună dragii mei, profitati de ultimele ore cu mine in Brașov🥰🥰

Disponibila, inca cateva programari libere. ⚠️Indrazniti sa petrecem clipe minunate impreuna..pupici, va astept😘

Photoroom-20240317_184456.png.4fb9407ef9454e1f29fec0999c7f0104.png

Vizitator
Postat

Va plac bananele? Va invit la o degustare😃😃😃

Disponibila pana la ora 17:00.

Programari numai pe whatsapp.

PHOTO-2024-03-19-13-43-01.jpg.520ed0df911e2874471285d2d7f38154.jpg

• Oras:Unde vreau eu
  • Oras:Unde vreau eu
Postat
Acum 3 ore, biancabyaa a spus:

Bună dragii mei, profitati de ultimele ore cu mine in Brașov🥰🥰

Disponibila, inca cateva programari libere. ⚠️Indrazniti sa petrecem clipe minunate impreuna..pupici, va astept😘

Photoroom-20240317_184456.png.4fb9407ef9454e1f29fec0999c7f0104.png

Ce-ai făcut măăă 🤦‍♂️ doar o oră și ceva a ținut oferta aia șmecheră😅😅văd că ai modificat🤨, era oră de vârf pe la 12:00 și de aia ai mărit prețul 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️acuma ai revenit la cel vechi. 

Mda, csf nai csf 🤷‍♂️ 

Vizitator
Postat

Voi lipsi cateva zile(4-5 probabil). Promit sa ma intorc cu forte proaspete. Pana atunci, va pupa Bianca😘❤️

INDISPONIBILA

Vizitator
Postat

Hello guys!!!💖

Moldoveanca nebunatica si fierbinte🔥 revine in forta!!!

Locatia va fi in cartier Coresi, adresa exacta o voi anunta ulterior.

Voi fi disponibila incepand de maine, ora 15:00.

Va astept programarile pe whatsapp.

Pe maine dragi brasoveni...😍🥰😘

IMG-20240319-WA0043.jpg.9046b7eee833f6af7cfbbfb5d799940c.jpg

Vizitator
Postat

Buna ziua dragii mei, corpul meu umed asteapta sa fie savurat.. 💦 ce ziceti? Incepem ziua cu un vibe bun? Va astept programarile pe whatsapp. Ma gasiti disponibila intre orele 12:00 - 02:00. ❤️‍🔥

Screenshot_20240405_060047_Retouch.jpg.d5076f19d585d3fb6c4747a9530c5bf1.jpg

Vizitator
Postat

Ziua buna si un week-end de senzatie! Ce faceti? Cum aveti in plan sa va petreceti aceasta sambata minunata?😘

Recomandarea mea este sa vizitati un fund obraznic de moldoveanca. Cine nu a fost cuminte, va fi arestat in dormitorul meu.🔞

Va astept programarile pe whatsapp astazi intre orele 13:00 - 00:00. ❤️‍🔥

20240405_111107.jpg.3c61428fc59931c20b17c2cc7a6e46c4.jpg

Vizitator
Postat

Buna dimineata dragii mei!!!🥰

Dataorita problemelor specifice femeilor🩸, voi fi indisponibila cateva zile. Voi anunta revenirea.

Pe curand…😘😘😘

INDISPONIBILA

Vizitator
Postat

Hello guys!!!🥰

Incepand de maine, ora 14:00, moldoveanca fierbinte va asteapta la rasfat.

Locatia va fi in cartier Coresi.

Va astept programarile pe whatsapp incepand din acest moment.

Pe maine dragi brasoveni...💋💋💋

0029b632-374b-4066-9ec4-180b22f20454.jpeg.824ac51a80c23dbdfb2a8c14496b2684.jpeg

Vizitator
Postat

Neata baieti!!!😍

Datorita unei probleme personale sunt nevoita sa aman sosirea mea cu 24h.

Voi fi disponibila pentru programari incepand de joi ora 14:00.

Pe curand...😘😘😘

PHOTO-2024-04-05-12-44-24.jpg.20932b1ef1f2ef79f2de14569be2ae34.jpg

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Va salut,

Am ramas dator cu o recenzie, din pacate ma tin de promisiuni dar nu prea sunt bun la compunere.

Prin urmare am vizitat-o pe Bianca exact in perioada in care a aparut in Brasov. Comunicare pe whatup buna, locatie Coresi,  cat despre ea pot sa spun numai cuvinte frumoase.

Este frumoasa, de statura mai mica, deosebit de amabila. Personal, ca asa sunt recenziile personale, nu am nimic de reprosat din puncte de vedere al comportamentului, amabilitatii, igienii, timp petrecut fara probleme chiar daca a fost la limita. Intalnirea a decurs aproape perfect, singurul care este vinovat de aproape  perfect este doar subsemnatul.

Recomand sa o vizitati in mod serios, o singura hiba, ca sa-i spun asa, o am cu politica de preturi. Aici nu ma bag voi sunteti suficient de inteligenti ca sa va dati seama cum stau lucrurile.

Spor!

• Inimioara 1

Vizitator
Postat

Buna seara iubitilor..Probabil va fi buna dupa ce plecati de la mine, dar asta va las sa vedeti singuri..😁 Putin umor, mult chef de treaba. 🔞 Disponibila pana la 02:00. Programari pe whatsapp ca întotdeauna.

Va pupiceste moldoveanca😘

IMG-20240418-WA0010.jpg.091516f2add26d71340aff8c79a1eb14.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.