lucianpbt Reputație: 1370 Postat Martie 7 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Martie 7 Just now, Anais31 said: De mâine voi ajunge la voi și după ce voi termina toată pregătire cu locația pentru a va primi într un mod elegant voi începe sa iau programările...din ce știu locația o voi avea în zona Palas Va pup Bine ai venit frumusete! Te-am urmarit. Multumim ca ne-ai luat in considerare. Te asteptam! 1 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4522 Postat Martie 7 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Martie 7 2 Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8762 Postat Martie 7 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Martie 7 Acum 1 oră, Anais31 a spus: din ce știu locația o voi avea în zona Palas Explica-ne si noua de la cine stii?😁 Nu esti sigura?🤣 3 1 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Martie 7 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Martie 7 Acum 56 minute, awokeone10 a spus: Explica-ne si noua de la cine stii?😁 Nu esti sigura?🤣 Sunt proprietari care au apartamente în mai multe zone. Când ajungi îți dă unul pe care îl are disponibil în momentul acela, chiar dacă pe Booking ai fotografii din alt apartament. De regulă îți dă adresa exactă când ajungi, știu multe astfel de cazuri. @Anais31 bine ai venit în orașul marilor iubiri. Să ai parte de o vizită cât mai plăcută și cu multe satisfacții! 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat Martie 8 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Martie 8 59 minutes ago, Anais31 said: Bună! Revin sa aduc la cunoștință faptul ca mi se cere sa vin la party destul de des... Sunt doar 2 zile la voi...iar eu nu fac party cu droguri băutură...e ceva ce pe mine nu ma caracterizează( pentru nici o suma ) Va puuup🥰 Semanam :)) Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat Martie 8 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Martie 8 1 hour ago, Anais31 said: Dragilor va mulțumesc pentru prezenta , niște oameni minunați toți, mulțumesc și pentru cadouri și pentru vorbe frumoase apreciez! Locurile pe mâine au fost ocupate toate îmi cer scuze celorlalte persoane pe care nu am avut când sa I programez...poate după ce mi rezolv problemele pe duminica luni mai revin la voi 2 3 zilisoare , voi anunța aici🥰 Foarte frumos dar unde sunt recenziile? :)) 2 Link spre comentariu
Lowy. Reputație: 216 Postat Martie 8 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Martie 8 Acum 10 minute, lucianpbt a spus: Foarte frumos dar unde sunt recenziile? :)) Ce treaba are ea cu recenziile?🤦♂️ 1 1 1 Link spre comentariu
max.ce.te. Reputație: 1340 Postat Martie 8 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Partajează Postat Martie 8 Acum 4 minute, lucianpbt a spus: Foarte frumos dar unde sunt recenziile? :)) Luciane ... nu mai fă glume şcolăreşti ... ca superi fata si nu mai vine... Am mai glumit eu cu o ... "iubită" de.a ta la 800/h ... si mi.a postat agenda ei cu 2 clienti/50min... "bandă de lux". Macar Anais a aratat ca are minim 15 min intre programari. Noapte bună. 1 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat Martie 8 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Martie 8 6 minutes ago, max.ce.te. said: Luciane ... nu mai fă glume şcolăreşti ... ca superi fata si nu mai vine... Am mai glumit eu cu o ... "iubită" de.a ta la 800/h ... si mi.a postat agenda ei cu 2 clienti/50min... "bandă de lux". Macar Anais a aratat ca are minim 15 min intre programari. Noapte bună. Ma refeream la colegii nostri sa dea si ei o recenzie. Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat Martie 8 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Martie 8 Eu tin cu Anais sa stii. Si eu astept sa o intalnesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum