Sari la conținut

Indisponibila

Vizitator

Postări Recomandate

Reputație: 1370
  • Oras:Iasi
Just now, Anais31 said:

Unii din cei care au venit azi ma stiu de când lucra m pe publi...dacă au venit iar înseamnă ca s au simțit bine , recenzii poate voi primi de la oamenii care azi m au vizitat pentru prima data ...sau mâine de la tine 🥰

Ok. Imi cer scuze daca am parut nesimtit dar nu asta a fost intentia. Multumesc. E usor pe internet sa imi mai scape niste cuvinte.

Link spre comentariu
  • Vizitator a schimbat titlul în ❤️Anais❤️0740503288
6 hours ago, Anais31 said:

@lucianpbt scrie mi te rog în privat , te am pierdut e mult spam🤣🤣🤷‍♀️

Buna Anais. Am revenit cu recenzie asa cum am zis. 

PRO: Programare pe wp, foarte prietenoasa, confirmare cu 30 min inainte. Am ajuns mai devreme cu 10 minute, m-a primit. Locatie la IL PRIMO, garsoniera ok (acelasi bloc unde a mai lucrat si Anisia), la baie este tot ce trebuie, am vorbit, m-a servit cu dulce, suc si inainte si dupa, a fost foarte draguta. NP ok, am schimbat 3 pozitii, accepta pozitii cu mici exceptii (de ex nu prea poate sa faca oral stand capra), FK-ul foarte bun, mi-a dat impresia ca ii place, nu sunt sigur (era si mai bine fara piercing, se simte). Sanii foarte faini, este slim, priveliste frumoasa stand capra. Nu am fost grabit, per total a fost bine.

CONTRA: ON a fost ok dar il face si cu mana concomitent, as prefera preponderent doar cu gura. In timpul sexului e putin serioasa pentru gustul meu, e prezenta acolo, ne sarutam, o imbratisez, saruta si ea inapoi pe corp, dar nu se uita la fata clientului, poate data viitoare va fi mai bine. Un GFE de 7-8 as zice (in timpul sexului). Oboseste repejor in anumite pozitii. Pozele putin inselatoare, nu era machiata ca in poze sau foarte putin.

De vizitat/revenit? Da.

Te pup Anais si te mai asteptam. Poate data viitoare poti sta mai mult de 2 zile. Succes in continuare!

• Minus 1
Link spre comentariu
25 minutes ago, Anais31 said:

Bună dragilor 

Am prelungit perioada de rămas în iasi de luni pana pana miercuri  ( 11-13 martie) 

Programările pe wapp cu confirmare la 30 de min 

Și va rog sa specificați timpul în care va pot răspunde pentru a nu creea neplaceri🥰

Ne bucuram!

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 26646

Bună seara/ Bună dimineața!

Mă apuc să scriu, dar nu știu când voi termina, scriu printre picățele, cu picățele în ton cu vremea de afară. Nu știu ce, cum și cât și-a lăsat amprenta vremea de azi asupra stării mele sau chiar a ei. Am întâlnit un pui de ghiocel gingaș, firav și mai ales sfios, subțirel  ca un fir de borangic, atât la propriu cât și la figurat. Ați ghicit, da, după ușă mă aștepta un pui de femeie, subțirică la mijloc, cu linii și curbe frumoase și ingenios trasate, dacă ar fi să citez unul dintre colegi, cu o pereche de sâni foarte frumoși, buze ispititoare, păcat că nu le-am simțit direct cu alte mele sau indirect pe corp, cu un ten curat, cu ochii ca două mărgele, pe care i-aș fi dorit mai jucăuși și ispititori, un "tot"  de nota ZECE. O atitudine față de client de zece, politicoasă și respectoasă, implicată în actul sexual dar fără GFE. Intenționam să scriu într-un "P.S." la final, dar cred că-i mai bine să lămuresc încă de la început câteva aspecte: nu mă programez folosind ID -ul de pe forum, mai tot timpul las impresia că nu știu mare lucru despre forum, nu doresc ca fata să se simtă cumva obligată ca să se comporte altfel de cum se comportă cu majoritatea vizitatorilor, iar în recenzii să fiți convinși, atât fetele cât și băieții, că scriu exact despre ceea ce mi s-a oferit fără a omite sau adauga ceva. Acestea fiind spuse să continuăm cu strigarea catalogului:

PROGRAMARE: 10 Ușoară, am avut baftă fiindcă în clipa în care am dorit să-i scriu pe WhatsApp era deja conectată. Din câteva schimburi de mesaje am găsit ora potrivită pentru amândoi.

LOCAȚIA: 9,50 Locație cunoscută, ușor de găsit, se găsesc și locuri de parcare. Curată, potrivită pentru "activități", am scăzut pentru un aspect pe care am uitat să il spun, nu-l spun aici.

ASPECTUL FIZIC: 10, am argumentat încă de la început.

ATITUDINEA: 10, Deasemenea,am specificat mai sus.

ORAL/p/n: între 8,50 și 9,00, în funcție de igienă și preferințe, susținut dar prea monoton, potrivit de adânc, fără artificii, atenție firavă acordată zonelor învecinate, mai e mult loc de mai bine.

NORMAL/p: între 8,00 și 9,00  Acceptă diferite poziții, dar..... am să detaliez la următorul punct.

GFE: cu mare părere de rău nu pot da mai mult de 7. Acum să mă explic atât pentru normal cât și pentru partea de GFE, atenție doar din punctul meu de vedere. De la început țin să precizez că nu am avut timpul necesar să mă informez, să citesc ce s-a scris în alte orașe, am citit doar recenzia colegului @lucianpbt. N-am fost și nu sunt supărat pe @Anais31 fiindcă nu am avut așteptări mai mari decât mi-a oferit. Din ce-am citit pe rânduri și printre rândurile scrise de Lucian știam la ce să mă aștept. Ce-i lipsește colegei Anais? Dacă e să fac o comparație cu o masă copioasă e ca și când ai servi mai multe feluri de mâncare din care să lipsească "explozia de culori și arome", sarea și condimentele, vinul și desertul. Feluri de mâncare pregătite corect, dar fără gust. În cazul de față lipsesc condimentele, unele cu desăvârșire. Contractul vizual, foarte prezent înainte și după activitatea dintre cearșafuri, lipsește cu desăvârșire atât la oral cât și la normal. Lipsește deasemenea preludiul, o îmbrățișare, două, firave, fără mângâieri, săruturi corporale, fără atingerea unora dintre zonele erogene. Poate dacă aș fi cerut FK l-ar fi oferit, dar cu siguranță ar fi fost forțat. Au fost cazuri în care am oferit notă mare pentru GFE chiar dacă lipsea FK-ul, deoarece ceea ce primeam compensa lipsa lui.

CONCLUZII: 

1) Anais merită vizitată, măcar o dată. De ce?

Fiindcă are un corp frumos, din acest motiv am vizitat-o și eu, îi cunoșteam plusurile și minusurile dar n-a contat. Are o atitudine foarte bună față de client. Pe forum sunt colegi pentru care aspectul fizic este hotărâtor, deci găsesc la ea ceea ce doresc. Sunt colegi care sunt mai puțin pretențioși la oral sau pe care nu-i interesează GFE-ul, dar care vor fi foarte mulțumiți cu serviciile oferite de Anais.

2) După prima vizită la ea, eu am plecat mulțumit fiindcă am primit cam ce mă așteptam. Pentru o a două vizită voi merge numai dacă mă va asigura că voi beneficia de un GFE corespunzător. Știu că sunt destul de pretențios din acest punct de vedere, dar eu de regulă merg la fete pentru o doză consistentă de "aspirina săracului" care să producă în corpul meu cele trei substanțe care să-mi acopere nevoile mele.

PS: Înainte de plecare i-am spus ID-ul de pe forum.

Să aveți spor în toate și la toate!

• Like 1
  • Minus 1

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
9 hours ago, baron58 said:

nu mă programez folosind ID -ul de pe forum, mai tot timpul las impresia că nu știu mare lucru despre forum, nu doresc ca fata să se simtă cumva obligată ca să se comporte altfel de cum se comportă cu majoritatea vizitatorilor

Inteleg. Ca sa fie o recenzie corecta, sa fie fair play si pentru ceilalti colegi. Asa ar trebui sa facem toti.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...