Sari la conținut

🦋 Natalia 🦋 0721392198

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat

Bună dragilor ! ❤

Numele meu este Natalia am 22 de anișori sunt o roșcată drăguță cu ochii verzi .Am 1.65 înălțime și am 53 kg.😊 

Sunt o fire tandră, foarte comunicativa și cu foarte mult bun simt. 😊

Activez pentru prima data pe acest site și sper sa ne înțelegem cât bine.🤗

Locație: Str. Dropiei (mai multe detalii pe wapp).

🦋Servicii :🦋

- Sex oral protejat/neprotejat în funcție de igiena,

-Sex normal protejat;

- Sex în diferite poziții;

- Masaj de relaxare;

- 69;

- Uro activ +50 lei 

- Finalizare orală ( în funcție de igiena)+50 lei

-Finalizare facială (în funcție de igiena)+50 lei

- France Kiss (în funcție de igiena ) + 50 lei 

🦋 Preț: 🦋

- 30 de minute (o finalizare) - 150 lei 

- 60 de minute ( 2 finalizări) - 300 lei 

Lucrez si pe programari daca doriți îmi puteți scrie pe Whatsapp la nr din titlu.😊

Va pup și abea aștept sa ne cunoaștem și sa avem întâlniri reușite. 🤩

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bun venit .Tu trebuie să fii colega Rebecai și a Gabrielei 🌟🍀💜

• Oras:Timisoara
Postat

Am fost atras de poze asa ca am vizitat-o mai devreme. Corp frumos, pentru amatorii de slim (cicatrice pe abdomen dar nu m-a deranjat), sani mici si fermi, la fatza nici urata nici frumoasa. Meserie stia. Pacat ca e pe graba.

Am luat o ora si nu stia cum sa ne apucam mai repede de al doilea numar ca sa plec. I-am zis sa stea putin sa ne relaxam dar nu era genul, vorbea mult si degeaba, genul deranjata de liniste. Nu recomand pentru cei la care le plac vizite mai lungi sa se relaxeze intre numere, doar pt un numar gen descarcat si plecat.

Ca si locatie, apartament destul de inghesuit pe care il impartea cu 2 colege, camera de actiune mica. Dificultati de sincronizare sa nu se vada clientii intre ei, in caz ca aveti rabdare de chestii de genu, eu nu prea mai am.

• Like 2
  • Confuz 1
Postat
  La 09.03.2024 la 15:55, __alex__ a spus:

Am fost atras de poze asa ca am vizitat-o mai devreme. Corp frumos, pentru amatorii de slim (cicatrice pe abdomen dar nu m-a deranjat), sani mici si fermi, la fatza nici urata nici frumoasa. Meserie stia. Pacat ca e pe graba.

Am luat o ora si nu stia cum sa ne apucam mai repede de al doilea numar ca sa plec. I-am zis sa stea putin sa ne relaxam dar nu era genul, vorbea mult si degeaba, genul deranjata de liniste. Nu recomand pentru cei la care le plac vizite mai lungi sa se relaxeze intre numere, doar pt un numar gen descarcat si plecat.

Ca si locatie, apartament destul de inghesuit pe care il impartea cu 2 colege, camera de actiune mica. Dificultati de sincronizare sa nu se vada clientii intre ei, in caz ca aveti rabdare de chestii de genu, eu nu prea mai am.

Extinde  

Mulțumesc frumos pentru vizita , deodată ce ai luat o ora nu aveam de ce sa ma grăbesc dragule...în fine 😏

Ne mutam curând,  nu asta era apartamentul inițial.  

Te pup imi cer scuze ca nu am fost chiar pe placul tău... o zi minunata! 

• Minus 1
Postat

Draga Natalia, 

Dacă omul alege 1h, o face pt că nu vrea să îl grăbești. 

Dar cum 90% sunteți pe făcut bani și schimbat rapid bărbații, normal că nu se simte omul bine, se frustrează și nu i se scoală sau nu i se mai dă la tine... 

Fiți mai mult pe calitate, nu pe cantitate!

Spor la muncă! Pt că se vede ca doar asta e fără plăcere. 

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

Buna dimineața dragilor 😊 , astăzi sunt disponibila pana la ora 22:00 , va pup și va aștept 😊😘🥰

IMG-20240306-WA0035.jpg

IMG-20240306-WA0034.jpg

• Inimioara 2

Postat

Am vazut ca a comentat un coleg ca este camera mica, eu nu sunt genul care merge sa joace volei la fete in camera, deci nu ma intereseaza cat de spatioasa este camera daca au loc 2 persoane si este curat e perfect

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...