Sari la conținut

Roșcată 0748278247

Postări Recomandate

• Oras:Arad

Buna  ziua  tuturor  azi  am  fost  din  nou  la  ea  .  Aceeasi  locatiie  ,  am  avut  parte  de  FK ,  si  ON  cu  finalizare  orala  (  CIM  )  Am  fost  foarte  multumit  de  ea   si  am  sa  mai  trec  pe  la  ea  ,  Are  servicii  foarte  bune

• Like 5
Link spre comentariu

Am vizitat și eu această fată. Ce pot spune,  bate la fund multe dive de aici. Nu e o frumusețe dar nici urâtă, e o femeie normală. Fk pe tot parcursul acțiunii, un om mai soft cu atenție peste tot și-o finalizare orală foarte bună. Normal n-am incercat, nici n-am vrut. 150 Ron toată acțiunea, meritați zic eu. Atitudine foarte ok, e de revenit.

• Like 7
Link spre comentariu

Nu prea o ajuta fatza si nici fizicul .. daca nu esti foarte excitat exista sansa de a face cale intoarsa.

In caz ca ramai te intreaba totusi daca te poate saruta, te suge bine, se fute bine si nu are atitudine penala iar ca bonus mai ii si o finalizare in gurita .. totul la 150 lei.

Si totusi cand te gandesti ca mai plusezi cu 50 lei si poti sa futi o femeie ca si Elisa sau Ema atunci realizezi ce fututa ii lumea asta… sau ii minunata tocmai ca mai plusezi doar cu 50 lei ? 

• Like 4
Link spre comentariu
Acum 19 ore, shadow0123 a spus:

Nu prea o ajuta fatza si nici fizicul .. daca nu esti foarte excitat exista sansa de a face cale intoarsa.

In caz ca ramai te intreaba totusi daca te poate saruta, te suge bine, se fute bine si nu are atitudine penala iar ca bonus mai ii si o finalizare in gurita .. totul la 150 lei.

Si totusi cand te gandesti ca mai plusezi cu 50 lei si poti sa futi o femeie ca si Elisa sau Ema atunci realizezi ce fututa ii lumea asta… sau ii minunata tocmai ca mai plusezi doar cu 50 lei ? 

Mare dreptate ai !

Link spre comentariu
Acum 20 ore, shadow0123 a spus:

Așa nașpa îi la față și la fizic, eu aș fi vrut să trec pe la ea? 

Link spre comentariu
Acum 53 minute, criss73 a spus:

Așa nașpa îi la față și la fizic, eu aș fi vrut să trec pe la ea? 

Nu ii acum foarte urata .. nu pot s’o jignesc chiar asa .. dar la prima vedere nu este asa excitanta.

Eu zic ca ai alte optiuni mult mai bune.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad
Acum 2 minute, shadow0123 a spus:

Nu ii acum foarte urata .. nu pot s’o jignesc chiar asa .. dar la prima vedere nu este asa excitanta.

Eu zic ca ai alte optiuni mult mai bune.

Fiecare are farmecul ei, nu putem generaliza.

O vizita merita sa faci o părere 😀

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 40 minute, unsuflet a spus:

Eu am vizitat-o, comportamentul ei compensează orice defect fizic. Sărută de numa numa😅. Merită o vizită.

No lasă că nici noi nu suntem feți frumoși, da îi o treabă bună că îți înoadă limba🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 7442
1 oră în urmă, shadow0123 a spus:

Numai pe acolo nu am mai fost sa fut :))) .. stateam asa si ma gandeam pe unde umbla si @unsuflet .. ii peste tot :))

El e suparat pe sfinta p.. ă🙈, o pune peste tot la munca🤦‍♂️😂😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
Reputație: 1842
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Acum 2 ore, shadow0123 a spus:

Numai pe acolo nu am mai fost sa fut :))) .. stateam asa si ma gandeam pe unde umbla si @unsuflet .. ii peste tot :))

Agent imobiliar pot să mă fac liniștit, tot orașul l-am colindat. Acum trec la alte orașe.

Acum 25 minute, GanGan84 a spus:

Mai are anunț?

Poate are alt anunț, nu știu, dar poți incerca pe numărul din titlu.

Link spre comentariu

La 17.04.2024 la 11:22, GanGan84 a spus:

Mulțumesc!

Mă poate ajuta cineva cu o informație despre domnișoara, mai lucrează, eu tot îi scriu pe wathsaap și nici o reacție, are  anunț nou cu alt număr? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...