Sari la conținut

🔥🔥Sibel bruneta top🔥🔥0799381269

Sibel00

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

🔥💋Dragilor începând de mâine voi fi în frumosul vostru oraș🔥💋.Locatia va fi la Lazăr Residence strada Zimbrului

💋💋Bună dragilor mă numesc Sibel sunt nouă pe acest forum!! 
     Acum ca am făcut cunoștință să vă spun cate ceva despre mine!! Am 23 de ani  1,56 înălțime sunt o persoană cu simțul umorului foarte sociabilă și educată!!👅💋🔝

🔥Servicii🔥

❤️‍🔥️sex normal(doar protejat)❤️‍🔥

❤️‍🔥️sex oral protejat/neprotejat(igiena maximă+epilare)

❤️‍🔥69

❤️‍🔥️masaj de relaxare

❤️‍🔥masaj prostata

❤️‍🔥️sărutări pe corp

❤️‍🔥️FK(în funcție de igienă și compatibilitate)

❤️‍🔥️uro(activ) + 50 lei

❤️‍🔥️dominare soft +50 lei

❤️‍🔥️anulingus(pasiv)

❤️‍🔥️cob(finalizare corporală)

❤️‍🔥Fantezii(în limita bunului simț)

❤️‍🔥❤️ Cadoul  200-30min (1finalizare)

350- 60min(2finalizari)

❤️‍🔥️Fac și deplasări-500 de lei(minim 1h)

Nu accept bile sau alte accesorii

Nu fac cim cof anal

🔞Vă aștept în compania mea să petrecem clipe de neuitat🔞

Programarile vor fi făcute pe Whatssap sau telefonic!! De-asemenea am rugămintea ca programările să fie confirmate cu 30min /60min înainte în caz contrar vor fi anulate!

490fa17a-ac79-4bb1-a9ad-1cd26e05512d.jpeg

52c49f7d-f3dc-4f6e-a022-906a21f97a09.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Sibel00 a schimbat titlul în 🔥🔥Sibel bruneta top🔥🔥0799381269
  • Oras:Allover
  • Oras:Allover
Postat
Acum 4 minute, Sibel00 a spus:

Dragilor aș vrea să vin să vă vizitez.Ca și zonă bună ar fi ok River’s Towers?

🔥🔥Sibel bruneta top🔥🔥

Acum nu prea! Încearcă Q Residence, Newton

• Oras:Iasi
Postat
1 oră în urmă, Sibel00 a spus:

🔥🔥Sibel bruneta top🔥🔥

Este ok Rivers Towers chiar daca a fost acel incident.

Pe langa Q Residence si Newton, mai poti cauta apartamente in Hotelul IL Primo: Strada Melodiei nr 18 - 20 sau One Residence: strada Han Tatar nr 16.

• Like 1
  • Oras:🐱 + 🐺 = 🦊
Postat
1 hour ago, Sibel00 said:

🔥🔥Sibel bruneta top🔥🔥

Te asteptam cu bratele deschise. Zonele recomandate de colegii de mai sus sunt foarte ok.

• Oras:Romania
  • Disponibila
  • Oras:Romania
  • Disponibila
Postat

Sibel, esti binevenita!

Rugamintea mea este ca atunci cand te horatasti sa ne vizitezi sa nu uiti costumatia asta 😍😈😍
btw, ti-ai facut un plan pe cand vei veni in Iasi?

Legat de locatii, baietii ti-au oferit cele mai bune recomandati.

Postat

Dragilor în zona Palas ar fi ok?La River Towers am găsit dar sunt în dubii.Planuiesc să ajung mâine 

• Oras:Nord-est
  • Oras:Nord-est
Postat
14 minutes ago, Sibel00 said:

Dragilor în zona Palas ar fi ok?La River Towers am găsit dar sunt în dubii.Planuiesc să ajung mâine 

Q residence, One residence sau Newton 

Postat
Acum 42 minute, Sibel00 a spus:

Zona Palas este ok, aceasta zona este formata din mai multe strazi: strada Profesor Anton Sesan, strada Zimbrului, strada Moldovei, strada Adunati, strada George Emil Palade. Sunt multe blocuri noi cu apartamente in regim hotelier, este aproape de Palas si Iulius Mall. Aceasta zona este o zona mai aglomerata decat cele enumerate mai sus.

Postat

Salut, am vazut forumul, si cred ca domnisoara este aceeasi care ne-a vizitat anul trecut (cel putin asa pot sa sesizez din poza, si din faptuil ca par sa fie aceleasi rame la ochelari), eu personal am fost anul trecut la ea, o prinsesem chiar dupa o seara de club si cam matinal din pacate pentru ea deoarece, imi spunea ca e obosita.                                                                                                                                                                                                                                                                            Locatia: atunci a fost Palas, primit frumos dus curat                                                                                                                                                                                                                      Actiunea: foarte placuta, oral NP, schimbat cateva poziti, pe atunci facea si FK, dar in ziua in care am vizitat-o nu avea cum sa presteze, curata, epilata,  aranajta                                        Per total o experienta placuta.                                                                                                                                                                                                                                                       O sa las si linkul la topicul vechi (sper sa nu incurc, si domnisoara sa fie alta):                                                                                                                                                                Ii doresc in continuare o sedere placuta, si sa aibe parte de zile frumoase in orasul nostru. Spor tuturor!                                                                     

Postat
2 hours ago, Badger12 said:

Salut, am vazut forumul, si cred ca domnisoara este aceeasi care ne-a vizitat anul trecut (cel putin asa pot sa sesizez din poza, si din faptuil ca par sa fie aceleasi rame la ochelari), eu personal am fost anul trecut la ea, o prinsesem chiar dupa o seara de club si cam matinal din pacate pentru ea deoarece, imi spunea ca e obosita.                                                                                                                                                                                                                                                                            Locatia: atunci a fost Palas, primit frumos dus curat                                                                                                                                                                                                                      Actiunea: foarte placuta, oral NP, schimbat cateva poziti, pe atunci facea si FK, dar in ziua in care am vizitat-o nu avea cum sa presteze, curata, epilata,  aranajta                                        Per total o experienta placuta.                                                                                                                                                                                                                                                       O sa las si linkul la topicul vechi (sper sa nu incurc, si domnisoara sa fie alta):                                                                                                                                                                Ii doresc in continuare o sedere placuta, si sa aibe parte de zile frumoase in orasul nostru. Spor tuturor!                                                                     

Asa e. Am recunoscut-o la fata. O asteptam oricum.

Postat

Dragilor din cauza unei probleme nu am putut să ajung în Iași.Dar de mâine voi fi în frumosul vostru oraș

• Like 2
Postat
Acum 4 ore, Alexandru195 a spus:

la dominare soft ce faci ? explica putin te rog, as vrea sa vin la tine 

Facessiting

Footfetish

Footjob

Postat

Dragilor nu am reușit să ajung în Iași din cauza unor probleme.O să anunț când voi fi prezentă

• Like 2
Postat
La 13.03.2024 la 17:06, Sibel00 a spus:

🔥💋Dragilor începând de mâine voi fi în frumosul vostru oraș🔥💋.

💋 Bună dragilor mă numesc Sibel sunt nouă pe acest forum!! 
     Acum ca am făcut cunoștință să vă spun cate ceva despre mine!! Am 23 de ani  1,56 înălțime sunt o persoană cu simțul umorului foarte sociabilă și educată!!👅💋🔝

🔥Servicii🔥

❤️‍🔥️sex normal(doar protejat)❤️‍🔥

❤️‍🔥️sex oral protejat/neprotejat(igiena maximă+epilare)

❤️‍🔥69

❤️‍🔥️masaj de relaxare

❤️‍🔥masaj prostata

❤️‍🔥️sărutări pe corp

❤️‍🔥️FK(în funcție de igienă și compatibilitate)

❤️‍🔥️uro(activ) + 50 lei

❤️‍🔥️dominare soft +50 lei

❤️‍🔥️anulingus(pasiv)

❤️‍🔥️cob(finalizare corporală)

❤️‍🔥Fantezii(în limita bunului simț)

❤️‍🔥❤️ Cadoul  200-30min (1finalizare)

350- 60min(2finalizari)

❤️‍🔥️Fac și deplasări-500 de lei(minim 1h)

Nu accept bile sau alte accesorii

Nu fac cim cof anal

🔞Vă aștept în compania mea să petrecem clipe de neuitat🔞

Programarile vor fi făcute pe Whatssap sau telefonic!! De-asemenea am rugămintea ca programările să fie confirmate cu 30min /60min înainte în caz contrar vor fi anulate!

490fa17a-ac79-4bb1-a9ad-1cd26e05512d.jpeg

52c49f7d-f3dc-4f6e-a022-906a21f97a09.jpeg

2880d770-510d-42fa-af03-72d9ed0f8525.jpeg

• Inimioara 1
Postat

Dragii mei începând de mâine voi fi disponibilă.Incepand cu ora 15:00.Cine dorește să facă din seara asta programare pentru mâine mă poate contacta pe whattap

• Inimioara 1
Postat

Nu mai am locuri disponibile astăzi.Din cauza unei întâlniri a trebuit să anulez anumite programari

• Like 1
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat
Acum 14 ore, Sibel00 a spus:

Nu mai am locuri disponibile astăzi.Din cauza unei întâlniri a trebuit să anulez anumite programari

Bună pt dominare cât costa ai bici?

Postat
Acum 4 ore, catalin28 a spus:

Bună pt dominare cât costa ai bici?

Fac doar dominare soft

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...