Sari la conținut

EmmaLuxury 0738384553

Postări Recomandate

Postat
Acum 17 minute, EmmaLuxury a spus:

Vă aștept cu chef de joacă ♥️😈. Până la ora 23:00♥️

Mno!, in sfirsit intelegem si noi ceva din oferta ta, greu a fost🙈🤦‍♂️🤪

...))) 

• Mersi 1
  • Telefon: 0738384553
  • Oras:Arad
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimi♥️😈 

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 21 ore, Flx01 a spus:

Mno!, in sfirsit intelegem si noi ceva din oferta ta, greu a fost🙈🤦‍♂️🤪

...))) 

Un pic 🤣♥️

• Inimioara 1
Postat

Sa mai fac o recenzie??...

Nu..nu mai fac🤣

Revizitat gagica...mai mulțumit de ea pe vizita ce trece...și da..cred că în momentul de față este preferata mea❤️

@EmmaLuxury îți mulțumesc anticipat pentru următoarele orgasme oferite.. te pup și sper sa rămâi cât mai mult pe la noi 🥰

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 16 ore, Johnn0 a spus:

Sa mai fac o recenzie??...

Nu..nu mai fac🤣

Revizitat gagica...mai mulțumit de ea pe vizita ce trece...și da..cred că în momentul de față este preferata mea❤️

@EmmaLuxury îți mulțumesc anticipat pentru următoarele orgasme oferite.. te pup și sper sa rămâi cât mai mult pe la noi 🥰

♥️💋♥️ 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🥵👅💋

• Inimioara 3
  • Membru Premium
  • Oras:Ar
Postat
Acum 25 minute, EmmaLuxury a spus:

🥵👅💋

IMG_4692.jpeg

Nu e poza cea mai clară, dar eu garantez că e frumoasă fata 😍

De fapt, vizita mea la locale a inceput cu ea săptamăna asta. Am inclus-o printre localnice, desi incă nu e, deoarece isi doreste sa stea mai mult pe la noi. Cu ajutorul nostru va reusi 😁.

Are servicii bune, dar incă este in faza de adaotare la cerintele noastre, poate o mai indrumă cineva. Cum spuneam, e frumoasă la chip si la corp, sâni plini, numai buni de supt, se vede ca a lucrat pe afară, dar este loc și de puțin mai bine. Ca atitudine e calmă, inteleaptă, gazdă bună, gfe ar fi, dar fara fk e greu de notat. 

La sex e bună, docilă, implicată. Eu voi reveni mereu cu drag la ea, parcă avem o chimie specială.

• Like 2
Postat
Acum 10 minute, unsuflet a spus:

De fapt, vizita mea la locale a inceput cu ea săptamăna asta. Am inclus-o printre localnice, desi incă nu e, deoarece isi doreste sa stea mai mult pe la noi. Cu ajutorul nostru va reusi 😁.

Are servicii bune, dar incă este in faza de adaotare la cerintele noastre, poate o mai indrumă cineva. Cum spuneam, e frumoasă la chip si la corp, sâni plini, numai buni de supt, se vede ca a lucrat pe afară, dar este loc și de puțin mai bine. Ca atitudine e calmă, inteleaptă, gazdă bună, gfe ar fi, dar fara fk e greu de notat. 

La sex e bună, docilă, implicată. Eu voi reveni mereu cu drag la ea, parcă avem o chimie specială.

Merg pe mâna ta 🙈💪!

• Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, Semakaone a spus:

Merg pe mâna ta 🙈💪!

Du-te linistit, dar daca ii faci oral, nu băga limba prea adânc, nu ii place😁. Scârbavnicul mădular poti sa il bagi cât de adânc vrei tu🤣, dar finuț.

• Haha 1
Postat
Acum 2 minute, unsuflet a spus:

Du-te linistit, dar daca ii faci oral, nu băga limba prea adânc, nu ii place😁. Scârbavnicul mădular poti sa il bagi cât de adânc vrei tu🤣, dar finuț.

Noo bun 🤣 scot limba cat e permis 😁.

Melcul îl bag de jumătate sa nu deranjeze 😂💪

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 15 ore, unsuflet a spus:

@unsuflet sper să te fac din ce în ce mai fericit ♥️. Te pupacesc tare, tare💋🤗💋

• Inimioara 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 9 minute, mrwick a spus:

@EmmaLuxury pe mine dacă vin la tine mă faci fericit😜😅

Sau doar pe șogoru @unsuflet îl faci fericit.

Daca vrei vin cu tine, sa văd dacă te face mai fericit decât pe mine sau nu 🤣🤣🤣. Oricum sânii aia merita dezmierdați.

• Haha 1
Postat
Acum 2 minute, unsuflet a spus:

Daca vrei vin cu tine, sa văd dacă te face mai fericit decât pe mine sau nu 🤣🤣🤣. Oricum sânii aia merita dezmierdați.

Poți să vi dar te ținem în leaving🤣, nu te bag în cameră cu mine pentru că nu îmi place să se uite un cetățean la mine cum dau din buci😂😂.

• Haha 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 24 minute, mrwick a spus:

Poți să vi dar te ținem în leaving🤣, nu te bag în cameră cu mine pentru că nu îmi place să se uite un cetățean la mine cum dau din buci😂😂.

El nu ar merge ca si cetatean, ar merge ca si frate de "suferinta" !!!😊

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 4 ore, mrwick a spus:

Te rog, eu nu vin in calitate de cetățean ci de observator neutru. Scriu și recenzia de după dacă e cazul😁😆.

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 19 ore, mrwick a spus:

@EmmaLuxury pe mine dacă vin la tine mă faci fericit😜😅

Sau doar pe șogoru @unsuflet îl faci fericit.

@mrwick eu pot aduce atâta faricire🤗… hai să te convingi😈♥️

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🍑♥️

• Like 1
  • Inimioara 5
Postat
Acum 59 minute, unsuflet a spus:

A fost cineva la threesome cu @EmmaLuxury si @ElisaXOX? Pare intrresantă oferta, mai ales că e singura pe Arad 🤣🤣🤣.

Sa vezi că mai făcut curios 🙈😂.! Eu doar la una am vrut 🙈 și nu am reușit 😂👍

Postat

Salutari,

Am trecut astă seara pe la Emma. Programare facuta pe wapp si respectata. Am avut la Emma si o cerinta vestimentara pe care cu buna vointa a acceptat o. Nu era o cerinta mare dar atitudinea ei a fost foarte buna.

Ajuns la Emma m a asteptat cu sanii goi. Sanii plini, forma frumoasa.

Foarte ca lumea m a intrebat ce servicii vreau, am lasat cadoul si m am dus la dus.

Dupa dus m am intins in pat si a inceput cu un OP, a fost bun am simtit o ca e pro client. 8/10

M a intrebat cand vreau sa schimbam, am schimbat la NP, cu ea peste mine unde am putit sa sug si sanii. Din nou atitudine pro client 8/10. Voiam sa schimbam dar pana sa schimbam am si cedat.

Emma s a oferit sa ma ajute cu treaba de incheiere (scoaterea prezervativului)

Despre Emma, e frumoasa, sta bine pe corp este fit, sanii frumosi, fundul nu e mare dar nici mic, e mediu. Foarte comunicativa, nu m am simtit grabit, dar nici eu nu sunt genul sa o lalai. 

succes.

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 13 ore, GhostInWire a spus:

Salutari,

Am trecut astă seara pe la Emma. Programare facuta pe wapp si respectata. Am avut la Emma si o cerinta vestimentara pe care cu buna vointa a acceptat o. Nu era o cerinta mare dar atitudinea ei a fost foarte buna.

Ajuns la Emma m a asteptat cu sanii goi. Sanii plini, forma frumoasa.

Foarte ca lumea m a intrebat ce servicii vreau, am lasat cadoul si m am dus la dus.

Dupa dus m am intins in pat si a inceput cu un OP, a fost bun am simtit o ca e pro client. 8/10

M a intrebat cand vreau sa schimbam, am schimbat la NP, cu ea peste mine unde am putit sa sug si sanii. Din nou atitudine pro client 8/10. Voiam sa schimbam dar pana sa schimbam am si cedat.

Emma s a oferit sa ma ajute cu treaba de incheiere (scoaterea prezervativului)

Despre Emma, e frumoasa, sta bine pe corp este fit, sanii frumosi, fundul nu e mare dar nici mic, e mediu. Foarte comunicativa, nu m am simtit grabit, dar nici eu nu sunt genul sa o lalai. 

succes.

Mersi♥️ te mai aștept🤗

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Bună ziua again ,

După ce am terminat dușul de final la  Elisa atunci s-a trezit și Emma , și tare am vrut să încerc și cu ea să mă iubesc , așa ca după ce mi-am mai terminat și treburi m-am întors 🙈😈

Ma întâmpinat cu zâmbetul pe buze și puțin mirată ca trecuse puțin timp de când am plecat de la colega ei , dar am o perioadă din aia de mă pot înscrie la Maraton :feet aș iubi non-stop. Doar să mă simt cu cucul la căldurică.

Aranjata , cu o ținuta provocatoare . Drăguță la față, privire pătrunzătoare și un zâmbet plăcut . Sânii siliconați , plăcut la atingere . 
Primit o apă și un prosop curat , după duș m-am întors în cameră și a început răsfățul .

Actiunea a fost plăcută , m-am simțit bine sa implicat , nu am ce comenta și-a dat interesul și a ieșit o întâlnire bună . Nu a fost grabă , in schimb caldura de afară și-a cam spus cuvântul și parcă s-a transformat în saună dormitorul după acțiune 🤪

Cadoul 250/fin durata dtd 30min+ 

• Like 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 11 minute, axelov90 a spus:

Bună ziua again ,

După ce am terminat dușul de final la  Elisa atunci s-a trezit și Emma , și tare am vrut să încerc și cu ea să mă iubesc , așa ca după ce mi-am mai terminat și treburi m-am întors 🙈😈

Ma întâmpinat cu zâmbetul pe buze și puțin mirată ca trecuse puțin timp de când am plecat de la colega ei , dar am o perioadă din aia de mă pot înscrie la Maraton :feet aș iubi non-stop. Doar să mă simt cu cucul la căldurică.

Aranjata , cu o ținuta provocatoare . Drăguță la față, privire pătrunzătoare și un zâmbet plăcut . Sânii siliconați , plăcut la atingere . 
Primit o apă și un prosop curat , după duș m-am întors în cameră și a început răsfățul .

Actiunea a fost plăcută , m-am simțit bine sa implicat , nu am ce comenta și-a dat interesul și a ieșit o întâlnire bună . Nu a fost grabă , in schimb caldura de afară și-a cam spus cuvântul și parcă s-a transformat în saună dormitorul după acțiune 🤪

Cadoul 250/fin durata dtd 30min+ 

A fost plăcerea mea să te cunosc ♥️ te mai aștept 💋

• Inimioara 1

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Nu am fost la ea, din pacate nu ne-am potrivit la program dar conversatia a fost civilizata. Cu siguranta voi mai incerca cu urmatoarea ocazie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...