Sari la conținut

Stie cineva ceva de ea? 0732838190

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut, Am intalnit-o pe domnisoara undeva in luna august 2013. Imi amintesc ca nu avea postari in AT. Era un alt site romanesc, nu mai stiu exact care. Am riscat (si nu degeaba), pt ca nu am mai intalnit un gfe asa de ridicat. S-a recomandat Cristina, laboratorul era aproape vizavi de antena1, stradal. De atunci am mai incercat de cateva ori sa dau de ea, nu mai apare pe nicaieri. Imi spunea ca deja s-a obisnuit cu modul asta de viata(vezi bani frumosi), deci nu cred sa se fi retras. Atasez o poza facuta cu permisiunea ei, cu telefonul. Imi pare rau ca nu am facut mai multe. Daca stie cineva ceva as fi maxim recunoscator. Dau o bere virtuala :)

multumesc!

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Nu cred ca ai permisiunea sa si publici poza cu fata eu

• Membru Premium
Postat

Am incercat eu acum la tel : numarul format nu este valabil . Prin urmare nu cred ca avem alte indicii sa dam de ea .

Postat

Citez ce mi-a spus atunci: "poti sa-mi faci poza, oricum nu ma stie nimeni pe aici". Nu e nascuta in Bucuresti. Asta se pune ca permisiune, d-soara/d-na Cassy?

Postat

Forumul e accesibil din cate stiu eu din toata lumea, nu doar din Bucuresti... ti-ar placea ca cineva sa publice poza cu fata ta pe net fara sa te intrebe? Acordul ei a fost ca sa-i faci poza, nu si pentru publicare.

Insa ai o alta varianta.. sa iei legatura cu baietii vechi in ale mersului la fete si sa discuti undeva in privat detaliile, asa nu ramane urmele pozei pe internet

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...