benzema09 Reputație: 4086 Postat Mai 18, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Mai 18, 2021 Acum 9 minute, carpe_diem a spus: Eu inca astept topul tau! Credeam ca pui deja in aplicare!😁 Completez si eu daca e nevoie! Topul meu îl știe toată lumea, Lia, Ema, Noemi, Cristina am revenit, mai nou imi place si roxana, și din cele plecate Roxana kma și Raluca vip. Ordinea e întâmplătoare. 3 1
ssimeon Reputație: 403 Postat Mai 18, 2021 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Mai 18, 2021 Acum 10 ore, benzema09 a spus: Fiecare are propriul top, dar topurile diferă de la un utilizator la altul. Cu ocazia asta mai arunci o privire și la topul colegului poate îți face cu ochiul cineva. "Ce uiti in Top, ce te uiti in Top!!?/ Ce te uiti in Topul meu?/ Ce tu nu ai Top, ce tu nu ai Top/ Ceee???? Tu nu ai Topu' tau!?!?" (Nu de TopRemat ziceam....) Penisss Topulake 1 1
benzema09 Reputație: 4086 Postat Mai 18, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Mai 18, 2021 Acum 5 minute, nicieu a spus: @benzema09, daca tot vrei sa faci topul tau, deschide alt topic! asta lasa-l pentru propuneri! Oricum nu contează propunerile noastre, am postat aici că oricum era topicul mort. 2
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3073 Postat Mai 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Mai 18, 2021 Acum 4 minute, benzema09 a spus: Topul meu îl știe toată lumea, Lia, Ema, Noemi, Cristina am revenit, mai nou imi place si roxana, și din cele plecate Roxana kma și Raluca vip. Ordinea e întâmplătoare. Eu eram sigur ca avem aceleasi afinitati, de aia am zis ca voi completa daca va fi nevoie. Mai putin Cristina pe care n-o cunosc, dar daca e in top, cine stie...😁 2 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 18, 2021 Postat Mai 18, 2021 Acum 5 minute, benzema09 a spus: Topul meu îl știe toată lumea, Lia, Ema, Noemi, Cristina am revenit, mai nou imi place si roxana, și din cele plecate Roxana kma și Raluca vip. Ordinea e întâmplătoare. din topul tau o scot pe roxana (nu kma) si raman restul... as mai adauga-o si pe Lorena Summerland si Andreeagfe, plus Crissu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3073 Postat Mai 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Mai 18, 2021 Chiar acum, nicieu a spus: din topul tau o scot pe roxana (nu kma) si raman restul... as mai adauga-o si pe Lorena Summerland si Andreeagfe, plus Crissu Pai ele nu-s din Cta! Ce top facem noi aici?🤣 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
benzema09 Reputație: 4086 Postat Mai 18, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Mai 18, 2021 Am uitat de Lorena a lu Summerland😄 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 18, 2021 Postat Mai 18, 2021 Acum 4 minute, carpe_diem a spus: Pai ele nu-s din Cta! Ce top facem noi aici?🤣 benzema a zis si de cele plecate! si eu am adaugat ce imi place mie, adica unde m-as mai duce daca/ cand se vor intoarce!
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3073 Postat Mai 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Mai 18, 2021 Acum 3 minute, nicieu a spus: benzema a zis si de cele plecate! si eu am adaugat ce imi place mie, adica unde m-as mai duce daca/ cand se vor intoarce! Pai daca e asa, paleta se largeste considerabil😁 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 18, 2021 Postat Mai 18, 2021 Acum 18 minute, carpe_diem a spus: Pai daca e asa, paleta se largeste considerabil😁 pai eu asta inteleg prin top personal... ce, la topul nostru oficial, nu avem randunici care ba pleaca, ba vin? avem! eu de ce nu as avea in topul meu!?
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3073 Postat Mai 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Mai 18, 2021 Acum 4 minute, nicieu a spus: pai eu asta inteleg prin top personal... ce la topul noustru oficial, nu avem randunici care ba pleaca, ba vin? avem! eu de ce nu as avea in topul meu!? Atunci mai adaug si eu in topul meu pe Beatrice dream.girl, sorraya si larisssa. Ordinea nu e intamplatoare🤣 1 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 18, 2021 Postat Mai 18, 2021 Chiar acum, carpe_diem a spus: Atunci mai adaug si eu in topul meu pe Beatrice dream.girl, sorraya si larisssa. Ordinea nu e intamplatoare🤣 pe dreamgirl, as fi vrut sa o bag si eu la topul meu, chiar am avut programare la ea, dar a fugit de carantina in noiembrie, ca venise cu treaba si lua si cativa clienti! p.s, era sa uit de nimenieu, dar ea este doar cu masajul... dar cand vreau doar masaj la superlativ, voi merge doar la ea!
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4415 Postat Mai 26, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Mai 26, 2021 La 18.05.2021 la 22:00, nicieu a spus: p.s, era sa uit de nimenieu, dar ea este doar cu masajul... dar cand vreau doar masaj la superlativ, voi merge doar la ea! Frectie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum