coryna69 Reputație: 299 Postat Martie 29 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Martie 29 Neața scumpilor libera la programări, ultima zii în orașul vostru de la 11:00-21:00 pupiceii😘💚
coryna69 Reputație: 299 Postat Martie 29 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Martie 29 ❌❌❌INDISPONIBILA ❌❌❌ va mulțumesc celor care mi-ați făcut o vizita și am petrecut un moment împreună a-ți fost minunați, poate o sa mai revin în orașul vostru....va pup😘💚
coryna69 Reputație: 299 Postat Aprilie 18 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Aprilie 18 Bună seara frumosilor de mâine o sa fiu disponibila în orașul vostru în aceeași locație cu profesoara lory va aștept la programări pupiceii 2
coryna69 Reputație: 299 Postat Aprilie 19 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Aprilie 19 Bună bună libera la programări pupici😘😘 3
robert1997 Reputație: 8 Postat Iulie 23 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Iulie 23 Holla,pe la noi pe când?😘 1
andrey989 Reputație: 2 Postat Iulie 26 Oras:Tecuci Oras:Tecuci Postat Iulie 26 O vizită la noi pe când?😁😁
coryna69 Reputație: 299 Postat Octombrie 28 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Octombrie 28 Bună dragilor începând de mâine după ora 13:00 o sa fiu disponibila în orașul vostru pentru câteva zile, locația o sa fie pe b-dul unirii( mai multe detalii legate de locație maine), apartamentul o sa fie unul modest( altceva nu am gasit) se găsește destul de greu locație... am anunțat asta pentru ca mai exista persoane cărora nu le place și sa nu se deranjeze degeaba, programările o sa fie doar pe WhatsApp pentru ca îmi e mai ușor sa țin cont de ele și la apeluri răspund mai greu iar dacă sunt ocupata nu răspund deloc și după eu nu sun inapoi! Va pup😘😘 4
coryna69 Reputație: 299 Postat Octombrie 28 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Octombrie 28 Bună seara dragilor, am luat putina teapa cu locația ca nu mi se mai oferă apartamentul modest despre care am vorbit ci o sa îmi ofere altul și mai grav de modest care este în apropierea gării, nu cunosc orașul, nu știu cât de ok este zona,apartamentul este jalnic a spus ca o sa stau doar o zi acolo și după o sa îmi ofere altul care este foarte ok iar acum sincer nici nu știu ce sa fac...
Insider31 Reputație: 23 Postat Octombrie 28 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 28 Acum 53 minute, coryna69 a spus: Bună seara dragilor, am luat putina teapa cu locația ca nu mi se mai oferă apartamentul modest despre care am vorbit ci o sa îmi ofere altul și mai grav de modest care este în apropierea gării, nu cunosc orașul, nu știu cât de ok este zona,apartamentul este jalnic a spus ca o sa stau doar o zi acolo și după o sa îmi ofere altul care este foarte ok iar acum sincer nici nu știu ce sa fac... Te vizitam și la gara nu e problema
andrey989 Reputație: 2 Postat Octombrie 29 Oras:Tecuci Oras:Tecuci Postat Octombrie 29 Acum 10 ore, coryna69 a spus: Bună seara dragilor, am luat putina teapa cu locația ca nu mi se mai oferă apartamentul modest despre care am vorbit ci o sa îmi ofere altul și mai grav de modest care este în apropierea gării, nu cunosc orașul, nu știu cât de ok este zona,apartamentul este jalnic a spus ca o sa stau doar o zi acolo și după o sa îmi ofere altul care este foarte ok iar acum sincer nici nu știu ce sa fac... Venim noi și acolo 😁😁
AvionCuNume Reputație: 79 Postat Octombrie 29 Oras:Oriunde cu placere Oras:Oriunde cu placere Postat Octombrie 29 Acum 12 ore, coryna69 a spus: Bună seara dragilor, am luat putina teapa cu locația ca nu mi se mai oferă apartamentul modest despre care am vorbit ci o sa îmi ofere altul și mai grav de modest care este în apropierea gării, nu cunosc orașul, nu știu cât de ok este zona,apartamentul este jalnic a spus ca o sa stau doar o zi acolo și după o sa îmi ofere altul care este foarte ok iar acum sincer nici nu știu ce sa fac... Salutari, nu veni in ziua aia, sa iti ofere direct intr-o zona mai ok. La gara o sa ai mai putini clienti ca majoritatea nu au experiente olacute cu fete care vin acolo, stau o zi doua si pleaca rapid dupa ce au tras ceva tepe. Daca te duci in zona aia multi vor crede ca nu esti asa serioasa, eu unul am avut numai experiente neplacute in zona aia.
coryna69 Reputație: 299 Postat Octombrie 29 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Octombrie 29 Acum 2 ore, AvionCuNume a spus: Salutari, nu veni in ziua aia, sa iti ofere direct intr-o zona mai ok. La gara o sa ai mai putini clienti ca majoritatea nu au experiente olacute cu fete care vin acolo, stau o zi doua si pleaca rapid dupa ce au tras ceva tepe. Daca te duci in zona aia multi vor crede ca nu esti asa serioasa, eu unul am avut numai experiente neplacute in zona aia. Bună,sincera sa fiu nu prea am avut de ales ca am rămas fără cazare, a zis și a promis ca o sa stau doar azi aici la gara, apartamentul e unul groaznic desprins din filmele de groaza dacă nu se tine de cuvânt sunt nevoita sa plec aici chiar nu îmi place în apartamentul ăsta!
coryna69 Reputație: 299 Postat Octombrie 29 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Octombrie 29 Dragilor am ajuns în oraș cei care doriți sa ma vizitați puteți sa o faceți, locația este pe str Barsei nr2 iar programările se vor face pe WhatsApp va pup
AvionCuNume Reputație: 79 Postat Octombrie 29 Oras:Oriunde cu placere Oras:Oriunde cu placere Postat Octombrie 29 Acum 2 minute, coryna69 a spus: Bună,sincera sa fiu nu prea am avut de ales ca am rămas fără cazare, a zis și a promis ca o sa stau doar azi aici la gara, apartamentul e unul groaznic desprins din filmele de groaza dacă nu se tine de cuvânt sunt nevoita sa plec aici chiar nu îmi place în apartamentul ăsta! D posibil sa fie un crap ceva si sa faca intentionat asta sa te faca sa pleci. Mai bine cauti undeva prin centru sau sud, sunt zine mai bune si mai accesibile
coryna69 Reputație: 299 Postat Octombrie 29 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Octombrie 29 Acum 7 minute, AvionCuNume a spus: D posibil sa fie un crap ceva si sa faca intentionat asta sa te faca sa pleci. Mai bine cauti undeva prin centru sau sud, sunt zine mai bune si mai accesibile Nu am găsit am sunat 4zile la rand și totul era ocupat, dacă găsiți voi ceva eu sunt dispusa sa ma mut!
coryna69 Reputație: 299 Postat Octombrie 29 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Octombrie 29 Dragilor cei care veniți azi la mine o sa va rog sa faceți dus acasă pentru ca aici nu sunt conditi pentru a face! Mulțumesc pentru înțelegere 1
hooligan16 Reputație: 49 Postat Octombrie 29 Postat Octombrie 29 Vizitat asta seara domnișoara. Programare pe watsup respectată de ambele părți. Într-adevăr, apartamentul e horror. Ca servicii, acestea sunt top. Domnișoara implicată, arata bine, sâni siliconati, oral adânc și umed, schimbat doua poziții la normal, poziția 69, sărutări pe corp. Per total, o experiență care merită repetată. Sper sa găsească alta locatie 1 1
coryna69 Reputație: 299 Postat Octombrie 30 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Octombrie 30 Acum 12 ore, hooligan16 a spus: Vizitat asta seara domnișoara. Programare pe watsup respectată de ambele părți. Într-adevăr, apartamentul e horror. Ca servicii, acestea sunt top. Domnișoara implicată, arata bine, sâni siliconati, oral adânc și umed, schimbat doua poziții la normal, poziția 69, sărutări pe corp. Per total, o experiență care merită repetată. Sper sa găsească alta locatie Mulțumesc mult de tot pentru recenzie și vizită, te aștept și în noua locație care arata destul de ok😘
coryna69 Reputație: 299 Postat Octombrie 30 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Octombrie 30 Dragilor în sfârșit am găsit o locație în condiții destul de bune și arata ok este pe aleea 1iunie nr33 în sud și acum pot lua și programări asa ca va aștept pe WhatsApp sa ne cunoaștem pupiceii😘😘
coryna69 Reputație: 299 Postat Octombrie 31 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Octombrie 31 Bună frumosilor, o sa mai fiu încă 2zile în oraș și voi mai prelungi doar în funcție de ce programări voi avea! Programări pe WhatsApp😘 Program azi 11:00-21:30(iau ultima programare)
coco85 Reputație: 2 Postat Octombrie 31 Oras:vidra Oras:vidra Postat Octombrie 31 Recepție scurtă, fără note, doar calificative Programare pe whatupp, respectata de ea, eu am întârziat, nu găseam locația, din prostia mea. Apartamentul curat, cu dus. Aspect - precum în poze, drăguță. Igiena - fără probleme. ON / NP - foarte bun. DE REVENIT, poate ne vizitează mai des. 1
coryna69 Reputație: 299 Postat Noiembrie 1 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Noiembrie 1 Acum 11 ore, coco85 a spus: Recepție scurtă, fără note, doar calificative Programare pe whatupp, respectata de ea, eu am întârziat, nu găseam locația, din prostia mea. Apartamentul curat, cu dus. Aspect - precum în poze, drăguță. Igiena - fără probleme. ON / NP - foarte bun. DE REVENIT, poate ne vizitează mai des. Mulțumesc pentru vizită și recenzie😘🥰
coryna69 Reputație: 299 Postat Noiembrie 1 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Noiembrie 1 Ultima zi!!! Programări doar pe WhatsApp🥰 Program 10:00-21:00 3
coryna69 Reputație: 299 Postat Noiembrie 2 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Noiembrie 2 ❌❌❌INDISPONIBILA❌❌❌ sa incheiat vizita mea în orașul vostru
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum