Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2024 Postat Martie 21, 2024 Bună dragiloooor !😘 as vrea sa va fac o vizita ,de duminica sau luni! Am gasit o locatie in centru,este ok ?
Misuursulet Reputație: 786 Postat Martie 21, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 21, 2024 Acum 43 minute, siminasimy a spus: Bună dragiloooor !😘 as vrea sa va fac o vizita ,de duminica sau luni! Am gasit o locatie in centru,este ok ? Mai multe detalii, sunt multe în centru, mai la vedere, mai la etaj, spune o zona sa ne punem da seama și sa te putem ajuta și îndruma spre beneficiul tuturor 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2024 Postat Martie 21, 2024 Centru la pavone sau la fortuna Acum 34 minute, Misuursulet a spus: Mai multe detalii, sunt multe în centru, mai la vedere, mai la etaj, spune o zona sa ne punem da seama și sa te putem ajuta și îndruma spre beneficiul tuturor 😘
Misuursulet Reputație: 786 Postat Martie 21, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 21, 2024 1 oră în urmă, siminasimy a spus: Centru la pavone sau la fortuna Scuze pentru întârzierea cu care am răspuns, as recomanda Fortuna în detrimentul pavone, prea la vedere, mult succes!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2024 Postat Martie 21, 2024 💕Bună dragilor,eu sunt Simina.Sunt o brunetă slim , rafinată și cu mult bun simț.Am decis să fac o vizită orașului vostru pentru a vă încânta cu calitatea serviciilor oferite de mine !Vă aștept în locația mea de lux cu lenjerie și prosoape mereu fresh.La mine totul este fără grabă.💋 Vă las mai jos o mică descriere a mea 🥰 voi fi disponibilă la voi de duminică!inca nu preiau programări ,anunț eu exact de cand voi incepe sa preiau programari si de cand voi incepe duminica programul ❤️😘Abia astept sa ne cunostem!! !!!CITIȚI TOT VĂ ROG !!! detalii, servicii,apoi scrieți pentru o programare,nu mai deranjati inutil întrebând de mii de ori de servicii și prețuri 😊 SERVICII: ⭐️oral protejat/neprotejat ⭐️sex normal doar protejat ⭐️FK(la igienă bucală impecabilă ) ⭐️diferite poziții (accept si 69) ⭐️sărutări ,atingeri corporale ⭐️GFE (recomand 1 h sau mai multe pentru o experiență mai bună ❤️) ⭐️tot ce ține de FOOTFETISH(spitting,footjob,tickling fetish) ⭐️handjob ⭐️handfetish ⭐️masaj de relaxare (doar la oră) ⭐️finalizare corporală/sâni/fund/spate(inclusă în tarife) ⭐️sunt deschisă la mici fantezii în limita bunului simț ⭐️facesitting ⭐️accept anni ⭐️accept cunni ❤Tarife : 250/30 min(o finalizare) 450 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) ❗️❗️600/1h 30 min ❗️❗️800/2 h ❗️❗️1000/3 h ❗️❗️12 h / 1000 € ❤️deplasări 600/h doar la hotel,pentru 2 h sau mai mult ❤️ ❌Nu accept sub nici o formă persoane cu bile,accesorii,persoane fără bun simț și respect. ❌Exclus Anal,CIM,COF ❌NU NEGOCIEZ PREȚURILE! ❌NU ACCEPT MĂRIMI MARI!(grosimi,lungimi) ❌NU accept hard ! Sunt o persoană soft și finuță ! ⭐️La mine în locație găsiți întotdeauna prosoape și lenjerie fresh ,și tot ce e nevoie pentru a vă igieniza ,nu veți fi grăbiți ,vă recomand o oră pentru a ne bucura impreună❤️ ⭐️Dacă doriți să ne cunoaștem mai bine si să benificiați la maxim de calitatea serviciilor mele vă recomand să vă luați o oră alături de mine! ⭐️Pentru programări WHATSAPP/SMS (de cele mai multe ori nu pot răspunde la apel și e mai practic!).Vă rog menționați până când vă pot răspunde înapoi! ⭐️Programările se confirmă cu o oră înainte ,altfel acestea se vor anula! locația exactă v-o las sâmbătă seara 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2024 Postat Martie 23, 2024 📍Locația mea va fi : Strada Victoriei 6📍 Mâine voi fi disponibilă începând cu ora 15 pentru programări!❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2024 Postat Martie 24, 2024 Locuri disponibile de la ora 17 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2024 Postat Martie 24, 2024 Disponibilă între 10-23 mâine 😘❤️
Argeseanu Reputație: 20 Postat Martie 25, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 25, 2024 A fost cineva?
ArcadeFire Reputație: 6 Postat Martie 25, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 25, 2024 Chiar acum, Argeseanu a spus: A fost cineva? Da am fost eu, fata arată superb și e acolo cu tine, merită cu siguranță. 1
Iulyan20 Reputație: 3925 Postat Martie 25, 2024 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Martie 25, 2024 Acum 2 ore, ArcadeFire a spus: Da am fost eu, fata arată superb și e acolo cu tine, merită cu siguranță. Dar o recenzie adevarata,nu ne faci și noua? Cât de cât cum a decurs acțiunea,cum face oralul,adânc,sau nu,cum ai pus-o? Pentru asa ceva este acest forum. Mulțumim ! 1
ArcadeFire Reputație: 6 Postat Martie 25, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 25, 2024 Acum 47 minute, Iulyan20 a spus: Dar o recenzie adevarata,nu ne faci și noua? Cât de cât cum a decurs acțiunea,cum face oralul,adânc,sau nu,cum ai pus-o? Pentru asa ceva este acest forum. Mulțumim ! Acțiunea a decurs cum trebuie, oralul np e adanc, mai vioi si mai bun ca in alte parti, accepta diverse pozitii, foot fetish. 1 1
Argeseanu Reputație: 20 Postat Martie 25, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 25, 2024 După această relatare nu prea miroase a bine 😁🤔 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2024 Postat Martie 25, 2024 eu ieri am avut un singur client ,care nu a cerut normal,nu induce oamenii in eroare ,ca dupa sa se creada altceva ,doresc la mine pe pagina doar recenzii reale ,n am nevoie de recenzii false ,nu ma ajuta nici pe mine nici pe cei care doresc sa ma viziteze:))) multumesc azi mai am locuri dupa 18:30. ❤️ pupicei
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7205 Postat Martie 25, 2024 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat Martie 25, 2024 Acum 3 ore, ArcadeFire a spus: Acțiunea a decurs cum trebuie, oralul np e adanc, mai vioi si mai bun ca in alte parti, accepta diverse pozitii, foot fetish. Ia auzi sefule , ce zice fata . Aveau dreptate colegii ca furi curent . 2 L.A.W. 🔞
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 26, 2024 Postat Martie 26, 2024 Neataa ,ultimele 2 zile la voooi ,vă astept cu drag❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2024 Postat Martie 27, 2024 Neataaaa,ultima zi la voi 😘 disponibilă pentru programari ❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum