Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 28, 2024 Postat Martie 28, 2024 Neata dragilor!☕ Disponibilă pentru programari!!🥰 Câteva locuri disponibile după 16 !🧨 Va astept cu drag,pupiceii!!🤗 🏠Adora Park
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2024 Postat Martie 29, 2024 Buna dimineata,dragilor!🤗 Disponibila!!😻 PUPICEIII!🥰
gabrogabro Reputație: 2417 Postat Martie 29, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 29, 2024 Programare facura cu cateva ore mai devreme si respectata de ambele parti. Lucatia Adora standard perfecta pentru scop. Baie cu de toate ! Bianca o minunatie de fata, deschisa la ganduri si vorbe, cu zambetul pe buze si voia buna in suflet. Am ales o ora cu o finalizare inclusiv anal. Oralul forte excitant si senzual , La np am schimbat doua poziti si actiunea s-a finalizat in anal in acel fundulet apetisant. Recomand doritorilor de fete slim. Sigur e de revizitat. Daca ar include si Fk m-as muta la ea. Cadoul 350+50 timp o ora. 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2024 Postat Martie 29, 2024 Acum 49 minute, gabrogabro a spus: Programare facura cu cateva ore mai devreme si respectata de ambele parti. Lucatia Adora standard perfecta pentru scop. Baie cu de toate ! Bianca o minunatie de fata, deschisa la ganduri si vorbe, cu zambetul pe buze si voia buna in suflet. Am ales o ora cu o finalizare inclusiv anal. Oralul forte excitant si senzual , La np am schimbat doua poziti si actiunea s-a finalizat in anal in acel fundulet apetisant. Recomand doritorilor de fete slim. Sigur e de revizitat. Daca ar include si Fk m-as muta la ea. Cadoul 350+50 timp o ora. Multumesc frumos pentru vizită si recenzie!!🤗 Te mai astept cu drag, pupiceii!!😻
mitzubishu Reputație: 1 Postat Martie 30, 2024 Postat Martie 30, 2024 La Timisoara nu ai de gand sa vi? 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2024 Postat Martie 30, 2024 Buna dimineata,dragilor sa aveti un weekend minunat!😘 Disponibilă!!🥰 Pupiceii!😻
Sexaddict Reputație: 117 Postat Martie 30, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 30, 2024 4 hours ago, Bianca101 said: Buna dimineata,dragilor sa aveti un weekend minunat!😘 Disponibilă!!🥰 Pupiceii!😻 Buna scumpo, Hai si la Timisoara, Sunt convins ca nu o sa pleci dezamagita 😘 1 3
erotyke Reputație: 143 Postat Martie 31, 2024 Telefon: erotyke Oras:Cluj Telefon: erotyke Oras:Cluj Postat Martie 31, 2024 Ba, hai la Cluj ! Îs convins că ți a plăcut ! 2
sido Reputație: 309 Postat Aprilie 1, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 1, 2024 La 29.03.2024 la 9:24, Bianca101 a spus: Buna dimineata,dragilor!🤗 Disponibila!!😻 PUPICEIII!🥰 Pffff...Cat de bine arati bia...hmmm...Mai stai in Arad ca trebuie sa ti-o gust si eu...🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2024 Postat Aprilie 1, 2024 Asa spun si eu, sa mai stea sa ajungem toti măcar o dată. E frumoasă, e dorită la noi, are programul full, de ce ar pleca?
sido Reputație: 309 Postat Aprilie 1, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 1, 2024 Acum 2 ore, unsuflet a spus: Asa spun si eu, sa mai stea sa ajungem toti măcar o dată. E frumoasă, e dorită la noi, are programul full, de ce ar pleca? Da e f frumi...are tot ce trebuie mai ales piersicuta...e belea...😊
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2024 Postat Aprilie 2, 2024 Buna dimineata,dragilor!!😘 Disponibila!🤩 Va pup si va astept cu drag!😻
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2024 Postat Aprilie 2, 2024 Ultimele zile la voi in oras!!😘 Va astept cu drag!😻
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2024 Postat Aprilie 2, 2024 Vizitat și eu domnișoara, deși mi-as fi dorit să o fi făcut mai demult, dar m-am panicat când am citit "ultimele zile" ca un incepător😆. Programare mesaj wa, totul a decurs șnur, confirmare cu o oră inainte. Programare respectată de ambele părți. Locație - apartament la Adora cu de toate, inclusiv un cățel de talie mică😁. Bianca are un chip tare drăguț, dacă o agățam de pe stradă trebuia sa ii cer buletin pt a o intreba dacă are vârsta legală să facâ prostii. Sâni feciorelnici, slăbuță, feminină, carnea putea fi mai tare pe ea. Per ansamblu mie mi-a plâcut mult constituția ei. Socializat la o apă, lăsat cadoul, refresh și in pat cu noi. E tare drâguță la vorbă, cu accent și cu atitudine bună. Inainte de On a aplicat câteva săruturi pe corp. Are tehnică bună, se joaca de-a lungul și de-a latul, alternează, atenție la bijuterii, priviri la purtator, foarte fain totul. Montat preze, parca l-a tinut putin in guriță când derula și montat dopul anal. Asa am cerut, să văd cum se simte când e dublă penetrare. A dat cu lubrifiant , preferam sa cred ca am fâcut treaba buna cu 👅, dar se pare ca nu. Prima poziție misionar, s-a simțit fain colegul😇. A doua pe la spate, cu jucat cu dopul si privit in oglindă. De aici ne-am imburdat in pe lateral. Mereu a fost activă, contre si mângâieri pe corp când s-a putut. Fiindcă nu finalizam, am propus sa revenim la oral, moment la care mi-a pomenit ceva și de timp. S-a jucat kendama cu limba cu bilutele, m-a mângâiat pe corp și am reușit sa finalizez. Cadoul 200 lei, undeva la 35-40 minute. A făcut duș de față cu mine pt următorul, igiena impecabilâ. Per total a fost o experiență frumiasa cu o fată frumoasă, cu experiență in domeniu. Dacâ oferea și fk, imi făceam abonament.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2024 Postat Aprilie 2, 2024 Acum 13 minute, unsuflet a spus: Vizitat și eu domnișoara, deși mi-as fi dorit să o fi făcut mai demult, dar m-am panicat când am citit "ultimele zile" ca un incepător😆. Programare mesaj wa, totul a decurs șnur, confirmare cu o oră inainte. Programare respectată de ambele părți. Locație - apartament la Adora cu de toate, inclusiv un cățel de talie mică😁. Bianca are un chip tare drăguț, dacă o agățam de pe stradă trebuia sa ii cer buletin pt a o intreba dacă are vârsta legală să facâ prostii. Sâni feciorelnici, slăbuță, feminină, carnea putea fi mai tare pe ea. Per ansamblu mie mi-a plâcut mult constituția ei. Socializat la o apă, lăsat cadoul, refresh și in pat cu noi. E tare drâguță la vorbă, cu accent și cu atitudine bună. Inainte de On a aplicat câteva săruturi pe corp. Are tehnică bună, se joaca de-a lungul și de-a latul, alternează, atenție la bijuterii, priviri la purtator, foarte fain totul. Montat preze, parca l-a tinut putin in guriță când derula și montat dopul anal. Asa am cerut, să văd cum se simte când e dublă penetrare. A dat cu lubrifiant , preferam sa cred ca am fâcut treaba buna cu 👅, dar se pare ca nu. Prima poziție misionar, s-a simțit fain colegul😇. A doua pe la spate, cu jucat cu dopul si privit in oglindă. De aici ne-am imburdat in pe lateral. Mereu a fost activă, contre si mângâieri pe corp când s-a putut. Fiindcă nu finalizam, am propus sa revenim la oral, moment la care mi-a pomenit ceva și de timp. S-a jucat kendama cu limba cu bilutele, m-a mângâiat pe corp și am reușit sa finalizez. Cadoul 200 lei, undeva la 35-40 minute. A făcut duș de față cu mine pt următorul, igiena impecabilâ. Per total a fost o experiență frumiasa cu o fată frumoasă, cu experiență in domeniu. Dacâ oferea și fk, imi făceam abonament. Multumesc frumos pentru vizita si pentru recenzie!!🥰 Te pup si te mai astept cu drag!🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2024 Postat Aprilie 3, 2024 Buna dimineata, dragilor!🥰 Disponibilă !!😻 Ultimele zile la voi in oras!🤗 Pupiceii😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2024 Postat Aprilie 4, 2024 Buna dimineata!🥰 Disponibilă!🤗 ULTIMELE 2 ZILE !!!😘 Va astept cu drag,pupiceii!😻
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2024 Postat Aprilie 5, 2024 Buna dimineata !!😻 Disponibilă pentru programari!!😘 ULTIMA ZII!!😗 PUPIIII!🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2024 Postat Aprilie 6, 2024 Dragilor,va multumesc frumos pentru vizite!🤩 Sa ne revedem cu bine !!🥰
Flx01 Reputație: 7936 Postat Aprilie 6, 2024 Postat Aprilie 6, 2024 Acum 1 minut, Bianca101 a spus: Dragilor,va multumesc frumos pentru vizite!🤩 Sa ne revedem cu bine !!🥰 Te asteptam cit de des sa ne vizitezi🤗😘 Numai bine să-ți fie pe unde mergi, dar la ni să-ți placa cel mai mult🤗🤗🤗😘😘😘
Rafaelooo Reputație: 2301 Postat Aprilie 6, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 6, 2024 1 oră în urmă, Bianca101 a spus: Dragilor,va multumesc frumos pentru vizite!🤩 Sa ne revedem cu bine !!🥰 Mulțumim și noi pentru vizită, cu drag te mai așteptăm la noi. De acum am vrea să ne vizitezi mai des, sperăm că ți-a plăcut la noi. Îți doresc numai bine și cu drag te așteptăm să revii.🤗🥰😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2024 Postat Mai 21, 2024 Buna dimineata,dragilor!!😘☕ La mulți ani celor care își aniversează astăzi ziua numelui!😘 Disponibila pentru programări, va pup si vă aștept cu drag!!🤗 🏠Adora Park
geo20 Reputație: 628 Postat Mai 21, 2024 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Mai 21, 2024 Acum 2 ore, Bianca101 a spus: Buna dimineata,dragilor!!😘☕ La mulți ani celor care își aniversează astăzi ziua numelui!😘 Disponibila pentru programări, va pup si vă aștept cu drag!!🤗 🏠Adora Park O fată superbă, ce noroc pe voi, arădenii, și cât ghinion pe noi, timișorenii!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2024 Postat Mai 21, 2024 Acum 5 minute, geo20 a spus: O fată superbă, ce noroc pe voi, arădenii, și cât ghinion pe noi, timișorenii! Puțină răbdare, ajung și pe la voi!😘🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum