mango_beat Reputație: 28 Postat Martie 24 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat Martie 24 Buna ziua. Cunoașteți e cineva care face epilare inghinala bărbați? Recomandări va rog. Mulțumesc 1
studentabuna Reputație: 65363 Postat Martie 24 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Martie 24 Acum 7 ore, mango_beat a spus: Buna ziua. Cunoașteți e cineva care face epilare inghinala bărbați? Recomandări va rog. Mulțumesc cu ceară sau definitivă ? 😁🥶⚠️,bun subiect .. bravo 👏🏻
mango_beat Reputație: 28 Postat Martie 24 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat Martie 24 Acum 2 ore, studentabuna a spus: cu ceară sau definitivă ? 😁🥶⚠️,bun subiect .. bravo 👏🏻 Pai. Nu contează. 1
misteryoboy Reputație: 141 Postat Martie 25 Telefon: 8989989 Oras:Mures Telefon: 8989989 Oras:Mures Postat Martie 25 Am salon de epilare definitiva cu diode laser în Tg Mureș. Pentru cei interesați lăsați un contact.
mango_beat Reputație: 28 Postat Martie 25 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat Martie 25 Acum 3 ore, misteryoboy a spus: Am salon de epilare definitiva cu diode laser în Tg Mureș. Pentru cei interesați lăsați un contact. Super. Ne poți lăsa un Nr de WhatsApp? Al salonului sau ai persoanei care face procedura. Mulțumesc
mudnnn Reputație: 17 Postat Martie 25 Postat Martie 25 3 hours ago, misteryoboy said: Am salon de epilare definitiva cu diode laser în Tg Mureș. Pentru cei interesați lăsați un contact. as fi curios si eu
gicu69 Reputație: 78 Postat Martie 30 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Martie 30 Am cautat si eu dar....o fac singur ,as fi interesat
mango_beat Reputație: 28 Postat Aprilie 3 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat Aprilie 3 La 25.03.2024 la 10:59, misteryoboy a spus: Am salon de epilare definitiva cu diode laser în Tg Mureș. Pentru cei interesați lăsați un contact. Mă ajuți cu un Nr? Eu nu pot sa trimit mesaje. Și vreau să rezolv problema. Mulțumesc
Eagel Reputație: 39 Postat Aprilie 4 Oras:O Oras:O Postat Aprilie 4 Caut și eu un salon pt epilare definitiva.
gicu69 Reputație: 78 Postat Aprilie 4 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Aprilie 4 Si eu caut,definitiv sau cu ceara....salon sau o persoana care se ocupa de asa ceva,eu ma epilez cu aparat si lama dar trebuie sa o fac mereu ,asteptam sugestii
gicu69 Reputație: 78 Postat Aprilie 18 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Aprilie 18 Nu a mai scris nimeni pe acest topic,unde ne putem epila
misteryoboy Reputație: 141 Postat Mai 7 Telefon: 8989989 Oras:Mures Telefon: 8989989 Oras:Mures Postat Mai 7 Pentru persoanele interesate de epilare definitiva cu diode laser scrieți-mi un număr de telefon pe adresa de e-mail [email protected] și va voi contacta. Valabil și pentru domni și pentru doamne/domnișoare
Eagel Reputație: 39 Postat Mai 7 Oras:O Oras:O Postat Mai 7 Acum 2 ore, misteryoboy a spus: Pentru persoanele interesate de epilare definitiva cu diode laser scrieți-mi un număr de telefon pe adresa de e-mail [email protected] și va voi contacta. Valabil și pentru domni și pentru doamne/domnișoare Frățică daca ai ceva de vânzare parca tu ar trebui sa oferi număr de contact. 1
Raduavram69 Reputație: 0 Postat Iunie 25 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Iunie 25 Buna ziua. Eu nu am primit raspuns pe email. A reusit cineva? Sau stiti pe cineva care face? Multumesc
mango_beat Reputație: 28 Postat Decembrie 2 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat Decembrie 2 Cineva , recamandare ?
gicu69 Reputație: 78 Postat Decembrie 2 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Decembrie 2 As fi interesat si eu dar nu gasim in tg-mures
OttoLee Reputație: -1 Postat Decembrie 3 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Decembrie 3 Am fost eu la o ședință gratuită de proba pentru zona pieptului, și are efect, dar trebuie mers 7-8 ședințe pentru rezultate foarte bune. Am întrebat de curiozitate dacă fac și inghinal barbati și o zis ca da, salonul se cheamă https://www.sophiebeautyhub.ro, la adresa Str. Tudor Vladimirescu nr. 70A 540014 Târgu Mureș, tel 0756952952. O domnișoara blonda drăguță.
OttoLee Reputație: -1 Postat Decembrie 3 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Decembrie 3 A fost cineva sa încerce?
gicu69 Reputație: 78 Postat Decembrie 4 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Decembrie 4 E vorba de epilare cu laser?definitiva?
OttoLee Reputație: -1 Postat Decembrie 4 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Decembrie 4 Acum 10 ore, gicu69 a spus: E vorba de epilare cu laser?definitiva? Da
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum