craiova31 Reputație: 166 Postat Septembrie 24, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 24, 2024 Ce naiba ati facut ma maine voiam sa ma duc si eu la ea si ati facut pe dracu.... Sa mi da ti 100 de lei sa ajung la pitesti cand revine acolo 3
Membru Premium papura voda Reputație: 1914 Postat Septembrie 24, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Septembrie 24, 2024 38 minutes ago, maya345 said: Nu am zis eu ca voi sta 6 zile. O singura întâlnire am avut noi doi , prima și ultima. Eu aleg cu cine sa ma întâlnesc cum și voi alegeți pe cine sa vizitați. Din motive personale eu am ales sa nu mai am nicio colaborare cu tine. Loc sub soare pentru toată lumea,este și va fi. Nu ma explic în fata nimănui, mai ales în fata oamenilor cu care nu mai doresc sub nicio forma sa ma întâlnesc. Seara buna! Hai s o lăsăm așa că nici tu nu știi dc te ai supărat! Ai exagerat ceea ce tu ai făcut, asta este,viața merge înainte! Măcar sunt mulțumit că întâlnirea aia,prima și ultima a fost super de ambele părți. Îți mulțumesc și îți doresc numai bine,ești frumoasă și pricepute,dar te aprinzi cam iute! 1
Iulyan20 Reputație: 3769 Postat Septembrie 25, 2024 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Septembrie 25, 2024 Acum 17 ore, craiova31 a spus: Ce naiba ati facut ma maine voiam sa ma duc si eu la ea si ati facut pe dracu.... Sa mi da ti 100 de lei sa ajung la pitesti cand revine acolo Lasă ca te iau cu mine când mă duc,ca nu am mai fost cam de mult la ea,chiar as fi vrut,dar nu îmi place când sunt două fete într-un apartament,mai ales aici la noi,unde poți da nas în nas cu cine nu te aștepți,fiind un oraș mic,așa ca mai bn poate tot în deplasare o sa i împing o vizită. Zile frumoase pline de iubire unde vei merge!!!🤗🤗 1
craiova31 Reputație: 166 Postat Septembrie 25, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 25, 2024 Pai vb si punem cate 50 de lei la motorina oricum nu ne cunoastem🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum