Sari la conținut

Complex Verona! Bld Alexandru Lapusneanu 179 A-Filicori

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Complex Verona Vis a vis de parcul Tabacariei! 
Fiind in Căutare de ceva nou ma apuc sa caut și sa sun, Spre surprinderea mea am sunat la 30 de anunturi,

30 de “ fete” diferite, blonde, brunete, plinuțe, slăbuțe,roșcate,cu sâni mari/mici, ce sa vezi și sa nu crezi 🤣🤣aceeași locatie toate- Bld Al Lapusneanu 179 A-complex Verona,Filicori,parcul Tabacariei 🤣🤣🤣😂😂😂Clar de evitat, sau poate o fi vreun mini club acolo, dacă greșesc cu ceva sa ma corectați! Aceeași voce la 30 de anunturi complet diferite🫣🫣

• Haha 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 39 minute, Rechinu89 a spus:

Fiind in Căutare de ceva nou ma apuc sa caut și sa sun, Spre surprinderea mea am sunat la 30 de anunturi,

30 de “ fete” diferite, blonde, brunete, plinuțe, slăbuțe,roșcate,cu sâni mari/mici, ce sa vezi și sa nu crezi 🤣🤣aceeași locatie toate- Bld Al Lapusneanu 179 A-complex Verona,Filicori,parcul Tabacariei 🤣🤣🤣😂😂😂Clar de evitat, sau poate o fi vreun mini club acolo, dacă greșesc cu ceva sa ma corectați! Aceeași voce la 30 de anunturi complet diferite🫣🫣

Am fost eu o data acolo si am gasit un mic elefantel si am zis pas 🤣🤣 nu mai stiu detalii

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:constanta
Postat
Acum 6 minute, talibanu a spus:

Am fost eu o data acolo si am gasit un mic elefantel si am zis pas 🤣🤣 nu mai stiu detalii

Omul ăsta știe ce spune,daca lui nu i-a plăcut,eu nici măcar nu mă mai chinui sa aflu detalii despre fata.Are omul experiență și fler.Eu îți mulțumesc,ești vechi aici și activ,unde ai scris de bine și am fost așa am găsit 

🙏

• Inimioara 1
Postat
Acum 52 minute, Rechinu89 a spus:

Cred că ai discutat cu dispecerul

• Haha 3
Postat
Acum 19 minute, StRyK3R a spus:

Cred că ai discutat cu dispecerul

Cu siguranța 😂😂😂😂

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat
4 hours ago, Rechinu89 said:

🤣🤣🤣🤣 direct cuib de ciori 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pai ganditi-va si voi putin...

Nu vedeti ca pe Publi24 80% din anunturi sunt cu "doar deplasari" ?? Undeva trebuie sa locuiasca si ele, doar nu o sta fiecare in cate un apartament/garsoniera.

Stau gramada cate 5-6 si fac doar deplasari. 

Parca mai era un cuib pe la Dacia, scrisese un coleg zilele trecute.

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
Postat

Am fost si eu, bine ca ai deschis topic. Deci este intrarea mai spre oxford nu city,  cred. 5 fete, toate nervoase si nefutute evident cu servicii de la A la Z dar nu am ramas si cand sm auzit de adresa am renuntat la drum. Cred ca sunt maxim de evitat!!

• Like 1

Mea culpa spiritus meus fortis,
sed corpus meum infirma!

• Membru Premium
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
3 hours ago, scarlxxrd said:

Am fost si eu, bine ca ai deschis topic. Deci este intrarea mai spre oxford nu city, ap 47 cred. 5 fete, toate nervoase si nefutute evident cu servicii de la A la Z dar nu am ramas si cand sm auzit de adresa am renuntat la drum. Cred ca sunt maxim de evitat!!

Daca te prindeau alea 5 nervoase si nefutute, acum erai pe perfuzii de hidratare. :))) pudra ejaculai. :))

• Mersi 1
  • Haha 3

Postat

Vai mamă, este cuib mare acolo, cine merge prafu și pulberea se alege de pula lui 🤣🤣🤣

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.