Sari la conținut

CUPLU dragut 0725014341,sau numai cu domnisoara

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut!Am fost ieri la cuplu cu nr de tel 0725014341,dupa o discutie la tel cu prietenul micutei.As fi vrut sa
 fac sex cu prietena lui si el sa priveasca,dar nu se poate decat cu participarea lui sau numai cu pustoaica singura.Am ales a doua varianta.Am ajuns la locatie in jur de ora 15,intersectia Mosilor cu Eminescu,intrarea in bloc este lipita de Libra Banck.Am fost intampinat la usa de prietenul fetei,22 de ani,slabut,puteam sa il bat fara probleme daca era necesar :laugh2 .A facut el prezentarile si i-am spus ca are o prietena foarte sexi.Pozele din anunt sunt ale fetei,e putin mai plinuta acum,dar numai putin,poze facute in locatia respectiva.Este un apartament in care mai se aflau o doamna la 40 de ani si inca o pustoaica la 20 de ani,buna rau!Era putina dezordine dar nu ma deranjat,vroiam doar sa-i fut prietena.Am fost la dus si cand m-am intors in camera de futing,ei doi se sarutau de mama focului in pat.Am ramas singur cu micuta si am inceput programul cu oral neprotejat din partea ei,meseriasa pt 19 anisori.A urmat cunilingus,mmm ce pizdica mica si frumoasa!Mi-a pus caciulita si am inceput cu umeri-craci,sarutari pe gat ,pe sani,a urmat caprita,mama ce bucisoare!Patul e cam dezmembrat si daca dai tare bate in perete.Am dat ff tare,sa auda prietenul ei,care era in camera alaturata.Am finalizat pe sanii ei frumosi.Nu face finalizare orala,decat corporala.Ne-am dusat pe rand si am mai stat de vb,in pat.Runda 2 a inceput cu 69,montat cauciucul si pus mititica peste mine.Se misca bine rau!Dupa un timp cand am vrut sa schimbam pozitia,am vazut ca prezervativul ere uns din abundenta cu smantanica de la pasarica domnisoarei.Am intrebat-o daca s-a simtit bine si i-am aratat mataranga manjita.S-a inrosit putin si mi-a sters-o cu un servetel umed.Am continuat cu ea caprita,dat in forta,intr-o parte si iarasi pe la spate.Am finalizat pe funduletul ei si i-am tras cateva lovituri cu penisul peste bucisoare.Am facut dus pe rand,am uitat sa spun ca la baie erau geluri de dus,prosop curat,etc.Dupa ce m-am imbracat,am mai fumat o tigara in sufragerie.Porumbeii se tineau in brate si se sarutau de mama focului.Dupa ce m-am incaltat si baiatul mi-a zis ca ma mai asteapta daca m-am simtit bine,am intrebat-o pe micuta daca i-a placut si ea mi-a raspuns ca ma bate daca nu tac din gura.Am plecat fericit ca i-am futut prietena tipului si mai ales ca si ei i-a placut :rax2 .                                                                                           Notele mele: Locatie-7,Aspectul fetei-8 ,Oral-8 ,Normal-9             Halat-200 lei ora sau 150 lei finalizarea{si in cuplu si singura}post-109301-0-20475000-1395219394_thumb.jpgpost-109301-0-27358000-1395219422_thumb.jpgpost-109301-0-88734400-1395219442_thumb.jpg

• Like 17
  • Oras:_
  • Oras:_
Postat

slabut,puteam sa il bat fara probleme daca era necesar :laugh2

......

Am dat ff tare,sa auda prietenul ei,care era in camera alaturata

......

am intrebat-o pe micuta daca i-a placut si ea mi-a raspuns ca ma bate daca nu tac din gura.Am plecat fericit ca i-am futut prietena tipului si mai ales ca si ei i-a placut :rax2 ..............

:laugh2 Ce stil ai omule, nu mai pot de ras :clap2 +1 de la mine

Ontopic:

Exista si alt topic la orientare cu acest numar si ar trebui unite: https://nimfomane.com/forum/topic/20979-cuplu-0725014341/?do=findComment&comment=306353

Postat

Ma bucur ca te-am bine-dispus KingX !Daca exista barbati care nu au nici o problema cu faptul ca le fut altii femeile,atunci de astfel de oameni nu trebuie decat sa-ti bati joc.Am sunat la toate cuplurile pt ca am vrut ca barbatul sa ma priveasca si sa se masturbeze in timp ce eu lucrez la femeia lui,dar nu a acceptat nimeni.Au anuntat la tv scumpiri in toate domeniile.Daca li se face foame,o sa accepte pana la urma :laugh2 .    

• Like 1
  • Oras:Confidential
  • Oras:Confidential
Postat

Nici nu vreau sa ma gandesc ce furtuni emotionale se pot declansa in sufletul acelor barbati care-si dau "prietena" la produs si la sfarsitul zilei raman cu cam cca. 1500 de lei in buzunar de pe urma celor care au "profitat" de saraca fata... nazol...

Regards

• Like 1
Postat

Hahaha, ce taaaareee! Cat de naiv sa fii sa crezi ca mergi la un cuplu si platesti si ala e chiar pretenul fetei....nu frate, ala e pestele! Si i se rupe ca o futi in fatza lui. El o fute gratis si ii ia si o parte din bani! Deci cine rade mai bine? Dar daca tu te simti bine cu fantezia asta atunci sa crezi pana in panzele albe ca e prietenul si chiar ca i-ai pus coarne! Eu in locul tau cand plecam ii si ziceam lui "bai nenicule dar ce coarneeee mari ai! " :laugh2

• Like 1
Postat

Mamaaa,cati experti in piscicultura!Gata!Ma duc sa le cer banii inapoi! :laugh2 Sant curios daca din toti expertii face careva o recenzie in cunostinta de cauza in acest topic.Mai scrie unul mai sus cat scot tinerii intr-o zi de munca,1500 de lei!!!Prietene,inmulteste si tu cu 25 de zile,apoi cu 12 luni si vezi ce iese :slap2 Am intrebat-o pe pustoaica si mi-a zis ca mai practica 2-3 ani si cu banii stransi vor sa cumpere o echipa de fotbal din liga a doua :laugh2 Mare ti-e gradina Doamne :pope Domnilor,haideti sa futem mai mult si sa facem recenzii!Asa merge treaba pe site!Si ca sa lamuresc misterul si sa incheiem circul,o sa va spun cum a stat treaba:prietenul fetei,ala mic si negru,era tacsu baaa :laugh2 .Sefule,a fost ultimul meu comentariu in acest topic,scuza-ma!Va doresc sa :doggystyle mai mult si sa comentati mai putin! :wave

• Like 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Scuze de offtopic...

Amuzant comentariu tau. Mergand dupa logica ta, daca il futea in cur pe peste nu-i mai ardea de pupaturi dupa... :))

Hahaha, ce taaaareee! Cat de naiv sa fii sa crezi ca mergi la un cuplu si platesti si ala e chiar pretenul fetei....nu frate, ala e pestele! Si i se rupe ca o futi in fatza lui. El o fute gratis si ii ia si o parte din bani! Deci cine rade mai bine? Dar daca tu te simti bine cu fantezia asta atunci sa crezi pana in panzele albe ca e prietenul si chiar ca i-ai pus coarne! Eu in locul tau cand plecam ii si ziceam lui "bai nenicule dar ce coarneeee mari ai! " :laugh2

Reputație: -458
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

POZE NOI                   CUPLU 19 ani ea, 25 el, sociabili asteptam domni generosi in compania noastra, igiena si discretia sunt punctele noastre forte, la cerere mai mai avem si o prietena 18 ani {show lesbi si schimb de partenere}-200 lei

post-115308-0-81628200-1399446933_thumb.jpg

post-115308-0-74278200-1399446942_thumb.jpg

post-115308-0-58119500-1399446952_thumb.jpg

post-115308-0-86267100-1399446967_thumb.jpg

post-115308-0-35633900-1399446977_thumb.jpg

post-115308-0-01573900-1399446992_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...