Simona01 Reputație: 515 Postat Martie 29, 2024 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Postat Martie 29, 2024 Bună dragilor De duminică voi fii disponibilă la voi în oraș ! Oare ce locație îmi recomandați ? Mai multe recenzii despre mine găsiți în Timișoara ❤️ 🍒🤗 Dragilor, bine v-am găsit! Numele meu este Simona am 25 de ani 1.60inăltime, 50 kg, sâni mari naturali , ochii căprui , buze mari naturale ,corpul meu este micuț și bine îngrijit pärul lung negru💋 Deci dacă vrei să vezi o brunetă cu frumusețe naturala trebuie să mă întâlnești 💋 Ofer si cer igienă si discreție maximă. Serviciile mele sunt:✅✅ Sex Normal (doar protejat)💋 Oral-protejat (neprotejat in functie de igiena) 69-diferite poziții 🔴 Foot job(extra 50)😉 Sex intre sani🍒 Hand job🍒 Sărutări corporale 💋 Finalizare (doar corporală)💦 Uro (50 extra) activ 💧😽 Bdsm activ 100 extra Anilingus (doar pasiv)💋 Cunnilingus💋 Masaj corporal (doar la oră)❤ 30 min 200 lei ✅ 1 h 350 lei ✅ Deplasãri doar la hotel: 600 lei / 1 h ❌• . Nu accept sub nici o forma persoane cu bile, accesorii, persoane fara bun simt si respect.❌ !!❌ NU NEGOCIEZ PRETURILE !❌ ✅La mine în locatie găsiti intotdeauna prosoape , lenjerie fresh si tot ce e nevoie pentru a vã igieniza! ✅Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va trece în blacklist 📞Programul este cuprins intre 10:00 - 23:00📞 După ora 22:30 cadoul va fii 250 lei 30 min 400 lei 1h Fac si deplasari doar la Hotel-ora 600🍒 1 4
Membru Premium unsuflet Reputație: 2650 Postat Martie 29, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Martie 29, 2024 Asta da veste buna! 1. Ared Kaufland 2. Adora Park 3. Ared Imar 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 2650 Postat Martie 29, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Martie 29, 2024 Topic Tm
Membru Premium unsuflet Reputație: 2650 Postat Martie 29, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Martie 29, 2024 Topic Alba
Membru Premium unsuflet Reputație: 2650 Postat Martie 29, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Martie 29, 2024 Evită Ared UTA.
Simona01 Reputație: 515 Postat Martie 29, 2024 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Martie 29, 2024 Acum 2 minute, unsuflet a spus: Evită Ared UTA. Ce este acolo ?
Membru Premium unsuflet Reputație: 2650 Postat Martie 29, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Martie 29, 2024 Acum 6 minute, Simona01 a spus: Ce este acolo ? Acolo merg toate de pe publi, toti travestitii, cu pestii lor cu tot. Uneori am auzit ca mai vine și Politia.
Terent Reputație: 479 Postat Martie 29, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 29, 2024 Acum 2 ore, Simona01 a spus: Bună dragilor De duminică voi fii disponibilă la voi în oraș ! Oare ce locație îmi recomandați ? Mai multe recenzii despre mine găsiți în Timișoara ❤️ 0742829495📞✅ Nr la care pot fii găsită 📞 Bună 🍒🤗 Dragilor, bine v-am găsit! Numele meu este Simona am 25 de ani 1.60inăltime, 50 kg, sâni mari naturali , ochii căprui , buze mari naturale ,corpul meu este micuț și bine îngrijit pärul lung negru💋 Deci dacă vrei să vezi o brunetă cu frumusețe naturala trebuie să mă întâlnești 💋 Ofer si cer igienă si discreție maximă. Serviciile mele sunt:✅✅ Sex Normal (doar protejat)💋 Oral-protejat (neprotejat in functie de igiena) 69-diferite poziții 🔴 Foot job(extra 50)😉 Sex intre sani🍒 Hand job🍒 Sărutări corporale 💋 Finalizare (doar corporală)💦 Uro (50 extra) activ 💧😽 Bdsm activ 100 extra Anilingus (doar pasiv)💋 Cunnilingus💋 Masaj corporal (doar la oră)❤ 30 min 200 lei ✅ 1 h 350 lei ✅ Deplasãri doar la hotel: 600 lei / 1 h ❌• . Nu accept sub nici o forma persoane cu bile, accesorii, persoane fara bun simt si respect.❌ !!❌ NU NEGOCIEZ PRETURILE !❌ ✅La mine în locatie găsiti intotdeauna prosoape , lenjerie fresh si tot ce e nevoie pentru a vã igieniza! ✅Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va trece în blacklist 📞Programul este cuprins intre 10:00 - 23:00📞 După ora 22:30 cadoul va fii 250 lei 30 min 400 lei 1h Fac si deplasari doar la Hotel-ora 600🍒 Ared Kaufland Adora Park Ared Imar
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 29, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 29, 2024 Acum 2 ore, Simona01 a spus: Ce este acolo ? Acolo merg doar golanii 😂😘
Simona01 Reputație: 515 Postat Martie 29, 2024 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Martie 29, 2024 1 oră în urmă, Semakaone a spus: Acolo merg doar golanii 😂😘 Înțeleg …. Dacă voi găsi locație voi anunța aici dacă nu rămâne pe zilele viitoare !
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 29, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 29, 2024 Acum 20 minute, Simona01 a spus: Înțeleg …. Dacă voi găsi locație voi anunța aici dacă nu rămâne pe zilele viitoare ! Bun ...cine vrea sa te viziteze merge oriunde 🙈 că nu te , iubești, cu locatia 😃😘. 1
Simona01 Reputație: 515 Postat Martie 29, 2024 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Martie 29, 2024 Acum 1 oră, Semakaone a spus: Bun ...cine vrea sa te viziteze merge oriunde 🙈 că nu te , iubești, cu locatia 😃😘. Corect 😂😂❤️
robert78 Reputație: 220 Postat Martie 30, 2024 Oras:arad Oras:arad Postat Martie 30, 2024 După mine UTA Ared nu e rău, sunt sute de apartamente, nu cred că toate sunt cu probleme, nu trebuie generalizat.
Terent Reputație: 479 Postat Martie 30, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 30, 2024 Acum 4 ore, robert78 a spus: După mine UTA Ared nu e rău, sunt sute de apartamente, nu cred că toate sunt cu probleme, nu trebuie generalizat. Nu trebuie generalizat dar cele mai sigure zone știam care sunt nu poți spune că Ared UTA este o zona foarte sigură asa sunt mai multe locații Miron Costin, Blocu Icim și chiar pe centură nu este asa rău asta dacă nu te vede Gabori și mai primești vre -o scrisoare pe acasă , hai va -m salutat ..
Simona01 Reputație: 515 Postat Martie 30, 2024 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Martie 30, 2024 Disponibila de mâine 12:30🏡 Adora Park🏡 💦Toate Programarile se confirmă cu 60 min inainte ✅ ❤️Programări doar pe WhatsApp ✅ Important ⛔️ va rog să îmi specificați dacă nu doriți să port ruj sau parfum !!! ‼️‼️‼️ 200 lei 30 min 350 lei 60 min
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 30, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 30, 2024 Acum 2 ore, Simona01 a spus: Disponibila de mâine 12:30🏡 Adora Park🏡 💦Toate Programarile se confirmă cu 60 min inainte ✅ ❤️Programări doar pe WhatsApp ✅ Important ⛔️ va rog să îmi specificați dacă nu doriți să port ruj sau parfum !!! ‼️‼️‼️ 200 lei 30 min 350 lei 60 min Ruj 💄 roșu sa folosești mâine pe buzitele alea 🥰 se asortează cu culoarea parului 😁🙈!
Simona01 Reputație: 515 Postat Martie 31, 2024 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Martie 31, 2024 Disponibila pana la 00:00 🏡 Adora Park🏡 💦Toate Programarile se confirmă cu 60 min inainte ✅ ❤️Programări doar pe WhatsApp ✅ 4
Simona01 Reputație: 515 Postat Martie 31, 2024 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Martie 31, 2024 3
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 31, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 31, 2024 Fiind fan brunete am băgat o vizită domnișoarei. Programare watap cu o zi înainte care a fost respectată de ambele părți. Locație Adora Park .. aici am avut o surpriză plăcută în timp ce așteptăm liftul m-am întâlnit cu o căprioară tot brunetă la care am fost, ne-am zâmbit salutat și fiecare la treabă lui 😁. Ajuns la ușă am ciocănit încet să nu trezesc vecinii și am intrat ,aici am fost întâmpinat de o gagică brunețică simpatică pe tocuri roși .Că și aspect este exact că în poze corp natural sâni lăsați puțin.Am făcut cunoștință mă servit cu ce a avut că și eu m-am dus prea repede pe capul ei 😁De haine am scăpat rapid am primit prosop curat și fuguța la duș.Dupa igenizare am revenit la locul de joacă ,am inceput incet până să îndreptat ăsta micu .ON. a fost executat soft umed adânc fără să se ajute de mânuțe.Dupa ce ne-am jucat puțin am trecut la lucruri serioase.NP.am început în Lot ea fiind m-ai micuța o puteam ține de bucii și să dictez ritmul, după care am luat-o pe la spate unde am dat civilizat până am finalizat 🙈. Pauză scurt refres din partea mea nu și a ei la țigară nu am ieșit pe balcon că eram gol și nu voiam să stric ziua vecinilor.Am urcă amândoi în pat ne-am mângâiat ,glumit am și gâdilat-o și înțepat cu barba până a dat ăsta semne iară de viață.ON.a fost executat din lateral eu mă jucăm cu bucutele ei că la veveriță nu am intrat că aveam barbă 😁 NP. l-am inceput enegic in reverse Lot e și strâmtă se vede perfect cum intră și iese , după am schimbat iar și iar până am finalizat că începem să transpirăm amândoi 🙈 .In timp ce mă îmbrăcăm am mai schimbat câteva vorbe ,glumit , îmbrățișat gagica și am rupt ușa stors bine și fără 350 Lei pe care i-am lăsat pe masă la începutul întâlniri 😉. 6 1
Simona01 Reputație: 515 Postat Martie 31, 2024 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Martie 31, 2024 Acum 3 ore, Semakaone a spus: Fiind fan brunete am băgat o vizită domnișoarei. Programare watap cu o zi înainte care a fost respectată de ambele părți. Locație Adora Park .. aici am avut o surpriză plăcută în timp ce așteptăm liftul m-am întâlnit cu o căprioară tot brunetă la care am fost, ne-am zâmbit salutat și fiecare la treabă lui 😁. Ajuns la ușă am ciocănit încet să nu trezesc vecinii și am intrat ,aici am fost întâmpinat de o gagică brunețică simpatică pe tocuri roși .Că și aspect este exact că în poze corp natural sâni lăsați puțin.Am făcut cunoștință mă servit cu ce a avut că și eu m-am dus prea repede pe capul ei 😁De haine am scăpat rapid am primit prosop curat și fuguța la duș.Dupa igenizare am revenit la locul de joacă ,am inceput incet până să îndreptat ăsta micu .ON. a fost executat soft umed adânc fără să se ajute de mânuțe.Dupa ce ne-am jucat puțin am trecut la lucruri serioase.NP.am început în Lot ea fiind m-ai micuța o puteam ține de bucii și să dictez ritmul, după care am luat-o pe la spate unde am dat civilizat până am finalizat 🙈. Pauză scurt refres din partea mea nu și a ei la țigară nu am ieșit pe balcon că eram gol și nu voiam să stric ziua vecinilor.Am urcă amândoi în pat ne-am mângâiat ,glumit am și gâdilat-o și înțepat cu barba până a dat ăsta semne iară de viață.ON.a fost executat din lateral eu mă jucăm cu bucutele ei că la veveriță nu am intrat că aveam barbă 😁 NP. l-am inceput enegic in reverse Lot e și strâmtă se vede perfect cum intră și iese , după am schimbat iar și iar până am finalizat că începem să transpirăm amândoi 🙈 .In timp ce mă îmbrăcăm am mai schimbat câteva vorbe ,glumit , îmbrățișat gagica și am rupt ușa stors bine și fără 350 Lei pe care i-am lăsat pe masă la începutul întâlniri 😉. Mulțumesc pentru vizită 😘
Simona01 Reputație: 515 Postat Martie 31, 2024 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Martie 31, 2024 Voi fii la voi în oraș până mâine la 19:30
Membru Premium unsuflet Reputație: 2650 Postat Martie 31, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Martie 31, 2024 Așa puțin timp???
Rafaelooo Reputație: 1980 Postat Martie 31, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 31, 2024 Na, de ce? Vii în prima zi de paște, după slujbă, și pleci a doua zi,.... după vecernie......prea puțin, nu-i bine....🤔 Cel puțin eu aș fi dorit să te văd dar așa....🥺 1
mister.z Reputație: 509 Postat Aprilie 1, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 1, 2024 I-am făcut o vizită domnișoarei acum câteva ore.. Programare făcută foarte repede mai ales că cineva anulase așa că am avut noroc.. Spun asta pentru gagica e minune de fată.. Îmi deschide ,intru înăuntru mă astepta acoperită doar în prosop și cu o privire seducătoare mă invită in bucătărie unde povestim puțin..in timpul ăsta decartez 250 de trandafiri pentru o finalizare cu uro.. Trecând peste toate ajungem în dormitor unde începând cu un ON soft începu și juniorul încet să se trezească..cer in 69 și ea zice că nu,. mă panicasem un pic dar o văd zâmbind știind că până la urmă glumea și atunci se întoarce cu funduleț deasupra mea direct cu savarina pe gură.. O păsărica mică ,gustoasă numa bună de lins plus mi-a mai zis odată să o ling mai adânc, că ce mai ,mai un pic eram gata.. Repede m-am retras din aventură și am zis că vreau să încerc o poziție..ea zicându-mi să trec deasupra.. Am dat așa preț de câteva minute până am simțit că sunt gata ,ea strângâdu-mă între picioare ,gemând frumos că era mai gata să termin.. Am ajuns în baie unde eu pe jos și ea deasupra făcându-mi un duș auriu unde m-am terminat imediat.. O seară perfectă exact cum îmi place mie.. 1 1
Simona01 Reputație: 515 Postat Aprilie 1, 2024 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Aprilie 1, 2024 Acum 1 oră, mister.z a spus: I-am făcut o vizită domnișoarei acum câteva ore.. Programare făcută foarte repede mai ales că cineva anulase așa că am avut noroc.. Spun asta pentru gagica e minune de fată.. Îmi deschide ,intru înăuntru mă astepta acoperită doar în prosop și cu o privire seducătoare mă invită in bucătărie unde povestim puțin..in timpul ăsta decartez 250 de trandafiri pentru o finalizare cu uro.. Trecând peste toate ajungem în dormitor unde începând cu un ON soft începu și juniorul încet să se trezească..cer in 69 și ea zice că nu,. mă panicasem un pic dar o văd zâmbind știind că până la urmă glumea și atunci se întoarce cu funduleț deasupra mea direct cu savarina pe gură.. O păsărica mică ,gustoasă numa bună de lins plus mi-a mai zis odată să o ling mai adânc, că ce mai ,mai un pic eram gata.. Repede m-am retras din aventură și am zis că vreau să încerc o poziție..ea zicându-mi să trec deasupra.. Am dat așa preț de câteva minute până am simțit că sunt gata ,ea strângâdu-mă între picioare ,gemând frumos că era mai gata să termin.. Am ajuns în baie unde eu pe jos și ea deasupra făcându-mi un duș auriu unde m-am terminat imediat.. O seară perfectă exact cum îmi place mie.. Mulțumesc pentru vizită 💋💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum